- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.721
kiz valla sana kalacak ama elinden hersey gelir senin bunuda basarirsin dua ette benim kaynana tekrar gelmesin yoksa hepten sana kalacak :))ben biliyordum başıma gelecekleri zaten :dilcikar:
ana bir gün oldu isyan etti hanımefendi, ben haftalardır böyleyim hiç sesim çıkıyor mu delikafadulden
ya suclu olunca sende mi gelmiyorsun kiz allah desene senin gelmedigin zaman aha bu suc isledi diyecegiz :)kızlar meraba ben bu gün suçluyumya bir türlü gelip yazamadım valla geçmişi falan okudum
bu kayınvalidem hafta SONU BENİ MAHVETTİ VALLA BİZİ GÖRÜRGÖRMEZ EN SEVDİĞİMİZ BÖREKLER YEMEKLER HAZIRLANDI MAHVOLDUM BEN MAHVOLDUM
dayanamadım ve yedim kızlar tabi sabah tartı 600 gr. farkediverdi bu hafta onu vermeye çalışıcam sanırım sıkı yönetim başladı yani
sabah 1 dilim ekmek 4 tane zeydin iki çatal peynir yedim
öğlen 4 kayısı başkada bişi yemedim bugün akşam karpuz ve salatalık yiyeceğim
kiz eger atlatirsan banada sirrinini verde bende uygulayim cunku benimkiside istiyo ucuncusunu ahh ah yarami destinizşu bebek krizini ustalıkla bir atlatmam gerek önce
gecmis olsun kacamak guzeliiyi aksamlar kizlar gelemedim bugun benim kucuk cadi yine fenalasti hafta sonu doktorla falan ugrastim aksma kadar agayinda dondum simdi biraz daha iyi bakalim ... benim diyet (kaptan duymasina ma) tam bi fiyasko cuma gunden beri rejimden cikmis durumdayim ya cikmis derken ne varsa onu yedim ozel bisye hazirlamaya firsatim olmadi kendime o yuzden yani
kiz yorgunluktan bitap dustun azicik dinlen anacigim ay sunnette bu kadarsin ilerde dugunde ne yaparsin aklima bile getirmek istememcumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
nesli kııs yaz geldi işte gelmiyonmu buralara sanada pasta ikram ediim burdazemuszemus
anamm buda bozmus bak senden beklemezdim hemde cikolata yemis kiz insan tek yermi banada gondereydin ya bir tanegünaydın hanımlar,dün akşama kadar diyet süper gidiyordu.akşam nolduysa oldu canım bir tatlı istedi,bir tatlı istedi anlatamam.itiraf ediyorum bir tane çikolata yedim.ama bugün onu telafi edicem.önce kendimden sonra sizden özür diliyorum.
sabah bir dilim ekmek,bir parça peynir yedim.
öptüm hepinizi.
off offf hic deme aynen gecen yine kendimi nutella kutusunun basinda buldumda kendimi zor toparladim cok acikiyorum bugunlerde bendekızlar regl gunum yaklasıyor, doymak bılmıyorum yedıkce yıyorummafoldumben
haftasonu ve dun cok yedım:kedi: oooffff offfffff
artık bugunden ıtıbaren cumaya kadar dıkkat etmem gerek yoksa boyle gıderse cumaya tartı fazla gostereceklmaz: lmaz:
ın ıyısı kalkıp bıraz plates yapayımhihoyyyt
anam dur ne oluyo yeme sen bize lazimsinkafayı yiyecem yaaaaaaaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım kısırını ye bırsey olmaz aksamda baska bırsey yemezsın
bırde yurudunmu tamamzemuszemus
merhaba arkadaşlar 14. takımda boşluk olduğunu okudum kabul ederseniz eğer ben gelebilirim. boyum 160 kilom 62 cevabınızı bekliyorum hoşçakalın
ya aynalar böyle sacmalık olurmu yaa...evde kımse yok evden ınsanmı cıkartılır...vıcdan kalmamıs kımsede demekkı...
kızlar ben bugun gıremedım kızı krese göturdum aksamda almaya gıdıcem...ama öglen kabak yemegı yedım dıkkat edıyorum yedıklerıme
sadece herkese tek tek yazamıyorum cok özur valla..
aha geldım burdayım.....söyle bacım...
yok bee hem iş hem ev hem kız....görumceye guvendım kızı okula göturur dıye bu hafta su koyverdı...bugun işyerınden ızın aldım
göturdum bıraktım geldım 1 saatım gıttı valla..aksam almaya gıtmedım servısle getırecekler...işler yogun bırde burası cok sessız gelıyor bana artık ne bıleyım yaa...kımse ustune alınmasın haa...
ınsallah neslı...
msnde göruyorum senı ama sen yazmayınca bende yazmıyorum..
ben kacıyorum cnm
ıyıaksamlar
canim suanda bir kisilik yerimiz var ama deneme suresinde arkadaslarda var gerci onlarda gelmiyorlar ya istersen listeye dair olmadan takilabilirsin buraya
tamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?
tamam canim tekrardan hosgeldin simdi normalde 70 kilonun ustunu listeye dail etmeye ozen gosteriyoruz oyuzden liste disinda gel takil diye ama paylasimda siniri asarsan yani paylasimin iyi olursa listeyede dahil olabilirsin guzelim sen takil bizetamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?
aramıza hoş geldin canım .evet güzelim günlük neler yediğini cokacimcoook, yaptığın sporları kaydirigubbakcemile2, kaçamaklarınıklava:, dertlerini :teselli:, kızdıklarını , herşeyini yazabilirsin.
önemli olan paylaşmak. ne demişler sevinçler paylaştıkça artar, hüzünler paylaştıkça azalır. bana bir ev bulun acillllllllllll delikafadulden
neslihancııııııımmmmm
nasılsın kaydirigubbakcemile3
iyidir be guzelim annemlerle konusuyorum birtaraftan turkiyedeler ya kameradan hasret gideriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?