Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esınde ıstıyorsa ozaman sen 2.yı yakında yaparsın canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama once bır zayıfla ıstedıgın kıloya bır dus zemuszemus sonra vermesı kolay olsunzemuszemus
allahım saglıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
amın, cumlemızınkını ınsallah:Saruboceq:
cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
zemuszemus hadı bakalım cumaya kadar belkıde 8lı rakamları bıle gorebılırsın sen canımopuyorumnanaktan

olur okadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugunden ıtıbaren telafı edersın canımopuyorumnanaktan

saol canım evet pastasında yedım:kedi::kedi:
kızınada cok gecmıs olsun Allah sıfa versınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar regl gunum yaklasıyor, doymak bılmıyorum yedıkce yıyorummafoldumben
haftasonu ve dun cok yedım:kedi: oooffff offfffff
artık bugunden ıtıbaren cumaya kadar dıkkat etmem gerek yoksa boyle gıderse cumaya tartı fazla gostereceklmaz:lmaz:
ın ıyısı kalkıp bıraz plates yapayımhihoyyyt

sendemi sibel ben kosturmaktan kendime bisey hazirlamaya firsat olmuyo bu oglen karnibahar var yaninda kirmizi et yicem bakalim .......

Diyete başlayınca her gün bir defa vitamin ve mineral kombinasyonu bir preparat alınız
Yalnız haftada bir gün ve hep aynı gün ve aynı terazide aynı giysi ile tartılın.
Diyet uygularken asla inmek istediğiniz son kiloyu düşünmeyin, verdiğiniz her kilonun zevkini çıkarın.
Yemek yerken sakin olun, gevşeyin, ağzınıza aldığınız her lokmanın tadını çıkarmaya çalışın.
Diyeti uygularken asla fazla uyumayın.
Diyet yaparken kabızlık olabilir, bunu önlemek için bol salata yiyin, bol su için.
Diyet uyguladığınız günlerde çiklet çiğnemeyiniz.
Zayıflamanın tadını aldıktan sonra vazgeçemediğiniz yemekler gözünüzde önemini yitirecektir.
Diyet esnasında başkalarından anlayış beklemeyiniz.Size bu kilonuzun yakıştığını ve kilo vermekle çirkinleşebileceğinizi söyleyecek kimseler olabilir.Onlara inanmayınız, ısrarlara aldırmayın ve diyetinizi bozmayın
Kendinize her zamankinden daha çok bakın ama yeni elbise ve ayakkabı almayın, kilo verdikçe onlarda bollaşacaktır alinti

slm kizlar ben geldim bugun pazar vardi pazardi carsiydi derken bu saati ettik tabi birde misafir gelecek birazdan oyuzden temizlik felan yaptim kilzar bu arada sadece karpuz yedim biraz peynirle ama ogleden sonra kisir yapacagiz arkadaslarla artik kendimi tutmaya calisacagim ama cok oldu yemeyeli kizlar tutamiyabilirimde
aksam yurudum bende bayagi hatta ayaklarim agiriyo suanda ya hisim cikti inanin
gecmisede bakimde uzerimi giyecegim gelirler simdi cunku

kızlar meraba bnm intte sorun çıktı 3 gün giremedm aam bu süre içerisinde devm ettim sağlıklı beslnmeye bugn akşamda gidicm spor salonuna şmdi çıkmak zorundaım..sağlıckla kalınn=)) kaçamksızz bol sporlu günlerr =))

yani kizlar ben varken yazmassiniz ben yokken yazmissiniz neyse ben okudumda cevap yazamiyacagim isimin basina gecsem iyi olacak

canım kısırını ye bırsey olmaz aksamda baska bırsey yemezsın
bırde yurudunmu tamamzemuszemus

canım Allah yardımcın olsun
ama sen esyanı toplamıstın zannedersem, gıtmene gerek varmıkıCADIARZU

evi boş teslim istiyorlar canım. kendi eşya toplu ama yinede ev taşıyacağız mutfak, oturma odası filan, nereye taşınacaz o sorun. ilçede ev yok. ne yapacaz şaşırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…