14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Bence ailesiyle konuşun ama ailesinin yasaklar getirmesini değil bir uzmandan bir psikologdan yardım almasını söyleyin. Bir anlık ters bir davranış tüm hayatını etkileyebilir ki yasaklar her zaman daha çekicidir. Ergenlik dönemi insanların cinselliği merak ettiği bir dönem ve o tam kimlik kargaşası yaşadıkları bir dönem. Üstüne çok gitmeyin ve bence uzman yardımı çok çok çok önemli. Lütfen ayıplamayın ve kınamayın. Ben sorunun çözülebileceğine inanıyorum.

Çok teşekkür ederim canım
evet tespit doğru aile yapıları hakkında konuşçak da çok şey var aslında:99:
kırmızı yer gözardı edilmemesi gereken en önemli nokta zaten:26:

Ama sonuç olarak aynı evde değiliz onunla ne kadar ilgilenebilrim ki :/
Doğru bence Yalnızlık ve aile sorunları ...

bu durumda hemen aileye söylemek çok yanlış!!! sakın söyleme bu onun için çok kötü olur yazık olur yani ... önce kendisiyle konuş bu durumu utandırmadan kırmadan ve ona ilerde bu durumun olumsuz sonuçlarını anlatmaya çalış ama sakın aileye bahsetme hayatını değiştirebilirsin :26:

Çok daha ileri gittiğini duymadıkça özellikle de babasına asla açmam konuyu ama çaresiz kaldım doğru düzgün bi çıkış yolu yok bu durumda.

Hiç karışma diyorum çünkü aynı şey bizim başımızada geldi hemen ailesine söyledik.
suc benim üzerime kaldı ben namussuz oldum onlar namuslu kuzenimin kızıydı şimdi 6 yıldır hiç bi şekilde konuşmuyoruz bana iftira attı ve herkese inandı halbuki biliyorlardı kızlarının huyunu ona rağmen biz suçlu olduk.
aileside biliyordur muhtemelen

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumları okumadım yaşıda küçükmüş üzüldüm
bence sen bildiğini ona söyleme,utanabilir
annesine anlat,o konuşsun kızla
en azından annesi utancaksada ondan utanır...

Son düzenleme:
Ama şöyle bi durum var babaları aşırı derece sert.

babası ne kadar sert olursa olsun..alın karşınıza konuşun...anlatın... sonuçta babası... elin oğlunun yapabileceği kötülüğün onda birini yapmaz kızına... adam ya da çocuk resimlerini çekmiş olabilir... muhtemelen ona buna gösteriyordur... yarın birgün nete de verebilir...şantaj da yapabilir...şantajla fuhuşa da sürükleyebilir.. kızın tüm hayatı yanar ve ailesinin de.... babasına bunu bu şekilde söyleyin... tedavi olması şart kızın... ama önce karşı taraf ile de iletişime geçilerek bu yanlışın büyümesi önlenmeli... .ACİL.... geçen her saat bile zarar bu çocuğa..beklemeyin

ortada utanma arlanmadan daha büyük bir mesele var... mesele kızın ..... izlemesi değil...gelişim döneminde imkan bulan herkes merakten da olsa izlemiştir,olabilir... mesele kamerada soyunması... kızın resimleri var birilerinin elinde... bu çok korkunç bişey

Ablasını ve kendi ablamı aradım.
Ablasıyla konuştuk kesinlikle babama söyleme diyor.
Şimdilik biz gözunu korkutalım diyor.
Kuzenimle de konuştum gözumle görmeme rağmen inkar ediyor ve görunuşe bakılırsa benim bu durumu yakalamamdan pek endişe duymuyor.

yani görüntüler olabilirde olmayabilirde,tam bir bilgi yok elimizde
şayet olsada,bunları bi başkasının duymasından utanabilir
sadece annesinin bilmesi daha iyi diye düşünüyorum şimdilik
babanın duymasını zaten düşünemiyorum bile
olaylar çok başka raddeye gidr çünkü...

Yalnız konuşmalar ocak ayında falan olmuş karşısındaki çocuk da henüz 16 yaşında. Şimdiki konuşmları 'naber knk' tarzındaydı.

Bbası basit hatalarda bile çok fena dövuyor bunu duysa ne olur bilemiyorum.

kuzenine söyledinmi?
kesinlikle annesine söylemelisin anneler babalar kadar sert olmaz
bak endişe duymuyor diyorsun,demek seni sallamıcak
ablasına söylemeklede iyi yapmışsın bence
kardeşiyle konuşur
annesinin bilmesi şart...

Uyardığın için teşekkür ederim.
Ama bizim böyle bi sorunumuzun olacağını sanmıyorum canım

Kesinlikle beni takmıyor çünkü bu konuşmayı yaptıktan sonra, ablasına şuan ne yapıyor dediğimde: manitasıyla telefonda konuşuyor diyordu

Bbası basit hatalarda bile çok fena dövuyor bunu duysa ne olur bilemiyorum.

annesinide dinlemezse son çare baba olur zaten,mecburen olmalıda
sanırım anne hemen babaya haber vermez değilmi,son aşamada verir galiba...

Çok daha ileri gittiğini duymadıkça özellikle de babasına asla açmam konuyu ama çaresiz kaldım doğru düzgün bi çıkış yolu yok bu durumda.
Yanlış okumadıysam daha önce kızla konuştugunu yazmışsın önceki mesajında,sen yinede bir adım atmışsın ama değişen birşey olmamış.Sen anne olsan ve kızının yada oğlunun bu tür bir olaya karıştıgını duysan bilmek istemezmisin bu kızın anneside bilmeli,iftira atıyor diyebilirler ama senin elinde de yazışmalar var,en basiti ekran görüntüsünü al yazışmalar silinmeden önce.

annesinide dinlemezse son çare baba olur zaten,mecburen olmalıda
sanırım anne hemen babaya haber vermez değilmi,son aşamada verir galiba...

Son çare baba zaten ama şimdilik düşünmüyorum ablası da asla söylemez son çare olsa bile ama annesini bilmiyorum o söyleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…