Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar yarın kahvaltı günümüz. Hemde bende toplanıyoruz
Ayyyy kendimi tutup yemiycemm.güzel şeyler yapıp misafirlere yedircem.yesinler kilo alsınlar. En zayıf ben olayım. Nasılım amaaa

afiyet olsun cnm hem kuru fasulye hem yesil mercimkli bulgur pilavı kisiri saymiorum..bide ben sabah domates peynir cok ararim ya lapayi bebde yaptim ama canm hep vay peynir istiiiiyiii benimnnnnnn
Aslında ben de peynirli yumurtalı kahvaltıları çok seviyorum ama diyetisyenler kahvaltılarımızı değiştirmemiz gerektiğini söylüyorlar. Kilo verimini hızlandırıyormuş hergün aynı kahvaltıyı yapmamak.ben de çeşit olsun diye arada yulaf lapası yapıyorum ki bunu da çok öneriyorlar diyetisyenler.

Olur miiii marlin daha dün bir dilim kak yedim diye nilir nilir didi bunu söylemesem olmazdı
Kekse yedim diye demedi ki o sana.kalori hesabı az geldi gözüne ondan dedim. Doğrusu banada az gelmişti ne yalan söyliyimm. 1 dilim kek ben daha fazla eder diye düşünüyordum

Kizlar yarın kahvaltı günümüz. Hemde bende toplanıyoruz
Ayyyy kendimi tutup yemiycemm.güzel şeyler yapıp misafirlere yedircem.yesinler kilo alsınlar. En zayıf ben olayım. Nasılım amaaa
Harikasinn beybii kendine göre bişeylerde yaparsın kızzz

Kekse yedim diye demedi ki o sana.kalori hesabı az geldi gözüne ondan dedim. Doğrusu banada az gelmişti ne yalan söyliyimm. 1 dilim kek ben daha fazla eder diye düşünüyordum

Yok sadece kalori olayı değil ki keke laf yapmıştı takılıyorum zaten
Bende çok sanıyordum ama çok değilmiş kalorisi
Mesela karabuğday çok kaloriliymiş yeni öğreniyorum
Zaten isteyen menülerimi hesaplayabilir halka açık menü

10 numara 5 yildiz

Aman neyse ya ben yedim pişman değilim kalorisine de programdan baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…