Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

klava: dunku makarnayi eritmeden birde kekmi yedin :tomato: bak biz takim olarak hem severiz:1hug: hem doweriz klava daha cok kaptan dower ama caktirma) takim arkadaslarindan sirkeli su da icen var cok faydasi varmis ilik suya 1 kahve kasigi sirke 2 kahve kasigi bal ( en azindan ben oyle yapiyordum) bunu iciyorsun depolanmis yaglari eritmeye bire birmis .... bakma siz yeni gelen arkadaslar sakin zamanimiza denk geldiniz tatiler bi bitsin herkes tezzz geri gelsin tatilden:jeyyar: (amin) takim canlarin o zaman daah cok zevkli olur geri gelin artik yaaaaaaaaaa ne bitmez tatilmis:gitme:

ah be guzelim herkezde var sanirim bu kilo problemi senannenide getir ozaman biraya onuda motive edelim biz vede soyleyelim artik ke mis makarnaymis yapmasin
sende artik biraz daha dikkat et olurmu siskoo olarak yeni doneme baslamak istemezsin sanirim

kaydirigubbakcemile3 aldigi kilonun ofkesini bizden cikartacak bak senklava: dun sen gezdin bugun sira bizdeydi naniknanik
kiz o baska sen ne karistiryon aldigim kiloyu
ofkeli degilim guzelim ama bazi seyler artik olmasi gerek ben olmasamda bu takimin birseyler yapacagini bilmek istiyorum cok birsey degil demi istedigim

ben sana ogretirim sen yeterki iste hic bir zorlugu yok canim tlfnun telsizmi senin bana onu soyle birgun geceriz basina ben sana gosteririm iki dakkalik isi var bir gunumuzu buna ayirriz seninle ne dersin
teknoloji ozurlu arkadasim
bu arada cizelgenide yapariz olurmu

ana kaptan hosgeldin kizopuyorumnanaktan bende boyle kendi kendime konusuyodum iste yazdiklarima bakma senkaydirigubbakcemile3

geldim geldimde gidecem bir bakim kim var dedim sen ciktin karsima guzelim
ne kiz herkez tatilde sendemi istiyon tatil otur oturdugun yerde gonderdiklerimiz yeter birde sen cikma olurmu

kaptan siyah niye gelemiyo alcida heralde ama hic ugramaz oldu sen haber aliyormusun

valla guzelim o evde kolu ayagi sakat duruyor bilmiyom aslinda evde ama zayiflayim gelecem dedi banada bekliyoruz bakalim zayiflamasini hanimefendinin

ne bagirmasi be sende kiz sen sordugum soruya neden cevap vermedin tlfnun telsizmi diye sordum gormedinmi

evet kaptan telsiz..... ama siyah evdeyse niye katimliyo !!!! siyah zayiflamayi bekleme hadi gela.s.

evet kaptan telsiz..... ama siyah evdeyse niye katimliyo !!!! siyah zayiflamayi bekleme hadi gela.s.

tamam carsamba gunu bir saat belirle kendine beni ara sende bende pcye gecelim sana nerelere girecegini yazayim msn dende olabilir ben soyle boyle der anlatirim sanada vede ogrenirsin cunku cok basit oldumu
pazartesi ve sali burasi resmi tatil oyuzden kocis evde oyuzden carsamba dedim ok

kaptan kactim ben bulasik makinesini bosaltip kitap okuycam yarin gorusuruz iyi geceler sanaopuyorumnanaktan ruyanda bizi gor imikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…