Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar bakin size aynalarla birlikte bir akadas getirdik haberiniz olsun domination diye
hosgeldin canim kenisi kardesimiz olur pek kucuk cunku bizden cok ogrenecekleri var

slm kizlar bakin size aynalarla birlikte bir akadas getirdik haberiniz olsun domination diye
hosgeldin canim kenisi kardesimiz olur pek kucuk cunku bizden cok ogrenecekleri var

beni aranıza aldığınız için çok çok çok teşekkür ederim a.s. yarışmacı arkadaşlara başarılar kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim
bütün bunları 3-4 ayda yapmam lazım

hosgeldiniz kizlarr simdi kurallarimiz var ben size simdi degil ama yarin bu kurallari belirtirim ona gore bu hafta deneme suresine girersiniz eger paylasimda basarili olursaniz surekli burda bizlerle olursaniz birde diyet hususunda kararliysaniz tabiki haftaya listeye girersiniz vede her cuma kilo bildiriminde bulunursunuz
eger kimse olmasada siz yazin paylasimda bulunun biz geldigimizde sizlerin mesajlarina cevap yazaiz sizde bizimkilere boylelikle paylasim saglanmis olur arkadaslar soracagiiz birsey varsada sorun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
arteria ve domination verdigim bu linki okumanizi tavsiy edrim suanda gerci domination okuyor ya iyice inceleyin kurallar orda yanliz birde takim icinde kurallarimiz var onuda suanda degikde yarin pazartesi gunu ben yayinlarim size yada aynalar sen bulursan sen yayinla arkadaslari bilgilendir ben yarin vede pazra gunu yokum cunku

zemuszemusyeni gelen arkaadslar hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz...... bi tv ye daldim hepiniz gelmis gitmisiniz bile:umursamaz: aksamda olunca kipirdamak zor oluyo koltuga bi yatim kaldim oylemafoldumben

tünaydınnn a.s. bak inşallah erken kakarım diyodum kalkamadım 12de kalktım yine kaydirigubbakcemile3 hemen kahvaltıda ne yediğimi yazıyım : 1 dilim ekmek,3 dilim domates,1 tane biber,kibrit kutusu kadar peynir,1 bardak şekersiz çay,1 tane küçük bıldırcın yumurtası cokacimcoook bu arada uyanır uyanmaz tartıldım dün kilom 82 demiştim 81,500 muş :lepi:
aynalar,ablacım sen bize kuralları mı bulucaktın yoksa neslihan abla gelince o mu ekliycek??buyrunnnnnnnnn

yenı gelenler hosgeldınız kızlar....sanırım yaş olarak bızden bayagı kucuksunuz....daha hızlı verırsnız bu yuzden..

hafta sonu daha boş olur burası pzt ınsallah daha ıyı olur hersey

ben hala bısey yemedım bırazdan carsıya ınıp yemegı dusunuyorum...görusruz ıyı tatıller kızlar

kızlar benim bi sorunum var pc başında sürekli bişeyler atıştırmak istiyorummafoldumben ne yapmalıyım sizce?:uhm:

domination ve arteria kurallar şunlar canlarım kaydirigubbakcemile3

*kilo veremiyen kişi ilk hafta sarı kart alır. ikinci haftada veremezse son sarı kartını alır ve hala kilo veremiyorsa kırmızı kart alıp diskalifiye edilir.
*kilo alan kişiler ilk önce sarı kart alır ikinci hafta eğer kilo veremezse direk kırmızı kart alıp diskalifiye olur.
*izin konusunda iki haftayı geçen izinlerde geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini kullanılır.
*paylaşım konusundada hergün en az bir mesaj bırakılır. eğer gelemeyecekseniz nerde olduğunuzu neden gelmediğinizi ya da neden gelemiyeceğinizi haber vermelisiniz. aksi taktirde iki kez bu kuralı ihlal eden sarı kart alır yine gelip paylaşımda bulunmazsanız üçüncüsündede kırmızı kart gösterilip diskalifiye olursunuz.
*cuma yarışmacılarının paylaşım alanına gidip oradaki alınan kuralların okumalısınız.

başka bir sorunuz var mı kızlar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…