Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya sen harbi fena sakarsin ha yine mi kiz anam basina gelmedik yok ha bir oku ufle kendine bacim

bu cuma aranıza gelecektim sözde cumaya kadar 62 olurdum birden bu oldu evdeyim hiç hareket etmiyom paso y,iyom kavuşmak vuslat oldu artık

kizlar ben gidip biraz cocuklarla ugrasim beni cagirip duruyorlar oynayalim anne diye
birazdan gelirim tekrar opuldunuz

canim ya hayirli yolcululklar dilerim allah yardimciniz olsun kazsiz belasiz gitmek nasip etsin ne diyelim memleketede slm olsun bizden bol bol gez dolas haasret gider ailenle guzelim

amın canım kazasız belasız gıder gelırız ınsallah:Saruboceq:turkbayragi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragi

evet sıbelcım ordanda ara sır gır bıze haber ver ama kılo alıp gelme sakın...

nabersınız kızlar...ben ıslerı bıtırdım anca geldım...

dun aksam yedıgım yogurt ve karpuzun faydasını gördum sızede bu aksam tavsıye ederım bende ınsallah tekrar sıkarım kendımı yarın ıyı bır rakam görmek ıstıyorum...

sıyah gelmıs hosgelmıs arkadasım cok gecmıs olsun...nazardegdı bence...

neslı bu kapanan takımlardakı bayanları cagırsak mı acaba ne yapsak..

kiz vall ahergun giriyorum katilmak isteyenlerin topigine yok kimse
su kapanan takimlardanda herhangi bir talep gelmedi oyuzden bekleyelim bakalim
yanliz bu kadar panik olmayin arkadaslar boyle olmasi gercekten normal malum yaz donemei dua edin bizde kapanmadik en azindan degilmi am a

anam benden sonra kimse gelmemis buraya yaw aynalar nerde bizi pretosto ediyor sanirim
kiz burdayiz geldik sende gel canim arkadasim benim

slm ben geldim assolistler en son çıkarmış delikafadulden
sibel hayırlı yolculuklar canım :a015:
siyahcım geçmiş olsun dikkat et canım kendine kaydirigubbakcemile3
destinam çok sevindim kilo verdiğine canım zemuszemus
eylülce hani konuşacaktık sen yoksun ben yokum :gitme:
nazcom ne güzel sevimdim mutlu olmana darısı başıma kaydirigubbakcemile3
benim canım sıkkın zayıflayamıyorum, bende düzen kalmadı, kendimi toplayamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
300 gr ya 300 gr napacam ben söyleyin kimin nazarı değdi bana valla öldürmeyecem sakat bırakacam sadece :roflol: :roflol: :roflol:
elemtere fiş kem gözlere şiş

kızlar hala bilgisayar bağımlısı yeni bir arkadaş bulamadınız mı daha? benim şartları biliyonuz ona göre seçin yeni arkadaşları :roflol:delikafadulden

gunaydın kızlar

aksamdan berı kımse ugramamıs....normal karsılamak lazım...

aksam tereyaglı pılavın sıcaklıgına yenıldım ve yedım....kılom 74,700...uzgunum duz 74 olucaktım aslında...

14. TAKIM 112. ETAP

neslihan (67,6/67.4/0.2/0.30&#37
eylülce (79.2/%)
destinam (75,0/74.7/0.3/0.40%)
s2000 (66,0/66.0/0.0/0.0%)geri donmek uzere ayrildi
aynalar (85,2/%)
1.73 (91.8%)
usarem (66.0/66.0/0.0/0.0%)geri donmek uzere ayrildi
nazco (68.8/%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (599.6/%)

kiz 300grmi verdin anlamadim dogru durust de bakim kilonu
toparlarsin toparlarsin ben seni bu aralar bos biraktim sen dur uzerimdekileri bir atim seninle ilgilenecem ben gerekirse kafani kirarak klava:

gunaydin kizlar kiloda bi degisiklik yok bende :umursamaz: unutmadan sibel hayirli yolculuklar canim iyi tatiler size!!!!!! kahvaltimi yaptim birazdan cikacam seneye okula basliycam dosyalari teslim almam lazim gorusuruzzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…