15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

aaaaaaa burdamısın slm görmedim nasılsın moral olarak nasıl gidiyor hazırlıkalr aşılama için
slm ...valla içimde hiç bir his yok .beklemedim .arı poleni +çörkotu+bal yumurta kalitesini artırıyormuş günde üç defa onu yiyorum .ilacımı içiyorum yumuşların büyümesini bekliyorum .inşallah hayırlısıyla bu ay bu stres iyi şekilde sonuçlanır .
bende yaklaşık 5 aydır hiç içimden gelmiyordu dr.a gitmek .ama zaman kaybetmeye gelmiyor hele birde pco var hemen ara verince kendini belli ediyor .boşlama bana kalırsa ,başlamışken devam et....

bu ay geçti artık birdahaki reglimde 3 günü gidiliyor dr.dimi ilaçlara ne zaman başladın dr.reglinin kaçıncı günü gittin ben birde şey yönünden bekledim bu ay rahim filmi çektirdimya hamile kalma olasılığım daha çokmuş ya ondana bekledim bu ay belkş bir ihtimal olur diye bi ümit işte allahım bilir tabi

;
ben adetin 21. günü gidip progesteron testi yaptırdım .zaten 3 gün sonrada yeniden adet oldum .3.günü ultrason ve hormon testi yapıldı .ona göre aşılamaya karar verildi.adetimin 4. günü günde 2 defa kolmen e başladım .bu çarşamba yumurta takibi için yine gidecem dr 'a inşallah vesile olur rahim filmi de sana umarım bu aşılamada benim için öyle olur .hastanenin yada dr un her türlüsü yüzü soğuk insan geriliyor illaki ....

sevgi 21.günde yaptırdığın test ne işe yarıyor türkçe acılımı ne anlamadım inş.canım ya allahım bu ay ikimizin ve bütün isteyenlerin yüzüne güler :Saruboceq:

ben gene dayanamadım dr.randevu aldım pazartesi günü gidiyorum bakalım hayırlısı :)
;
21.gün yapılan test yumurtalıkların sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığı ,yumurtlamanın olup olmadığı ile ilgili ,zaten bende pco olduğu için değer çok düşük çıktı(yani yumurtalarım yeterince olgunlaşamıyor ve çatlamıyor o nedenlede hamilelik gerçekleşmiyor ) onun içinde klomene başladım .bencede en iyisini yapmışsın hiç ara verme gittiği yere kadar git ...

a.s.a.s.a.s.

:1hug: slm kızlar bana şans dileyin herşey yolunda gittin buğün saat 3 te dr.gidiyom randevum var dualarınızı bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepimiz hamiş olucaz yehuuuuuuuu :CüvCüv::CüvCüv:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

hoşçakalın

;
slm ,,,, nasıl geçti umarım gelişmeler iyidir ... haberlerini bekliyoruz...

ben çok yoruldum artık mücadele etmekten çok sıkıldım bana yeni rahim filmi çektirdin tüplerin tıkalı olabilir yeni açılmış olabilir dedi ben 2 ay bekliyelim diyorum dedi bu arada eşimin tekrar siperm tahlili istedi bi anormallik görmüş emin olmak içinmiş ben artık beklemekten bunaldım dr. çıkışı alış verişe verdim kendimi sinirden belki dr. dediği doğru olabilir ama benim beklemeye tahammülüm yok artık bir ay sonra gidicem ben karar verdim

;
rahim filminde zaten kapalıysa belli olur .rahim filminden sonra tüpler açılıyormuymuş bana çok mantıklı gelmedi. HSG esnasında sıvı basınçlı olarak verildiğinden bazen hafifçe tıkalı bir rahimağzı kanalı veya Fallop tüpü bu basınçla açılabilmektedir. Bunun dışında HSG'nin tedavi edici özelliği yoktur.(senin bu dr unda benim ilk doktorum gibi ihtimaller üzerine tedavi uyguluyor sanırım ...)neyse allah kolaylık versin ...banada ben bu çarşamba yumurta gelişimi var mı yokmu ona baktıracam inşallah bu ayda boşa gitmez .

