- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.761
selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes iyidirr,bende iyiyim şükür bir sorun yok şimdilik yemek yiyebiliyorum artık...15gün yaylada kaldım ailemle 10günde tatile gittim erkek arkadaşımla,bol bol yüzdüm yürüdüm yemek yedim temiz hava çok iyi geldi..şimdi 58,5 kiloyum hastalıkta verdim bikaç kilo ama daha vermiyorum şükür memnunum şimdilik..birde 4gün sonra sözüm var heyecanlıyım biraz
gunaydın canımgünaydııııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan
dükkanı açayım dedim zemuszemus
hadi gari uğrayın şu dükkana kaydirigubbakcemile5
bende merak edıyorum rose ve sıyah ne yaptılar acebaCADIARZUgunaydın mıllet..
aynalar en guzelı canım sen tayınını ıste en soguk sehırdesın zaten...cok da canını sıkma...her ıste bır hayır vardır..
ya ben rose , sıyah ve sedayı cok merak edıyorum arada ugrasalar da ses verseler...
herkes nerelerdee.....
ıyı olduguna cok sevındım canımopuyorumnanaktan, oh neguzel tatılde yapmıssınzemuszemusselam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes iyidirr,bende iyiyim şükür bir sorun yok şimdilik yemek yiyebiliyorum artık...15gün yaylada kaldım ailemle 10günde tatile gittim erkek arkadaşımla,bol bol yüzdüm yürüdüm yemek yedim temiz hava çok iyi geldi..şimdi 58,5 kiloyum hastalıkta verdim bikaç kilo ama daha vermiyorum şükür memnunum şimdilik..birde 4gün sonra sözüm var heyecanlıyım biraz
tebrık ederım canım bende 66 kıloyum senın boyun kackızlarr günydın bn bugn kalkar kalkmas tuvalete giripte tartıldm ve 66 kilo geldmm ayyy sormaın çok mutlu oldm 1 kg gitmşş =)) vücudum zaten sıkılştıı iyice zaten.. bu hafta cuma dan p.tsiye kadr ankaraya düğüne gideceğiz geldiğimde de yaz çorbası diyetini yapıcm zaten çok seviorum o çorbayı öncedende öğünlerde yiordum bu seferede müsait oldğum bi zmanda 5 gün kadr yapıyım dedm...onnlada 2 kilo fln gider inş,önceki deneyimide öle olmştu..bnden bu kadr kızlar sizler neler yapıorsunz??
merhaba hanımlar ben yine yoğunum bugün sabah bir dilim ekmek ve peynir yedim.öğlende 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim.akşamada allah kerim.bu arada ben önümüzdeki haftadan itibaren izne ayrılıyorum.3 hafta kadar.tatile gideceğiz.ama eve dönünce müsait olduğum zamanlarda girerim.bu sürede beni geri dönmek üzere ayrıldı yazarsınız.ama cumaya kadar burdayım daha.
gunaydın canım
bugun aksammı gıdıyorsun erzuruma
gunaydın canım
tebrık ederım canım bende 66 kıloyum senın boyun kac
yaz corbası nasıl oluyor yogurtlu olanmıCADIARZU
kız sen bukadar spor yapıyorsan cok yakında hedefıne ulasırsınopuyorumnanaktan
canım tekrar geçmiş olsun en korktuğum şey çocuk hastalığı bana çok zor geliyo bütün huyları değişiyo bizimkide hasta ben hep keşke onun yerine ben hastalansam diyorum daha kolay ben bi şekilde atlatırım ama onlar hemen soluyolariyi aksamlar kizlar gelemedim bugun benim kucuk cadi yine fenalasti hafta sonu doktorla falan ugrastim aksma kadar agayinda dondum simdi biraz daha iyi bakalim ... benim diyet (kaptan duymasina ma) tam bi fiyasko cuma gunden beri rejimden cikmis durumdayim ya cikmis derken ne varsa onu yedim ozel bisye hazirlamaya firsatim olmadi kendime o yuzden yani
çocuk benim gözümde büyüyo arkadaşım bu çok zor büyüyorya bir ikincisini kaldırabilirmiyim bilmiyorum bide otizm tehlikesi var tabi tekrar aynı şeyleri yaşama fikri beni bitiriyo tabi çevrem bunu anlıyamıyo eşimde belki ikincide aynı şey olmaz diyo ama ben korkuyorum allah bilir tabi ama kimsenin başına vermesinnazco senin bir oglun var dedim o zaman yap bi tane daha kilo verilir yine:ecrin_bebek:
canım ya sık dişini az bir zaman kaldı ama 90 olma fikri güzel aslında kolay gelsin sanacumaya kadar herhalde 90 olcam..
