Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3

aman neslihan ne üçüncüsü ben daha bi tane yapmaya korkuyorum sonra nasıl gidecek o kilolar :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 bu erkeklerin de bebe merakini anlamis degilim yani gerci onlara gore hava hos sabah doguruyorsun erkekler evden bi cikiyo aaa birde bakmislar eve donduklerinde bebek yurumus iste bu kadar basit onlar icin bebek olmasi bende erkek olsam futbol takimi kurardim soyle boy boy :roflol: nesli kosu bantina gelince yenisini alma bak internete iki el sitelerine bulursun bence
dogru diyon canim benim benimkide ayni oyle olan erkeklerden maasallahi var yani ilgisizlik konusunda
ikinci elede baktim guzelimde ya bisiklet var kosu banti yok bende oyle dusundum ikinci el diye ama bulamadim

kaptan sne 3 bebegi dogur bak takim olarak sana kosu banti alacaz bebek gormeye gelince veririz:emir_bebek::roflol:
ayy gercekmi tamam ozaman ben hemen dogurayim kosu bentim gelecekse
kızlar hedefi aşağı çektim 5 kg :jeyyar: iyi etmiş miyim?? kaydirigubbakcemile4
bu arada çizelgemi de tekrar değiştirdim nasıl olmuş :jeyyar:
eferim sana kiz cizelgende super olmus
ay hakkaten kız valla boşver sen bak adama yalvarmayı dogur da getirelim koşu bandını..kaydirigubbakcemile3
tabi ozaman fırsat bulabilirmisin kullanmaya bilmem
kaydirigubbakcemile3
ben ilk doguman sonra 1 yıl yüzümü yıkamaya fırsat bulamamıştım..
2 .doguman 2 yıl sonra aynaya baktıgımda 120 kiloluk bi dev vardı karşımdakaydirigubbakcemile3
kiz yok bende oyleyim iste zaten hep sorumlusu su kilolarin cocuklar diyecem ama olmiyacak neyse bosverin yok daha yapmiyom size yegen sonra allah nasip ederse beni gebelik bolumunde ziyaret edersiniz
günaydın kızlar herkes spor konusunda kararlı görünüyorkaydirigubbakcemile2 bende dün bögürtlen yedim mahfetti beni midem çok fena bişey yemeye korkuyorum buğünde seyrüsefer halinde olacağım aksama belki yazamam tekirdağa dedeciğime gideceğim bahçeden bol bol salatalık domates yerim artık diyeti bozmadan hepinizi öpüyorum
canim spor konusunda ben uygulama getirecem pazartesi gunu hafta sonu olmaz kocuis evde oyuzden pazartesi oturup konusur sporu zorunlu kilariz
aman neslihan ne üçüncüsü ben daha bi tane yapmaya korkuyorum sonra nasıl gidecek o kilolar :CüvCüv:

kiz sen yapmaddiysan daha yapma bencede
benim arkadasim var iki sene oldu yapmadi simdi cocuklar uyudugu zaman ariyom ya cocuk yapsanakizim ne duruyon hala diyom gaza getiriyom sonra cocuklar kalktiginda tekrar arayip yok anam yok sakin cocuk mocuk yapip hayatini mahfetme diyom
oda sasirdi garibim benim yuzumden iki sendir cocuk yapmaya korkuyor :jeyyar:

Son düzenleme:
[ı]dogru diyon canim benim benimkide ayni oyle olan erkeklerden maasallahi var yani ilgisizlik konusunda
ikinci elede baktim guzelimde ya bisiklet var kosu banti yok bende oyle dusundum ikinci el diye ama bulamadim [/ı]

[ı]ayy gercekmi tamam ozaman ben hemen dogurayim kosu bentim gelecekse[/ı]

[ı]eferim sana kiz cizelgende super olmus[/ı]

[ı]kiz yok bende oyleyim iste zaten hep sorumlusu su kilolarin cocuklar diyecem ama olmiyacak neyse bosverin yok daha yapmiyom size yegen sonra allah nasip ederse beni gebelik bolumunde ziyaret edersiniz [/ı]

[ı]canim spor konusunda ben uygulama getirecem pazartesi gunu hafta sonu olmaz kocuis evde oyuzden pazartesi oturup konusur sporu zorunlu kilariz [/ı]

