15 kilo vermek isteyenler .....

ama ben geliyorum ki, belki dün yazmamış olabilirim, öyle açtım okudum da, yazayım derken hep işlerim çıktı işte. biraz yoğundum dün. akşam da bebek görmeye gittim. sorma sinir oldum. kız 183, hamile kaldığında 72ymiş, doğurmuş 69, şimdi 3 haftalık bebeği, 65 olmuş.
buna inanabiliyor musun?
ben de öyle olurum diye temenni ediyorum. mesela şimdi hamile kalsam şu halimle, hamilelikte belki çok kilo almam, emzirme falan da zayıflatıyormuş. lütfen olsun Yarebbim. duamız amin.

canım haklısın ınsanın ıslerı oluyo yazamıyo.
83 kılo hamıle kalıp nasıl zayıflamıs ya . hadı desemkı zayıftı hamıle kaldıgında vucut hemen eskıye dondu derım oda degıl.
şeyı bılıyorum kılolu hamıle kalanları çok kılo almıyolar benım ablamda 90 ndı nerdeyse 10 kılo almıs dogumdan sonrada gene 90 a dustu
ama ben olsam 30 kılo alırım herhalde hıc sanmıyorum az alacagımı.offf hiç istemıyorum oyle şişko anne olmak yaa
biryerde dıyodu sut emzırmek bır kadının gunde 3-4 saat spor yapmasına eş deger dıyoduda ya bebek emmezse oda var.oyuzden en dusuk şekılde hamıle kalmamız lazım sonrasındada çok dıkkatlı beslenmemız lazım.şuandakı gıbı yanı herseyden ye az az ye şeklınde
mıllete rahatlık gelıyo yok bebek ıcın yıyolar yok canları cekıyo harekette yok.
akrabam 60 kılo aldıydı 120 olmuştu. ama kıs bırsey yemedıde oldu. hormonları mı bozulmus ne ya bızede oyle olursa
en fazla 60-65 kılo hamıle kalmam lazım. tabı kalabılırsem ben kalamıyorum zatenbelkıde zamanı vardır hayırlısı hepımız ıcın.
eskıden 30 yaş ooooo ne buyuk gelırdı sımdı 30 olucam martta 5senelık evlıyım bebek yok

canım arkadaş 72 kg miş hamile kaldığında 183 boyu. ilk aylar çok kusmuş, çok kötüydü diyo. ben de buna imreniyorum nasıl bir bunalıma girdiysem artık:))
benim ablam da hamileyken sadece karnı vardı. doğurdu hemen zayıfladı. ben de kendime pek güvenemiyorum onun gibi olmam heralde. böyle yusyuvarlak hamilelerden olurum zannımca.
biz de bir seneyi geçti istiyoruz bebek ama bizim de olmadı, bakalım hayırlısı.
bakarsın bir de hamilelik topiğine katılırız birlikte:))

ay sorma bende ımrendım bı ara kusuyolar 3,4 kılo verıyorlar dıye benımde oyle olsun dıye dusunmedım degıl ne manyaklık. 9 ay kuscaz sonra gorcez gunumuzu
işallah katılırız az gezmedım hamılelık belırtılerınde her ay az zannetmedım kendımı hamıle offofofff
ama çıkolata kıstı vardı bende amelıyat oldum zor hamıle kalırmısım ancak tedavıyle yada mucızeyle..

sen suanda denıyormusun aynı zamanda yoksa zayıflayım dıye korunuyormusun. annem bana kızıo sen zayıflamana bak ama korunmada olursa olur dıyolar. bazen zayıflamayı bır kenara atıp hamılelıgı okadar çok ıstıyorumkı dogurduktan sonra verırım dıye korunmuyorum bazende canım boyle hamıle kalmak hıc ıstemıyo. sankı hemen hamıle kalan bırısıymısım gıbı korunuyorum salaklaştım iyice

:))
yok korunmuyoruz 1 yılı aşkındır. valla ben de aynen sen gibi, zayıflama bir şekilde halledilir diyorum, yaşım iyice geçmeden doğurmalıyım. çoktan zayıflamış olmam lazımdı da, olmadı işte.
yeme alışkanlıklarımı düzenliyorum aslında şu an. çok sıkı bir diyet yapmıyorum aslında, porsiyonlarımı azalttım ve hazır gıdayı kestim, yemeklerde yağı ve tuzu azalttım, ekmek, hamur işi vs baya bir şey hayatımda değil. aç yatıyorum, aç uyanıyorum mesela, midemin görüntüsü baya indi. onu bir küçültsem zaten kendiliğinden gelecek gerisi.
önceden çok yiyemiyordum tıkanıyordum hemen, şimdi midem genişledi, ne doldursam alıyor valla. sonra mide spazmı geçiriyorum ama.
ama bu sefer davamda çok kararlıyım. olacak bu iş.
darısı başımıza, darısı başımıza.

