15 kg fazlası olup 4 ayda vermek isteyenler buraya :)

hahahahahha Arzummmmmmm sana şeyy takalımmmm anladın sen onu yaa şaka bir tarafa bende aynı durumdayım arkadaşım ya :26::26:

.

günaydın arkadaşlar

aç karnına sirkeli su
sabah: yarımtabak mıhlama 3 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay

ara yeşil çay 8 badem 3 çıtır çubuk

Selam kizlarrr cok yogun bir gundu iste hic giremedim foruma firsat bulup listeyi de yazamadim en bastaki posta affedin :/
simdi de laptopu acacak halim bile kalmadi hemen tabletten yaziveriyorum bugun neler yedim ictim;
Oncelikle dun gece temiz gecti ilk defa aksam 8den sonra sekersiz cay bile icmedim rekor benim icin
sabah tartildim ayni 77,8 kg ile haftayi bitirdim. Toplamda 1.5 kg verdim gecrn hafta. Yalniz bir konuda tedirginim regl olucam siskinlik var fena buna ragmen 1.5 kg daha fazla verdiysem kastan gidiyor malum yanlis bir seyler var demek oluyor bu da. Ben ayda 5 kg'dan fazla vermek istemiyorum yani istemeyi gectim saglikli ve uzun omurlu olani bu. Bu nedenle menumde ufak degisiklik yaptim ama yine cok da karbonhidrat ekleyemedim hafif kaldi. Yarina iyi beslenicem simdi en fazla sut icerim yatmadan.

Bugun yediklerim;
Sabah yarim simit 1 kkb beyaz peynir sekersiz cay
oglen izgara tavuk yesillik light ice tea
ara 1: 15 badem
ara2: light ayran 2 etimek 1 parca light kasar
aksam: yarim armut, 3 dilim konserve ananas, light yogurt ve musli
aksam ara olarak da light sut icerim belki 1 cay kasigi bal ile.

aslinda aksam yemeginde daha duzgun bi seyler yemeliydim ama 8e dogru evdeydim o saatte hizli ve hafif onu hazirlayabildim malum yalniz ve calisan insan olunca boyle.. Bugun siz neler yediniz :)

hahahahahha Arzummmmmmm sana şeyy takalımmmm anladın sen onu yaa şaka bir tarafa bende aynı durumdayım arkadaşım ya :26::26:

.
Ben de oyle valla sikiliyorum tuvalete git gel durmadan bugun bir suru toplanti vardi daha kotusu alt tarafi 1er saat oldum mahvoldum sonlarina dogru duramadim yerimde bunun bir caresi olmali ya hos yaglar boyle gidiyo ama :) gece iceyim 1 ltsini diycem sacma sapan ruyalar goruyorum onu yapinca yatagi islatmaktan korktum hahah :))

Arkadaşlar benim ilk günüm güzel geçti
Sabah 2tatli kaşigi labne
2dilim çavdar ekmeği
Bolca domates salatalik
4adet zeytin
Ara yarim ayva
Öğlen Bir kase çorba
2adet köfte
Bol salata
Ara 1bardak süt
10 adet badem
Akşam 1dilim ekmek
1kase çorba
Bol salata
Her öğünden önce 2bardak su içiyorum.
Benim günüm böyle geçti bu saatten sonra birşey yemem artik, yemeyimde zaten dmi:))

selam kızlar

ancak fırsat buldum yatmadan yazıyım dedim

öğle : 2 dilim su böreği yeşil çay 1 dilim çikolatalı kek

ara : elma 8 badem

akşam : 1 adet kıymalı kabak dolması 1.5 dilim çavdar ekmeği

öğle biraz abarttım ama günlük kalorimi geçmedim...

hepinize iii geceler sabah görüşmek üzere

selam kızlar bugünkü menüm

açkarnına sirkeli su

sabah: mıhlama 3 zeytin şekersiz çay 2 dilim çavdar

öğle: 2 biber dolması kıymalı, az çorba,

akşam : 2 dilim çavdar az bulgur pilavı yğurt 1 poğaça
yeşil çay 1 dilim kek

bakalım neler yemişim bugün (yani dün)
sabah: yarım simit tost
ara: 10 çiğ badem
öğle: yoğurt, 1 porsiyon kuru fasulye, mercimek çorbası, ice tea şeftali
ara: 7 çiğ badem 2 bisküvi
akşam: 1 dilim ananas, yarım armut, 2 etimek 1 parça beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta
ara: 10 çiğ badem + light sütlü şekersiz kahve

regliyim öğlene doğru çok düştü enerjim öğleden sonra da işte çok koşturmacam olacaktı bayılmamak için ızgara yerine bakliyat hakkımı kullandım yanına da çorba ekledim aslında yoktu.
akşam doğru düzgün beslenemedim yine ama en azından meyvemi yedim.

