- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.821
canım tekrardan saglıgına kavusup spora baslamana sevındım ama fazlada yorma kendını zaten ıstedıgın kılonun altındasınopuyorumnanaktanilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar..buarada gene boşlanmış burası neler oluyor hatunlar sıcak havalardan gevşeme olmuş galiba ben buradayım artık yani fırsat buldukça gelirim hepinizi özledim hadi canlanın bakalım tatile gitmeden ne kadar kilo verilirse kar dimi ama kaydirigubbakcemile5
bana gelince ben hedefime ulaştım gerçi son kilolar istemdışı oldu ama olsun neyapalım şimdi sağlıklı herşeyi bolca yiyorum zaten çok şekerli yağlı şeyleri istesemde yiyemiyorum midem bulanıyor,birde yeniden spor yapıyorum 15gündür hergün 45 dk ya yürüyorum ya yüzüyorum..tabi hastalıktan sonra enerjim bayağı azalmıştı ama bol meyve ve sporla toparladım,günde 3litre su içmeye devam ediyorum hastayken 1bardağı zor içiyordum allah birdaha göstermesin inşallah
hepinizi öpüyorum şekerler görüşmek üzere yarın gelirim gene
mafoldumbenmafoldumben benı unutmussunopuyorumnanaktan
kızlar merhaba .
opuyorumnanaktan
çok yogunum....
hemen hızlıca geçmişe baktım..seda gelmiş iyiymiş çok sevindim...opuyorumnanaktan
aslı üzülme bakam sıkma canını herşeyde bi hayır vardıropuyorumnanaktan
eylülceopuyorumnanaktan
siyahopuyorumnanaktan
destinamopuyorumnanaktan
neslihanopuyorumnanaktan
usaremopuyorumnanaktan
nazcoopuyorumnanaktan
yeni arkadaşlaropuyorumnanaktan
ay unuttugum yoktur umarım çok üzülürüm...
hepinizi özledim yakında görüşürüz..opuyorumnanaktan
eger cumaya giremezsem 93 yazın ..ama daha az olursam mutlaka girerim..evdeki tatım 3 kilo eksik tartıyodu..başka yerde tartılamazsam..gelmezsem 93 yazarsınız :a015:
ınsallah tatılde tekrardan almazsın kıloları canım-tatlicadiarzu-kızlar dünkü seansta doktor bana artık sizin diyeti kesiyorum.yeter bu kadar dedi.ama 2 günlük ot diyeti verdi.bunuda yap sonra normal yemeklere geçebilirsin.ama hamurişi tatlı falan çok fazla yemek yok dedi.henüz ben istediğim kiloya ulaşamadım ama olsun.zaten tatilede giriyorum.normal yemeklerimi yerim.yanına pilav falan almam.tatlıyıda abartmam.tatil dönüşü tekrar başlarım rejime hem vücudumda dinlenir.sonra tekrar kilo vermeye başlarım inşaallah.
ot diyetinde sabah buğday veya yulaflı müsli var.
öğlende yeşil yapraklı sebzelerle yapılmış bol peynirli salata var.
akşamda çok az tereyağında pişirilmiş mantar,avokado,zeytin ve yeşil zebzelerden yapılmış salata var.
kızlar gunaydın
ben dun aksam nıhayet spor salonuna gıttım ve 7,30 a kadar calıstım..
cok ıyı bır hoca vardı..zaten önce yuruyerek gıttım ...20 dk koşu bandı 10 dk kalca erıtme , 10 dk elıptık , 50 kere mekık 20 kere alt karın calıstık saclarımın dıbınden ucuna kadar sırılsıklam oldum tişörtum bıle su gıbıydı ama 250 kalorı ancak yakmısımdır...ne kadar zor gıdıyormus yaa...onu anladım...bacaklarım cok agrıdı ben sabah kalkamam dedım ama ıyıyım....bugun gene gıdıcem ama bırakınca kötu olucak...
herkese tavsıye ederım kızlar...
