- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.681
oyyy nasıl yoruldumm akannehir
yine molada uğradım bu aralar muhteşem miyim neyim herşeyi biraRAda yürütebiliyorum kaydirigubbakcemile2
kuzularım yarın giremem full dersane,cuma günü de ders çalışmam lazım ve dersane var cumartesi de sınav akannehir bilmiyorum sınavdan sonra girerim belki o zaman görüşürüz.
Beni de haftaya görün siz şu kabızlık sorunum geçsin nasıl kilo veriyrum laelaelaelaelae bugün hiç kaçamak yapmadım bakın dün ne demiştim kaydirigubbakcemile3 ha ders çalışırken 2 tane olips attım ağzıma o da bişey sayılmaz artık günlük şeker ihtiyacı kaydirigubbakcemile3
ama bilmem hala burda mısın kaydirigubbakcemile3
meyve filan yeseydin bari bak metabolizmanız yavaşlar elma ye mesela :hulya:
yine molada uğradım bu aralar muhteşem miyim neyim herşeyi biraRAda yürütebiliyorum kaydirigubbakcemile2
kuzularım yarın giremem full dersane,cuma günü de ders çalışmam lazım ve dersane var cumartesi de sınav akannehir bilmiyorum sınavdan sonra girerim belki o zaman görüşürüz.
hee bende şaşırıyorum valla giremem dedim ama kaydirigubbakcemile3aman offffff yoruldum bugun simdik guzel bi cay demledim bebisleri yatirip tv izliycem:hulya: domiiii kiz hosgeldin anam sneinki nasil izin oyle bizden kopamiyon demiopuyorumnanaktan gel guzelim gel arada uzaklasinca kkda geliveriyor tekrar kilolar....... walla bugun ne yedim yazmayacam aksama kadar guzeldi aksam:umursamaz:
he yeseydin ederdik şikerim :mymeka:günaydın kızlar sabah geç kalmışım işe eşim getirdi yolda yaptım kahvaltımı bana kepekli simit kendinede 3 büyük dilim böööörek almış:sinifsinif: mecbur araba kullanıyor diye ben yedirdim bööööörekleri ama kızlar azcık bile olsa tatmadım böööreklerden sadece kokusundan faydalandım oda kilo yapmaz heraldeakannehir eşim bile şaşırdı bu duruma dedim ki eğer bu böreklerden yersem kk daki kızlar beni bu sefer kesin diskalifiye ederler,edersiniz demi? ama kızlar bu hafta inşallah dereceye girecem takımımızı ilk üçe sokucam sengözlerimebaksanab
Beni de haftaya görün siz şu kabızlık sorunum geçsin nasıl kilo veriyrum laelaelaelaelae bugün hiç kaçamak yapmadım bakın dün ne demiştim kaydirigubbakcemile3 ha ders çalışırken 2 tane olips attım ağzıma o da bişey sayılmaz artık günlük şeker ihtiyacı kaydirigubbakcemile3
kuzumm geçmiş olsun da aralarda birşeyler ye elma filan hem halsiz kalırsın hem de metabolizman düşer bi faydası olmaz şutarafagitti
sabah: peynir,zeytin ,bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta..
öğlen :balık ,bir dilim ekmek..
akşam: haşlanmış makarna ....
off yoruldum tezmilik yapıyorum..ve hastayım ...hiç halim yok..:sinifsinif:
ses sesbeni kimse merak etmemiş ama ben bir açıklama yapayım artık kızlar biz kocişle balık avlamaya meraklandık kaç haftadır hafta sonları bazan gece bazanda gündüz balığa gidiyoruz sürep dinlendiriyo insanı çokta zevkli cumartesi akşamı balığa gittik pazarda orada geçirdik sonra bu sene tatil yapamadık diye adaya kaçıverdik oradan herşey plansız oldu kimseye haber veremedim dün akşam döndük oradan kusura bakmayın artık bu hafta sonuda balığa gidicez ama artık böyle kaçamak yapmayız
diyetegelince pek diyet yapamadım ama sadece 300gr cık almışım onuda cumaya kadar veririm artık
bu gün yediklerime gelince
sabah 1 kumru çay
ara iki dilim peynir
öğle yarım kumru daha
az önce bir avuç leblebi
form çayımı içmek istedim ama kokusundan midem bulandı yarım bıraktım
iki litre su
buralardayım daha gelen olursa seslensin laflarız biraz
Kızlar bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim kepekli ekmek domates salatası
öglen mercimek çorbası
yeşilçay