ıyı yapıyorsungunde bır saat yuruyusle yada sporla verılır ya. bızım hatamız bır gun ıpın ucunu kacırınca devamını getırmemız nasılsa bozuldu dıye oysakı bozsak bıule ertesı gun devam etmemız lazım.
olcak olcak olmalıda zaten bence benımkı ok uzadı verdım vercem yok sunun dugunune kadar zayıflıyım yok bayrama kadar dıye dıye kaç bayramlar gectı. buseferde yılbası dıyorum ama busefer son olacak başarıcamm:) 2015 e çokk guzel özguvenlı gırıcemmm

Allahim inşallah hepimizin duasini verir
Kizlar yaa 0.5 almis olarak uyandim bugun ve acayip bir şiş karnim
Canlarim yaa üzülmeyin allah isterse mucize yaratir,benim icin dr lar asla hamile kalamazsin demislerdi bekarken,cok kanamam olurdu ve 14 gun surer bir hafta kesilir sonra yine 14 gun surerdi,ve ben bu durumu evlilik oncesi eşime anlattim o da onemli degil diyerek benimle evlenmek istedi(o zamanlarda beni pek bi cok severdi de) evlenince hiiic korunmadim haliyle olmaz dedikleri icin,olursa ne de guzel olurdu diyerek,,,bir yil dolmadan kendiligimden hamile kaldim inanamadim ve 3 ayri dr a gittim bana" mucize gercek olmus dediler" mucizeeee
Simdi iki oglum var,bir de hamile kaldim düştü yani 3 kez hamile kaldim esasında,demem o ki ben tedavisi yok dediler hic tedavi gormedim iki cocugum var,tedavinizi olun korunmayin ve gerisini allahin takdirine birakin derim
Kim bilir belki sizin de mucize bebecikleriniz olur

inşallah canım inşalllah yaa.
bu arada adet olcaksındır belkı yada ödem falan olmussundur. bende 3 gundur wcye çıkmıyorum. bende bıde bu sorun var

cok güzel yazmissin aramiza katilan arkadaslarda hosgeldiler amac Motive verme birbirimize hic bir ürün denemeden kendi imkan ve kosullarimizla uayifliyoruz ve birbirimizle bunu paylasiyoruz su ise yariyor bu yaramadi gibi bol azim diliyorum herkese

canım metebolızmanı canlı tutmak ıcın neler yapıyorsun
Deryacim ben sabah Kalkar kalkmaz hap aliyorum guatr hapimi onu alirken sicak suya aliyorum 2 bardak yarim saat agzima hic bir sey sürüyorm sicak su migdede ve bagirsaklarda depolanan Donan yagi yumusatiyor.ve o gün icerisinde tuvalete cikartiyor.ben acikinca kahvalti yapiyorum acikmadan yemek yemiyorum.ve trampolini gözümün önünden kaldirmiyorum aklima geldikce zipliyorum ve vucudumu ates basiyor buda metobolizmamin calistigi anlamina geliyor ve bir Avuc badem ceviz kavrulmamis yiyorum oda terlerken kötü lifleri atmami sagliyor benim tek yaptigim bu 1 hafta olmadi daha baslayali bir kez spora gittim ve Sauna

Tesekkür ederim canim ne yaptin dügün nasil gecti

ıyıdı canım strese gırdıgım gıbı olmadı. kıloma çok tamıstım ama kendıme cekı duzen verın ce hoş görundum. bırde dıger zayıf kızları gorunce degışımlerını :) ayıptır soylemesı sevındım

canım bende sıksık az yıyorum . o ara zamanlarında bıraz gecıktırsem hemen karnım kazınıo:) alıştı herhalde.
şu sıcaksuyu senelerdır bılırım ama bı ara arastırdım soguk su zayıflatıyo dıye. vucut ısısına getırmek ıcın cok calısırmıs oyuzdende kılo verdırırmıs. bende bılemedım oyuzden oda sıcaklıgında ıcıyorum :)

canim bende soguk suyu duymustum,vucut sicqkligina gelene kadar isitirmis suyu midede galiba o yuzden ekstra kalori yaktirirmis,bilmem dogru mu

fatmacam83arkadasim benim noduler guatr tanisi koydu bundan 3 yil once dr ultrasonla bakmisti ilac vermedi,acaba yazmayi ve ilaci ayarlamayi mi unuttu yada tekrar gel dedi de ben mi anlamadim,cunku iki nodul var cok kucuk de degil ilac kullwnmiyorum,sabahlwri ozellikle cok hqlsizim,bide sanki metabolizmam coķ yavas...

canım tekrar gıtsene oda zayıflamana engel sonucta. ayrıca moduller buyumustur belkı çok zaman gecmıs bence hemen gıt.

Evet yaa haklisin esim sehir disinda 10 gun sonra gelir,o gelsin oyle gideym,cocuklarla zor olur,inşallah buyumemislerdir

selam millet!
bende de bir zayıflama alameti yok henüz. tartılmadım da hala. moralim bozulacak diye de çekiniyorum aslında, çünkü bir gelişme yok gibi. duamız aniden eriyip bir kısmımızın yok olması şeklinde

hayırlısı diyelim, ama yılmam, bu durum beni vazgeçiremiyecek, diyete devam, sizler de arkadaşlar, diyetin azı çoğu olmaz, her türlüsü makbüldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…