Ya fark edilmemesine üzülme demekki her yerinden vermissin tek bir bölgeden verseydin belli olurdu ama en güzeli her yerindemi vermek üzülme sevin Motive en önemlisiYaa kızlar cok uzuldum bugun,misafirlerle avm ye gezmeye ciktik ordan da yemege falan,ben biraz az yeyince bi baktilar devam etmeyecekmisin der gibi ben de bi suredir dikkat ediyorum dedim 5 kilo verdim ancak daha vermem gerekiyor dedim
Ama biliyo musunuz hiçbiri ama hicbiri aaa evet biraz fark var demedi,hiiii dediler o da ne anlama geliyorsa((((
Hosgeldin canim bol azim ve irade diliyorum senin icinmerhaba kızlar beni de aranıza kabul edin bende kilo vermek istiyorum yıllardır al ver al ver cok sıkıldım artık kalıcı olmasını istiyorum benimde boyum 1.68 kilom 74
Tabisi canim katilabilirsin,sayfayi acan arkadas nisa1234 bir sayida kalalim illa,az kisi olalim falan gibi bir istek belirtmemistiiyi akşamlar beni de aranıza alırmısınız boyum 160cm kilom 72
herkese günaydın, casrumcuğum sen de hoşeldin. acılar paylaştıkça azalırmış zaten değil mi?tabıkı canım benım hoşgeldın. ama bızımkıler gıbı yapma bak saat kaç oldu hala kılo bıldırımı yapcaklar. nedıyım hepsının aynı anda ısı cıkıverıyo :)
pazartesi oldu canım çunku cuma tartılınca hafta sonu rahatlık gelıyo . pazartesi tartılalımkı hafta sonu bozmayalım . hoşgeldın bu arada canımBir sonraki tartilma günü cuma günü degilmi?
Yaa kızlar cok uzuldum bugun,misafirlerle avm ye gezmeye ciktik ordan da yemege falan,ben biraz az yeyince bi baktilar devam etmeyecekmisin der gibi ben de bi suredir dikkat ediyorum dedim 5 kilo verdim ancak daha vermem gerekiyor dedim
Ama biliyo musunuz hiçbiri ama hicbiri aaa evet biraz fark var demedi,hiiii dediler o da ne anlama geliyorsa((((
Aslinda dogru tepkiydi sanırım( kızlar yaa 5 gitti ama vucudumun neresinden gitti anlayamiyorum,ayni pantolonlarim ayni darlikta oluyoooo,hic bir kiyafetimi giyerken ooo rahat girdim diyemedim (((
merhaba kızlar beni de aranıza kabul edin bende kilo vermek istiyorum yıllardır al ver al ver cok sıkıldım artık kalıcı olmasını istiyorum benimde boyum 1.68 kilom 74
iyi akşamlar beni de aranıza alırmısınız boyum 160cm kilom 72
herkese günaydın, casrumcuğum sen de hoşeldin. acılar paylaştıkça azalırmış zaten değil mi?
valla ben bildirim falan yapmıyorum. banane!
henüz bir baskülüm yok, orda burda çıkıyorum tepesine ama gram değişiklik yok. moralman eksilerdeyim yani. ama yılmadım devam ediyorum. aslında kıyafetlerimde bir rahatlama söz konusu.
spor konusunda pek başarılı değilim bir de o tarafı var. evde zıpzıp yapamıyorum, yürüyüş yapıyorum da öyle kan ter içinde kalmadan olmuyor bana.
neyse yavaş yavaş ve sağlıklı zayıflıcam heraldepehhh...
Selam arkadaslar ben diet yapmiyorum sadece metobolizmami canli tutuyorum cuma günü tartildigimda 79:700 dün bugün tartildim 78:800 ciktim
ay sen beni yanlış anladın:)sananeyse nedıyımkı.sen bilirsin zorlamı yaptırcam..ıkı uç gun kımsenın gırdıgı olmuo oyuzden dedım neyse artık karışmam zaten herkez kendı bılır
evet evet benim de kendimle ilgili tespitim bu. bazen yiyorum yiyorum ooo ne güzel kıyafetler aynı. oh ne iyi yaramamış diye sevinirken, normal yemek yeme düzenine dönünce yatıyorum kalkıyorum kilo alıyorum resmen.canım belırlı bır kıloo esıgınde banada olmustu sonra bırden ıncelıyosun şaka gıbı. devam etme olcakkkkk başarıcazzzz
bu şeye benzıyo yersın yersın tartıda aynısındır alla alla sevınırsın ama sonra bırden 2,3 kılo fırlarsın bunun gıbı bısey bence
ay sen beni yanlış anladın:)
yani zayıflayamadığım için bildirim yapmicam banane bana ne dedim utandığımdan.
öyle şımarık çocuk taklidi yaparak yazdım yani.
neden sana kızayım ya da sitem yapayım Allah aşkına?
şurda kilo bunalımına girmişim, kafa dağıtıp motive oluyoruz hep beraber:)
öpüyorum seni.
evet evet benim de kendimle ilgili tespitim bu. bazen yiyorum yiyorum ooo ne güzel kıyafetler aynı. oh ne iyi yaramamış diye sevinirken, normal yemek yeme düzenine dönünce yatıyorum kalkıyorum kilo alıyorum resmen.
sanırım öyle olucak. ben de bekliyorum sabırla.
derya yaz bana tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?