sabah giydigim kot akşam üstü düşüyodu belimden..ablam kardeşim gülüyo halime valla....ayaklarım uyuştu akşam üstü yorgunluktan:bbo:
zor bir durum aslıcım ama takma kafana okadar hiç ev bulamazsanız eşyaları depo gibi bir yere koyarsınız eylülde ev arar istediğin gibi bir yere taşınırsınız canım allah büyük herşeyin bir yolu bulunurcanım bizi evden atıyorlar şimdi kalk git 12-13 saat yol eşya topla nereye koycaz ev nerden bulcaz kafayı yiyecem yaamafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin canım yaz işte kafana göre geçmişi biraz okursan seninde bizim hakkımızda bir fikrin olur paylaştıkça yazılacak şeyler çok oluyo inantamam anlaştık yalnız tam olarak neler yazdığınızı bilmiyorum günlük yediklerimizi mi yazacaz?
canım iyi olmana çok sevindim merak etmiştik seni allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederimselam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes iyidirr,bende iyiyim şükür bir sorun yok şimdilik yemek yiyebiliyorum artık...15gün yaylada kaldım ailemle 10günde tatile gittim erkek arkadaşımla,bol bol yüzdüm yürüdüm yemek yedim temiz hava çok iyi geldi..şimdi 58,5 kiloyum hastalıkta verdim bikaç kilo ama daha vermiyorum şükür memnunum şimdilik..birde 4gün sonra sözüm var heyecanlıyım biraz
tegocun güzel kilo veriyosun şeker şu yaz çorbasının tarifini yaz bakalım bizde yaparız belki fenamıkızlarr günydın bn bugn kalkar kalkmas tuvalete giripte tartıldm ve 66 kilo geldmm ayyy sormaın çok mutlu oldm 1 kg gitmşş =)) vücudum zaten sıkılştıı iyice zaten.. bu hafta cuma dan p.tsiye kadr ankaraya düğüne gideceğiz geldiğimde de yaz çorbası diyetini yapıcm zaten çok seviorum o çorbayı öncedende öğünlerde yiordum bu seferede müsait oldğum bi zmanda 5 gün kadr yapıyım dedm...onnlada 2 kilo fln gider inş,önceki deneyimide öle olmştu..bnden bu kadr kızlar sizler neler yapıorsunz??
sağol canım çabucak düzelse iyi olacak ben çok yoruldum çünkü bir işe bir eve birde çocuğa koşturmaktangeçmş olsn nazco inş.daha da iileşr kısa sürede sende dikkat et kendine..
nazco hayırdır gecmıs olsun mıkrop mu kaptı acaba?
meraba kızlar nihayet gelebildim bü gün işe üç gündür oğlan hasta onunla uğraşıyorum ateşi kırkları buldu hep bu ğünde sağlık ocağından ilaçlarını yazdırdım bu gün iyi biraz gece falan uyumadı hiç çok yorgunum diyetle falan uğraşamıyorum ama pek bişi yediğimde yok sabahtan beri bişi yemedim daha şimdi kahvaltı yapıcam yarım simit peynirle geçmişe bakim gelirim
sen neler yapıyosun canım akşamamı yolculuk
sendemı gıyorsun tatıle canım bende haftaya kadar burdayım
artık tatılden sonra gorusuruz ınsallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?