- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.701
esınde ıstıyorsa ozaman sen 2.yı yakında yaparsın canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar eltimin 2,5 ay önce bir oğlu olmuştu biz onu görmeye gittik hafta sonu kaynanamda eltime yardım ediyo sözde dün demezmi şimdi sıra sizde bu sene bunu büyütüyorum seneye sizden bir bebek bekliyorum onu büyütücem diye bizim adamda baya heveslenmeye başladı delirtecek bunlar beni ben biraz kilo verip fit olim diye uğraşırken bunlar bide bebek çıkaracaklar başıma verdiğim kilolar fazlasıyla geri gelcek napçam bilmem bu işi nasıl sabote edecem bilmiyorum kaynanam hem negüzel kilo varmişsin çok güzel olmuşsun diyo hemde bebek diye bizimkininde aklını karıştırıyo
bu arada dün eşimin bütün akrabalarını gördük nerdeyse herkez şaştı kaldı benim halime naptın nasıl zayıfladın deyip durdular çok hoşuma gitti valla hepsi imrenerek baktılar ne güzel bişimiş ben bu gazla bir onbeş klo daha vercem artıkhepten şok olsunlar
amın, cumlemızınkını ınsallah:Saruboceq:allahım saglıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
zemuszemus hadı bakalım cumaya kadar belkıde 8lı rakamları bıle gorebılırsın sen canımopuyorumnanaktancumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
olur okadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar,dün akşama kadar diyet süper gidiyordu.akşam nolduysa oldu canım bir tatlı istedi,bir tatlı istedi anlatamam.itiraf ediyorum bir tane çikolata yedim.ama bugün onu telafi edicem.önce kendimden sonra sizden özür diliyorum.
sabah bir dilim ekmek,bir parça peynir yedim.
öptüm hepinizi.
gunaydinzemuszemus cagla ablam cok sevindim senin adina sizin sunnet ne zaman bu hafta sonumu ???? sibel kizinin dogum gunu kutlu olsun nice nice dogum gunu pastasini yemek naisp etsin size..... aynalar dukkan acmiyo artik cidi cidi koca ariyor ben size soyliyim:jeyyar: kahvalti yapacaz bebisler okulada aslinda kizim tam iyilesmedi ama cok agaldi okula gitmek icin persembe son zaten arkadaslarimi goremiycem diye aglayinca biraktim bende simdie esimle basbasa kahvalti yapacaz sonra gorusuruz
kızlar regl gunum yaklasıyor, doymak bılmıyorum yedıkce yıyorummafoldumben
haftasonu ve dun cok yedım:kedi: oooffff offfffff
artık bugunden ıtıbaren cumaya kadar dıkkat etmem gerek yoksa boyle gıderse cumaya tartı fazla gostereceklmaz: lmaz:
ın ıyısı kalkıp bıraz plates yapayımhihoyyyt
kızlar öğle arasında 1 saat egzersizimi yaptım.yemeğimi yedim.şimdi çayımı içicem,sonra görüşürüz inşaallah.
slm kizlar ben geldim bugun pazar vardi pazardi carsiydi derken bu saati ettik tabi birde misafir gelecek birazdan oyuzden temizlik felan yaptim kilzar bu arada sadece karpuz yedim biraz peynirle ama ogleden sonra kisir yapacagiz arkadaslarla artik kendimi tutmaya calisacagim ama cok oldu yemeyeli kizlar tutamiyabilirimde
aksam yurudum bende bayagi hatta ayaklarim agiriyo suanda ya hisim cikti inanin
gecmisede bakimde uzerimi giyecegim gelirler simdi cunku
kafayı yiyecem yaaaaaaaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ne oldu kızzzCADIARZU
buara pek gırmıyorsun zaten ne oldukıneopuyorumnanaktan
canım bizi evden atıyorlar şimdi kalk git 12-13 saat yol eşya topla nereye koycaz ev nerden bulcaz kafayı yiyecem yaamafoldumbenmafoldumben
canım Allah yardımcın olsun
ama sen esyanı toplamıstın zannedersem, gıtmene gerek varmıkıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?