Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemsom gelmis hosgelmisopuyorumnanaktan arada gel boyle haber ver .... kaptan ugrmamis klava::1hug: nerdesin kiz !!!!! aynalar hayirlisi olsun insallah eylulde bi sorun cikmaz bi daha tamda oruca dek geliyo allah yardimcin olsuna.s.

ufffffffff destinam cilemiz bitmiyo canim neler neler istiyor bi bilsenmafoldumben

hemsom gelmis hosgelmisopuyorumnanaktan arada gel boyle haber ver .... kaptan ugrmamis klava::1hug: nerdesin kiz !!!!! aynalar hayirlisi olsun insallah eylulde bi sorun cikmaz bi daha tamda oruca dek geliyo allah yardimcin olsuna.s.

teşekkür ederim canım evet ramazana denk gelmesi çok kötü olacak hayırlısı artık.

gunaydın kızlar

eylulce ben atlamısım tamamen cok özur dılerım hayatım....bencede cok buyutulecek bısey degıl..ama allahtan sızın gıbı bılınclı anne babalar hemen üstüne düşüyorlar ...doktorun dedıklerını dınleyın zamanla gecer tanıdıgım bır cok spiker de eskıden kekemeymiş...

kızlar sabah tartıldım dayanamadım aksamkı karpuz işe yaramış...bugunde aynen devam bakalım...

slm kizlar ya kusura bakmayin anca yettim
ya dun butungun gorumce vardi pcde ders calisti kendisi oyuzden giremedim sinavindan gecemedide bugun butunleme sinavina hazirlandi oyuzden haberde veremedim komsumda yoktu ona cikacaktim haber vermek icin neyse kaldi anliyacaginiz
eylulce gelmis hosgeldin kiz ben tamamen unutmusum yada atlamisim be guzelim pardon ama tahmin ettim bak gordunmu
nazco guzelim yazmak insan bazen istemiyor ama genelde cok canim sikilmiken yazmak istemem seninde oyle bir sorununmu var guzelim
destinam sende karpuzmu yapiyon kirazmi kiz anlamadim gitti ama sonuc alman guzel
1.73 gelmis dugunun guzel gecmesine cok sevindim guzelim eee hakettin biraz dinlenmeyi git dinlen
guzelim
sibel guzelim birilerini alacamda ortada birileri yok oyuzden bakiorum ben sen kafani yorma ne yapalim yazin boyle olacak artik
aynalar guzelim sanda slm verip ben cikiyorum birazdan arkadas gelecek saat 0da daha yeni kalktim evi temizleyip gelirim oldumu
opuldunuz

günaydın kızlar biz bu gün işe yeğenimle geldik adı kardelen şimdi onunla bilgisayar başında mesaj yazıyoruz bu günlerde ben çok eğlenir oldum diyeti bilmem ama kilo almadım ama veremedimde galiba
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh oh cok guzel bir haber bu canim bizim icinde eglen hadi bakalim
diyetede bu hafta izin ver ama haftaya sik kendini karismam bak sri karti cikartirim ona gore

slm arkadaslar... bugun yogunluk basladi benim yine tam kafa dinliycem derken misafirler geliyor yurt disindan oglen hazirliklara basliyom bende pasta kurabiye derken dinlenmek yok yine... tam aksine regl de oldum acaip yorgunum birde regl oldum mu istahsizlik olur bende canim hic bisey istemez :umursamaz: zorla karpuz yedim oda ac karna agri kesici almiyim diye ......sonra gorusuruz by

ismi cok guzelmis kac yasinda bilmiyom ama benim icin kocama op kardeleniopuyorumnanaktan

evet canım herkesler küsmüş sanalaelaelaelaelae
kiz valla baksana kimselr yok sizin takimdami boyle kiz herkez tatilde sen gitmiyonmu tatile
ay ne guzel kiz oyle reglken istahinin olmamasi
ilk defa duydum istahsiz birini bende reglken boyuna yerim

komplo kaptan sen geldinmi gelmiyozlülülülülülülülülülülülü

sizi sizi ban komplo kurarsiniz hi bende dur sen gelmeyimde size komplo koyim

saka yapiyom ha

slm kızlar
sabah komsum kahvaltıya cagırdı ordaydım daha bıraz once geldım
bırazdan kuruyan camasırları utulıcem cantaya yerlestırcem daha cok ısım var yarın gıdıyoruzzzzzemuszemussositososito

Neslıhan yarın sabah gıremezsem kılom aynı canım 66 olarak yazarsın benı gerı donmek uzere gıttı dersınyerimseniben
ama ben yınede gıtmeden bır ugrar bakarım sızlereyerimseniben

ne olsun kız kosusturuyorum ıste
evet yarın oglenden sonra cıkcaz yola ınsallahopuyorumnanaktan

canim ya hayirli yolcululklar dilerim allah yardimciniz olsun kazsiz belasiz gitmek nasip etsin ne diyelim memleketede slm olsun bizden bol bol gez dolas haasret gider ailenle guzelim

slm kızlar naparsınız bakayım bir slm vereyim dedim.. nasıl gidiyomu kilolar yavaş yavaş.. ben vedeyim 3 gündür sebeb sormayın artık bişey sölemekden bıktım.. şimdide ayagım alcıda buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn gülün ben cünkü kendime bol bol gülüyorum buralardayım gelen olursa dürtsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…