Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldım neslıcım...kaptan valla takımı ayakta tutmaya calısıyorsun...

sıbelcım ıyı yolculuklar tekrar hayırlısıyla ınsallah...nereye gelıyorsunuz bu arada?

neslı sagol tekrar destegın ıcın kıraz bagırsakları muthıs calıstıyormus bır kez daha anladım neden kıraz oldugunu...ama su an basım dönmeye basladı belkı öglene hafıf bıseyler yerım...ben cumaya kadar böyle gıtmek ıstıyorum ya bakalım...

senden naber...

canim benim elimden geldigince gelip mesaj yazmaya calisiyorum inanki ama iste yaz donemi yuzunden hkimselr yok herkez ya izin telasinda yada tatil bende burdayim iste 10.ayda aranizdan ayrilirim artik
basinin donmesine gelince guzelim kendini yormadan yap diyetini bence agri kesici ic basin gecsin yoksa insan dayanamiyor
birazda birseyler atistir bencede hafif olsun diyetini bozmasin yanliz
bendende ne olsun iste ugrasiyorum
oglanin dogumgunu ona n eyapsam diye dusunup duruyorum aslina bakarsan pasta taiflerini kontrol ediyorum satin alacamda yaninida ne yapsam diye bakiyorum

oooooooo dogumgunu mu....ne zaman mutlu yıllar sımdıden....

kalabalık olmasına göre degısır tabı menün...bende ınsallah kasımda yapıcam kızıma ılk defa buyuk bır dogumgunu yapıcam...hep aıle arasında yaptık artık aklı erıyor evı süslüycem ....yanınada artık herseyı döktururum herhalde...allah butun guzel gunlerını göstersın ınsallah...

gunaydın aslıcım naber?

öglen kendıme haslanmıs tavuk ve pure söyledım...bayagı tok tutuyor...aksam spora gıtsemmı dıye dusunuyorum...

neslihan, destinam nasılsınızkaydirigubbakcemile3
neslihan oğlunun doğum günü ne zaman nice mutluluklara zemuszemus

destinam iyi sayılırım. ama midemi üşütmüşüm gece yarılarına kadar oturuca havada serin oluyor midem hassas zaten:kedi:
destinam spora git bence ilk günler hamlıyorsun, heryerin ağrıyor ama vücut sonra alışıyor. bırakmakaydirigubbakcemile2

sagol aslıcım dun daha alıstım sankı ortama herkes kendı kafasına göre takılıyor zaten orda ama erkeklerle karısık oldugu ıcın bıraz mıdem kalkıyor ...aksam 7-8 seansları var step-plates var bırde samba ve tango kursları acılıyor acıkcası gırmeyı cok ıstıyorum...

bende spor salonuna bu yüzden gitmeyi istemiyorum yağlar sağdan soldan fırtlıyor milletin içine nasıl çıkarım diyorum, amaç sanki zayıflamak değildelikafadulden
ay dans kursuna gitmeyi bende çok istiyorum tabi 50 kilo olunca:roflol:

valla fırlasın umrumda bıle degıl...hıckımse kımseyı tanımıyorda takmıyorda...

valla tanımadıgım ınsanlarla orda eş olmak ıstemıyorum acıkcası ondan ıstemıyorum keske esımde katılsa ama ımkansız...

bugun dogum gunu dah hic birsey yapmadim ama zaten kimseyi cagirmayi duusnmuyorum
ne yapim kimse yok ki ne anneannesi var n edayisi ne susu ne busu aman ugrastigima degmez turkiyede olsam kesin bende buyuk bir dogum gunu yapardim amam maalesef oyuzden sadece bir iki pasta yaparim ikide resim tamamdir iste

nazcoda yok ortalarda dımı?

yenı kımseyı alamıyormuyuz neslı bu aralar?
canim bilmiyorum eylulcede yok nazcoda neredeler anlamadim bende ama katilmak isteyenlerin topigine not biraktim bakalim arada bakiyorumama kimselr yok bu ara
bu arada eylulceyi aradim yok evde belki annesine gitmistir

neslihan, destinam nasılsınızkaydirigubbakcemile3
neslihan oğlunun doğum günü ne zaman nice mutluluklara zemuszemus

tesekkur ederim canim bugun dogum gunu
simdi kalkiyorum biraz ise guce bakim bakalim neler yapayim bir gozden gecireyim
son anda birilerini cagirirsam eger bilmiyom tam karar vermedim aslina bakarsani kocislede biraz limoniyiz yoksa bir iki kisi cagiridik oyuzden ona sinir oldum cagirmayacagim iste yani boyle hadi bende laf cok iste cok kalkim opuldunuz

anladım canım bızde gecen sene öyleydık ben kucuk bır pasta aldım kestım o kadar ıkımız kutladık kızımla...bosver yaa degmez gurbetın de bu zorlugu var ıste alısmak lazım...sonra zaman gecınce ınsan pısman oluyor...

sen işine bak neyse sonra anlatırsın...

slm kizlar valizleri biraktim buraya geldim .... kiz kaptan cuma dedim ya annemin yanina gidecem sali carsambaya donerim diye yazdim ben ..... neyse kizlar cok isim var sonra gelirim evleri toparliyim esyallari yerlestireyim opuldunuzopuyorumnanaktan

kızlar bazınız bu videoyu izlediniz ama bu başka siteden açın bir bakın anasayfaya gelmem lazım yoksa kimse izlemiyormafoldumben sitede sorun var geç açılıyor biraz bekleyin neeeeeeeeooooooooluuuuur :çok üzgünüm:
elife sordum bu tür linkler yasak değilmişkaydirigubbakcemile3
işte link
TrTube - sibel can - benim adım aşk

Tesekkur ederım canım ınsallah kazasız belasız gıder gelırız:Saruboceq:
memleket Kayserı ılk once oraya gıdecez sonra 1hafta antalyada tatıl yapcazzemuszemus
oglunun dogum gunu kutlu olsun daha nıce nıce yıllara gırsın ınsallaha.s.
kız sende 10.aydamı gıdıyorsun ozamana sen zaten mezun olursun canımopuyorumnanaktan
hosgeldın canım evet unutmustuk senın annende oldugunu bızde bu kız nerde dıyordukkaydirigubbakcemile3
nasıl annen gıttımı turkıyeyeopuyorumnanaktan

bır bakayım nasılmıszemuszemus

kızlar merhaba opuyorumnanaktan
sünnet sonrası öncesinden yorucu..
gelen misafirlerin dönüşü...
gelemeyenlerin ziyaretleri....
ben bi süre daha gelemeycem herhalde...
ama muhteşem masal gibi bi dügündü..

kızlar merhaba opuyorumnanaktan
sünnet sonrası öncesinden yorucu..
gelen misafirlerin dönüşü...
gelemeyenlerin ziyaretleri....
ben bi süre daha gelemeycem herhalde...
ama muhteşem masal gibi bi dügündü..

eeee geçmiş olsun diyelim atlattın çok şükür:lepi:
süper olmuşsun kıskandım söyleyeyim :kedi:

eeee geçmiş olsun diyelim atlattın çok şükür:lepi:
süper olmuşsun kıskandım söyleyeyim :kedi:

sagolasın canım daha fotolar çıkmadı..bu resmide dügün organize eden çiçekçi sitesine koymuşta ordan kopyaladım..öptüm canım allah daha iyilerini daha güzellerini göstersin özenenlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…