15 kg fazlası olup 4 ayda vermek isteyenler buraya :)

canım bana dedin ama sen benden daha az yiyosun maaşallah bu hızla gider bu kilolar
güzel menü bravo

hoşgeldin canım aramıza...

Ne güzel bir yaklaşım, tebrik ediyorum vala..Tüm arkadaşlarımız istikrarlı ve enerji dolu İnsan böyle güzel yürekleri okudukça ve emekleri görünce, yemek yemeğe, diyeti bozmaya utanıyor :26::26:

.

Teşekkür ederim Gamzecim :) Ben de tüm dürüstlüğümle burada olduğum için utanıyorum istikrarsız olmaya :) Şurada 1 kişi bile feyz alacaksa ne mutlu bize.
Biliyoruz ki motivasyon en önemlisi, özellikle ilk günlerde.
Ben kaçamaklara karşı da çok katı değilim içten içe. Kendimi stresli hissetmiyorum bir parça bitter yesem misal kendimi parçalamam.
Ama insan kaç günlerin emeği diyip yapamıyor zaten. Kaçça da canımız sağolsun yoldan çıkmamak önemli olanı :)

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandir kilo vermeyi düşünüyordum ama o pazartesi bu pazartesi derken kilolar yerinde saydi kismet olursa bende yarin sabah sizlere katilmayi düşünüyorum.Aradiğim topiği buldum sonunda :) teşekkürler paylaşim için...

Gamzeye katılıyorum gayet güzel. Ben turşu tercih etmezdim bir tek bende şişlik yapıyor tuz, pirinç gibi yiyecekler. Ona dikkat et sen de canım :)

Hoş geldin ne güzel katıl tabii ki canım biz de yolun başındayız :) Önemli olan yavaş yavaş geri almayacak şekilde vermek ve genel olarak kötü alışkanlıklardan kurtulmak. İnsan yedikçe yiyesi geliyor diğer türlü şimdikinden çok daha az acıkıyorum çünkü fazla karbonhidrat insanı daha çok acıktırıyor şekeri önce yükseltip sonra hızla düşürdüğü için. Önemli olan bu döngüden kurtulmak ve sağlıklı olmak. Eh bir de baharda alınacak ince elbiseler de motive edici tabii :)

Son düzenleme:

Olsun yine de kontrollü bir yoldan çıkış olduğu belli :) Önemli olan ah bozdum demeden devam etmek. Ben daha spor olayına girmedim 1 aydan önce de girmiycem ama aynen yürüyüşü artırdım. Asansöre binmiyorum. İşteyken bile mesela masama şişe su koymuyorum devamlı kalkıp alayım mutfaktan diye hareket harekettir :) O suları içmenin bir de lavabo trafiği oluyor zaten bolca

Son düzenleme:

evet canım aynen öyle kontrollü bir çıkış :)) bu sefer çok kararlıyım canım o yüzden aman nasılsa buakşam bozdum yarın devam ederim diyip çikolatalara yumulmuyorum...
çok şükür Allah irademie irade katsın inşallah...

hoşgeldin canım benim
yaş kaç çoluk çocuk iş güç ne var ne yok yaniiii

Diyet yaparken morali yüksek tutmak çok önemlidir malum. Kendimi zora sokacak durumlardan kaçınıyorum özenle. Dram filmleri bile buna dahil. Az önce güzel bir film izledim yıllar önce sinemada izlemiştim bir meg ryan klasiği çook çok iyi geldi içim açıldı :) google'a yazıp altyazılı bulabilirsiniz bir web sitesinden izledim ben direkt you've got mail ismi

Aynen canim inşallah hep beraber üstesinden geliriz.Ben şu anda 65 kiloyum ve tam 15kilo fazlam var,boyumda 1.60.Daha öncede denemiştim 5kilo kadar verdim diyetisyen eşliğinde ama hamile kalinca birakmak zorunda kaldim bebegimi de kaybettim malesef kendi kendime kilo veremiyorum bunu anladim.Birilerine karşi kendimi sorumlu hissetmem gerekiyor sanirim yoksa sürekli erteliyorum

Allah sabırlık versin canım..Bende diyetisyenle desteklemek istiyorum bu ayı böyle 3.5 kg kapattım Ama spor yapsaydım eğer eminim daha fazla verirdim.Evet birbirimize karşı sorumlıyuz artık burda ne kaçamak yaparsdak bile yazıcaz bol iradeler canım benim..

Sağol canim. Yarin yediklerimi ve durumumu paylaşirim sizlerle görüşmek üzere hoşçakalin :)

benımde boy 1.65 kılo 64 oldu malesef cok zayıfken bır anda kılo almak ne gıyersen gıy yakıstıramamak ınsanı bunalıma sokuor kızlar . bende bır kac gundur dıyt yapıorum ama gram gıtmemıs sız neler yapıosunuz

Selam canım,
Bence kilo verebilmek için moralinin gerçekten yüksek olması gerekiyor ilk adım bu. Kendimizi fazlalıklarımızla bile sevmeyi, kendimize bakmayı ihmal etmemek gerek.
Kilo aldıktan sonra aynalara küsmek, kıyafet almaktan nefret etmek gibi bunalımları hepimiz yaşıyoruz inan. Hatta şöyle söyliyim ben son dönemde kendime yakışan giysi bulmakta zorlandığım için bunun acısını çıkarırcasına tüm paramı takıya, ayakkabıya, çantaya, kozmetiğe yatırdığımı fark ettim. O kadar para döküp lüzumsuz alışverişler yaptığımla da kaldım. Allahtan iş kritiğe binmeden döndüm yoldan :)

Şimdiye kadar yaptığın nedir bilmiyorum ama ilk günlerde vücut direnç gösteriyor hatta eyvah besin gelmiyor diyip alarm şeklinde her ağzından gireni depolama eğiliminde bile olabilir.
Önerim birden ağır bir diyettense öğünlerinden ekmek, makarna (3 beyaz) çıkarıp akşam 8'den sonra da ağzına hiçbir şey koymadan bir süre devam etmen.
Yarın ilk postuma ben diyetisyenden alıp yaptığım listeyi ekleyeceğim zor sayılmaz bir bakar kendi yeme şekline göre uyarlarsın. Sonuçta olması gereken belli 3 beyazı kesip akşam beslenmeyi de unutunca ve her gün 2 lt su içince veriliyor. Bizi habersiz bırakma birbirimize destek oluruz her türlü :)

Son düzenleme:
selam hayırlı geceler arkadaslar.bende bugünkü 2 litrelik suyumu içtim ilk defa bu kadar su içtim inanınki ve wc de kaldım inş bundan sonra hergün en az iki litre su içme alışkanlığı yapacam şimdilik hoşcakalın.[/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Evet ama; ben bu rahatlığa ve bu düşünceyle diyet yapmaya birazcık katılaşıp dönmeyi düşünüyorum..Önce katılaşayım ki, sonrasında katı olan günler aklıma gelip azda olsa bu rahatlığın değerini daha iyi bileyim.Değerini iyi bildiğin şeyinde dışına çok çıkamazsın, zaten canın istemez

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…