Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saol ablacım a.s. şimdi dondurma yiyorum :icecream: benden habersiz bana dondurma almışlar 1-2 haftadır yemiyorum dondurma cokacimcoook

zemuszemus
merhaba kızlar
yeni arkadaşlar hoş geldinizopuyorumnanaktan
ben emoş 1 hatta 2 haftadır ara verdiydim malum neden...ama artık sıkı tutcam yoksa herkes dügün nedeni ile verdin diyo kızıyorum...ben kilo vermekten mutluydum...ama şu misafirler benim düzenimi bozdu:umursamaz:
neyse çocuklar havuzda birbirini bogmadan çıkıyım...bugün sabah kahvaltı yok sayılır.çünkü ögle dügünde keşkek yedim..arkasından dondurma...birazdan bi dügün daha var orda yemiycem gitmeden meyve yiycem...akşamada oynar kalori yakarım artık öptüm siziopuyorumnanaktan

zemuszemusslm arkadaslar ben geldim walla anca geldim okular kapandi bebsiler evde anca zaman buluyorum bugun camlarimi sildim baya efor harcadim yoruldummm..... yemege gelince regl hala bitmedi canim bi sey istemiyo bir iki lokma birakiyom kahvaltisiz yasayaman ben yapmiyom bile:jeyyar: boyle devam etse !!!!!!!! simdik evde oglusumla oturuyoruz esim calisiyo kizimda arkaadsinin dogum gunune biraktim ... ya benim canim acaip tatile gitmek istiyoooooooooo feryadimi duyan olsa beni tatile goturse!!!!!!!!!!!!!turkbayragi soyle mis gibi kumsal sicak deniz ne guzel olurdu yaaaaaaaaaaaaa

cagla ablam hosgeldin artik eski duzenine gel bizide yanliz birakma ozledik .... bide oyle dugunde verdin kilolari diyenlerin hepisi kiskaniyo seni:jeyyar: ne kadar kiskanc milletiz ya sanki destek versek birbirimize ne olur sanki yaaa

[B]amanda aman benim arkadasim ne guzel kaptan yardimciligi yapiyormus [/B]

a.s.a.s.a.s.

hepimiz dağıldık zaten güzelimmafoldumben boş ver sen onları kıskanmışlardır seni

yazık ah canım ben gelip kurtarayım seni

[B]amanda aman benim arkadasim ne guzel kaptan yardimciligi yapiyormus [/B]

tabi kimin arkadaşı zemuszemus

yaa ben normalde hızlı kilo veririm ama bu sefer sadece 1 kilo verdim neredeyse bi hafta oldu...regl olmamın etkisi varmı sizce??

yaa ben normalde hızlı kilo veririm ama bu sefer sadece 1 kilo verdim neredeyse bi hafta oldu...regl olmamın etkisi varmı sizce??

evet güzelim regl şişkinlik yapar bitince tartıl bide. nasıl bi diyet yapıyorsun ayrıntılarıyla anlatır mısın? bünye alışıncada diyete vermek zorlaşıyor bunu da unutma canım

slm domination bol su ic olmadi beyaz leblebi ye kalorisi dusuk iki avucta bol suyla beraber migdeyi sisiriyor

yarın hemen gidip leblebi alıyorum turkbayragi
bugün zaten çok ağır bişey yamedim akşam da 1 tabak veya 2 tabak da olmuş olabilir yoğurtlu makarna yedim cokacimcoook ama çok güzel yapmıştı annem dayanamadım lmaz: biraz fazla yedim galiba şimdi midem ağrıyo mafoldumben ben böyle çok yediğim zaman kendimi çok suçlu hissediyorum ya böyle keşke yemeseydim diye nerdeyse ağlıcak gibi oluyorum mafoldumben :umursamaz:
yarın yürüyüş yapıcam neyse yakarız kalorileri zemuszemus :dance:

ah su anneler yokmu ya mis gibi yemekleriyle bu hale geldik zatenzemuszemus ama sen makarnayi cok yemisinklava: yarindan sonra kepekli makarnayi dene hem tadi guzel hem kalorisi cok dusuk

bismillah diyip dukkani kapatiyom kizlar yarin ilk gelen pencereleri acsin havalandirsin cicekleri sulasinkaydirigubbakcemile3 ben yarin aksama anca gelirim tum gun evde olmiycam hepinizi opuyorumhihoyyyt

opuyorumnanaktan
kızlar meraba nasılsınız ya olmuyo bu yaz geldi dagıldık valla hadi yeni kızlar canlılık katın bariopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…