slm ...valla içimde hiç bir his yok .beklemedim .arı poleni +çörkotu+bal yumurta kalitesini artırıyormuş günde üç defa onu yiyorum .ilacımı içiyorum yumuşların büyümesini bekliyorum .inşallah hayırlısıyla bu ay bu stres iyi şekilde sonuçlanır .aaaaaaa burdamısın slm görmedim nasılsın moral olarak nasıl gidiyor hazırlıkalr aşılama için
;bu ay geçti artık birdahaki reglimde 3 günü gidiliyor dr.dimi ilaçlara ne zaman başladın dr.reglinin kaçıncı günü gittin ben birde şey yönünden bekledim bu ay rahim filmi çektirdimya hamile kalma olasılığım daha çokmuş ya ondana bekledim bu ay belkş bir ihtimal olur diye bi ümit işte allahım bilir tabi
yaşın da küçükmüş ben o yaşta daha bekardım erken evlenmişin vede erken anne olmak istiyorsun herhalde kaydirigubbakcemile
;ben gene dayanamadım dr.randevu aldım pazartesi günü gidiyorum bakalım hayırlısı :)
;a.s.a.s.a.s.
:1hug: slm kızlar bana şans dileyin herşey yolunda gittin buğün saat 3 te dr.gidiyom randevum var dualarınızı bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz hamiş olucaz yehuuuuuuuu :CüvCüv::CüvCüv:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hoşçakalın
;ben çok yoruldum artık mücadele etmekten çok sıkıldım bana yeni rahim filmi çektirdin tüplerin tıkalı olabilir yeni açılmış olabilir dedi ben 2 ay bekliyelim diyorum dedi bu arada eşimin tekrar siperm tahlili istedi bi anormallik görmüş emin olmak içinmiş ben artık beklemekten bunaldım dr. çıkışı alış verişe verdim kendimi sinirden belki dr. dediği doğru olabilir ama benim beklemeye tahammülüm yok artık bir ay sonra gidicem ben karar verdim
iiyyiii fikir verdin benim aklıma bile gelnedi araştırcam bakalım en yakın nereye giderim sağol
mrb araştırdım onu ama 936 ytl altında mahkeme açılmıyormuş hakem heyetine başvuruluyormuş oda onay verirse mahkeme açılıyormuş eşimde kızdı bana onunlamı uğraşcan boşver senin televizyonun değişimi oluyor zaten diye bende vazgeçtim herkes yaptığından utansın ben önüme gelene anlatıyorum vestel kaybeder o kadar senin adına sevindim inş.olur da sen çıkarsın bari aramızdan hamiş olarak senin duygularını öğreniriz bence başkalarının dertlerini dinleyipte kendini sıkıntıya sokma etkilenmesen bile pisikolojik olarak beynine yerleşir hep olumlu düşün olumlu olsun kendine de dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?