inş.hakkımızda hayırlısı aslında dr.dalında uzman annemin yengemlerin dr.ru herkes memnun ama benim beklemeye tahammülüm yok bu sitede araştırma yaptım çoğuna dr.bekliceksin demiş rahim filminden sonra 3 ay bekle diyen bile varmış birtek benimki değilmiş yani ona sevindim biraz

slm kızlar çok farklı bir konudan çok sinirlerim bozuk evde badana boya vardıya büyük televizyonumuzu kaldırdık evde televizyon yoktu canımız sıkıldı gittik küçük bir televizyon aldık eve geldik 31.05.2009 vestel marka televizyonda ses var görüntü yok servis çağırdık 2 gün sonra geldiler aldılar çok ilgisizler sonra bozuk televizyonu bana getirdiler böyle böyle değişimi istiyormusunuz diye bizde istiyoruz dedik bize ertesi günü gelicek dediler bir hafta geçti arayan soran yok ben aradım ne oldu diye meğer parça bekleniyormuş o yüzden gelmemiş bağırdım çağırdım kızdım benim televizyonum 2.el değil sıfır televizyonum nasıl parça değişir diye o kadar umursamazlarki o kadar yüzsüzlerki büyük bir firma küçük bir şirket gibi çalışma şekilleri var müşteri memnuniyeti diye bir şey yok arayıp sormuyolar bak bu zaman oldu kimse aramadı ben gene aradım buğün neymiş değişim olacakmış beklemedeymiş ben şikayet ediceğim bir numara istiyorum burası diyor ben hep orayı arıyorum ama bana dönüş yok bir işe yaramıyor orayı aramam ne yapıcağımı şaşırdım nerdeyse bir ay oluyor benim televizyonum yok artada günlerce firma sitesinde şikayet formu doldurdum banamısın demiyorlar şikayetim var .coma baktım yurdum insanı vestelden şikayetciymiş herkesin sorunu varmış firma sorunluymuş kısaca birde televizyonlara eskiyi getir yeniyi götür kampanyası vardıya bir ara eski televizyonalrın parçalarını kullanıyorlarmış benim kinde kanıtlanmış oldu bunun doğruluğu inanmıyordum ama insanın başına gelince görüyormuş evimde herşeyim beko danışma hattını aradığımda hemen servis yönelnririyor ve gün bitmeden kapımda bitiyorlar asla ve asla kimseye vestel marka bişey önermem ilk defa aldım bin pişmanım böyle bir çalışma şekli yok ilk önce müşteri memnuniyeti olamsı için özür dilemek için a ranır kimse aramadı ben televizyonumun peşinden koşmasam heba olucak televizyon kimse aramıyor çünkü burdan sesleniyorum kimseye vestel marka birşey önermiyorum

canım bence hiç vakit kaybetme hemen tüketici hakları mahkemesine şikayette bulun.en azından şikayet dilekçende ellerine ulaşırsa değişim değil iade şansında doğmuş olur ...millet kriz var iş yok diyor olan müşterii böyle heba ediyorlar .

iiyyiii fikir verdin benim aklıma bile gelnedi araştırcam bakalım en yakın nereye giderim sağol

slmmm burdamıydın sende .bugün dr.a gittim .birtane 10-11 mm civarında yumurta gelişmiş.diğer yumurtalar 10mm altındaymış. cumartesi bir kontrol daha yapılacak inşallah gelişirse aşılama bu ay yapılacak .umarım sonuç olumlu olur ama hiç umudum yok bir bayanla tanıştım 6.aşılaması yapılıyormuş ilk 5 tutmamış ve yumurta ile ilgili yada her hangi bişeyle ilgili sıkıntısı yokmuş

mrb araştırdım onu ama 936 ytl altında mahkeme açılmıyormuş hakem heyetine başvuruluyormuş oda onay verirse mahkeme açılıyormuş eşimde kızdı bana onunlamı uğraşcan boşver senin televizyonun değişimi oluyor zaten diye bende vazgeçtim herkes yaptığından utansın ben önüme gelene anlatıyorum vestel kaybeder o kadar senin adına sevindim inş.olur da sen çıkarsın bari aramızdan hamiş olarak senin duygularını öğreniriz bence başkalarının dertlerini dinleyipte kendini sıkıntıya sokma etkilenmesen bile pisikolojik olarak beynine yerleşir hep olumlu düşün olumlu olsun kendine de dikkat et

tşk ederim .inşallah hp beraber mutlu haberleri paylaşırız burdan da moraller iyice yükselir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…