- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.781
usarem ıyı tatıller
meraba kızlar nihayet gelebildim bü gün işe üç gündür oğlan hasta onunla uğraşıyorum ateşi kırkları buldu hep bu ğünde sağlık ocağından ilaçlarını yazdırdım bu gün iyi biraz gece falan uyumadı hiç çok yorgunum diyetle falan uğraşamıyorum ama pek bişi yediğimde yok sabahtan beri bişi yemedim daha şimdi kahvaltı yapıcam yarım simit peynirle geçmişe bakim gelirim
evet güzelim akşama. oraya gidince işler eninde sonunda yapılır o sorun değilde yol gözümde çok büyüyor, hiç sevmem yolculuğu, uyuyamamda 12 saat gözler fal taşı :1shok: bide tek başımayım mafoldumben
canım ya sen gitmeden halledilemezmi okul müdürünüz halletmezmi bi şekilde eşyaları depo gibi biyere alsalar
iyidir guzelim ya bugun biraz diyetten ciktim galiba benim donem geldi oyuzden acayip istahim acik nasil yapacam bilmiyorumneslihan sen nasılsın şeker
kiz nereye ve nezaman gidiyorsun ben orayi kacirdimmi kievet canım üç haftalık izne çıkıyorum.5-10 gün kadar şehir dışında olucaz ondan sonra evde olucam inşaallah fırsat buldukça katılırım size.sanada iyi tatiller canım.inşaallah bu tatil süresinde kilo alımı falan yaşamayız.hepimize kolay gelsin.
ahanda yakaladim seni kiz neden beni biraktin aksam soylemeden gittin cabuk soyle bakalimcanım bu ilçe merkezinde milli eğitim lojmanı. orayı boşaltacaz. okulun lojmanı değil. üstelik okulun müdürü benim. ilçede bir yibo var onun lojmanları var. müdürüyle konuşacam gidince lojman versin diye inş olur. eğer bu olmazsa eşyaları bizim okulun lojmanına koyacam. eylülde gidince ev işine bakcaz . o zamanda ramazan oruçlu oruçlu ev ara taşı zor olacak. dua edinde bu yibodan bize daire verdinler kızlar:Saruboceq:
ahanda yakaladim seni kiz neden beni biraktin aksam soylemeden gittin cabuk soyle bakalim
kiz cok takiyorsun olur birseyler iyi yolculuklar bakalim
buyurrrrrrrrrrrrrrrrrr
gormezmiyim kiz seni aaaaaaa
simdi sen gidiyonya ben butun gun burada olacagim sana giciklik diyeeee:))))
kiz gittin beni biraktin ya ne cabuk unuttun aksam bende dedim iki muhabbet edelim sen cektin gittin ben gidiyom demeden kusum sana ya neysee :1closedeyes:ben çıktım, ne zaman çıktım, niye çıktım :kedi:
kesin öyle olur zaten :dilcikar:
zaten karnım ağrıyor :1no2: nasıl taşıcaz eşyaları ya mafoldumben
he dur sen bak ben simdi gidimde yarin gelim ya sen yokken :jeyyar:
aa sen burdayken girmeme karari almistik biz takim olarak senin haberin yokmu naniknanik
kiz dusune dusune karnini agrittin bak goruyonmu
nesli şimdi kim deneme süresinde ben hepten karıştırdım :kedi:
farkındayım benim için kötü oyunlarınızın olduğunu, ne yapacaksınız bana söyleyin bakim
valla guzelim sahsen bence hic biri
nasil oldu be cumle ayy dur
ya aslina bakarsan ben katilmak isteyenlerin topigine mesaj biraktim ama 70 kilonun ustu bayanlari cagirdigimizi soyledim cunku boyle olmasi daha iyi cunku az kiloda olan arkadaslar zaten kilolari cok olmadi icin paylasimda cok bulunmuyorlar bunu onceki deneyimlerimizden yola cikarak soyluyorum
zaten baksana fazlada katilmiyor arkadaslar bence sence nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?