Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canim gercekten listen cok guzel senindemi islerin yogun be guzelim hic biriniz yoksunuz ortada
Kızlar Aynalar bugun hıc ugramadı:sinifsinif:
saglık orucuda yapıyordu bırseymı oldu acaba merak ettım yaaaaaCADIARZU

kiz onun arkadasi gelecekti ya oyuzden yoktur belkide hakkatten gelmedi ama dur simdide biz isyan edelim nerdeler bunlar diye

selamm çıtırlar ben geldim naptınız bensiz hııı söyleyin yokluğum belli oldu mu? hacim olarak değil, manevi olarak dedim canım delikafadulden

kız neyaptın orucu bozdunmu, 1-2 gunde olsa vermısındıryerimseniben
benım gozum yemedı yapmayı zaten tam olarak yapmadımdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orucu bozdum regl oldummafoldumben, çarşamba başlayacam inş tekrardan, şiştim şu regl yüzünden :çok üzgünüm:

ay ne guzel ya canim istedi bak simdi
gule gule gidersin guzelim aynalar yardimcim olur eger kendide isterse tabiki anam kiz bu is bana kalacak diyip duruyordu ya en sonunda ona kacak gordunmu bak :))

ben biliyordum başıma gelecekleri zaten :dilcikar:

sissttt nerdesiniz bayanlar boyle ya ortadan kayboldunuz kimseler yok hadi dun hafta sonuydu bugun ne aaa cabuk gelin sinirlenmeye basladim bak

ana bir gün oldu isyan etti hanımefendi, ben haftalardır böyleyim hiç sesim çıkıyor mu delikafadulden

bugun benım kucuk kızın dogum gunu 2yasına gırdı
aksam pasta kesecezzemuszemuszemuszemus
1dılım yerım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nice mutlu yıllara canım allah uzun, sağlıklı, mutlu yıllar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Kızlar Aynalar bugun hıc ugramadı:sinifsinif:
saglık orucuda yapıyordu bırseymı oldu acaba merak ettım yaaaaaCADIARZU

teşekkür ederim canım beni merak ettiğin için, düşündüğün için :1hug:

kiz onun arkadasi gelecekti ya oyuzden yoktur belkide hakkatten gelmedi ama dur simdide biz isyan edelim nerdeler bunlar diye

evet arkadaşım geldi gitti bile hani şu kırıkkaleye atanan bugün yeni okuluna gidip işlerini hallettik. bende buraya atanmak istiyorummmmmmm:çok üzgünüm:
ne isyanı dur daha ben bir iki hafta daha girmeyim ondan sonra edersin :roflol:
kendimi sokaklara atacam böyle pc başında koca bulunmuyor, siz işlerinizi yapın ben burayı bekleyim olduuu:dilcikar:delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar meraba ben bu gün suçluyumya bir türlü gelip yazamadım valla geçmişi falan okudum
bu kayınvalidem hafta SONU BENİ MAHVETTİ VALLA BİZİ GÖRÜRGÖRMEZ EN SEVDİĞİMİZ BÖREKLER YEMEKLER HAZIRLANDI MAHVOLDUM BEN MAHVOLDUM
dayanamadım ve yedim kızlar tabi sabah tartı 600 gr. farkediverdi bu hafta onu vermeye çalışıcam sanırım sıkı yönetim başladı yani
sabah 1 dilim ekmek 4 tane zeydin iki çatal peynir yedim
öğlen 4 kayısı başkada bişi yemedim bugün akşam karpuz ve salatalık yiyeceğim

aslı nasılsın canım isabet olmuş bu senin oruç işi bizim hiç içimize sinmemişti bışver sen orucu canım
nesli hoşgeldin gözün aydın canım biraz nefes almışsın belli
sibel kızının daha nice güzel yaş dönümlerini görürsün inşallah
emoş kolaygelsin bacım
userem liste yine süper canım
destinam hedef belirlemezsen işi biraz boşverebilirsin canım bence senyine hedef belirle ama az olsun
kızlar eylülce gelmemiş napıyo acep
pınal hoşgeldin canım

kızlar şu siteye aldıkları reklam bizim sabrımızı denemek içinmidir nedir diyet yapan birinin gömzüne sokulurmu ya böyle ben çok severim böyle abur cuburları hep oğlanınkilere asılırdım şimdi gördülçe canım istiyo biz negüzel alışmıştık zayıflama ürünleri reklamlarına

kızlar eltimin 2,5 ay önce bir oğlu olmuştu biz onu görmeye gittik hafta sonu kaynanamda eltime yardım ediyo sözde dün demezmi şimdi sıra sizde bu sene bunu büyütüyorum seneye sizden bir bebek bekliyorum onu büyütücem diye bizim adamda baya heveslenmeye başladı delirtecek bunlar beni ben biraz kilo verip fit olim diye uğraşırken bunlar bide bebek çıkaracaklar başıma verdiğim kilolar fazlasıyla geri gelcek napçam bilmem bu işi nasıl sabote edecem bilmiyorum kaynanam hem negüzel kilo varmişsin çok güzel olmuşsun diyo hemde bebek diye bizimkininde aklını karıştırıyo
bu arada dün eşimin bütün akrabalarını gördük nerdeyse herkez şaştı kaldı benim halime naptın nasıl zayıfladın deyip durdular çok hoşuma gitti valla hepsi imrenerek baktılar ne güzel bişimiş ben bu gazla bir onbeş klo daha vercem artıkhepten şok olsunlar

iyi aksamlar kizlar gelemedim bugun benim kucuk cadi yine fenalasti hafta sonu doktorla falan ugrastim aksma kadar agayinda dondum simdi biraz daha iyi bakalim ... benim diyet (kaptan duymasina ma) tam bi fiyasko cuma gunden beri rejimden cikmis durumdayim ya cikmis derken ne varsa onu yedim ozel bisye hazirlamaya firsatim olmadi kendime o yuzden yani

kızlar saat 03:45 ...saat 12 de yattım 1den beri uyuyamıyorum....yorgunluktan heyecandan.......yarında işim çok opuyorumnanaktan

cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:

cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:

kıs noldu hayırdır bu heyecan niye

allah hayırlı uğurlu etsin canım benim..darısı askerliğine düğününe inşallahŞeniz

nesli kııs yaz geldi işte gelmiyonmu buralara sanada pasta ikram ediim burdazemuszemus

günaydın hanımlar,dün akşama kadar diyet süper gidiyordu.akşam nolduysa oldu canım bir tatlı istedi,bir tatlı istedi anlatamam.itiraf ediyorum bir tane çikolata yedim.ama bugün onu telafi edicem.önce kendimden sonra sizden özür diliyorum.
sabah bir dilim ekmek,bir parça peynir yedim.
öptüm hepinizi.

gunaydinzemuszemus cagla ablam cok sevindim senin adina sizin sunnet ne zaman bu hafta sonumu ???? sibel kizinin dogum gunu kutlu olsun nice nice dogum gunu pastasini yemek naisp etsin size..... aynalar dukkan acmiyo artik cidi cidi koca ariyor ben size soyliyim:jeyyar: kahvalti yapacaz bebisler okulada aslinda kizim tam iyilesmedi ama cok agaldi okula gitmek icin persembe son zaten arkadaslarimi goremiycem diye aglayinca biraktim bende simdie esimle basbasa kahvalti yapacaz sonra gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…