Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işte bende onu diyorum kuzum hala calışması olan eve nasıl tasıncaktınız baştan niye konusmadınız

konustuk sözde gecen pazara bitiyodu bitmedi bu persembe dedıler dun gıdıp baktım hala kapılar mutfak banyo oylecene duruyo ne zaman bıtcek bilmiyorum kafayı yıcem cok sınırlıyım

Partikolikolikommm

çalışan insan olunca akşam ymek aranmıyo dimi ne olsa yerim deniyo hafif olmuş sanki bugün ve yarında hafif besleniyoruuzz bana kimse az yiyosund emesin şu 2 gün bn +1kg dayım birz hafiflemem lazım :
evde tektim dün yemek yapmaya üşendim iyi de oldu hafif geçti akşam

konustuk sözde gecen pazara bitiyodu bitmedi bu persembe dedıler dun gıdıp baktım hala kapılar mutfak banyo oylecene duruyo ne zaman bıtcek bilmiyorum kafayı yıcem cok sınırlıyım
ay daha kapılr faaln mı takılcak abooowwww ben cok garanticiyimdir görmeden kesin emin olmadan hayatta toplanmam mesela. ki zaten eve esyalar gitmeden önce temizliğe gidilir o ara bakmış olmanız gerekirdi eksik var mı diye plansız olmuş sizin iş biraz

bugün 2 yere daha bakacam ... keten tohumu da alacam yumurta kalitesine çok iyi geliyormuş... ayrıca çavdar da iyi geliyormuş belki diyetisyen ondan sana çavdar ekmeği veriyordu .. sizin orda olursa burda da olur genelde söylersen sevinirim

aksine çok planlıydı ucu ucuna oluyodu adamlar sozunde dursaydı evdekı tum esyalar toplandı cumartesi temizlik yapılıp pazar esya tasıncaktı ama malesef olmadı hafta ıcınden esyaları toplamasak ta yetıstıremeyız cunku annemde bende calısıyoruz 1 gun ıznımız var sadece mecburen aksamları topladık bide pazartesi sözlüm gelcek nasıl olcak hiç bilmiyorum

sıkıştırın o zaman biraz baban başlarında dursun yada birini gönderiyon sallıyolar belliki. sinir oluyorum su işini ciddiye almayanlara

yani inşallah diyeyim sizde bana anlayış gösterin ama 2 çocuk ev işi falan derken daha bebekte çok küçük fırsat buldukça emzirirken. Bakmaya çalışırım :)

Gunaydin kizlarr
Gunaydin tatlisss kaptinn

Aylnaylm1 merhaba cnm aramiza hosgeldi n hikayende 2. Bebekte hic kilo almayisina hayran kaldimmmmm
Ins cabucak gidecek kilolarrr
Ne hallere hem bulantıları an sonrada nefis terbiyesi ile :)
elimden geldiğince paylaşırım bu arada inşallah 3. Gelmez napicam ya ertesi gün de kullanamıyorum site geçiyor (

Ve kahvaltıda ne yesem :))) emziren anne olarak 1 tatlı kaşığı pekmez hakkımda var demi :)))

sıkıştırın o zaman biraz baban başlarında dursun yada birini gönderiyon sallıyolar belliki. sinir oluyorum su işini ciddiye almayanlara
babam iştede dün amcamı gönderdim 1 saatlik isi aksama kadar yapıyolar dıyo suan dolapları kalebodurları kapıları beklıyolarmıs mısss cumaya kadar bıtsede barı temızlık yapıp gecsek valla ıyıce ıcıme dert oldu evde perısan olduk resmen

anlayış olursa kaçamak riski artar inan bana buraya sık ugraman senin için daha iyi olcak :) doğal pekmez her sabah kullanıyorum ben kilo aldırdıgını sanmıyorum az tükettiğin sürece.
sen şimdi biraz anlat bakalım nasıl ekmek tüketiyosun günde kaç dilim yiyosun en sevdiğin dayanamadıgın seyler ne yeme alışkanlıgın nasılll?

Kuzum ben sizi tasindi zannediyordum anlatmana evde baya is var nenolacak oyle napcaksiniz havalar da soguyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…