[ı]kiz sen yapmaddiysan daha yapma bencede
benim arkadasim var iki sene oldu yapmadi simdi cocuklar uyudugu zaman ariyom ya cocuk yapsanakizim ne duruyon hala diyom gaza getiriyom sonra cocuklar kalktiginda tekrar arayip yok anam yok sakin cocuk mocuk yapip hayatini mahfetme diyom
oda sasirdi garibim benim yuzumden iki sendir cocuk yapmaya korkuyor :jeyyar:[/ı]

aman kaçmıyoruz ya yaparız zamanı gelince daha kendime zor bakıyorum işten eve gelince bayılıp kalıyorum pazartesi spor planını sabırsızlıkla bekliyorum

NESLıHANCIM ŞU ÇıZELGEN AKLIMA ÇıLEKLı PASTA GETıRıYOR VALLA YıCEM SEBEBıM SEN OLACAKSIN KAPTANşakkıdı

geldim kzılarr sositososito bugün yine 12de kalktım mafoldumben anam ben çok uyuom bu aralar uyku düzensizliğinden de kilo veremiycem nerdeyse mafoldumben neyse 12de kalktım 1 tane haşlanmış yumurtayla 1 dilim ekmek yedim. besin ayırma diyetime pazartesi başlamaya karar verdim tabi bu arada da yine bi şekilde hafif beslenicem kaydirigubbakcemile2 bugün de evde temizlik var ben yine çok yorulcam artık baya bi kalori yakarım :jeyyar: hihoyyyt :lepi:
çizelgen çok güzel tam yazlık..
ohhhhhhhhhh
yarın salataya bol bol da koy o limonlardan hem enerji verir..
hem yag yakarsın kızopuyorumnanaktan

tamam saat 3-4 gibi de bol limonlu salata yicem ablacım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

bugün akşama kadar giremem temizlik anca biter fırsat bulursam uğrarım yine kaydirigubbakcemile2

slm kızlar bu gün klasik yarım simit peynir kahvaltısı ve form çaydan başka bişi yemedim
daha acıkmadımda acıkınca geri kalan yarılarını yiyeceğim akşam allah kerim
domination senden naber şeker
senin adın ne güzelim bu arada

canım uykunu düzene koymalısın diyetin en büyük düşmanlarından biri sabah geç kalkmak sabah erkenden kalk bişiyler atıştır metabolizman çalışmaya başlar bi süre sonra yine uyursun istersen
benim adım nazmiye

aslı nasılsın güzelim neyin varsenin son zamanlarda güzelim pek bi durgun görüyorum seni eskisi kadar sıkta gelmiyorsun

ben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:
kiz sinirlendirecen beni haberin olsun ha sen nerdesin allah askina cik su depresyonmudur nedir iste neydeysen kendine gel toparlan kuzu bak gunler geciyor haberin olsun
slm kızlar bu gün klasik yarım simit peynir kahvaltısı ve form çaydan başka bişi yemedim

slm kiz aferim sana valla ben yine hafta sonu kacamagini yaptim aksamda gezmeye gidiyom hayirlisi valla

ben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:

gene yakalayamadım bak gelip gitmiş naptın güzelim saçlarını boyattınmı
biran önce boyat bence işe yarıyo görüntü değişince insan kendini iyi hissediyor
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kiz sinirlendirecen beni haberin olsun ha sen nerdesin allah askina cik su depresyonmudur nedir iste neydeysen kendine gel toparlan kuzu bak gunler geciyor haberin olsun

slm kiz aferim sana valla ben yine hafta sonu kacamagini yaptim aksamda gezmeye gidiyom hayirlisi valla

aynı fikirdeyim nesli bir olup temiz bir sopa çekelim bu aslıya ardına bakmadan çıksın o depresyondan

aferimmi bilmiyorumki akşam var asıl sorun yememeyi becerebilirsem asıl o zaman aferim bana haftada bir kaçamak olsun artık afiyet olsun iki olmasın ama ha

gel bakem sne buraya depresyondaymis:1hug: gecer aslicim gecer donem donem olur sen git saclarini bi boyat kendine gelirsin biraz ama salmak yok erzurumdayken iyi gidiyordu diyet tatile girince hepimiz gibi sarsildi biraz ama toparlarsin sen hedefimizi unutma aslaa.s.

slm nazco walla cizelgen harika kiskandim bak aksam aksam naislsin gorusmeyeli isler naisl yaz olunca yogundur demi ahh simdi tr de olsam bi butike gitsem bi cay ismarlansa bana bi tabureye oturup yudumlasam:sinifsinif:of ne sinir tatile gitmemek bak nazco pazartesi dukkani actigin zaman ictigin ilk cayi beni yerime ic tamamikaydirigubbakcemile5

Back
X