Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni çizelgem nasıl 80 bana pek gerçekçi gelmedi motifasyonumda bozuluyodu...uzun vadeli idealler bana göre degil...şimdilik85 iyi tabi agustos sonuna yani ramazanlıga kadar..sonrasını düşünürüz..opuyorumnanaktan

biraz gülelim dimi
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah seni bildigi gibi yapsın emiopuyorumnanaktan

aynalar gece gece cok guldurdun beni allah senide guldursun imi:roflol:

amin cümlemizi canım kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
kızlar meraba nasılsınız ya olmuyo bu yaz geldi dagıldık valla hadi yeni kızlar canlılık katın bariopuyorumnanaktan

evet çok dağıldık, inş yeni arkadaşlar canlılık katar ama kimse senin eline su dökemez biran önce bitir kız şu tatili

bencede 80 sana göre değildi. ben hep diyorum 60 yap şu hedefi diye delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah seni bildigi gibi yapsın emiopuyorumnanaktan

güzel, sexy ve çıtır yapsın olmaz mı :roflol:

evet normal regl zamaninda anca veriliyo zaten takma kafanaa.s.

ohh rahatladım yoksa şimdiye kadar vermiş olurdum bayaa,çok hızlı kilo veririm bide yaptıklarıma bakarsak bayaa hızlı vermem lazım... Şeniz

dominatian benimde annem bu konuda engel oluyo bana yaa...zaten normal kiloda bi bebekmişim bana yedire yedire şişirmiş sonra da durmadı tabii ne zamn diyete girsem güzel yemekler yapıyo...yalnız bu sefer oda gördü halimi destek veriyovereliniortak

bu arada bu yıl eğlencesine öss ye girdim birazdan sonuçlar açıklancak

kiz sen simdi iki tabak makarnami yedin kiz yok sen galiba sisko olarak hayatina devam etmek istiyorsun bak ablan olarak sana cok fena kizdim haberin olsun
anneni lutfen bir ara buraya getir iki cift laf edelim annenle sana ekmek yemek fazla vermesin diyee
bakk dayagi yersin ona gore

regl oldugun zaman aslinda dah fazla kalori kaybedersin ama bu regl sonrasi gorulur ilk regle baslarken fazla cikman normal sis oluyorsun ama guzel bir diyet yaparsan regl zamani iki kiloya kadar vermen mumkun canim aklinda olsun
bu arada sen neler yapiyorsun biraz kendine bahsetsene bize

bu arada kizlar hepinize bir uyarida bulunmak istiyorum
lutfen cuma yarismacilarinin paylasim alanina bakip ordaki konulari okuyun butun takimlar orada birlesip kurallar aliniyor vede guncel olaylara yorumlar yapiliyor oyuzden lutfen atlamayin bakin mehalim arkadasimiz takima not birakmis kapatanlarin dikkatine diye merak edip actinizmi cok merak ediyorum bizim takimimiz icinde konusuluyor olablir lutfen bu konuda biraz duyarli olalim
bu hafta 6. takim sonuclari yapmadigi icin nerdeyse diskalifiye oluyormus
her hafta takim sirasina gore klisteler hazirlaniyor su sonuc listeleri yeni gelen vede bilmeyen arkadaslar icin soyluyorum takim kaptanlari izliymis yardimcisida farketmedigi icin yapmamislar bu olay yarin birgun bizimde basimiza gelebilir arkadaslar oyuzden biraz sizlerde bazi seyleri artik anlamaya vede ogrenmeye calsiin lutfen su listeyi mesele hepinizin yapmasi gerekiyor ama bir kac kisi haric hicbiriniz bilmiyor ogrenmeyede hic caluismiyorsunuz oyuzden bende burda oldugum surece size su listeleri nerede ne var bunalri ogretecem haberiniz olsun artik biraz sikiya girmenin zamani geldi geciyor
simdiye kadar fazla bir sorun olmadi ama simdi baksanize herkez tatilde heran bir sorun cikabilir olasi sorunlar icin onceden tedbirimizi almamiz gerekiyor degilmi
oyuzden sizden istedigim cuma yarismasi nedir karar defteri bu konulari guzelce bir okumaniz gerci bunu daha oncede dile getirdim ama kaciniz okudu oda mechul
bu konulari okursaniz ordada goreceksiniz hesaplamalarin nasil yapildigini hesaplamalari butun uyelerin ogrenmesini istiyorum bu andan itibaren
hatta cuma gunleri bildirimi yaparken alintilayim kilonuzun yuzdesini sizin yapmanizi istiyorum bu nasil olacak demeyin cok basit sadece ogrenmek isteyin yeter
anlasilmayan bir durum varsa sornlarinizi alayim kizlarr

ben gördüm 6. takım için mesajı. orayada baktım ama bizim takımın kaptanı ve yardımcısı sen ve sibel biliniyor diye bide sana sormadan 6. takım için fikrimi yazmak istemedim.

ben gördüm 6. takım için mesajı. orayada baktım ama bizim takımın kaptanı ve yardımcısı sen ve sibel biliniyor diye bide sana sormadan 6. takım için fikrimi yazmak istemedim.

canim olsun kenidni tanitsan yeterli orda zaten herkez fikrini soyleyebiliyor rahat ol yani

nerdesiniz kizlar ya hicbiriniz ortada yoksunuz anam ne gezgincisiniz ha kizacam bak uff deli etiniz beni zaten iki gunde iki kilo almisimdir bu yemeyle canimm sikkin sizde beni daha beter yemeye yoneltiyorsunuz aaaa

nerdesiniz kizlar ya hicbiriniz ortada yoksunuz anam ne gezgincisiniz ha kizacam bak uff deli etiniz beni zaten iki gunde iki kilo almisimdir bu yemeyle canimm sikkin sizde beni daha beter yemeye yoneltiyorsunuz aaaa

70 miş mi oldun:uhm: kız çek elini yemeklerden cokacimcoook
çabuk kaç mutfaktan

bende baktımm turkbayragi ablacım benim annemde şişman işte birlikte zayıflama maratonuna girdik kaydirigubbakcemile2 zaten bugünde misafir vardı çok koşturdum ama biraz fazla kaçırdım galiba kek yedim 2 dilim :çok üzgünüm: :1rolleyes: yok ama yarın kesinlikle ve kesinlikle tam anlamıyla diyet modundayız :enbuyukkk: :tomato::enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 aldigi kilonun ofkesini bizden cikartacak bak senklava: dun sen gezdin bugun sira bizdeydi naniknanik

kaptan verilen tum linkleri okurum burda sadece kaptanlarin dikkatine oldugu icin cevap yazmadim ama benim fikrim kapanmasin her takimin basina gelir ayyy birde ordu ustume gelse yapamiyom bildirimi " teknoloji ozurlusugum ben " demistim size 6 aydir cizelgeyi yapamadim pes etim gerisini sen dusun sanma ki kaciyom asla varsa gorev yaparim :enbuyukkk: ama bunu yapamiyommmmmmmmmsenağlama

[

yazık ah canım ben gelip kurtarayım seni

sen beni simdi erzuruma goturun istemem cokkkkkkkkk soguk :umursamaz: ama bak deniz kenarinda yatlar katlar varsa hemen gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…