15 kilo vermek isteyenler .....

Canim emzirememissen lutfen üstüne alinma,sordum ve fikrimi söyledim.detoks sagliklidir dogru(ama bu bes günlük sok diyet oluyor,detoksta sadece 1 cesit sivi yada kati halde 1 ila 3 gun beslenilir,sivi onerilir) ama en fazla ayda 3 gün yapilir,hatta bazi uzmanlar yilda iki yada uc kezden fazla denenmez diye uyari koyarlar,fazla kilolu olmak yani obezite zaten bir hastaliktir ve baska hastaliklarin olusmasina sebeptir,o sebeple hepimiz kilo vermek istiyoruz....ben saglikciyim yillarca tıp kitaplari okudum ezberledim,alanimda da cok iyi bir uzmanim, yapma demem hic kimseye,kendi hastalarima da,yapmamani oneririm derim,cunku kimsenin ozel alanina giremem,bu sayfada herkes yaptigini yapacagini paylasir,digerleri de yorum yapar,bu tarz sayfalarin amaci budur,bizleri birbirimizle bulusturmak,yani farkli goruslerimiz olur tabi ve okur yorum yapariz o kadar,sizin de ozel alaniniza girmem,istemezseniz yorum da yapmam ve hatta yorumumdan olaki rahatsizlik duymussaniz sayfadan da cikabilirim..amacim sizi incitmek degil,dogru bildiklerimi paylasmaktir
Yillarca yedigimiz yemekler sayesinde yaşıyoruz,fazlaca yediklerimz sayesinde de kilo aliyoruz,tek tip beslenmenin 1 gunu bile vucut direnci ve saglik açısından yararli degildir,oysa ki karbonhidrat protein vitamin hergun alinmasi gereken ilaclar gibidir! Lütfen bu yazdiklarimi sadece size soylenen cumleler olarak almayiniz,bu sayfa icin yaziyrum,
amacimiz 15 kilo vermek,en saglikli yoldan vermek,bitkin dusmeden ve tekrar geri almadan,birbirimize maksimum destek vererek,yılmak üzere olana güç vererek,ve bu işi bitirene kadar hep birlikte başarmak
Hepinize sonsuz saygilar ve basarilar diliyorum

uzmanlar detoksu bı ıkı gun onerıyorlar canım. annenın verememısının bır çok nedenı olabılır yaş, şeker,metebolızma vsvs. neyse sen naısl ıstersen onu yap. ayrıca ben 20 kılo verdım hala da vermeye devam edıyorum. masa başı otuyurum çok hareketsızım. ama sık sık az yıyorum örnek istersen çok yanı

harikasın canım önemlı olan bozduktan sonra gerı donmek dıyetee zaten. devammm

merhaba kızlar:) bende bu sabah tartıldım dün 72.5 çıkmama rağmen bugün 73 cıktım ama regl olucam o yüzden bu şişkinlik kafama takmıyorum pes edip diyetide bozmuyorum:) bu arada şok diyet(detoks) yapmayı düşünen arkadasların morallerini bozmak istemem ama 21 yasında olmama rağmen zamanında o kadar cok yaptım ki artık ayda 3 kilo versem yeter modundayım düşünsenize yıllarca şişko gezdim bir 5 ay daha gezsem nolur 5 ayda 15 kilo eder ve ben fıstık gibi olurum:) o şok diyetlerin sonu hep aynı verdiğinizi alırsınız hadi yaptınız detoks, bitiminde de normal bi diyetle devam ettiniz gene de metabolizma hızınız bozulacagı için kilo vermeniz durucak ya da alıcaksınız sonrasında bozulan morallerle gelsin çikolatalar gelsin tatlılar çörekler siz siz olun saglıklı birseyler yapın bende aman aman bi diyet yapmıyorum ekmek yemiyorum abur cubur yemiyorum dondurma yeniyorum(ki benim için en zoru) geç saatte yemiyorum bu kadar :) okul baslayınca daha kolay olacagınada eminim en azından vakit geçiricek birşeyler olucak hepinize güzel günler bol öpücükler

o kadar spor yapıpta bırseyler yıyınce acımıyormusun yaptıgın spora.
Yok canim acimiyorum aksine seviniyorum zayiflamasamda kilo almicami biliyorum.ama tabiki zayiflamak istedim icin bugün meyve dietine basliyorum.meyve dietinden baska diet bana göre degil.sonucu yazarim ve bu arada 1 kilo vermisim sadece 1 haftada:)

ne munasebet sayfadan çıkmakkkk.
dedıgın gıbı bu sıtenın amacı paylaşmak danısmak örnek almak. bız sadece fıkrımızı soylerız herkez kendı yapmak ıstedıgını yapar.

