- Konu Sahibi psychocandy
-
bol şanslar canım benimde 15 kg fazlam var şuan 81 kg bende seni takip edicem artık bu iş bitecek diyorum başkada bişi demiyorum
Gelelim bugün yediklerime;
Sabah uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ile metabolizmamı canlandırdım.
Kahvaltıda yediklerim;
2 etimek (light değil)
2 kibrit kutusu beyaz peynir (light değil)
1 fincan şekersiz çay
Kahvaltıda domates, salatalık vs de yiyebiliyoruz ama canım istemedi.
Öğle yemeğinden önce ara öğünüm var 10 çiğ badem yiyeceğim.
Hava yağmurlu, hafta içi ise oldukça yoğundu benim için.
Evde kediyle battaniye altına girip kitap okumak ve film izlemek gibi sade niyetlerim var :)
Herkese güzel cumartesiler!
öğle: yarım kase mercimek çorbası 2 kaşık makarna
ara : elma
akşam :2 mercimek köftesi 2 yaprak sarma 1.5 dilim peynirli börek(gün var dı da)
son olarak yeşil çay
aç arnına sirkeli su
sabah:2 dilim kaşar 2 çeri domates 3 zeytin 3 çatal patates kızartması 3 adet dilim sucuk 2 dilim çavdar ekmeği
şimdi yeşil çay
Selam arkadaşlar benımde 19 20 kilo fazlam var bu siteyi bir arkadaşım tavsiyesi üzere buldum.ALLAH ondan razı olsun benımde ciddi manada diyete karar vermeme sebeb oldu.inş burdan bir birimizi motife ederek fazla kilolarımızdan kurtuluruz.hepinize başarılar diliyorum şimdiden.bende yarım saatlik yürüşüme cıkıyorum hepiniz a.e.o lun
Sabah tartısı 77.8 kg
Böyle her gün tatılmamak gerekir biliyorum ama hava kötü diye evden çıkmıyorum merak işte :)
Yarın sabah da tartılıp ilk hafta sonucumu toplamda kaç kg gitti paylaşırım.
Bugün neler yiyorum (sanki çok farklı bir şey olacak gibi :)
Sabah:
Geç kahvaltı nedeniyle ara öğünle birleştirdim.
2 kkb beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 etimek
1 şeftalili ice tea light
10 çiğ badem
Hoş geldin canım ben de yeniyim daha doğrusu sık sık kk foruma ziyaretçi olarak girerdim ama üye olmamıştım.
Yaza kadar hep birlikte vereceğiz fazlalıklarımızı inşallah pazartesi günü listeyi ilk postuma ekleyeceğim sana da öneririm diyetisyen tavsiyesi ile aldık, uygulanması da çok zor değil.
Aklına koyduktan sonra gerisi hikaye.
Siteyi sık kullananlara ekleyip yoldan çıkacak gibi hissettiğinde soluğu burda al bence kapat o dolabın kapısını :) En azından ben öyle yapıyorum.
Selam arkadaslar ben geldim yine.nasılsınız ?akşam menümde yarım kase corba bir küçük tabakda ispanak çok az lahana turşusu ceyrek esmer ekmek yedim acaba çokmu yemişim arkadaslar:karbonatlı suyu bende deneyım bi hayırlı akşamlar diliyorum hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?