Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Simitci arkds naptin yahu,bn korkiyrm simitten,bana ck kilo yapio
Valla dün gıda namına bulabilirim tek yiyecek buydu çünkü prova çok uzun sürdü ve o kadar vakit yoktu ki ayak üstü atıştırabildik ortama uyum sağlamak zorunda kaldım herkes simit yerken beni köfte yemeye götürün diyemezdim dün için beni affedin bugün telafi edicem

Evet canım dengeliycem istediğim bir menü değildi inan ki

Tam anlamıyla iki gündür diyetin icine ettim yaklasik 2 kilo almsmdir heralde Allahm nolduu bana böyle ya nolduuu !!
Hic istikrar azim motivasyon yok ya deliricm kendime inanamıyorum

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 çilek
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 parça tavuk
Ara 1 muz 1 bardak süt 8 fındık
Akşam 1 kase yoğurt salatalık 1 yk yulaf
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş

Tam anlamıyla iki gündür diyetin icine ettim yaklasik 2 kilo almsmdir heralde Allahm nolduu bana böyle ya nolduuu !!
Ama hafta sonu hiç yoktun sanki canım sen niye böyle saldın ki inancını mı yitirdin acaba ?
Bu arada hafta sonu herkesin yoğunluğu oluyor biliyorum kendimden ama menü bildirmek zorunlu değil mi kimseler olmuyo da

Selam kızlar...menüm..
Sabah: yağda iki yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, domates, salatalık, on çiğ fındık..

Akşam: bir tabak patlıcan musakka, yarım tabak fasülye, marul salatası..
Çayın yanında bir avuc badem.
Bir saat yürüyüş yaptım..

Afiyet olsun canım..akşam hafif olmus ne güzel..

Yapma canım kendini toparla.bu bir dönem demekki senin için..bak bana burayı bir bıraktım tam altı kiloyla geri döndüm..sakın pesetme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…