cok sevindim canim darisi bizleriz basina bol azim durmak yok yola devamgünaydın kızlaaarr:)) aranıza katıldıgımda 74 kiloydum tabi ben bu maceraya 76 ile başlamıstım bu sabah tartıldım veee 72.9 çıktım çok mutlu oldum hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Canim devam et yilma ama sabah aksam 5,10,15 ne kadar yapabilirsen zipla ip atla cok iyi motebolizmayi calistiriyor metobolizmani güclendirmen lazim bide sabahlari ac Karna zencefil cayi ic balli limonlu dietine mutlaka Ananas ekleselam millet!
bende de bir zayıflama alameti yok henüz. tartılmadım da hala. moralim bozulacak diye de çekiniyorum aslında, çünkü bir gelişme yok gibi. duamız aniden eriyip bir kısmımızın yok olması şeklinde
hayırlısı diyelim, ama yılmam, bu durum beni vazgeçiremiyecek, diyete devam, sizler de arkadaşlar, diyetin azı çoğu olmaz, her türlüsü makbüldür
günaydın kızlaaarr:)) aranıza katıldıgımda 74 kiloydum tabi ben bu maceraya 76 ile başlamıstım bu sabah tartıldım veee 72.9 çıktım çok mutlu oldum hemen sizlerle paylaşmak istedim.
cok sevindim canim darisi bizleriz basina bol azim durmak yok yola devam
süpersin bıde altılı rakamları görsennn super olacak devam devammm
çok teşekkür ederim:)) benimde ilk hedefim o önce bi 6 lı rakamları göreyim sonra 5 lere geçeriz,inşallah hep beraber zayıflarız burda
kusura bakmayın bu arada buralarda yeniyim alınntı yapamadım bi öncekş yorumda tekrar yazmak zorunda kaldım
ya evet bak ben de bir keresinde niyetlendim, ama hep yağtığım gibi sonunu getirmeden bıraktım.kızlar ben sogan kürüne başladım ibrahım saraçoğlunun. diyet için değil kist ve iltihap için başladım her kadının senede bır kere yapması lazımmıs. benımde ılışşkı sırasında kan gelıo iltihap olabılırmıs.daha oncede çikolata kıstı amelıyatı oldum tekrarlayabılır dedı doktor önlem amaçlı yapıyorum sımdı... ama arastırdımki zayıflatyormus forumda yazıodu baya kişi tavsıye ederım
aynı ben, aynı ben. ben de 72 iken bile aynada kendimi beğenirdim. orda kalaydım gene şükürdü.bende istiyorum yaaaaaaa o altıyı gorsemmmm sonra 65 ohohoh ya ben 73 te bıle çok guzel gorunuyorsum 65 te ıyı olurum gıbı gelıyo ama genede 60 yapmam lazım
Canim afferin sana sakin birakmaya kalkma,ben de 72 ile baslamistim bazen kilo vermem duruyo gibi oluyordu birakmak ve deli gibi yemek istegim oluyodu ve hatta bazi öğünler ve bazen de tum gun boyunca abartarak yedigim de oldu ama tamamen birakmiyorum bu kilolardan kurtulana dek,..hepimizin tek amaci var o da kilo vermek,hepimizin coook iyi gorunmeye hakki var,ve bazi arkadaslarimiz kilo verp cocuk sahibi olmak istiyor bence yapabilirler,ve hepimiz bunu başaracağız,gun gelecek ve " hayatim 38 beden bir elbise aldim,inanmazsin harika gorunuyorum sanki 18li yaslara geri dondum" diyececez innnnsallahhhhhgünaydın kızlaaarr:)) aranıza katıldıgımda 74 kiloydum tabi ben bu maceraya 76 ile başlamıstım bu sabah tartıldım veee 72.9 çıktım çok mutlu oldum hemen sizlerle paylaşmak istedim.
aynı ben, aynı ben. ben de 72 iken bile aynada kendimi beğenirdim. orda kalaydım gene şükürdü.
inicem ama azmettim, o 60'ı görücem.
Canim afferin sana sakin birakmaya kalkma,ben de 72 ile baslamistim bazen kilo vermem duruyo gibi oluyordu birakmak ve deli gibi yemek istegim oluyodu ve hatta bazi öğünler ve bazen de tum gun boyunca abartarak yedigim de oldu ama tamamen birakmiyorum bu kilolardan kurtulana dek,..hepimizin tek amaci var o da kilo vermek,hepimizin coook iyi gorunmeye hakki var,ve bazi arkadaslarimiz kilo verp cocuk sahibi olmak istiyor bence yapabilirler,ve hepimiz bunu başaracağız,gun gelecek ve " hayatim 38 beden bir elbise aldim,inanmazsin harika gorunuyorum sanki 18li yaslara geri dondum" diyececez innnnsallahhhhh
Elma diyeti nedir tek elmami yiceksinKizlar Merhaba,
Ben de araniza yeni katilanlardanim.. Gecen yazin sonunda moral bozuklugu, stres ve biraz da depresyon ile hizli bir kilo alma surecine girdim. Gecen yaza gore 15 kilo almis durumdayim.
Bu gidisata dur diyecek gucu kendimde daha yeni buluyorum, bugun elma diyetine basladim. Amacim ilk once 10 gunde 6/7 kilo vererek motivasyonumu yukseltmek. Sonrasinda ise yaklasik 1000 kalorilik daha dengeli/saglikli bir diyet yaparak 2 ayda 10 kilo daha vermek.
Ekim sonunda eski kiyafetlerime girebilmeyi planliyorum..
Elma diyetim bitince spora baslayacagim, simdilik sadece yuruyus yapacagim.
Bu grupta da kilo verme yolculugumu paylasarak sizlerden guc almayi umuyorum.
Aynaya baktigimda zayif ve guzel Elif'i yeniden gorene kadar mucadeleyi birakmayacagim.
Benimle birlikte 15 kilo vermeye var misiniz?
Detoks da bir gün boyunca ayni seyi ne kadar istersen yiyerekmi oluyor örneklermisin canimMerhaba kızlar,ben dün 5günde5kilo diyetine başladım.detox niyetine.benimde bir 15kilo fazlam olduğu için konu başlığına hemen daldım...Mayıs ta doğum yaptım ve şu an 73.7kg yum. Daha doğrusu dün sabah bu kilodaydım,dün tüm gün patates bügünde meyve yiyorum..yapabildiğim kadar bu diyeti yapıp daha sonra size katılacağım...
Herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?