- Konu Sahibi psychocandy
-
Öğle:
Yarım armut, 1 porsiyonluk light yoğurt ve müsli karışımı
Ara:
10 çiğ badem
Light sütle hazırladığım toz cappuccino ^^
Kar çok güzel yağıyordu. Kitap ve müziğin yanında bu yaramazlığı hak etmiştim. Ölüm diyetinde değilim :)
Akşama planladığım yemeğim;
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
Light ice tea
Yatana kadar tıkınmama hedefim var bakalım başarabilecek miyim?
Selam arkadaşlar benımde 19 20 kilo fazlam var bu siteyi bir arkadaşım tavsiyesi üzere buldum.ALLAH ondan razı olsun benımde ciddi manada diyete karar vermeme sebeb oldu.inş burdan bir birimizi motife ederek fazla kilolarımızdan kurtuluruz.hepinize başarılar diliyorum şimdiden.bende yarım saatlik yürüşüme cıkıyorum hepiniz a.e.o lun
Ne güzel bir yaklaşım, tebrik ediyorum vala..Tüm arkadaşlarımız istikrarlı ve enerji doluİnsan böyle güzel yürekleri okudukça ve emekleri görünce, yemek yemeğe, diyeti bozmaya utanıyor :26::26:
.
Selam arkadaslar ben geldim yine.nasılsınız ?akşam menümde yarım kase corba bir küçük tabakda ispanak çok az lahana turşusu ceyrek esmer ekmek yedim acaba çokmu yemişim arkadaslar:karbonatlı suyu bende deneyım bi hayırlı akşamlar diliyorum hepinize.
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandir kilo vermeyi düşünüyordum ama o pazartesi bu pazartesi derken kilolar yerinde saydi kismet olursa bende yarin sabah sizlere katilmayi düşünüyorum.Aradiğim topiği buldum sonunda :) teşekkürler paylaşim için...
bu akşam pek sağlıklı bir menü yazamıyacağım ama neyse pazar kaçamağı:26:
akşam: 1 adet etsiz çiğ köfte dürüm yarım simit 1 bardak az şekerli çay 2 zeytin 1 dilim kaşar peynir
spor olarakda saat yürüyüş ama gezmek amaçlı
birde ben kalorisepeti diye bir siteden kalorilerimi hesaplayıp ona göre besleiyorum belli bir kalori veriyorlar onun üstüne çıkmıyorum
Olsun yine de kontrollü bir yoldan çıkış olduğu belli :) Önemli olan ah bozdum demeden devam etmek. Ben daha spor olayına girmedim 1 aydan önce de girmiycem ama aynen yürüyüşü artırdım. Asansöre binmiyorum. İşteyken bile mesela masama şişe su koymuyorum devamlı kalkıp alayım mutfaktan diye hareket harekettir :) O suları içmenin bir de lavabo trafiği oluyor zaten bolca
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandir kilo vermeyi düşünüyordum ama o pazartesi bu pazartesi derken kilolar yerinde saydi kismet olursa bende yarin sabah sizlere katilmayi düşünüyorum.Aradiğim topiği buldum sonunda :) teşekkürler paylaşim için...
hoşgeldin canım benim
yaş kaç çoluk çocuk iş güç ne var ne yok yaniiii
Aynen canim inşallah hep beraber üstesinden geliriz.Ben şu anda 65 kiloyum ve tam 15kilo fazlam var,boyumda 1.60.Daha öncede denemiştim 5kilo kadar verdim diyetisyen eşliğinde ama hamile kalinca birakmak zorunda kaldim bebegimi de kaybettim malesef kendi kendime kilo veremiyorum bunu anladim.Birilerine karşi kendimi sorumlu hissetmem gerekiyor sanirim yoksa sürekli erteliyorum
Bekliyoruz yarının listesini canım :) Takipteyiz artık kaçamazsın bizden yalnız değilsin hehehSağol canim. Yarin yediklerimi ve durumumu paylaşirim sizlerle görüşmek üzere hoşçakalin :)
benımde boy 1.65 kılo 64 oldu malesef cok zayıfken bır anda kılo almak ne gıyersen gıy yakıstıramamak ınsanı bunalıma sokuor kızlar . bende bır kac gundur dıyt yapıorum ama gram gıtmemıs sız neler yapıosunuz
Teşekkür ederim Gamzecim :) Ben de tüm dürüstlüğümle burada olduğum için utanıyorum istikrarsız olmaya :) Şurada 1 kişi bile feyz alacaksa ne mutlu bize.
Biliyoruz ki motivasyon en önemlisi, özellikle ilk günlerde.
Ben kaçamaklara karşı da çok katı değilim içten içe. Kendimi stresli hissetmiyorum bir parça bitter yesem misal kendimi parçalamam.
Ama insan kaç günlerin emeği diyip yapamıyor zaten. Kaçça da canımız sağolsun yoldan çıkmamak önemli olanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?