- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi psychocandy
-
selam hayırlı geceler arkadaslar.bende bugünkü 2 litrelik suyumu içtim ilk defa bu kadar su içtim inanınkive wc de kaldım inş bundan sonra hergün en az iki litre su içme alışkanlığı yapacam şimdilik hoşcakalın. [/SIZE][/COLOR][/COLOR]
Ben de oyle valla sikiliyorum tuvalete git gel durmadan bugun bir suru toplanti vardi daha kotusu alt tarafi 1er saat oldum mahvoldum sonlarina dogru duramadim yerimde bunun bir caresi olmali ya hos yaglar boyle gidiyo ama :) gece iceyim 1 ltsini diycem sacma sapan ruyalar goruyorum onu yapinca yatagi islatmaktan korktum hahah :))hahahahahha Arzummmmmmm sana şeyy takalımmmmanladın sen onu yaa şaka bir tarafa bende aynı durumdayım arkadaşım ya :26::26:
.
Hoş geldinn :) Hemen yazmaya başla yediklerini canım.kızlar selammmmmm bende geldimbeni de aranıza alın benimde vermem gereken 15 kilo var
bakalım neler yemişim bugün (yani dün)
sabah: yarım simit tost
ara: 10 çiğ badem
öğle: yoğurt, 1 porsiyon kuru fasulye, mercimek çorbası, ice tea şeftali
ara: 7 çiğ badem 2 bisküvi
akşam: 1 dilim ananas, yarım armut, 2 etimek 1 parça beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta
ara: 10 çiğ badem + light sütlü şekersiz kahve
regliyim öğlene doğru çok düştü enerjim öğleden sonra da işte çok koşturmacam olacaktı bayılmamak için ızgara yerine bakliyat hakkımı kullandım yanına da çorba ekledim aslında yoktu.
akşam doğru düzgün beslenemedim yine ama en azından meyvemi yedim.
2 lt yakın su içtim.
hayırlısı yarına.
benim de dün ve bugünüm çoook yoğundu şimdi geldim eve işten bir yandan da işte adet dönemi zor bir haftaydı ama atlattık şükür.Bu arada ben
Sabah:1haslanmis yumurta domates salatalik vede 3zeytin yedim.
Öglen:salata ve tavuk sete
Aksam:çorba ve salata yedim
yazdım canım ben de hiç sapıtmadım şükür :)Merhabalar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benim 2gündür misafirim vardi listemi paylasamadim birazda kacamaklar oldu ama yinede fena gitmiyor.sizlerin nasil
sonuçta tatlandırıcı ve katkı maddeli kesinlikle sağlıklı değil ama bir cola kadar da kötü değil daha masum diye kandırıyorum kendimi. asitli olmaması avantaj :)Canım kuru fasülye yanına çorba sağlıklı bir beslenme olmamış sanki. Ama zaten açıklamışsın durumu. İnşallah kurtulacağız birlikte bu yağlardan. i.tea şeftaliyi bende seviyorum ama sağlıklı mı acaba ???
sonuçta tatlandırıcı ve katkı maddeli kesinlikle sağlıklı değil ama bir cola kadar da kötü değil daha masum diye kandırıyorum kendimi. asitli olmaması avantaj :)
inşallah bunu da bırakırım yemek yanında bi şey içme zorunluluğumu light ayranla aşmak istiyorum ama ayran da her şeye olmuyo sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?