14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Ben de katılıyorum hepsine. Beğenemiyorum o yüzden burdan belirteyim dedim.

Her harfine katılıyorum ne demek onun hayatı ? Bunu yazan arkadaşın kızı 14 yaşında erkek arkadaşımda kalıyorum dese tamam özel hayatın mı diyecek ileri de hamileyim dese senin hayatın istersen aldır mı diyecek. Modernlik bumu yani?

Cinselliği yaşadığı insan 30 yaşında değil, onun akranı.. Siz nasıl okuyosunuz yorumumu şaşıyorum vallahi.. şu yazdığına da sadece göz gezdiriyorum.. bu benim görüşüm, beni yargılama hakkını kimseye vermiyorum.. Konuya yorum yapın, cevaplarıma değil.. Herkese iyi günler.

Cevap hakki dogdu.:)
Yasiti olsa ne olur olmasa ne olur. Yasiti olanla, bu tarz kamera olayi normal degil zaten.oda normallesemez.

Bana gore normal degil.cogunluga gorede degil.
ha 14 yasindaki bir kiz isterse yasiti olsun cinselligi yasamamali.
Normal olmayan seyleri normal gibi gostrrneyin bence

Son düzenleme:

14 yasindaki kiz bebek oynamaz ki. Ben o yastayken gelecekle ilgili kariyer hayalleri kurar, bazi platonik asklar yasardim kendi kendime. Dur yaaa hatirladim, canim cikarcasina sinavlara hazirlaniyodum ne platonik aski yahuuu .

Sevgili Duygu, uzgunum ama bu arkadasla tamamen ayni fikirdeyim. Ilerde kizin olursa anlarsin. Ne cinsel iliskisi yahu 14 yasinda, akran olsun olmasin Tamamiyle yanlis. Bunu ne dini acidan soyluyorum ne de toplum acisindan. sadece o yasta bir cocuk icin kameralarda soyunmak, pirno seyretmek beyin kimyasini bozar onun. hala o yasta beyni gelisiyor, boyle uyaricilar cok fazla. Bedenen ve ruhen kendi gelisiminj tamamlamasi lazim. Kiziniz olunca boyle rahat konusabilirmisiniz acaba? Benim var ve asla !!!

Son düzenleme:

Bir kere gazetelerde okumuştum olayın ayrıntılarını hatırlamıyorum ama. 16 yaşlarında iki sevgili cinsellik yaşıyor. Kız hamile kalıyor. Aile oğlandan şikayetçi oluyor. Bebek aldırıldı falan 16 yaşında çocuğu da hapse atmışlardı tecavüzden 2 ay civarı bir şeydi.. Hukuken de yaşıt diye bakılmıyormuş yani. 18 yaş altı her türlü kız rızasız kabul ediliyor ama erkek niye rızalı kabul ediliyor çok anlamadım. Ben kızmıştım bu hukuk sistemine o zaman böyle olmasına. Neyse zaten hiçbir şey düzgün işemiyor bu ülkede konuyu dağıttım bir anda :)

Tabi bu konu çok çok farklı.. Sorun kızın kimlere soyunduğu değil. Kızın bu kadar şeyi bilmesi daha bu yaşta..

ne saçma sapan yorum yapan arkadaşlar varmış hayret ettim

kendi çocuğunuzu özgür bırakın o halde duygu hanım siz karışmazsınız sizinki ne yaparsa yapsın yaşıtlarıyla..

herkes kendi çocuğunu ve tabiki bir nebzeye dek akrabasını bu konuda takip etmekte(..... mu izliyor kimlerle ne halt ediyor..) özgür..Sizin de buna karışmaya hakkınız yok cıkcık

. Yuh ya 14 yaşındaki bi çocuğun özel cinsel yaşantısı mı😞 devir değişti mi?? Ne diyorsunuz siz Allah aşkına ? Bu dönemde çocuğun yaşadığı her şey karakterini belirleyecek. Siz dahA olayın ciddiyetinde değilsiniz galiba! Çocuk diyorum dikkatinizi çekerim.

