- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.681
canım bu hafta listem yine çok güzel. et tavuk balık herbişey var.bolcada karpuz ama ben yinede listedekinden az yiyorum.yarın listemi aklerim buraya.mesai bitti şimdi çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.oh afıyet olsun canım
bu haftakı dıyet lısten bumu zemuszemuszemuszemus
afiyet olsun canim gercekten listen cok guzel senindemi islerin yogun be guzelim hic biriniz yoksunuz ortadaben öğlen bir kase yoğurt iki tane közlenmiş patlıcan bir tanede közlenmiş biber ve bir dilim ekmek yedim.bir kaç tanede kiraz yedim.akşamda yoğurt ve haşlanmış kabak ve salata var menümde.gecede bir dilim karpuz ve bir parça peynir var.
Kızlar Aynalar bugun hıc ugramadı:sinifsinif:
saglık orucuda yapıyordu bırseymı oldu acaba merak ettım yaaaaaCADIARZU
kız neyaptın orucu bozdunmu, 1-2 gunde olsa vermısındıryerimseniben
benım gozum yemedı yapmayı zaten tam olarak yapmadımdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ne guzel ya canim istedi bak simdi
gule gule gidersin guzelim aynalar yardimcim olur eger kendide isterse tabiki anam kiz bu is bana kalacak diyip duruyordu ya en sonunda ona kacak gordunmu bak :))
sissttt nerdesiniz bayanlar boyle ya ortadan kayboldunuz kimseler yok hadi dun hafta sonuydu bugun ne aaa cabuk gelin sinirlenmeye basladim bak
bugun benım kucuk kızın dogum gunu 2yasına gırdı
aksam pasta kesecezzemuszemuszemuszemus
1dılım yerım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar Aynalar bugun hıc ugramadı:sinifsinif:
saglık orucuda yapıyordu bırseymı oldu acaba merak ettım yaaaaaCADIARZU
kiz onun arkadasi gelecekti ya oyuzden yoktur belkide hakkatten gelmedi ama dur simdide biz isyan edelim nerdeler bunlar diye
şu bebek krizini ustalıkla bir atlatmam gerek önce
bugun benım kucuk kızın dogum gunu 2yasına gırdı
aksam pasta kesecezzemuszemuszemuszemus
1dılım yerım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
allah hayırlı uğurlu etsin canım benim..darısı askerliğine düğününe inşallahŞenizkızlar merhaba.......................
ben dügün telaşı ..
davetiye dagıtıyom saat 10 dan beri.şimdi yagmur nedeniyle acık ara verdim..valla çok zor ..ev ev daire daire..in çık..zil bas.cumartesi sünetimiz var buyrun gelin..bazen tanıyamıyolar.annemi babamı anlatıp tanıtıyom kendimi..bazısı zayıfladıgımdan tanıyamıyo..aaa emine sen misin o diyola.
hem güzel hem yorucu.allahım tüm özenenlere göstersin..öpüyorum.şimdi acık geçmişe bakıp çıkcam.tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın...........
opuyorumnanaktan
hadi bakalim gorecegiz derim de ben burdan ayrilmamk icin biraz agirdan aliyorum sekerim ya
ne iclikoftesi guzelim salatalik karpur yiyorum haaahahha sen pasta yemeye devam :lepi:
kizim artik iciclerim buyuk buyuk oluyo ee ne yaprsin 17 kilo vermek zor is herkeze mahsus degil yani oyuzden dolabimi yeniliyorum da birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?