- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.141
slm kızlar ay ne kadarrr yazmıssınızzz oku oku bıtıremedım :))
nazco gözun aydın canım sık dısını surda kaldı 1 gun yeme cuma tartıl sonra bıraz yersın bende kendımı sıkıyorum...
aksam eve geldım dolabı belkı 5 kere actım kapattım ne yesem dıye en sonunda suzme yogurtun ıcıne nane pulbıber koydum yedım doymadım bır dılımde karpuz yedım saat 10 oldu 2 saat daha dişimi sıkmam lazım...yoksa bu hafta atılırım valla...
hemsom gelmis hosgelmisopuyorumnanaktan arada gel boyle haber ver .... kaptan ugrmamisklava::1hug: nerdesin kiz !!!!! aynalar hayirlisi olsun insallah eylulde bi sorun cikmaz bi daha tamda oruca dek geliyo allah yardimcin olsuna.s.
günaydın kızlar biz bu gün işe yeğenimle geldik adı kardelen şimdi onunla bilgisayar başında mesaj yazıyoruz bu günlerde ben çok eğlenir oldum diyeti bilmem ama kilo almadım ama veremedimde galiba
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar biz bu gün işe yeğenimle geldik adı kardelen şimdi onunla bilgisayar başında mesaj yazıyoruz bu günlerde ben çok eğlenir oldum diyeti bilmem ama kilo almadım ama veremedimde galiba
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anamm aynalarda yok nerdesin kzi iki sohbet edelim
dun gelmedim diye ban kustunuzmu yoksa aglarim bak ha
kiz valla baksana kimselr yok sizin takimdami boyle kiz herkez tatilde sen gitmiyonmu tatileevet canım herkesler küsmüş sanalaelaelaelaelae
ay ne guzel kiz oyle reglken istahinin olmamasislm arkadaslar... bugun yogunluk basladi benim yine tam kafa dinliycem derken misafirler geliyor yurt disindan oglen hazirliklara basliyom bende pasta kurabiye derken dinlenmek yok yine... tam aksine regl de oldum acaip yorgunum birde regl oldum mu istahsizlik olur bende canim hic bisey istemez :umursamaz: zorla karpuz yedim oda ac karna agri kesici almiyim diye ......sonra gorusuruz by
komplo kaptan sen geldinmi gelmiyozlülülülülülülülülülülülü
sibel geldinmi kiz ne habersin so,hazirliklarda bittimi kiz cumami cikiyorsunuz yola
ne olsun kız kosusturuyorum ıste
evet yarın oglenden sonra cıkcaz yola ınsallahopuyorumnanaktan
okumanızı tavsıye ederım opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...543-icerde-mutlular-neseliler-zayifliyor.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?