- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.501
işte bende onu diyorum kuzum hala calışması olan eve nasıl tasıncaktınız baştan niye konusmadınız
sen spor yptıgın için 55 olar bence sana tam olur incecik taş gibi olarsın
Benimki de 165 52 de baya zayif oluyorum 53 olabilir senin hedef de163 sanıyorum
Partikolikolikommmsanslisin ki dogumdan hemen sonra gitmis kilolar.
Benim gibi emzirirken sismemissin.
Bebisin de hayirli olsunnnn gule gule buyutt. Ikinci de olduguna gore gitsin kilolar :)
Bence acayip yuksek bir kilon yok. Cok rahat verebilirsin.
Ama lutfen saglikli sekilde emziriyosun bebegin cok yeni.
Buraya katil tabi ama hergun menu paylasimi ve menulere yorum yapman grupta aktif olman gerekiyor. Oyle olursa tabiyazaaa giderrr o kilolar merk etme
Benimki de 165 52 de baya zayif oluyorum 53 olabilir senin hedef desporla incecikk olursun tabi ben cok ince seviyorum kendi yüzüne yakışan kiloda durmali insan en guzeli o
evde tektim dün yemek yapmaya üşendimçalışan insan olunca akşam ymek aranmıyo dimi ne olsa yerim deniyohafif olmuş sanki bugün ve yarında hafif besleniyoruuzz bana kimse az yiyosund emesin şu 2 gün bn +1kg dayım birz hafiflemem lazım :
Tamam canim bunu deniycem kendimi sis de hissediyorum ya karnim gitmisti gobegim cikti yineBir şişeye su doldur içine çubuk tarçın at iştahı cok guzel aliyo canim o sudan iç hep gün boyu bana iyi geliyodu
ben bu hafta 54lere düşme hedefindeydim hayallerBen bu hafta tam 53.0 olma hedefindeyimkoş koş
ay daha kapılr faaln mı takılcak abooowwww ben cok garanticiyimdir görmeden kesin emin olmadan hayatta toplanmam mesela. ki zaten eve esyalar gitmeden önce temizliğe gidilir o ara bakmış olmanız gerekirdi eksik var mı diye plansız olmuş sizin iş birazkonustuk sözde gecen pazara bitiyodu bitmedi bu persembe dedıler dun gıdıp baktım hala kapılar mutfak banyo oylecene duruyo ne zaman bıtcek bilmiyorum kafayı yıcem cok sınırlıyım
bugün 2 yere daha bakacam ... keten tohumu da alacam yumurta kalitesine çok iyi geliyormuş... ayrıca çavdar da iyi geliyormuş belki diyetisyen ondan sana çavdar ekmeği veriyordu .. sizin orda olursa burda da olur genelde söylersen sevinirimBulursunSchonerDuft acele etme aklinda olsun ben de burda takip ederim A101 ne gelirse soylerim
Gunaydin kaptin ve kizlarzlarr gecen cumartesnden beri 0 kacamak yapmiyorum inan eger kg verirsem teprik et eger veremezsem inan elimden geleni yapimm dun misal 0 ekmek yemedim sadece ve ne n turune gore bir iki dilim sabah yerim okeymii kg almam ondan eminim ogun aksam alarim 5-6saat leptin hormnu calissin die biraz karataydan sir caldimm :))) eger ki kg alirsam hepiniz kizlar nizi helal edin((( puff be ne kadan zormus veda mektubu gibimm :)) niyse baaak kaptin kacamagim yokk ins kg kaybiimm m olurr bilim yoksa beni atcan yaaa
Ayy o gunler de gelecekmibebekim olunca benlede böyle ilgilencen dimiyooosaamm
Partikolikolikommm
aksine çok planlıydı ucu ucuna oluyodu adamlar sozunde dursaydı evdekı tum esyalar toplandı cumartesi temizlik yapılıp pazar esya tasıncaktı ama malesef olmadı hafta ıcınden esyaları toplamasak ta yetıstıremeyız cunku annemde bende calısıyoruz 1 gun ıznımız var sadece mecburen aksamları topladıkay daha kapılr faaln mı takılcak abooowwww ben cok garanticiyimdir görmeden kesin emin olmadan hayatta toplanmam mesela. ki zaten eve esyalar gitmeden önce temizliğe gidilir o ara bakmış olmanız gerekirdi eksik var mı diye plansız olmuş sizin iş biraz
evde tektim dün yemek yapmaya üşendimiyi de oldu hafif geçti akşam
ben öyle hızlı yaşıyorumAyy o gunler de gelecekmigelinlik beyaz esya derdinden bebise gecissss
cicislerimmm.
