Meryem olumsuz,kınayan yorumlara aldırma.Herkes sütten çıkmış ak kaşık,anca kınamayı biliriz.
Öncelikle çok üzüldüğümü belirteyim.Burada önemli olan aile yapıları.Eğer ilgisiz bir ailesi varsa ya da çok baskıcı bir aileyse kızın bu şekilde davranması çok normal.Çünkü iki durum da uç,olması gereken değil.İlk etapta yine kendisini al konuş karşına.Ama yapma ihtimalin varsa hesabı kayıt altına falan al.Baktın olmuyor,annesiyle konuş.Ama kuzenini yargılamadan.Çünkü bu çocuk o noktaya tek başına gelmedi.
yönlendirmek, vakit geçirmek değildir arkadaş olmak.
Arkadaş olmak onunla vakit geçirmekten çok başka şeyleri düşünmeyeceği şekilde program yapmak üretmektir.
Yaşınız kaç evli misiniz bilmiyorum ama dediğim gibi ancak arkadaşlığınıza inandırıp çözebilirsiniz.
Bu şekilde davranmasının sebebi hormonlar falan değil, yalnızlık. Çok eminim.
bu durumda hemen aileye söylemek çok yanlış!!! sakın söyleme bu onun için çok kötü olur yazık olur yani ... önce kendisiyle konuş bu durumu utandırmadan kırmadan ve ona ilerde bu durumun olumsuz sonuçlarını anlatmaya çalış ama sakın aileye bahsetme hayatını değiştirebilirsin :26:
Ama şöyle bi durum var babaları aşırı derece sert.
yorumları okumadım yaşıda küçükmüş üzüldüm
bence sen bildiğini ona söyleme,utanabilir
annesine anlat,o konuşsun kızla
en azından annesi utancaksada ondan utanır...
yorumları okumadım yaşıda küçükmüş üzüldüm
bence sen bildiğini ona söyleme,utanabilir
annesine anlat,o konuşsun kızla
en azından annesi utancaksada ondan utanır...
ortada utanma arlanmadan daha büyük bir mesele var... mesele kızın ..... izlemesi değil...gelişim döneminde imkan bulan herkes merakten da olsa izlemiştir,olabilir... mesele kamerada soyunması... kızın resimleri var birilerinin elinde... bu çok korkunç bişey
ortada utanma arlanmadan daha büyük bir mesele var... mesele kızın ..... izlemesi değil...gelişim döneminde imkan bulan herkes merakten da olsa izlemiştir,olabilir... mesele kamerada soyunması... kızın resimleri var birilerinin elinde... bu çok korkunç bişey
yani görüntüler olabilirde olmayabilirde,tam bir bilgi yok elimizde
şayet olsada,bunları bi başkasının duymasından utanabilir
sadece annesinin bilmesi daha iyi diye düşünüyorum şimdilik
babanın duymasını zaten düşünemiyorum bile
olaylar çok başka raddeye gidr çünkü...
Ablasını ve kendi ablamı aradım.
Ablasıyla konuştuk kesinlikle babama söyleme diyor.
Şimdilik biz gözunu korkutalım diyor.
Kuzenimle de konuştum gözumle görmeme rağmen inkar ediyor ve görunuşe bakılırsa benim bu durumu yakalamamdan pek endişe duymuyor.
Hiç karışma diyorum çünkü aynı şey bizim başımızada geldi hemen ailesine söyledik.
suc benim üzerime kaldı ben namussuz oldum onlar namuslu kuzenimin kızıydı şimdi 6 yıldır hiç bi şekilde konuşmuyoruz bana iftira attı ve herkese inandı halbuki biliyorlardı kızlarının huyunu ona rağmen biz suçlu olduk.
aileside biliyordur muhtemelen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzenine söyledinmi?
kesinlikle annesine söylemelisin anneler babalar kadar sert olmaz
bak endişe duymuyor diyorsun,demek seni sallamıcak
ablasına söylemeklede iyi yapmışsın bence
kardeşiyle konuşur
annesinin bilmesi şart...
Bbası basit hatalarda bile çok fena dövuyor bunu duysa ne olur bilemiyorum.
Yanlış okumadıysam daha önce kızla konuştugunu yazmışsın önceki mesajında,sen yinede bir adım atmışsın ama değişen birşey olmamış.Sen anne olsan ve kızının yada oğlunun bu tür bir olaya karıştıgını duysan bilmek istemezmisin bu kızın anneside bilmeli,iftira atıyor diyebilirler ama senin elinde de yazışmalar var,en basiti ekran görüntüsünü al yazışmalar silinmeden önce.Çok daha ileri gittiğini duymadıkça özellikle de babasına asla açmam konuyu ama çaresiz kaldım doğru düzgün bi çıkış yolu yok bu durumda.
annesinide dinlemezse son çare baba olur zaten,mecburen olmalıda
sanırım anne hemen babaya haber vermez değilmi,son aşamada verir galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?