ınsallah tatıle cıkan arkadaslar kılo alıp gelmezsınız...yarın bıldırım gunu...ben umutlu degılım ama olsun haftaya ınsallah ıyı bır rakam verecegım ınsallah bır sorun cıkmazsa tabı...
usarem neden kestınız dıyetı bende sasırdım...kac kılo vermıssın pekı?
ınsallah tatılde tekrardan almazsın kıloları canım-tatlicadiarzu-
iyi tatiller canım tatilde dikkat et kendineevet canım üç haftalık izne çıkıyorum.5-10 gün kadar şehir dışında olucaz ondan sonra evde olucam inşaallah fırsat buldukça katılırım size.sanada iyi tatiller canım.inşaallah bu tatil süresinde kilo alımı falan yaşamayız.hepimize kolay gelsin.
canım inşallah yibodan ayarlarsın daireyi şansın açık olsun sıkma canınıcanım bu ilçe merkezinde milli eğitim lojmanı. orayı boşaltacaz. okulun lojmanı değil. üstelik okulun müdürü benim. ilçede bir yibo var onun lojmanları var. müdürüyle konuşacam gidince lojman versin diye inş olur. eğer bu olmazsa eşyaları bizim okulun lojmanına koyacam. eylülde gidince ev işine bakcaz . o zamanda ramazan oruçlu oruçlu ev ara taşı zor olacak. dua edinde bu yibodan bize daire verdinler kızlar:Saruboceq:
of nesli hiç sorma bende aynı dönemdeyim dünden beri açım deyip geziyorum ama mutfaktan kaçıyorum allahtan kociş bu aralar fazla anlayışlı başının çaresine bakıyo oğlanıda bakıcı doyurup yolluyo idare ediyorumiyidir guzelim ya bugun biraz diyetten ciktim galiba benim donem geldi oyuzden acayip istahim acik nasil yapacam bilmiyorum
[/I][/U]
canım spora başlaman çok iyi olmuş vücudunda sıkılaşacak bak gör moralinde çok iyi olacakkızlar gunaydın
ben dun aksam nıhayet spor salonuna gıttım ve 7,30 a kadar calıstım..
cok ıyı bır hoca vardı..zaten önce yuruyerek gıttım ...20 dk koşu bandı 10 dk kalca erıtme , 10 dk elıptık , 50 kere mekık 20 kere alt karın calıstık saclarımın dıbınden ucuna kadar sırılsıklam oldum tişörtum bıle su gıbıydı ama 250 kalorı ancak yakmısımdır...ne kadar zor gıdıyormus yaa...onu anladım...bacaklarım cok agrıdı ben sabah kalkamam dedım ama ıyıyım....bugun gene gıdıcem ama bırakınca kötu olucak...
herkese tavsıye ederım kızlar...
ınsallah tatıle cıkan arkadaslar kılo alıp gelmezsınız...yarın bıldırım gunu...ben umutlu degılım ama olsun haftaya ınsallah ıyı bır rakam verecegım ınsallah bır sorun cıkmazsa tabı...
hadı gelın kızlar kahve ıcelım
slm kizlar ben daha yeni geldim eve uzerimi cikartmadan buraya daldim
magazalara gitim kzialr burdaucuzluklar basladida iki haftadir bakiyorum ne var ne yok diye oyuzden gelemedeim yani
gecmisi okudum ama su ustumu basimi giyim sonra geleyim olurmu
nazco canim sende burdasin ya kusura bakam birazdan gelim acayip sicak opismis durumdayim opuldunuz
evet buradayım canım birazdan gelmezsen bakarım kusura hadi azcık serinle gel bakam ne ciciler aldın kendine
ben kendime zayıflayana kadar bişi almama cezası verdim ama artık bu iş çok zor olmaya başladı sabahları giyecek krizi yaşıyorum herşey bol geliyo bu arada haftasonu aldığım 600 gr da verdim bu döneme rağmen ne azimli kızım ya a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?