O nasil oluyorSelamlar kizlar bende onbeş kg vermek istiyorum tam. İlk hafta bu sitede gördüğüm beş günde beş kg diyetini yapacağım. Benimle diyet arkadaşı olmak isteyen olursa çok memnun olurum
Bir bakim ben de yarindan sonra 5 gün meyve dieti yapmaya karar verdim biraz vucudumu temizlemek icinDiyet yöntemleri ve deneyimleriiz topiginde ilk sıralarda o diyet var. Kabaca ilk gün haşlanmış patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve besinci gün yumurta ve sınırsız her biri. Sonra iki gün serbest ve tekrar basa dönüyorsunuz. Öyle birşey
Elma diyetinde kahvaltida kepekli ekmek, beyaz peynir, domates- salatalik diger ogunlerde ise sadece yesil elma var. Ben kahvalti yerine aksam yemeginde salata ve protein alarak yapacagim bu diyeti. Bugun ilk gunum, 2 elma ve kucuk bir light yogurt yedim. Cok ac degilim henuz, ise yarayip yaramadigini paylasacagim ilerleyen gunlerde..Elma diyeti nedir tek elmami yiceksin
Senin bahsettigin o siteyi okudum bana göre degil diet basarisiz olanda cok 2,3 kilo verende cok.ama benim yapabilecegim bir diet degil yumurtadan migdem bulaniyor bütün gün et yokya beni asar o diet ben en sevdigim seyi yapacagim meyve tatli oldugu icin tatli krizinede girmek yok.Meyve diyeti de oldukça basarili ve midenide kuculttugu icin cokta guzel devam ediliyor diyete.. ama bnm ilk iki gün midemi çok kazandırıyorbu liste daha doyurucu geldi bana. iki gunu atlatinca kalan gunler rahat edersin ama.
Saol canimElma diyetinde kahvaltida kepekli ekmek, beyaz peynir, domates- salatalik diger ogunlerde ise sadece yesil elma var. Ben kahvalti yerine aksam yemeginde salata ve protein alarak yapacagim bu diyeti. Bugun ilk gunum, 2 elma ve kucuk bir light yogurt yedim. Cok ac degilim henuz, ise yarayip yaramadigini paylasacagim ilerleyen gunlerde..
Yumurtayi seviyorsan Mikrowelle de yagsiz omlet yap güzel oluyor yumurtayi cirp tabaga yada yüz bor cama dök icine istedin seyi dogra Mikrowelle de bir dakkada hazine mutlu bana ki yumurtaya bayılrım :) sana meyve diyetinde başarılar dilerim. inşallah dilediğin kiloya düşene kadar istikrarını sürdürürsün :)
o kadar spor yapıpta bırseyler yıyınce acımıyormusun yaptıgın spora.Kizlar yarin tartilmiyoruz bende pek degisiklik yok cünkü diet yapmiyorum sadece spor bakalim sonuc ne olcak ben ayda 3,4 kilo vermeye raziyim cünkü diet yapamiyorum icime bir öküz kacmiscasina iStahliyim:))
Kizlar bir karar verdim pazertesi gününden cuma gününe kadar yapacagim 5 gün yarin bes gün boyunca hergün sevdigim bir meyveyi tüketecegim ve bol sivi su cay mesala yarin bütün gün Ananas yiyecegim vucudumu toksinlerden temizliyecegim sanirim böylelikle zayiflamam daha kolay olur.ama simdilik tavsiye etmiyorum ben denim size hep yazarim ise yararsa sizde yaparsiniz.ne protein nede Kolinhidratli yicekler tüketmicegim sadece ayni meyveyi gün icinde aciktikca yiyecegim..
canim yaa ayni seyleri dusundum yeni arjadadlarinkızlar şu her gun aynı seyı ye yada bır gun sırf onu bırgun sırf bunu ye dıyetlerı bana anlamlı gelmıyo. şöyleki zayıflatmadıgı ıcın degıl belkıde zayıflatır ama benımıfladıktan son rada normal hayatımdada suan beslendıgım gıbı beslenebılmek. sımdı sırf elma yesem zayıflayınca yıyecegım etler karbonıtratlar neolcak. ama suan saglıklı beslendıgımız gıbı beslensek kılo verıncede aynen boyle devam ederız. cunku bu yeme seklınde proteınde var karbonhıtratta hepsı var sadece ölculu..
