Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz hosbuldum vallaha geldim bende sizleri ozledim inanki kiz valla biz buraya sizlere iyi alistik ya nasil mazeun olacagiz bakalim zaten ben ondan yavas yavas veriyorum kilolarimi yoksa yani yarin mezunum kaydirigubbakcemile3

ayyyyhh tuzliimda kokma emiii istese yrın mezunmuşlülülülülülü
kıss önce o kurabiyelerden vazgeçme lazımm kurabiye güzeliiii

evet canım istediğim gibi olmadı ama gitti yinede biras..hafta sonu kaçamağı yapmadım ve sonuç böyle oldu..bu hafta epey kaçamak yaptım ama:kedi:
iyi iyi desene veremiyeceksin bu hafta cok uzuldum aaa ne diye yaptin kacamak sende yapma az tut bogazini bak beni gecmissin bu olayi hayatin boyunca ancak bir iki kez gorursun oyuzden keyfini cikart
öglen yogurt corbası ve taze fasulye bırtabak....iyi dimi kızlar....

geldım ıste neslı...dıgerlerı nerde?
kiz nerdesin sen bakim islerinmi cok hani bir mesaj yazip hopp cikiyorsun
afiyet olsun bu arada
bende sulu patates yedim bir tabak sabahta kahve icmistim
aksamada allah buyuk

ayyyyhh tuzliimda kokma emiii istese yrın mezunmuşlülülülülülü
kıss önce o kurabiyelerden vazgeçme lazımm kurabiye güzeliiii

kiz sende aaa ben kurabiyeleri birakali cook oldu sen kacirmissin olayi

akrepp kiz cizelgen super olmus sen simdi cizelgene baka baka o pastayi yemek istersin istahinda acilir nerden buldun hayret tam senlik yani

iyi iyi desene veremiyeceksin bu hafta cok uzuldum aaa ne diye yaptin kacamak sende yapma az tut bogazini bak beni gecmissin bu olayi hayatin boyunca ancak bir iki kez gorursun oyuzden keyfini cikart
hehehe sen öyle san..görcez bakalım bu hafta:umursamaz:
kiz sende aaa ben kurabiyeleri birakali cook oldu sen kacirmissin olayi
şimdi nooldun içliköfte güzelimiiiiilaelaelaelaelae
akrepp kiz cizelgen super olmus sen simdi cizelgene baka baka o pastayi yemek istersin istahinda acilir nerden buldun hayret tam senlik yani
kız gerçekten de bu hafta sonu hep pasta yedim ondanmı oldu acep:uhm:
kizlar ben kactim magazaya gidecegim hadiyin opuldunuz

hayırdır kııız kilo aldında büyük beden cicilermi alcen kendineee

kız nesli iki mesajıda nasıl aynı saatte yazdın..şaşırdımmmm

kızlar merhaba.......................
ben dügün telaşı ..
davetiye dagıtıyom saat 10 dan beri.şimdi yagmur nedeniyle acık ara verdim..valla çok zor ..ev ev daire daire..in çık..zil bas.cumartesi sünetimiz var buyrun gelin..bazen tanıyamıyolar.annemi babamı anlatıp tanıtıyom kendimi..bazısı zayıfladıgımdan tanıyamıyo..aaa emine sen misin o diyola.
hem güzel hem yorucu.allahım tüm özenenlere göstersin..öpüyorum.şimdi acık geçmişe bakıp çıkcam.tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın...........
opuyorumnanaktan

hadi bakalim gorecegiz derim de ben burdan ayrilmamk icin biraz agirdan aliyorum sekerim ya

ne iclikoftesi guzelim salatalik karpur yiyorum haaahahha sen pasta yemeye devam :lepi:

kizim artik iciclerim buyuk buyuk oluyo ee ne yaprsin 17 kilo vermek zor is herkeze mahsus degil yani oyuzden dolabimi yeniliyorum da birazcik

ısın zor canım kolay gelsın sanaopuyorumnanaktan
bu kosusturmacada sen 1-2 kılo daha verırsın bu haftaopuyorumnanaktan
hadı bakalım gorelım senı cumaya kadarzemuszemuszemuszemus

kolay gelsin canim valla zor isin icindesin bende seneye yaza dusunuyorumya seni gorunce vazmi gecsem acaba

bugun benım kucuk kızın dogum gunu 2yasına gırdı
aksam pasta kesecezzemuszemuszemuszemus
1dılım yerım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben öğlen bir kase yoğurt iki tane közlenmiş patlıcan bir tanede közlenmiş biber ve bir dilim ekmek yedim.bir kaç tanede kiraz yedim.akşamda yoğurt ve haşlanmış kabak ve salata var menümde.gecede bir dilim karpuz ve bir parça peynir var.

oh afıyet olsun canım
bu haftakı dıyet lısten bumu zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…