- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.121
Allah dugunlerınıde gormeyı nasıp etsın canımkızlar merhaba opuyorumnanaktan
sünnet sonrası öncesinden yorucu..
gelen misafirlerin dönüşü...
gelemeyenlerin ziyaretleri....
ben bi süre daha gelemeycem herhalde...
ama muhteşem masal gibi bi dügündü..
sibelcim annem pazar gun gidecek daha sen ne zaman cikiyorsun yola ????
kızlar merhaba opuyorumnanaktan
sünnet sonrası öncesinden yorucu..
gelen misafirlerin dönüşü...
gelemeyenlerin ziyaretleri....
ben bi süre daha gelemeycem herhalde...
ama muhteşem masal gibi bi dügündü..
hoşgeldin eylülce anneni gönderdinmi canım allah kavuştursunslm kizlar valizleri biraktim buraya geldim .... kiz kaptan cuma dedim ya annemin yanina gidecem sali carsambaya donerim diye yazdim ben ..... neyse kizlar cok isim var sonra gelirim evleri toparliyim esyallari yerlestireyim opuldunuzopuyorumnanaktan
bugun dogum gunu dah hic birsey yapmadim ama zaten kimseyi cagirmayi duusnmuyorum
ne yapim kimse yok ki ne anneannesi var n edayisi ne susu ne busu aman ugrastigima degmez turkiyede olsam kesin bende buyuk bir dogum gunu yapardim amam maalesef oyuzden sadece bir iki pasta yaparim ikide resim tamamdir iste
canim bilmiyorum eylulcede yok nazcoda neredeler anlamadim bende ama katilmak isteyenlerin topigine not biraktim bakalim arada bakiyorumama kimselr yok bu ara
bu arada eylulceyi aradim yok evde belki annesine gitmistir
tesekkur ederim canim bugun dogum gunu
simdi kalkiyorum biraz ise guce bakim bakalim neler yapayim bir gozden gecireyim
son anda birilerini cagirirsam eger bilmiyom tam karar vermedim aslina bakarsani kocislede biraz limoniyiz yoksa bir iki kisi cagiridik oyuzden ona sinir oldum cagirmayacagim iste yani boyle hadi bende laf cok iste cok kalkim opuldunuz
günaydın kaydirigubbakcemile3
canımcım moralini bozma sakın devam bak bi süresonra o tartı eksi gösterecek şeker bence önümüzdeki ay sen bizi geçecen bak görgunaydın
sedacım tebrık ederım allah tamamına erdırsın...resım varsa msnden bakalım....
kayıplar ortada yok ınsallah herkes kılo verıp gelır..
ben aksam spor salonuna gıttım 20 dk kosu bandı 20 dk kürek çektım...aksamdan berı bacaklarım o kadar agrıyorkı anlatamam...hoca ölculerımı aldı...ben ezbere söyledım hepsını...şaşırdı yağ ölçümü yaptılar yağlı çıktım 10 kg vermen lazım dedı hocam zaten onun ıcın geldım dedım :)) gelınce corba ıctım ama butun gece resmen beynım zonkladı bugun gene sabah ve aksam kıraz yemeye calısıcam...sabah tartıldım eksı degıl artıdayım...nasıl iş anlamadım...
slm ben geldım
kızlar bugun nazco gıbı
sabah bır lokma sımıt
ögleden sonra yarım sımıt yedım
baskada bısey yemedım
basım agrıyor
hedefım 73 ....
hoşgeldin rozecim takmada canım şu an sınavarına odaklan zaten bak yazılı iyi geçmiş diğerleride iyi olur inşallahta allah çabalarının mükafatını vermiş olur canımselam canlarım.nassınız bakem.neslihan yavrunun doğüum günü kuytlu olsun canım.allah hayırlı uzun ömürler versin inaşşalah.
eylülce kızna geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin.ama genelde o kekeleme oluyo çocuklarda.kekelediğini söylemetyin.ozaöman daha çok üzülüyomuş.tekrar geçmiş olsun canım.çağlam eminem.çocuklarını sünnet ettirmişsin.hadi hayırlı olsun.allah büyük muartalarınıu ve torunlarını da görmeyi nasip etsin inşallah.
diğert arkadaşlarıum hepinizede kucak dolusu selam ve öpücük.
gelelim banaaaaaaaaaaaaaa.......................
ben malesef kilo aldım.doğal normal.ders çalışırken.sıkıldıkça yedim.gecede yedim gündüzde yedim.ekmekte yedim çikolata talıda..
veeeeeeeeeeee 80nin üstüne çıktımmm.ama takmıyorum.yazılı olan sınavım çok şükür iyi geçti.sırada müğlakat ve uygulama var.onlara hazırlanıyorum.eylüldede tam gaz diyete başlıyorum.ama bu sefer diyetisyen kontrolünde yapcam.ayda 3 kilo vereyim ama temiz olsun demiş.şimdi nemi yapıyorum.eeeeeeeeeeeee denize düşen yılana sarlırmış misali 3 gündür sağlık orucu yapıyorum.bakalım nereye kadar devam edicem.şualdıklarımı versem onada razıyım.çoook aldım.hatta ilk başaldığım yerlerdeyim diyebilirim.neyse işte benden böyleeeeeeeeeee.haydi kalın sağlıcakla.sizleriş çokkk seviyor ve öpüyorum.
nazco hosgeldin gozun aydin annen gelmis .... benim annem pazar gunu gidecek insallah..... simdi ben kizimi doktora goturecem arkadaslar 3 ay once almistim , kizimin ufak bi sorunu var konusurken biraz kekeliyor zamanla gecermi dedik gecmedi daha fazla ilerlemesin den tedirgin oldugum icin kekeleme uzmani bi doktor bulmustum cocuklar icin oglen oraya gidecez artik bakalim ne diyecek.... simdilik opuldunuz
günaydın demiycem kızlar gün ayalı çok oldu çünkü bende geldim işte
bu gün daha iyiyim canımın sıkıntısı geçti biraz akşam annem babam ve yeğenim bana sürpriz yapıp habersizce gelmişler yeğenimi karşımda görünce şok oldum geleceklerini biliyordum ama haftaya bekliyordum pat diye çıkıp gelmişler çok sevindim akşam çok özlemiştim annem geldiya benim diyet ne olur bilmem dikkat edip almıycam ama verebilirmiyim bilmiyorum malum annem şimdi düzenli yemek yapacak dayanmam lazım
aslıda burda naber şeker
kiz asli ozledim senin ev durumu ne oldu donunce ne yapacan ????? kalacak yerin varmi .... simdi cikiyorum insallah tek gelip sohbet etmeye firsatimiz oluropuyorumnanaktan
eylüldede tam gaz diyete başlıyorum.ama bu sefer diyetisyen kontrolünde yapcam.ayda 3 kilo vereyim ama temiz olsun demiş.şimdi nemi yapıyorum.eeeeeeeeeeeee denize düşen yılana sarlırmış misali 3 gündür sağlık orucu yapıyorum.bakalım nereye kadar devam edicem.şualdıklarımı versem onada razıyım.çoook aldım.hatta ilk başaldığım yerlerdeyim diyebilirim.neyse işte benden böyleeeeeeeeeee.haydi kalın sağlıcakla.sizleriş çokkk seviyor ve öpüyorum.
ya kızlar yenı bır muhasebe programına kafayı taktım onunla ugrasıyorum o yuzden bakıp kacıyorum
ya kızlar yenı bır muhasebe programına kafayı taktım onunla ugrasıyorum o yuzden bakıp kacıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?