Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyy nasıl yoruldumm akannehir
yine molada uğradım bu aralar muhteşem miyim neyim herşeyi biraRAda yürütebiliyorum kaydirigubbakcemile2
kuzularım yarın giremem full dersane,cuma günü de ders çalışmam lazım ve dersane var cumartesi de sınav akannehir bilmiyorum sınavdan sonra girerim belki o zaman görüşürüz. hee bende şaşırıyorum valla giremem dedim ama kaydirigubbakcemile3
he yeseydin ederdik şikerim :mymeka:
Beni de haftaya görün siz şu kabızlık sorunum geçsin nasıl kilo veriyrum laelaelaelaelae bugün hiç kaçamak yapmadım bakın dün ne demiştim kaydirigubbakcemile3 ha ders çalışırken 2 tane olips attım ağzıma o da bişey sayılmaz artık günlük şeker ihtiyacı kaydirigubbakcemile3

sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..

öğlen :balık ,bir dilim ekmek..

akşam: haşlanmış makarna ....

off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..
:sinifsinif:
kuzumm geçmiş olsun da aralarda birşeyler ye elma filan hem halsiz kalırsın hem de metabolizman düşer bi faydası olmaz şutarafagitti
ses ses ama bilmem hala burda mısın kaydirigubbakcemile3

meyve filan yeseydin bari bak metabolizmanız yavaşlar elma ye mesela :hulya:

selam kızlar bugün pek bişi yemedim rahatsızım..
sadece çorba ve salata yedim ..
sabahta bir yumurta yedim....

slm kizlar bugun netimiz yoktu giremeidm o yuzden eism halleti bu aksam artik .... bugun sabah 2 dilim ekmek recel ve yag cay ara yok oglen 3 kasik pure yogurt aksam taze yesil fasulye havuclu 5 kasik pirinc pilavi 4 kasik puding ..... kizlar ya protein rekimi yapan arkadasin listesini alacam pazar gun pazartesi basliycam arkadasim harfiyen uyguladi 87 de 81 dustu 2 haftasi baska bi liste vermis diyetitseyini 2 hafta sonra onu yapacam bakalim ben naisl bi sonuc alacam

dominationum :1hug: inan okadar meşguldumki :hulya:fırsat bulamdım meyva fazla yemeye akşamda misafirim geldi çay içtim mısır patlatmıştım sadece 3- 4 tane attım ağzıma kekde vardı ağzıma koymadım şuandada meyvalı soda canım istedi onu içiyorum okurken korkumdan misafirlere çeşit yapmıyorum :jeyyar:

süper valla eşine yedirdin sen yemedin bravo eline aldın ve yemedin inanamıyorum

bunu bi düşünmem lazım ben niye böle yapamıyorummm

devam et böle güzelim örnek ol bize yani bana

dediğin gibi deneyeyim birde
teşekkürler

bu gün yediklerime gelince

benim pcye bişeyler oldu gene renkli yazamıyorum

gülümsemelerde çıkmıyoo

sabah geç uyandım
geç uyanmak bana yaramıyor bunu anladım
2 gündür sabahları kızı okula eşi işe yolladıktan sonra yatıyorum

uyanınca mükellef bi kahvaltı yapıyorum
sonrada gerisi geliyo

sabah güzel bi kahvaltı

aaa öğle yemeği yememişim şimdi farkına vardım
aralarda 2 ceviz 1 avuç leblebi 1 enerji içeceği içtim
bu gün temizlik günümdü temizlik yaptım çok yoruldum

akşam sadece 1 tabak çorba

çayın yanında 2 tane hanımeller bisküvi

ay şu çayıda tek içemiyorum illa yanında bişeyler özelliklee tetlı şeyler yiycem

günaydın kızlar bu sabah evde kahvaltı ettim 3 dilim etimek kaşar ve reçel yedim yanınada çay
şimdide ada çayı içeceğim sürekli yeşil çay içince bıkkınlık geliyor.sabah tartılmadım ama yarın sabah inşallah 90 olarak olarak çıkarım karşınıza

Kızlar ben 2 kg vermişim bu hafta hihoyyythihoyyythihoyyyt

sabah sirkeli su içtim kahvaltı yapamadım yoğunluktan kafamçokkarıştıbiraz önce oğluşum makarnasını bitirmedi 2-3 kaşık onu yedim
birazdan elma yerim

haysem harikasın tatlım tebrik ederim bende çarşamba tartıldım 2,10 kilo gitmişti bakalım yarın kaç olacak hedefim 3 kilo inş veririm not:çocukların kalanını yeme alışkanlık olur sonra bende kardeşimin kalanlarını yiyordum bi baktım uçmuşum kaydirigubbakcemile3

hürsultancım ben öncedende beş ay kadar kullandım çok kötü gelmedi bana ben bir subardağına 1 çay kaşığı bal,1tatlıkaşığı sirke koyup içiyorum hersabah aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…