Bin defadır belirtiyorum bu konuya yorum yapmak istemediğimi, sanırım bazı arkadaşlarda algılama problemi var. Seks yapsın demiyorum, mastürbasyon diye de bir şey var. Babasına söylemesinin doğru olmadığından, psikoloğa götürmekten başka bi çaresi olmadığından bahsediyorum bi kaç cevaptır.
Yapmak isteyen her türlü yapar diyorum.. Yine diğer cevaplarımda belirttim, kamerada soyunmasını onaylamadığımı.. Bir daha cevabımı alıntılayan olursa ciddi anlamda geri zekalı olduğunu düşüncem.. Size yuh ayrıca.. Lafınızı bilin de konuşun.. Devir değişti derken, kamerada soyunmayı normalleştirmiyorum, artık masumiyet denen şeyin kalmadığndan bahsediyorum.. Artık 14 yaşındakiler, bi 10 sene öncesinin 14 yaşındaki ergenleri gibi değil.. Herkese iyi günler.

ya iyide bu ailede amma ihmalkar davranmış.TTnet soruyor internet alırken evde 18 yaşın altında birey varsa aile koruma hizmeti öneriyor böylelikle o sitelere de giremez ayrıca yaptıgı herşeyde kaydedilir.aileye verilen bir şifre ile de arada aile kontrol ederdi..
Bence yapman gereken anne-babadan hangisi daha sakin bir mzaca sahipse önce ona söylemek.Kanıtlarıda mutlaka sakla ama..sonra onlar ne yaparsa yapsın.Doğru olana gelince psikolojik yardımlar alarak cocugu bu kotu alışkanlıktan vazgeçirmek ergenlikte yapılan herşeyi,söylenen her sözü yanlış anlayıp daha beter hale gelebilirier.

görüntüleri değişse bile beyinleri çocucuk...

olayın aslı zaten bilinçsiz anne baba olmak ,doğru düzgün sorumluluk alamamak ,kendi sorumsuzken anlamını bile bilmezken zevkine çocuk doğurmak..sonrada bunlar başımıza bela derler,allah akıl fikir versin..

Asıl lafını bilipte konuşması gereken siz olmayasınız. Eğer en başında kendinizi ifade edebilseydiniz bu kadar çok yazınızı alıntılayan olmazdı.

Kıza bildiğini belli etmemek şartıyla,annesine anlattım.kuzenimle de ara ara konuştum hesabı kendi isteği ile kapattık

Meryemcim devlet hastanelerinin çoğunda psikologlar bulunuyor. Oralardan ücretsiz yardımda alabilirsiniz diycem ama yaşadığınız şehri bilmiyorum. Bir de öğrenciyim demişsin eğer üniversite öğrencisiysen okuduğun üniversitenin psikoloji bölümü hocaları ve son sınıf öğrencilerinden yardım iste eminim onlarda seve seve yardımcı olurlar. Ve senden çok rica ediyorum bu işin peşini hiç bir zaman bırakma. Ayrıca seni duyarlılığından dolayı çok tebrik ediyorum

Kelimesi kelimesine katılıyorum.
Biz böyle yazdık diye tepki aldık,yetmemiş özelden de yazmış bana. Kimsenin mesajını alıntılamak için izin isteme gibi bir durum yok,sakinleştirici al demiş bir de bana.Terbiyesizliğin sınırlarını zorlama.Özelden yazdım buradan da yazıyorum.İnsanları gerizekalı olduğunu düşüneceğim demişsin de o kadar insan yanlış anladı dediklerini,sen aslından olay normal demedin.Heee.

ya ailesinin nasıl insanlar olduğunu bilmiyorum.
anne babasının nasıl birileri olduğunu. o yüzden ailesine söyle diyemicem.
sanırım karşına alıp senin konuşman gerek.
bence babası da duymasın. belki anneside anlatabilirsin.

Kendi başına birsey yapmaya kalkma bu çok önemli bir durum ailesine bahsetmenin bir yararı olacağını sanmıyorum. Onlar bizim kızımız nasıl olur vs. Düşünüp belki ilerde yani bir kadın olduktan sonra otuzlu yaşlarda falan cinsel hayatında veya herhangi bir evrede travmaya yol açabilir. Yapman gereken altını kazmak 14 yaşında bi çocuk bunu neden yapar 1 çevresinde böyle arkadaşları olabilir 2 ailede çocuk ikinci plana atılmış olabilir vs. Vs.ama her durumda da öncelikle bi psikoloğa gidip danismalisin ilk başta belki ona yaklaşım tarzını söyler yada gerek olursa kendisi görüşür falan ama bu rezalete dur demeli. Başka bir boyutu daha var bunun karşıdaki kim kime soyunuyor bu sabiyi izleyen sapık kim hesap elindeyse şikâyet etmelisin böyle pislikler bu çocukların arasında dolanmamalı sadece kızı köşeye sikistirirsan karsidakinin ona ulaşamayacağı ne malum yada seni kimse anlamiyor ayağına yaklaşıp faydalanmayacagi ? Lütfen çok titiz davran.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…