Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

himm soylesemmi ki acaba simdi senin gitmeni bekliyoruz kendimize baska topik acip saklanacagiz senden gelince bizi bulamayasin diye hahahhaaa:roflol:

bende yeni takım kurup her hafta birinci olurum, karşınıza çıkıp bir zamanlar şişko ama gururlu bir kız vardı derim :roflol:

ya guzelim dedim ya gercekten bu sorunu onceden cok yasadik paylasim olmadi birde kilo vermek dahada yavas oluyo oyuzden nede olsa yaristayiz profesyonel olmak lazim boyle durumlarda degilmi ama
takim gercekten dagilmis durumda ya toparlariz insallah ama ben normal diyorum cunku gercekten herkez tatilde ee haliyle kimse yok

bende yeni takım kurup her hafta birinci olurum, karşınıza çıkıp bir zamanlar şişko ama gururlu bir kız vardı derim :roflol:

hahaytt senmi herhafta birinci olacaksin guldurùe benii :umursamaz:
kizz sende biz seni birakirmiyiz hic bak senin evi tasimaya gelecegim nerdeyse kaydirigubbakcemile3

usarem, sen, s2000, 1.73 tatile çıkacaksınız. siyah yok, eylülce nerde ya
geriye kim kaldı ki ben,nazco başka yok değil mi unuttuğum varsa affetsin beni
2 kişilik takım mı olur ya, yakında biz biteriz haberin olsun, şöyle etli, kanlı üyeler bulmamız lazım delikafadulden

alkisalkisalkis aynalar beni sormusun tsk ederim ev isinede cok uzuldum ya ne kadra igrenc durum ya allah kolaylik versin sanakaydirigubbakcemile5 sedam gelmis ne guzel cok sevindim snein adina allahim bi omur boyu mutluluklar dilerim

ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar..buarada gene boşlanmış burası neler oluyor hatunlar sıcak havalardan gevşeme olmuş galiba ben buradayım artık yani fırsat buldukça gelirim hepinizi özledim hadi canlanın bakalım tatile gitmeden ne kadar kilo verilirse kar dimi ama kaydirigubbakcemile5

bana gelince ben hedefime ulaştım gerçi son kilolar istemdışı oldu ama olsun neyapalım şimdi sağlıklı herşeyi bolca yiyorum zaten çok şekerli yağlı şeyleri istesemde yiyemiyorum midem bulanıyor,birde yeniden spor yapıyorum 15gündür hergün 45 dk ya yürüyorum ya yüzüyorum..tabi hastalıktan sonra enerjim bayağı azalmıştı ama bol meyve ve sporla toparladım,günde 3litre su içmeye devam ediyorum hastayken 1bardağı zor içiyordum allah birdaha göstermesin inşallah
hepinizi öpüyorum şekerler görüşmek üzere yarın gelirim gene

:sinifsinif: kizlar gelemdim yine ama yaz gelince evde durulmuyo ki bebsiler hep disari istiyorlar olmamis zaten
canim hosgeldin gercekten oyle yaz olunca ne cocuklar nede biz evde duramiyoruz zaten gunlerde uzadi ya oyuzden iyice bunaldik
birde artik burda herkez izine gider sonrada yanliz aliriz hic cekilmez
ama sen yinede firsatini bulup girmeye calis lutfen cunku paylasim olmayinca motivasyonda haliyle dusuyor tabi

canim hosgeldin guzelim
vall asenin adina cok sevindim ama hala aklimda bir suru soru var seninle ilgili
ne olduda bu hasatlik ortaya cikti hala bulamadilarmi guzelim gercekten hepimiz merak icerisindeyiz
spor yapman cok guzel valla tamamen orneksinde iste biz biraz tembeliz sanirim
su icmeye gelincede ben cok kotuyum o konuda
neyse canim yarin insallah karsilasirda bol bol muhabbet ederiz eskisi gibi

çok sevindim şekerŞeniz inan çok mutlu oldum seni görünce hep böyle sağlıkla kal olurmu inan tel felan olsa gelicektim adanaya seni görmeye çok merak etmiştim seni allah bi daha göstermesin şekerim benimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba .
opuyorumnanaktan
çok yogunum....
hemen hızlıca geçmişe baktım..seda gelmiş iyiymiş çok sevindim...opuyorumnanaktan
aslı üzülme bakam sıkma canını herşeyde bi hayır vardıropuyorumnanaktan
eylülceopuyorumnanaktan
siyahopuyorumnanaktan
destinamopuyorumnanaktan
neslihanopuyorumnanaktan
usaremopuyorumnanaktan
nazcoopuyorumnanaktan
yeni arkadaşlaropuyorumnanaktan
ay unuttugum yoktur umarım çok üzülürüm...
hepinizi özledim yakında görüşürüz..opuyorumnanaktan
eger cumaya giremezsem 93 yazın ..ama daha az olursam mutlaka girerim..evdeki tatım 3 kilo eksik tartıyodu..başka yerde tartılamazsam..gelmezsem 93 yazarsınız :a015:

kıs cadı beni unutmuşun :umursamaz: bende seni unuturum görürsün sooraaalmaz:

kiz nereye ve nezaman gidiyorsun ben orayi kacirdimmi ki
izinlimi olacaksin

[/U]

canım ben pazartesiden itibaren 3 haftalık izne ayrılıyorum.balıkesire tatile gidiyorum.orda 5-10 gün kadar kalır sonra döneriz.gelince tekrar katılırım.ama siz yinede beni 3 hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazın.

canım inşaallah dahada az gelirsin.opuyorumnanaktan

kızlar dünkü seansta doktor bana artık sizin diyeti kesiyorum.yeter bu kadar dedi.ama 2 günlük ot diyeti verdi.bunuda yap sonra normal yemeklere geçebilirsin.ama hamurişi tatlı falan çok fazla yemek yok dedi.henüz ben istediğim kiloya ulaşamadım ama olsun.zaten tatilede giriyorum.normal yemeklerimi yerim.yanına pilav falan almam.tatlıyıda abartmam.tatil dönüşü tekrar başlarım rejime hem vücudumda dinlenir.sonra tekrar kilo vermeye başlarım inşaallah.
ot diyetinde sabah buğday veya yulaflı müsli var.
öğlende yeşil yapraklı sebzelerle yapılmış bol peynirli salata var.
akşamda çok az tereyağında pişirilmiş mantar,avokado,zeytin ve yeşil zebzelerden yapılmış salata var.

kızlar gunaydın

ben dun aksam nıhayet spor salonuna gıttım ve 7,30 a kadar calıstım..

cok ıyı bır hoca vardı..zaten önce yuruyerek gıttım ...20 dk koşu bandı 10 dk kalca erıtme , 10 dk elıptık , 50 kere mekık 20 kere alt karın calıstık saclarımın dıbınden ucuna kadar sırılsıklam oldum tişörtum bıle su gıbıydı ama 250 kalorı ancak yakmısımdır...ne kadar zor gıdıyormus yaa...onu anladım...bacaklarım cok agrıdı ben sabah kalkamam dedım ama ıyıyım....bugun gene gıdıcem ama bırakınca kötu olucak...

herkese tavsıye ederım kızlar...

ınsallah tatıle cıkan arkadaslar kılo alıp gelmezsınız...yarın bıldırım gunu...ben umutlu degılım ama olsun haftaya ınsallah ıyı bır rakam verecegım ınsallah bır sorun cıkmazsa tabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…