- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.161
ya sen harbi fena sakarsin ha yine mi kiz anam basina gelmedik yok ha bir oku ufle kendine bacimslm kızlar naparsınız bakayım bir slm vereyim dedim.. nasıl gidiyomu kilolar yavaş yavaş.. ben vedeyim 3 gündür sebeb sormayın artık bişey sölemekden bıktım.. şimdide ayagım alcıda buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn gülün ben cünkü kendime bol bol gülüyorum buralardayım gelen olursa dürtsün
bende zayıflamak ıstıyorummmmmmm:sinifsinif:
slım kızlar napıyorsnuz bakalım yarın cuma bu hafta ben atılmıycam yaşasınnn
bu cuma aranıza gelecektim sözde cumaya kadar 62 olurdum birden bu oldu evdeyim hiç hareket etmiyom paso y,iyom kavuşmak vuslat oldu artık
canim ya hayirli yolcululklar dilerim allah yardimciniz olsun kazsiz belasiz gitmek nasip etsin ne diyelim memleketede slm olsun bizden bol bol gez dolas haasret gider ailenle guzelim
evet sıbelcım ordanda ara sır gır bıze haber ver ama kılo alıp gelme sakın...
nabersınız kızlar...ben ıslerı bıtırdım anca geldım...
dun aksam yedıgım yogurt ve karpuzun faydasını gördum sızede bu aksam tavsıye ederım bende ınsallah tekrar sıkarım kendımı yarın ıyı bır rakam görmek ıstıyorum...
sıyah gelmıs hosgelmıs arkadasım cok gecmıs olsun...nazardegdı bence...
neslı bu kapanan takımlardakı bayanları cagırsak mı acaba ne yapsak..
slm ben geldim assolistler en son çıkarmış delikafadulden
sibel hayırlı yolculuklar canım :a015:
siyahcım geçmiş olsun dikkat et canım kendine kaydirigubbakcemile3
destinam çok sevindim kilo verdiğine canım zemuszemus
eylülce hani konuşacaktık sen yoksun ben yokum :gitme:
nazcom ne güzel sevimdim mutlu olmana darısı başıma kaydirigubbakcemile3
benim canım sıkkın zayıflayamıyorum, bende düzen kalmadı, kendimi toplayamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
300 gr ya 300 gr napacam ben söyleyin kimin nazarı değdi bana valla öldürmeyecem sakat bırakacam sadece :roflol: :roflol: :roflol:
elemtere fiş kem gözlere şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?