- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.801
himm soylesemmi ki acaba simdi senin gitmeni bekliyoruz kendimize baska topik acip saklanacagiz senden gelince bizi bulamayasin diye hahahhaaa:roflol:
ya guzelim dedim ya gercekten bu sorunu onceden cok yasadik paylasim olmadi birde kilo vermek dahada yavas oluyo oyuzden nede olsa yaristayiz profesyonel olmak lazim boyle durumlarda degilmi ama70 kilo üstü düşüncen güzel bu bir nevi yarışma, iyi olan kazanacak delikafadulden ama takım olarak bir araya gelemedik ki bi karar alalım
kız biz mi kurtaracaz bu takımı yazıp duruyoz buraya gel sohbet odasına diyet grubuna orda yazışalım bunlarda ne konuştular diye çatlasınlar :dilcikar: çok kötü gördüm kendimi
bende yeni takım kurup her hafta birinci olurum, karşınıza çıkıp bir zamanlar şişko ama gururlu bir kız vardı derim :roflol:
benı unutmussun ama bende cok gıremıyorum dogru söyluyorsun
benı unutmussun ama bende cok gıremıyorum dogru söyluyorsun
canim hosgeldin gercekten oyle yaz olunca ne cocuklar nede biz evde duramiyoruz zaten gunlerde uzadi ya oyuzden iyice bunaldik:sinifsinif: kizlar gelemdim yine ama yaz gelince evde durulmuyo ki bebsiler hep disari istiyorlar olmamis zaten
ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar..buarada gene boşlanmış burası neler oluyor hatunlar sıcak havalardan gevşeme olmuş galiba ben buradayım artık yani fırsat buldukça gelirim hepinizi özledim hadi canlanın bakalım tatile gitmeden ne kadar kilo verilirse kar dimi ama kaydirigubbakcemile5
bana gelince ben hedefime ulaştım gerçi son kilolar istemdışı oldu ama olsun neyapalım şimdi sağlıklı herşeyi bolca yiyorum zaten çok şekerli yağlı şeyleri istesemde yiyemiyorum midem bulanıyor,birde yeniden spor yapıyorum 15gündür hergün 45 dk ya yürüyorum ya yüzüyorum..tabi hastalıktan sonra enerjim bayağı azalmıştı ama bol meyve ve sporla toparladım,günde 3litre su içmeye devam ediyorum hastayken 1bardağı zor içiyordum allah birdaha göstermesin inşallah
hepinizi öpüyorum şekerler görüşmek üzere yarın gelirim gene
ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar..buarada gene boşlanmış burası neler oluyor hatunlar sıcak havalardan gevşeme olmuş galiba ben buradayım artık yani fırsat buldukça gelirim hepinizi özledim hadi canlanın bakalım tatile gitmeden ne kadar kilo verilirse kar dimi ama kaydirigubbakcemile5
bana gelince ben hedefime ulaştım gerçi son kilolar istemdışı oldu ama olsun neyapalım şimdi sağlıklı herşeyi bolca yiyorum zaten çok şekerli yağlı şeyleri istesemde yiyemiyorum midem bulanıyor,birde yeniden spor yapıyorum 15gündür hergün 45 dk ya yürüyorum ya yüzüyorum..tabi hastalıktan sonra enerjim bayağı azalmıştı ama bol meyve ve sporla toparladım,günde 3litre su içmeye devam ediyorum hastayken 1bardağı zor içiyordum allah birdaha göstermesin inşallah
hepinizi öpüyorum şekerler görüşmek üzere yarın gelirim gene
opuyorumnanaktan
kızlar merhaba .
opuyorumnanaktan
çok yogunum....
hemen hızlıca geçmişe baktım..seda gelmiş iyiymiş çok sevindim...opuyorumnanaktan
aslı üzülme bakam sıkma canını herşeyde bi hayır vardıropuyorumnanaktan
eylülceopuyorumnanaktan
siyahopuyorumnanaktan
destinamopuyorumnanaktan
neslihanopuyorumnanaktan
usaremopuyorumnanaktan
nazcoopuyorumnanaktan
yeni arkadaşlaropuyorumnanaktan
ay unuttugum yoktur umarım çok üzülürüm...
hepinizi özledim yakında görüşürüz..opuyorumnanaktan
eger cumaya giremezsem 93 yazın ..ama daha az olursam mutlaka girerim..evdeki tatım 3 kilo eksik tartıyodu..başka yerde tartılamazsam..gelmezsem 93 yazarsınız :a015:
kiz nereye ve nezaman gidiyorsun ben orayi kacirdimmi ki
izinlimi olacaksin
[/U]
opuyorumnanaktan
kızlar merhaba .
opuyorumnanaktan
çok yogunum....
hemen hızlıca geçmişe baktım..seda gelmiş iyiymiş çok sevindim...opuyorumnanaktan
aslı üzülme bakam sıkma canını herşeyde bi hayır vardıropuyorumnanaktan
eylülceopuyorumnanaktan
siyahopuyorumnanaktan
destinamopuyorumnanaktan
neslihanopuyorumnanaktan
usaremopuyorumnanaktan
nazcoopuyorumnanaktan
yeni arkadaşlaropuyorumnanaktan
ay unuttugum yoktur umarım çok üzülürüm...
hepinizi özledim yakında görüşürüz..opuyorumnanaktan
eger cumaya giremezsem 93 yazın ..ama daha az olursam mutlaka girerim..evdeki tatım 3 kilo eksik tartıyodu..başka yerde tartılamazsam..gelmezsem 93 yazarsınız :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?