ama detoks ıcın bı gun yapcam dıyosanız o farklı
Canim bu mayista mi dogum yaptin,eger oyleyse ve emziriyorsan boyle bir diyet yapmamani öneririm naçizane fikrim,sutunun kalitesi düşer.benim de 10 aylik oldu bebegim ve sadece gece iki kez emiyor yine de detoks benzeri tek tip beslenmeye korkuyorum sutun kalitesi yani yag orani azaliyorMerhaba kızlar,ben dün 5günde5kilo diyetine başladım.detox niyetine.benimde bir 15kilo fazlam olduğu için konu başlığına hemen daldım...Mayıs ta doğum yaptım ve şu an 73.7kg yum. Daha doğrusu dün sabah bu kilodaydım,dün tüm gün patates bügünde meyve yiyorum..yapabildiğim kadar bu diyeti yapıp daha sonra size katılacağım...
Herkese kolay gelsin...
Canim yaa ayni seyleri düşündüm yeni arkadaşların bu tür yazilarini okuyunca hatta acaba bu sayfadan ciksam mi diye bile düşündüm( lutfen kimse kusura bakmasin,hepinizden ozur dileyerek yaziyorum kendi öz dusuncelerimi) deryaizm arkadaşımın dedigi gibi hizli ve sagliksiz kilo vermek ve sonrasinda da almamak iciin ac kalmak istedigim hicbirseyi yiyememek istemiyorum,yavaş yavaş ve saglikli bir sekilde vermek sonrada ac kalmadan verdigim kiloda sabit kalmak istiyorum...bu nu da tabiki detoks dediginiz ama yillardan beri bilinen şok diyetle haftada 5 diyor ama ancak haftada 3 kilo verip sonra da dogru duzgun yeme duzenine basladiginiz anda bunun 2 kilosunu geri alarak degil,saglikli olani herseyden az az yeyip spor yapamiyorsak bile gun icindeki hareketliligimizi artırarak inanin ayda 3 gidiyor,boylece 5 ayda 15 zaten gidecek hemde geri alinmayacak bir 15 kilo,buna saglikli beslenmek deniyor,diyetisyenlerin yaptigi is de bu zaten,lutfen bu isten donunuz.yada tamam bir hafta deneyiniz sonra saglikli besleniniz,dusunun ki 7000 kalori yakilmasi 1 kilo vermek anlamina geliyor,5 gun bu diyeti yapinca 3 gider hesaplarima göre ama metobolizmaniz da 3 te 1 oraninda düşüyor,oyle olunca bir sonraki hafta azicik azicik yemeye baslayinca bile kilo kaybi olmayacak cunku metobolizma hiziniz atiyorum 1500 ken 500 e düşecek!!!kızlar şu her gun aynı seyı ye yada bır gun sırf onu bırgun sırf bunu ye dıyetlerı bana anlamlı gelmıyo. şöyleki zayıflatmadıgı ıcın degıl belkıde zayıflatır ama benım amacım zayıfladıktan sonrada normal hayatımdada suan beslendıgım gıbı beslenebılmek. sımdı sırf elma yesem zayıflayınca yıyecegım etler karbonıtratlar neolcak. ama suan saglıklı beslendıgımız gıbı beslensek kılo verıncede aynen boyle devam ederız. cunku bu yeme seklınde proteınde var karbonhıtratta hepsı var sadece ölculu..
ama detoks ıcın bı gun yapcam dıyosanız o farklı
Evet canım ben mesela şöyle yapıyorum,sabah aç karnına bir bardak ılık limonu su ve ardından şekersiz kahve(az süslü)bir saat falan oyalıyor kahve.sonra mesela bir tabağa 1dilim karpuz,1nektari ve1elma dilimleyip yavaaaaş yavaş tadını çıkara çıkara yiyorum..tüm gün bu acıktıkça..çok dayanılmaz olursa kahve ile bastırıyorum..bağırsakları çok temizliyor..ayrıca en az 2 buçuk litre su içiyorum.Detoks da bir gün boyunca ayni seyi ne kadar istersen yiyerekmi oluyor örneklermisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?