Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım.allah şifasını versin.

canım hayırlı yolculuklar.senin aksine ben çok severim yolculuğu ama gündüz olucak,etrafı görerek gitmek isterim.

canım ya sen gitmeden halledilemezmi okul müdürünüz halletmezmi bi şekilde eşyaları depo gibi biyere alsalar

canım bu ilçe merkezinde milli eğitim lojmanı. orayı boşaltacaz. okulun lojmanı değil. üstelik okulun müdürü benim. ilçede bir yibo var onun lojmanları var. müdürüyle konuşacam gidince lojman versin diye inş olur. eğer bu olmazsa eşyaları bizim okulun lojmanına koyacam. eylülde gidince ev işine bakcaz . o zamanda ramazan oruçlu oruçlu ev ara taşı zor olacak. dua edinde bu yibodan bize daire verdinler kızlar:Saruboceq:

ben bugün burdayım ya neslihanda yok diyecektim ki aşağıda gördüm onu, inş oda beni görür gerçi görürmeyecek gibi değilim hani :roflol:

neslihan sen nasılsın şeker
iyidir guzelim ya bugun biraz diyetten ciktim galiba benim donem geldi oyuzden acayip istahim acik nasil yapacam bilmiyorum

kiz nereye ve nezaman gidiyorsun ben orayi kacirdimmi ki
izinlimi olacaksin

ahanda yakaladim seni kiz neden beni biraktin aksam soylemeden gittin cabuk soyle bakalim
kiz cok takiyorsun olur birseyler iyi yolculuklar bakalim

buyurrrrrrrrrrrrrrrrrr
gormezmiyim kiz seni aaaaaaa
simdi sen gidiyonya ben butun gun burada olacagim sana giciklik diyeeee:))))

ben çıktım, ne zaman çıktım, niye çıktım :kedi:
kiz gittin beni biraktin ya ne cabuk unuttun aksam bende dedim iki muhabbet edelim sen cektin gittin ben gidiyom demeden kusum sana ya neysee :1closedeyes:
kesin öyle olur zaten :dilcikar:

he dur sen bak ben simdi gidimde yarin gelim ya sen yokken :jeyyar:

aa sen burdayken girmeme karari almistik biz takim olarak senin haberin yokmu naniknanik

nesli şimdi kim deneme süresinde ben hepten karıştırdım :kedi:

valla guzelim sahsen bence hic biri
nasil oldu be cumle ayy dur
ya aslina bakarsan ben katilmak isteyenlerin topigine mesaj biraktim ama 70 kilonun ustu bayanlari cagirdigimizi soyledim cunku boyle olmasi daha iyi cunku az kiloda olan arkadaslar zaten kilolari cok olmadi icin paylasimda cok bulunmuyorlar bunu onceki deneyimlerimizden yola cikarak soyluyorum
zaten baksana fazlada katilmiyor arkadaslar bence sence nasil

70 kilo üstü düşüncen güzel bu bir nevi yarışma, iyi olan kazanacak delikafadulden ama takım olarak bir araya gelemedik ki bi karar alalım
kız biz mi kurtaracaz bu takımı yazıp duruyoz buraya gel sohbet odasına diyet grubuna orda yazışalım bunlarda ne konuştular diye çatlasınlar :dilcikar: çok kötü gördüm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…