- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.261
bende baktımm turkbayragi ablacım benim annemde şişman işte birlikte zayıflama maratonuna girdik kaydirigubbakcemile2 zaten bugünde misafir vardı çok koşturdum ama biraz fazla kaçırdım galiba kek yedim 2 dilim :çok üzgünüm: :1rolleyes: yok ama yarın kesinlikle ve kesinlikle tam anlamıyla diyet modundayız :enbuyukkk: :tomato::enbuyukkk:
ah be guzelim herkezde var sanirim bu kilo problemi senannenide getir ozaman biraya onuda motive edelim biz vede soyleyelim artik ke mis makarnaymis yapmasinbende baktımm turkbayragi ablacım benim annemde şişman işte birlikte zayıflama maratonuna girdik kaydirigubbakcemile2 zaten bugünde misafir vardı çok koşturdum ama biraz fazla kaçırdım galiba kek yedim 2 dilim :çok üzgünüm: :1rolleyes: yok ama yarın kesinlikle ve kesinlikle tam anlamıyla diyet modundayız :enbuyukkk: :tomato::enbuyukkk:
kiz o baska sen ne karistiryon aldigim kiloyukaydirigubbakcemile3 aldigi kilonun ofkesini bizden cikartacak bak senklava: dun sen gezdin bugun sira bizdeydi naniknanik
ben sana ogretirim sen yeterki iste hic bir zorlugu yok canim tlfnun telsizmi senin bana onu soyle birgun geceriz basina ben sana gosteririm iki dakkalik isi var bir gunumuzu buna ayirriz seninle ne dersinkaptan verilen tum linkleri okurum burda sadece kaptanlarin dikkatine oldugu icin cevap yazmadim ama benim fikrim kapanmasin her takimin basina gelir ayyy birde ordu ustume gelse yapamiyom bildirimi " teknoloji ozurlusugum ben " demistim size 6 aydir cizelgeyi yapamadim pes etim gerisini sen dusun sanma ki kaciyom asla varsa gorev yaparim :enbuyukkk: ama bunu yapamiyommmmmmmmmsenağlama
ana kaptan hosgeldin kizopuyorumnanaktan bende boyle kendi kendime konusuyodum iste yazdiklarima bakma senkaydirigubbakcemile3
kapatn bu saat gelmezdin sen hayirdir ????
geldim geldimde gidecem bir bakim kim var dedim sen ciktin karsima guzelim
ne kiz herkez tatilde sendemi istiyon tatil otur oturdugun yerde gonderdiklerimiz yeter birde sen cikma olurmu
kiz niye arada kaciyom ya sende sen gormuyon kac zamandir buralardayim bu saattede akilli
ilk defa bana gece denkeldin o yuzden sasirdim kaptan benim minikler uyudu esimde iste yatmadan bi bakayim dedim bende
kiz yok sende cuma gunu burdaydim ya
kaptan siyah niye gelemiyo alcida heralde ama hic ugramaz oldu sen haber aliyormusun
valla guzelim o evde kolu ayagi sakat duruyor bilmiyom aslinda evde ama zayiflayim gelecem dedi banada bekliyoruz bakalim zayiflamasini hanimefendinin
ne bagirmasi be sende kiz sen sordugum soruya neden cevap vermedin tlfnun telsizmi diye sordum gormedinmi
evet kaptan telsiz..... ama siyah evdeyse niye katimliyo !!!! siyah zayiflamayi bekleme hadi gela.s.
waterlily hosgeldin hangi takimdansin
kaptan kactim ben bulasik makinesini bosaltip kitap okuycam yarin gorusuruz iyi geceler sanaopuyorumnanaktan ruyanda bizi gor imikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?