Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım merhaba. çok sevindim iyi olmana. tebrik ederim. allah tamamına erdirsin canım.

günaydııııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan
dükkanı açayım dedim zemuszemus
hadi gari uğrayın şu dükkana kaydirigubbakcemile5
gunaydın canım
bugun aksammı gıdıyorsun erzuruma
bende merak edıyorum rose ve sıyah ne yaptılar acebaCADIARZU
hıcde ugramıyorlar:sinifsinif:
ıyı olduguna cok sevındım canımopuyorumnanaktan, oh neguzel tatılde yapmıssınzemuszemus
Allah tamamına erdırsın canımopuyorumnanaktan
resımlerını beklerızopuyorumnanaktan
tebrık ederım canım bende 66 kıloyum senın boyun kac
yaz corbası nasıl oluyor yogurtlu olanmıCADIARZU
kız sen bukadar spor yapıyorsan cok yakında hedefıne ulasırsınopuyorumnanaktan

sendemı gıyorsun tatıle canım bende haftaya kadar burdayım
artık tatılden sonra gorusuruz ınsallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohoo bu hafta kımse yok burda desenıze..

sedacım senden haber aldıgımıza cok sevındım allah tamamına erdırır ınsallah...

tego tebrık ederım cok ıyı vermıssın..darısı basımıza

aynalar sanada allah yardım etsın

usarem ıyı tatıller

sıbelcım bu hafta pek sıkmıyorsun sanırım...

ben spora halaaaa gıdemedımmmmmmmmm ühüüüüüüüüüüü

meraba kızlar nihayet gelebildim bü gün işe üç gündür oğlan hasta onunla uğraşıyorum ateşi kırkları buldu hep bu ğünde sağlık ocağından ilaçlarını yazdırdım bu gün iyi biraz gece falan uyumadı hiç çok yorgunum diyetle falan uğraşamıyorum ama pek bişi yediğimde yok sabahtan beri bişi yemedim daha şimdi kahvaltı yapıcam yarım simit peynirle geçmişe bakim gelirim

evet cnm zaten spor yaparken vücut şişiyor ve kilo verimi olmuor gibi bişiy..bn 2 gün gitmedm spor salonuna şehir dışındaydım o 1 kilo hemn o zman boy gösterdi...ağustos 15 e kadr spora devm =)) boyum çok diel 1.67,evet yaz çorbası yoğurtlu olan ama bn çok seviorum onu ya geçn yaz onunla 5 günde 2,5 kilo kadr vermştm seve seve yiordum açta kalmıordum hiç...6 temmz da fln yeniden bşlıcm sanırsam o çorbaı yemeye

kızlar sabh kalktım biras geç kalktım zaten 1 tabak mercimek çorbası-1 domates yedm.. daha sonra 3-4 kaşık yoğurt yedm,arada cnm sıkldı ve karnım acıkır gibi oldu 1 tane salatalık soydum yedm,misafrler geldi hamur-börek-kurabie yaptık.. ekmek yemedm bugn kahvltıda onn için poğaça yiyecm çayın yanında o kadr..karnım acıktık bşına leblebi-salatalık-kiras yer dururm

canım tekrar geçmiş olsun en korktuğum şey çocuk hastalığı bana çok zor geliyo bütün huyları değişiyo bizimkide hasta ben hep keşke onun yerine ben hastalansam diyorum daha kolay ben bi şekilde atlatırım ama onlar hemen soluyolar
nazco senin bir oglun var dedim o zaman yap bi tane daha kilo verilir yine:ecrin_bebek:
çocuk benim gözümde büyüyo arkadaşım bu çok zor büyüyorya bir ikincisini kaldırabilirmiyim bilmiyorum bide otizm tehlikesi var tabi tekrar aynı şeyleri yaşama fikri beni bitiriyo tabi çevrem bunu anlıyamıyo eşimde belki ikincide aynı şey olmaz diyo ama ben korkuyorum allah bilir tabi ama kimsenin başına vermesin
cumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
canım ya sık dişini az bir zaman kaldı ama 90 olma fikri güzel aslında kolay gelsin sana
canım bizi evden atıyorlar şimdi kalk git 12-13 saat yol eşya topla nereye koycaz ev nerden bulcaz kafayı yiyecem yaamafoldumbenmafoldumben
zor bir durum aslıcım ama takma kafana okadar hiç ev bulamazsanız eşyaları depo gibi bir yere koyarsınız eylülde ev arar istediğin gibi bir yere taşınırsınız canım allah büyük herşeyin bir yolu bulunur
tamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?
hoşgeldin canım yaz işte kafana göre geçmişi biraz okursan seninde bizim hakkımızda bir fikrin olur paylaştıkça yazılacak şeyler çok oluyo inan
canım iyi olmana çok sevindim merak etmiştik seni allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
tegocun güzel kilo veriyosun şeker şu yaz çorbasının tarifini yaz bakalım bizde yaparız belki fenamı
geçmş olsn nazco inş.daha da iileşr kısa sürede sende dikkat et kendine..
sağol canım çabucak düzelse iyi olacak ben çok yoruldum çünkü bir işe bir eve birde çocuğa koşturmaktan
şeker bende eskişehirliyim çok özledim oraları ailem orada bu sene gelemedim bayramda gelirim herhalde benim için bolbol gez eskişehirde anlatırsın banada

nazco hayırdır gecmıs olsun mıkrop mu kaptı acaba?

yok be canım mikrop diilde biz ne zaman manisaya gitsek hastalanır bu çocuk havası çarpıyo galiba bide geceleri pencereler açık uyunuyoya üşüdü herhalde bendebira geç kapatmışım herhalde alışık değilim olanlar olmuş

geçmiş olsun canım. şimdi daha iyidir inş.:Saruboceq:

slm kzilar ya ben geldim anca bugun tatiulya oo heryer heryerde gecte kalktim yuzden temizlikle ugrasiyorum
sedaacim gelmis cok mutlu olduk insallahhakkinda hayirlsii sozunde hayirli ugurlu olsun yaninda olmak isterdik
sagliginda duzelmesi cok guzel bir haber canim opuldun bizi habersiz birakma olurmu merak ediyoruz seni cunku
kzilar ben simdilik yokum ama bir iki saate gelecem oldumu bekleyin anacigim hadi by

sen neler yapıyosun canım akşamamı yolculuk

evet güzelim akşama. oraya gidince işler eninde sonunda yapılır o sorun değilde yol gözümde çok büyüyor, hiç sevmem yolculuğu, uyuyamamda 12 saat gözler fal taşı :1shok: bide tek başımayım mafoldumben

canım ya sen gitmeden halledilemezmi okul müdürünüz halletmezmi bi şekilde eşyaları depo gibi biyere alsalar

sendemı gıyorsun tatıle canım bende haftaya kadar burdayım
artık tatılden sonra gorusuruz ınsallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım üç haftalık izne çıkıyorum.5-10 gün kadar şehir dışında olucaz ondan sonra evde olucam inşaallah fırsat buldukça katılırım size.sanada iyi tatiller canım.inşaallah bu tatil süresinde kilo alımı falan yaşamayız.hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…