2 lt yakın su içtim.

hayırlısı yarına.

Canım kuru fasülye yanına çorba sağlıklı bir beslenme olmamış sanki. Ama zaten açıklamışsın durumu. İnşallah kurtulacağız birlikte bu yağlardan. i.tea şeftaliyi bende seviyorum ama sağlıklı mı acaba ???

Merhabalar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benim 2gündür misafirim vardi listemi paylasamadim birazda kacamaklar oldu ama yinede fena gitmiyor.sizlerin nasil

Bu arada ben
Sabah:1haslanmis yumurta domates salatalik vede 3zeytin yedim.
Öglen:salata ve tavuk sete
Aksam:çorba ve salata yedim

Bu arada ben
Sabah:1haslanmis yumurta domates salatalik vede 3zeytin yedim.
Öglen:salata ve tavuk sete
Aksam:çorba ve salata yedim
benim de dün ve bugünüm çoook yoğundu şimdi geldim eve işten bir yandan da işte adet dönemi zor bir haftaydı ama atlattık şükür.

dün neler yedim;

sabah: 2 dilim ananas
ara: çiğ badem
öğle: haşlanmış tavuk yeşil çay salata
ara: 2 etimek 10 çiğ badem light ayran peynir
akşam: light ton sandviç
ara: 1 armut

bugün neler yedim;
sabah: 2 etimek domates peynir
ara: çiğ badem
öğle: ton balıklı salata
ara: 10 çiğ badem sade türk kahvesi
akşam: etimek peynir ve yeşil elma geçiştirmesi :/

hafta sonu devam. az ama öz yiycem öğün atlamıycam daha çok su içicem.

sonuçta tatlandırıcı ve katkı maddeli kesinlikle sağlıklı değil ama bir cola kadar da kötü değil daha masum diye kandırıyorum kendimi. asitli olmaması avantaj :)
inşallah bunu da bırakırım yemek yanında bi şey içme zorunluluğumu light ayranla aşmak istiyorum ama ayran da her şeye olmuyo sanki :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta 2 etimek 1 peynir 3 cherry domates
ara:
10 çiğ badem
öğlen:
3 parça söğüş et haşlama sebze light ice tea
ara:
çiğ badem ceviz soya fıstık 2şer tane
latte ve 1 parça organik siyah çikolata
akşam:
2 siyah erik ve çğ badem

bugün geç kahvaltı ederek güne başladım öğünler şaştı. Öğle yemeğimhem az kalorili hem de güzeldi akşam yemeğinden önce de kendime şekersiz latte ve bir parça çikolata izn verdim.
Haftaya cumartesii off gün yapıcam :)

sabah: 2 etimek 1 parça peynir 3 cherry domates light ice tea
ara: cig badem fıstık ceviz 2şer tane, 2 erik
öğlen: müsli light yoğurt yarım armut
ara: 2 etimek 1 parça peynir light ice tea
ara: badem
akşam: yağsız tavuklu salata
ara:kivi, çilek, erik yoğurt

Bence illa birşey içeceksen su iç tatlım.

günler gelip geçiyor ve ben her gün buraya vakit ayıramadım bu hafta çok yoğundu.
diyet tam gaz devam aynı şeyleri yemekten biraz fenalık geldi sadece
yarın 3. haftayı dolduracağım ve 3 haftada 3 kg ile yoluma devam edeceğim :)
76.5 dolaylarındayım.

vücudumda bariz bir sıkılaşma da var. hızlı vermediğim için (ki nispeten hızlı bile sayılır) yağdan veriyorum. dolayısıyla etki olarak 5 kg civarı gözüküyor.

hiç kaçamak yapmadım diyemem, geçen hafta 3 parça tatlandırıcılı çikolata yedim.
aslında kalorisi yok karbonhidratı da yok tatlandırıcılı olduğu için ama bu maddeler kilo vermeyi engelliyor yağ tutuyor yapmamak lazım biliyorsunuz.

bugün ne yediğime gelirsek.
sabah kahvaltısı yapmak istemedim (çok ayıp)
öğle yemeği ile birleştireyim dedim ve hiç yağsız, 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 2 yumurta ve 1 dilim dil peyniri ile güzel bir omlet yaptım.
bugünlük protein ihtiyacımız ziyadesiyle karşıladım akşama hafif bir salata yemeyi planlıyorum. ara öğüne de kivi ve sütlü nescafe ile günü kapatırım.

çok değişik bitki çayları içiyorum çok iyi geldiğini de hisseediyorum.

ara öğün çiğ bademleri içimi baymıştı yanına .iğ ceviz ve çiğ kaju ekledim. az az hepsinden atıştırıyorum.
günde 3-5 taneyi aşmayacak şekilde de vişne kurusu yiyorum yanlarında.

benden haberler böylee siz de durumlar nedir kızlar?

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…