önce şunu bir kenara koyalım.
1. bu kız 14 yaşında. yanı çocuk. bir çocuğun özel hayatı olamaz ve kontrol edlmelidir.
eğer edilmezse esas, işte bunun sonucu , burada olduğu gibi bir yerlerini elin adamlarına göstermeye hatta dahada feci şeylere kadar gidebilir.
2.yaşı kaç olursa olsun herkesin cnsel hayatı olmaz, olamaz.
bir çocuğun asla olmamalı.. öyle olsa pedofili diye bir kavram olmazdı
3 .kameraya soyunmak bir çocugun özel hayatı hele hiç olamaz.
ne demek onun hayatı. o zaman izin verelim ,12 13 14 yaşındaki çocuklarımız özel hayatları var diye her haltı yesinler.
4. ne demek yapacak bir şey yok.
oldu bildiğimiz halde oralı olmayalım.
bu kadar doğallaştımı herşey. çocukların erkeklerle cinsel hayatını nasıl olur dye bu kadar rahat yazabiliyoruz. sapıklığı normalleştirmek bu..
bu çocuklara bakan her erkek yada kadın sapıktır hanımefendi. ve bu özel hayata girmekten çıkar.
kısacası yorumumunuz beni benden aldı. bir gün kızınız olduğunda umarım bu düşüncelerinizi ona uygulamazsınız.
çünkü o kıza çok zarar vereirsiniz bu görüşlerle siz.
Her ne kadar yapabilecekleri sınırlı da olsa okul rehber öğretmeninden yardım alabilirsiniz... size yapabilecekleriniz konusinda daha net bir bilgi verebilir....
1. bu kız 14 yaşında. yanı çocuk. bir çocuğun özel hayatı olamaz ve kontrol edlmelidir.
eğer edilmezse esas, işte bunun sonucu , burada olduğu gibi bir yerlerini elin adamlarına göstermeye hatta dahada feci şeylere kadar gidebilir.
ne demek onun hayatı. o zaman izin verelim ,12 13 14 yaşındaki çocuklarımız özel hayatları var diye her haltı yesinler.
bu kadar doğallaştımı herşey. çocukların erkeklerle cinsel hayatını nasıl olur dye bu kadar rahat yazabiliyoruz. sapıklığı normalleştirmek bu..
bu çocuklara bakan her erkek yada kadın sapıktır hanımefendi. ve bu özel hayata girmekten çıkar.
kısacası yorumumunuz beni benden aldı. bir gün kızınız olduğunda umarım bu düşüncelerinizi ona uygulamazsınız.
Cinselliği yaşadığı insan 30 yaşında değil, onun akranı.. Siz nasıl okuyosunuz yorumumu şaşıyorum vallahi.. şu yazdığına da sadece göz gezdiriyorum.. bu benim görüşüm, beni yargılama hakkını kimseye vermiyorum.. Konuya yorum yapın, cevaplarıma değil.. Herkese iyi günler.
Gerektigi yerde buyukler mesajlqra bakabilirler bakmamalisin diyorsun onula konus diyorsun bakmasaydi haberi olmazdi canim ayrica o yasta bir cocugun hayati oyuncaklarladir yetistrmede bir sorun var sosyal ag hayati icin.cok erken egilimleri var evet merak duygusu ve ona alisma duygusu var ama bunlar onun hayati degil onun hayati bebekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cinselliği yaşadığı insan 30 yaşında değil, onun akranı.. Siz nasıl okuyosunuz yorumumu şaşıyorum vallahi.. şu yazdığına da sadece göz gezdiriyorum.. bu benim görüşüm, beni yargılama hakkını kimseye vermiyorum.. Konuya yorum yapın, cevaplarıma değil.. Herkese iyi günler.
Cevap hakki dogdu.:)
Yasiti olsa ne olur olmasa ne olur. Yasiti olanla, bu tarz kamera olayi normal degil zaten.oda normallesemez.
Bana gore normal degil.cogunluga gorede degil.
ha 14 yasindaki bir kiz isterse yasiti olsun cinselligi yasamamali.
