Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar 14. takımda boşluk olduğunu okudum kabul ederseniz eğer ben gelebilirim. boyum 160 kilom 62 cevabınızı bekliyorum hoşçakalın

ya aynalar böyle sacmalık olurmu yaa...evde kımse yok evden ınsanmı cıkartılır...vıcdan kalmamıs kımsede demekkı...

kızlar ben bugun gıremedım kızı krese göturdum aksamda almaya gıdıcem...ama öglen kabak yemegı yedım dıkkat edıyorum yedıklerıme

sadece herkese tek tek yazamıyorum cok özur valla..

ben biliyordum başıma gelecekleri zaten :dilcikar:

ana bir gün oldu isyan etti hanımefendi, ben haftalardır böyleyim hiç sesim çıkıyor mu delikafadulden
kiz valla sana kalacak ama elinden hersey gelir senin bunuda basarirsin dua ette benim kaynana tekrar gelmesin yoksa hepten sana kalacak :))
ya suclu olunca sende mi gelmiyorsun kiz allah desene senin gelmedigin zaman aha bu suc isledi diyecegiz :)
600gr himmm cok hemen vermeye calis kollari siva cuma gunu eksi 600 olsun lutfen
ay bende ne guzel siparis verdim demi ama

şu bebek krizini ustalıkla bir atlatmam gerek önce
kiz eger atlatirsan banada sirrinini verde bende uygulayim cunku benimkiside istiyo ucuncusunu ahh ah yarami destiniz
gecmis olsun kacamak guzeli
anamm anam ne cok kaciran var bende icinde tabi uuff cok yedim bende neyseki cok yedim yemeseydim bombolamistim seni simdiye

cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
kiz yorgunluktan bitap dustun azicik dinlen anacigim ay sunnette bu kadarsin ilerde dugunde ne yaparsin aklima bile getirmek istemem
sagligina dikkat et

nesli kııs yaz geldi işte gelmiyonmu buralara sanada pasta ikram ediim burdazemuszemus

yok guzelim ya hic deme 10.ayda rdayim gel yanima ben san aicli kofte yapim yada bir adana kebap ohhh yemede yaninda yat uydu bak
anamm buda bozmus bak senden beklemezdim hemde cikolata yemis kiz insan tek yermi banada gondereydin ya bir tane
off offf hic deme aynen gecen yine kendimi nutella kutusunun basinda buldumda kendimi zor toparladim cok acikiyorum bugunlerde bende
kafayı yiyecem yaaaaaaaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anam dur ne oluyo yeme sen bize lazimsin
canım kısırını ye bırsey olmaz aksamda baska bırsey yemezsın
bırde yurudunmu tamamzemuszemus

merhaba arkadaşlar 14. takımda boşluk olduğunu okudum kabul ederseniz eğer ben gelebilirim. boyum 160 kilom 62 cevabınızı bekliyorum hoşçakalın

canim suanda bir kisilik yerimiz var ama deneme suresinde arkadaslarda var gerci onlarda gelmiyorlar ya istersen listeye dair olmadan takilabilirsin buraya

kiz hakkat sen nerdesin yaw hic sesin cikmiyor bitir su islerini artikta iki muhabbet edelim bir mesajla olacak ismi aaaa

kiz sen enrdesin hani gelmistin nereyi okuyon ayagina hint kinasimi yaptirdinda aaaa beni bekletiyon burda cabuk gel bak benim herif gelecek simdi

yok bee hem iş hem ev hem kız....görumceye guvendım kızı okula göturur dıye bu hafta su koyverdı...bugun işyerınden ızın aldım
göturdum bıraktım geldım 1 saatım gıttı valla..aksam almaya gıtmedım servısle getırecekler...işler yogun bırde burası cok sessız gelıyor bana artık ne bıleyım yaa...kımse ustune alınmasın haa...

anam kolay gelsin kiz
himm yani bizden biktin anladim ustumede alindim
kiz ne yapalim herkezin isi var bu aralar yaz geldi bacim sen ben o girmezse eee boyle olur yani sen yaz bakalim bizde yazariz eskiden sen daha cok katiliyordun simdi yoksun ortada valla
sen gel ben burdayim bak

tamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?

aramıza hoş geldin canım .evet güzelim günlük neler yediğini cokacimcoook, yaptığın sporları kaydirigubbakcemile2, kaçamaklarını klava:, dertlerini :teselli:, kızdıklarını , herşeyini yazabilirsin.
önemli olan paylaşmak. ne demişler sevinçler paylaştıkça artar, hüzünler paylaştıkça azalır. bana bir ev bulun acillllllllllll delikafadulden

tamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?
tamam canim tekrardan hosgeldin simdi normalde 70 kilonun ustunu listeye dail etmeye ozen gosteriyoruz oyuzden liste disinda gel takil diye ama paylasimda siniri asarsan yani paylasimin iyi olursa listeyede dahil olabilirsin guzelim sen takil bize

anam ne edebiyat parcalamissin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…