demekkı sadece spor yaparak bıle verılebılıyormus.bence boyle devam et

canım dedıgın gıbı regl yuzundendır. buarada regldede bozma .. regl zamanı metobolızma çook hızlanırmıs. wc ye daha çok çıkarmıs bırde ınsan. haftaya pazartesi bakalım neolcak

gülüm beş gun çok ya 2 gun yap barı çok sağlıksız olur ıyı bısey degılkı bu
Biliyorum canim ben sagliksiz oldugunu düsünmüyorum bütün bu yalanlari dietisyenler uyduruyor herkes kafasina göre diet yapinca onlar issiz kaliyor. Peygamber efendimiz (sav) aylarca sadece Hurma yermis.eskilerde bu kadar cok yemek cesidimi vardi yahut ivir zivir yoktu ve insanlar daha saglikli ve uzun ömürlüydü sorun ne biliyomusun arkadasim bizler sirtindan milyon kazananlar önce yediklerimizi hormonluyorlar bizi seker hastasi tansiyon hastasi kalp hastasi yapiyorlar yada obez daha sonra ilac sirketi milyonlar kazaniyor sirtimizdan sadece türkiyede 7 milyon seker hastasi var bu kadar basit bir hastaliga cözüm bulamiyorlarmi bulurlar ama bulmak istemiyorlar.ya ne alaka diceksin inanki alakasi cok bizi bu hale getiren kendileri sonra dostmus gibi sirtimizdan para kazananlarda onlar.denek istedigim cok cesitli yemek bizi saglikli degil sadece hasta edmis olmasi.

Canım ya ben gerçekten seni kırmak icin yazmadım,ne demek çıkmak falan,herkes gibi bende fikrimi yazdım,ve gerçekten gülerek yazdım yani kimseye alınma falan yok.senin fikrin tabiki budur,ben zaten 5 gün bunu yapmadığımi söyledim,benim bünyem de bunu kaldırmaz emin ol canım,ben vücudumu tanıyorum sadece,deneyimlerime göre nasıl zayıflayacağımı biliyorum...kırdıysam kusura bakma gerçekten bilinçli değildi..ben sadece şişmanlığı sağlıklı bulmayanlardanim...birde yakın bir zamanda bir prof açıkladı,bence herkes dikkate almalı. Yiyerek zayıflama diye bir şey yok,aç kalacaksın kardeşim aççç diye bağırdı:)bir diğeri ise ye diyor mesela...bence herkes kendini tanımalı,yani tanımış olmalı. .her bünye farklı. ..

Ayakta alkışlıyorum

canım peygamber efendımız hurma yedı dıyorsunda. Allah neden onca çesıt yaratmıs pekı bırak yemek cesıdını sebzeler meyveler karbonhitratlar ve hanı kurbanda kestıgımız koyunun etlerı varya proteınler onlar neden var pekı yemıyelım dıye ozaman. süttür yogurttur yumurtadır vs vs
neyse ben dıyetısyene gıtmeden verıyorum herşeyden azaz ye sık ye mantıgında dıyetısyenede ıhtıyac yok zaten. bu gıbı sıteler oyuzden var.
sende nasıl ıstersen yap canım ben sadece 1-2 gun yap hasta etme kendını dıye yazdım . sporda yapıyorsun halsız kalırsın. normal yemeye başlayınca kılo alırsın dıye yazdım. veeeee konuyu kendı çapımda kapatttım.

Son düzenleme:
Canim ben baska birsey anlatmaya calistim sanirim anlatamadim tabiki saglikli olan herseyden yenilmeli ve ben bir tartisma baslatmadim düsüncelerimi yazdim sonucta herkes kendi kendinin doktoru ve diyetisyeni ve meyve diet derken tam okumamissin yazimi sadece 5 gün vucudumu temizlemek icin yapcagimi yazdim.vucudumu alismis oldugu Ritimden cikartmak icin ve tavsiye etmedigimide yazdim ve bu diyetisyen dieti degil sadece kendi fikrim sevdigim mevsim meyveleriyle 5 gün beslenecegim diye.sadece demek istedigim zayiflama adina yapilan hic birseye inanmiyorum ne dietisyenkere ne ilaclara nede buna benzer seylere örnek olarak yillardir sabah kahvaltisi önemli diye beynimize girdiler güne iyi bir kahvaltiyla baslamanin önemini anlatti yillarca doktor ve diyetislenler ama haberleri izliyorsan görmüssündür yapilan Test ve arastirmalar sonucu bunun koca bir yalan oldugunu söylüyorlar.anlarabildimmi canim eger anlatamiyorsam bosver gitsin

gunaydınnnn kızlarrr. yaşıyormusunuzzz haydııı hareket görelım acık.. hevesimiz kırılmasın... vermem gereken 15 kılodan sadece 13.4 kilo kaldı
yılbaşına şartladım kendımı ama bu ay 4 kılo verırsem kurban bayramında bıraz daha ıyı gorunurum dıye umuyorum bu ay çok hareketlı gecırmem lazım bol bol spor yapmam lazımmm

selam kızlar bakıyorum gene gelen gıden yok sabah tartıldım 400 gram daha vermısım :) yavaş yavaş gıdıooooo
canim cok iyi aferin sana,ben gr vermedigim gibi alacam diye korkuyorum,malum bir haftwdir annemde kaliyorum,az yeyince babam annem ye kizim ye kizim diye bqsliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…