Normal olmayan seyleri normal gibi gostrrneyin bence
. Yuh ya 14 yaşındaki bi çocuğun özel cinsel yaşantısı mı😞 devir değişti mi?? Ne diyorsunuz siz Allah aşkına ? Bu dönemde çocuğun yaşadığı her şey karakterini belirleyecek. Siz dahA olayın ciddiyetinde değilsiniz galiba! Çocuk diyorum dikkatinizi çekerim.Babası, annesi bu kızı dövdüğünde ne olacak? Tövbe mi edecek? Ailesine söylemen bi yarar sağlamaz.
Evden kaçan da var, onların ailesi biliyor da ne yapabiliyorlar ki? Karşına al ve utandırmadan konuş. O ergenliğe giriyor ve bu tarz şeylere yönelmesi normaldir. Yapabilceğin tek şey onunla dostça konuşmak olur.
İçinde olan her yerde yapar, inan bana.. Her türlü yapar. Mesajlarını okuman büyük bi terbiyesizlik.. ne yaparsa yapsın bu çok büyük bi ayıp.
Yaşı kaç olursa olsun herkesin bi cinsel yaşantısı vardır ve gizli kalmalıdır. Onun bi yanlış yapıp, ileride pişman olması ya da ailesinin de üzüleceği durumlardan korkuyorsan da doğru yolu gösterirsin, başına gelebilecek kötü durumlardan bahsedebilirsin. Devir malesef çok değişti, sadece nefretini kazanır ve bu yasakları daha güzel hale getirirsin onun için. Kamerada soyunması çok kötü tabi ki, ama yapacak bişey yok. Bu onun hayatı.
. Yuh ya 14 yaşındaki bi çocuğun özel cinsel yaşantısı mı😞 devir değişti mi?? Ne diyorsunuz siz Allah aşkına ? Bu dönemde çocuğun yaşadığı her şey karakterini belirleyecek. Siz dahA olayın ciddiyetinde değilsiniz galiba! Çocuk diyorum dikkatinizi çekerim.
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
ya iyide bu ailede amma ihmalkar davranmış.TTnet soruyor internet alırken evde 18 yaşın altında birey varsa aile koruma hizmeti öneriyor böylelikle o sitelere de giremez ayrıca yaptıgı herşeyde kaydedilir.aileye verilen bir şifre ile de arada aile kontrol ederdi..
Bence yapman gereken anne-babadan hangisi daha sakin bir mzaca sahipse önce ona söylemek.Kanıtlarıda mutlaka sakla ama..sonra onlar ne yaparsa yapsın.Doğru olana gelince psikolojik yardımlar alarak cocugu bu kotu alışkanlıktan vazgeçirmek ergenlikte yapılan herşeyi,söylenen her sözü yanlış anlayıp daha beter hale gelebilirier.
Bin defadır belirtiyorum bu konuya yorum yapmak istemediğimi, sanırım bazı arkadaşlarda algılama problemi var. Seks yapsın demiyorum, mastürbasyon diye de bir şey var. Babasına söylemesinin doğru olmadığından, psikoloğa götürmekten başka bi çaresi olmadığından bahsediyorum bi kaç cevaptır.
Yapmak isteyen her türlü yapar diyorum.. Yine diğer cevaplarımda belirttim, kamerada soyunmasını onaylamadığımı.. Bir daha cevabımı alıntılayan olursa ciddi anlamda geri zekalı olduğunu düşüncem.. Size yuh ayrıca.. Lafınızı bilin de konuşun.. Devir değişti derken, kamerada soyunmayı normalleştirmiyorum, artık masumiyet denen şeyin kalmadığndan bahsediyorum.. Artık 14 yaşındakiler, bi 10 sene öncesinin 14 yaşındaki ergenleri gibi değil.. Herkese iyi günler.
Kıza bildiğini belli etmemek şartıyla,annesine anlattım.kuzenimle de ara ara konuştum hesabı kendi isteği ile kapattık
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?