Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yok onlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim

Afiyet olsun beybi gayet guzel kiz 5 dk mi sürdü yaptiklarin 3 uygulamayi da indirip yaptin mi ben 3 ünü yaptigimda en az 18-20 dk suruyi

Afiyet olsun beybi gayet guzel kiz 5 dk mi sürdü yaptiklarin 3 uygulamayi da indirip yaptin mi ben 3 ünü yaptigimda en az 18-20 dk suruyi
ama ben birinci seviyeden başladım ya kuzum 10 tekrar çoğu arka arkaya yaptım bitti hemen bide baslamadan önce hepsine göz attım bakmak için durmadim hiç

Bugün yine vardı kuzum ilaçla sıcak su torbasıyla geçti şimdi iyiyim inşallah yarın olmazz sen napıyosun canmm
Kac gun boyle sürüyo agrisi canim gerci bekarken bende aglayarak gecirirdim regl gunlerimi bende iyyim balim kizimi yatirdim spor yapicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…