15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

slm kızlar nerelerdesiniz neler yaptınız son durumlarınız ne ?????

beni sorarsanız tam gaz sürüyor çalışmalar ama bu ay ne klomen kullandım nede günlerime dikkat ettim canımız ne zaman istediyse o zaman ilişkiye girdik hiç düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor sadece yataktayken 20dk.ayaklarımı duvara dikip bekliyorum sonra bi 20dk.daha sağa dönüp cenin pozisyonunda yatıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ????

lmaz:lmaz: neredesiniz yawww kimse cevap vermemiş :gitme::gitme:
sllmm ... bende bugün yine dr .gittim.yumurtam büyümüş 19x21 olmuş .bitane 16x15 varmış. bugün çatlatma iğnesi yapılacak .pazartesi günü allah izin verirse aşılama yapılacak .bana bol bol dua edin... bence sende en iyisini yapmışsın .kafan rahat olursa belki bu şekilde tedavisiz daha iyi sonuç verir bellimi olur kısmet ...

en ıyyısını yapıosun canım bende ara vermeyı dusundum cunku kafayı ıyecem yakında en ıyısı Rabbımın verecegı zamanı beklemek bende aynı pozısyonları yapıorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

Allah yardımcın olsun,hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

allah hepimizin yardısıcısı olsun sevgi bütün samimiyetimle dua ediyorum hepimize tabi
hayırlı haberlerini bekliyoruz

xxxxxangel sen bilirsin belki kafan rahat olursa düşünmezsen rabbim de yardım ederse verir sonuçta veren de o alan da o herşeyin hayırlısı

slm kızlar 3 gündür internetimde arıza var türk telekomdan kaynaklanıyormuş annemdeyim şimdi sevgi çok sevindim senin adına darısı isteyenlerin başına anlatsana aşama aşama neler yapıldı sen neler hissettin

allah razı olsun arkadaşım..

slm.. merak ettim bende 3 gündür bakıyorum kimsecikler yok..allah isteyen herkese nasip etsin .umarım olumlu sonuçlanır benim içinde .ben adetimin 4.günü günde 2 adet klomen içmeye başlamıştım .5 gün içtim.bir yumurtam 19mm geçince ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu .36 saat sonra aşılamam yaıldı .çok basit bir işlem zaten .ağrı falan yoktu .aşıdan sonra eve geldiğimde bayağı bir ağrım ve ateşim oldu .ertesi gün hiç bişey yoktu .bugün yine karın ağrısı var ateşim yine yüksek ve heyecanla beklemedeyim ..bu aşılama diğerine göre çok kolay oldu .ssk hastanesinde yaptırdım ve her şey çok çabuk oluyor hiç beklemiyorsun stres yok.bundan önce özelde yaptırdığımda çok beklemiş ve aşılamayı beklerken masada acayip stres yapmıştım .hayırlısı umarım herşey başındaki gibi kolay olur ...dualarınızı lütfen eksik etmeyin bu ay çok istiyorumki tutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…