sıkıştırın o zaman biraz baban başlarında dursun yada birini gönderiyon sallıyolar belliki. sinir oluyorum su işini ciddiye almayanlaraaksine çok planlıydı ucu ucuna oluyodu adamlar sozunde dursaydı evdekı tum esyalar toplandı cumartesi temizlik yapılıp pazar esya tasıncaktı ama malesef olmadı hafta ıcınden esyaları toplamasak ta yetıstıremeyız cunku annemde bende calısıyoruz 1 gun ıznımız var sadece mecburen aksamları topladıkbide pazartesi sözlüm gelcek nasıl olcak hiç bilmiyorum
yani inşallah diyeyim sizde bana anlayış gösterin ama 2 çocuk ev işi falan derken daha bebekte çok küçük fırsat buldukça emzirirken. Bakmaya çalışırım :)hergün takıma ugramalısın ama :) günlük 5 mesaj yazma zorunllugu var sonra hergün menülerimizi eksiksiz paylaşıyoruz.
ah bu kv ler.. bizden büyükler diye her istediklerini söyleyebilceklerini sanıyolar sanırsın biz taştan yaratılmışız.
sen şimdi bana hergün ugrarım kurallara uyarım diye söz verirsen bende sana yaza kadar 10 kilo verme sözü veriyorum anlaştık mıkv ni utandıralım kıskandıralım biraz
Ne hallere hem bulantıları an sonrada nefis terbiyesi ile :)
elimden geldiğince paylaşırım bu arada inşallah 3. Gelmezsanslisin ki dogumdan hemen sonra gitmis kilolar.
Benim gibi emzirirken sismemissin.
Bebisin de hayirli olsunnnn gule gule buyutt. Ikinci de olduguna gore gitsin kilolar :)
Bence acayip yuksek bir kilon yok. Cok rahat verebilirsin.
Ama lutfen saglikli sekilde emziriyosun bebegin cok yeni.
Buraya katil tabi ama hergun menu paylasimi ve menulere yorum yapman grupta aktif olman gerekiyor. Oyle olursa tabiyazaaa giderrr o kilolar merk etme
babam iştede dün amcamı gönderdim 1 saatlik isi aksama kadar yapıyolar dıyo suan dolapları kalebodurları kapıları beklıyolarmıs mısss cumaya kadar bıtsede barı temızlık yapıp gecsek valla ıyıce ıcıme dert oldu evde perısan olduk resmensıkıştırın o zaman biraz baban başlarında dursun yada birini gönderiyon sallıyolar belliki. sinir oluyorum su işini ciddiye almayanlara
hmmmmyok daha almadım benm onu almam uzun sürerhala kusmuklusun yani
gunaydin canimmmm agfiyet ossunnngunaydin kızlar yeni uyandık kizimlaşimdi kahvaltı hazırlayacağım
Bende hep ozenirim makarnayla pilavla ekmek yiyeneben yiyemem kiz
yani inşallah diyeyim sizde bana anlayış gösterin ama 2 çocuk ev işi falan derken daha bebekte çok küçük fırsat buldukça emzirirken. Bakmaya çalışırım :)
Ne hallere hem bulantıları an sonrada nefis terbiyesi ile :)
elimden geldiğince paylaşırım bu arada inşallah 3. Gelmeznapicam ya ertesi gün de kullanamıyorum site geçiyor (
Ve kahvaltıda ne yesem :))) emziren anne olarak 1 tatlı kaşığı pekmez hakkımda var demi :)))
Kuzum ben sizi tasindi zannediyordum anlatmana evde baya is var nenolacak oyle napcaksiniz havalar da soguyorrbabam iştede dün amcamı gönderdim 1 saatlik isi aksama kadar yapıyolar dıyo suan dolapları kalebodurları kapıları beklıyolarmıs mısss cumaya kadar bıtsede barı temızlık yapıp gecsek valla ıyıce ıcıme dert oldu evde perısan olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?