Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin dukkani acayim dedim benden once gelmisin kizlar!!!!! destinam iyi etmisin spora baslamakla dondurma yersen 250 kalori 2 saat zipla anca veriliyor o yuzden bu hallere dustuk ya bizmafoldumben cagla ablam hosgeldin sende sunnet mearsimi bitirde gel artik ozledik seniopuyorumnanaktan aynalar da giti heralde insallah bi ev bulur ..... kahvaltiya gidiyorum ben az sonra yine ugrarim

gunaydın kızlar
offff cok sıcak burası evde durulmuyor-tatlicadiarzu-
dun ogleden sonra bahcede halılarımı yıkadım ohh mıs gıbı oldularzemuszemuszemuszemus
aksam cok yorulmustum hıc ugrayamadım buraya zaten artık pek kımsede ugramaz oldu-tatlicadiarzu-

canım tekrardan saglıgına kavusup spora baslamana sevındım ama fazlada yorma kendını zaten ıstedıgın kılonun altındasınopuyorumnanaktan
bu arada okulun ne oldu canımopuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumben benı unutmussun
neyse dugun telasına verıyorumzemuszemus bırdaha olmasın ama:mymeka:
unutma benııılmaz:
ınsallah tatılde tekrardan almazsın kıloları canım-tatlicadiarzu-

spora baslamana sevındım canım hihoyyyt
oh ne guzel keske bızde yapabılsekhihoyyythihoyyyt

ben cay ıcıyorum cnm afıyet olsun...halılarıda gule gule kırlet... ben tasınırken yıkattım 7 tanesını 40 tl yıkattım ıyı oldu...

spor ıcın tşk ederım..hoca dedı kı yemene dıkkat edersen bırakınca kötu olmaz dedı ....ah bır tutabılsem kendımı yemıycemde....herseye hasret kaldım....yalnız herkese tavsıye ederım her yastan bayan vardı nasıl fit vucutları hayret ettım...

usarem neden kestınız dıyetı bende sasırdım...kac kılo vermıssın pekı?

canım bir hafta öncesine kadar 8,5 kilo oldu toplam cumartesi tekrar tartıcak.son durum ne bilmiyorum.yine cumartesi bakacak ona göre kesecek.bana 10 kilo versen yeter demişti.o yüzden heralde.
ama ben devam etcem,şu tatili bir çıkarayım aradanda

slm kizlar ben daha yeni geldim eve uzerimi cikartmadan buraya daldim
magazalara gitim kzialr burdaucuzluklar basladida iki haftadir bakiyorum ne var ne yok diye oyuzden gelemedeim yani
gecmisi okudum ama su ustumu basimi giyim sonra geleyim olurmu
nazco canim sende burdasin ya kusura bakam birazdan gelim acayip sicak opismis durumdayim opuldunuz

iyi tatiller canım tatilde dikkat et kendine
canım inşallah yibodan ayarlarsın daireyi şansın açık olsun sıkma canını
iyidir guzelim ya bugun biraz diyetten ciktim galiba benim donem geldi oyuzden acayip istahim acik nasil yapacam bilmiyorum

[/I][/U]
of nesli hiç sorma bende aynı dönemdeyim dünden beri açım deyip geziyorum ama mutfaktan kaçıyorum allahtan kociş bu aralar fazla anlayışlı başının çaresine bakıyo oğlanıda bakıcı doyurup yolluyo idare ediyorum
canım spora başlaman çok iyi olmuş vücudunda sıkılaşacak bak gör moralinde çok iyi olacak
hadı gelın kızlar kahve ıcelım

offff ben kahveye geç kaldım sanırsam

evet buradayım canım birazdan gelmezsen bakarım kusura hadi azcık serinle gel bakam ne ciciler aldın kendine
ben kendime zayıflayana kadar bişi almama cezası verdim ama artık bu iş çok zor olmaya başladı sabahları giyecek krizi yaşıyorum herşey bol geliyo bu arada haftasonu aldığım 600 gr da verdim bu döneme rağmen ne azimli kızım ya a.s.a.s.

kız emoş geçsin artık şu günlerde bitsin bu telaş valla ben yoruldum artık düğünden sonra iki gün yat dinlen anam sen hakettin valla

akşam salatalık yedim bide şu kaynanadan gelen süt böreğinden (bu tatlı bir börek)küçük bir parça yedim bitseler şunlarda kurtulsam hafta sonu yedirdiği yetmedi bide yanımıza koymuş ben görmeden arabaya
sabah yarım simit peynir yedim başkada bişi yemedim birazdan geri kalan yarılarını yerim herhalde akşamda salatalık ve karpuz ben tektip beslenir oldum herhalde hep aynı şeyleri yiyiyorum kaçamaklar haricinde bu iyimi kötümüki

ya nıspet yapar gıbı hersey bol gelıyor demıyormu hahahaa...ben sabah beyaz bır pantolon denedım tam geldı...ama yınede ıncelmem lazım...cok da yuklenmek ıstemıyorum kendıme bırakıncaa tekrar alırsam hıc cesaretm kalmıcak

kız neslı ne ındırımı bu yaızn ortasında yoksa orda yaz bıttımı

yok be güzelim ne nispeti kıyafetten açılınca dedim
sen sık güzelim biraz kendini tekrar kilo alma işini istediğin kiloya gelince düşünürüz
ben normal kilomdan iki kilo daha zayıf olmak istiyorum mesela kilo alıp verme payı olarak baktım aldım bir hafta sıkıp tekrar o kiloya dönmeyi düşünüyorum o yüzden bu kadar sıkıyorum

kiz yok bende birara almadim ceza verdimde simdi aliyorum artik cunku indirimler super ya bizim burda iki defa indirim oluyor bir ocak ayinda birde bu ay iste etiket yarisina hatta onunda yarisina dusuyor ve super seyleri cok cok ucuza aliyoruz dur bir ceket aldim resmini profilime ekleyimde bak sonra silecegim ama oldumu

anammm gitmis neyse ekledim ben resmi bakarsin geldiginde
simdi biu ceketi aldim ya ne kadara tahmin edin ceketin normal fiyati 30euro (60ytl) ama ben 3 euroya (6 ytl)aldim yani okadar ucuz anliyacaginiz
ya bende didik didik edip bakiyorum varmi baska diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…