15 kilo vermek isteyenler .....

Merhabalar,
Ben geri döndüm =)
Annem hastaneden çıktı evimize normale döndük, bende diyetime döndüm. Dün ilk günümdü, tekrar kalori saymaya başladım. Ve ilk günden 700 gr verdim
Umarım sorun çıkmadan devam edebilirim.
Şimdi geçmişi okuyacağım, çok kaçırdım tabii.
Sizlerde iyisinizdir umarım.

Gecmis olsun,acil sifalar dilerim
700 gr cook iyitekrar hoşgeldin

Kizlarr,üzgünüm ama dun cok yedim esim evdeydi zaten o evdeyken daha cok yiyorum,ona hazirlayinca maleseff...aksam da misafirlerime cayin yanina hazirlik yaptim,keske bari onlardan yemeseydim ama yedim
Bugun oruç tutuyorum,zaten bu yil ramazandan cok borcum var taş dusuruyordum ve 21 gun borcum var...bugunu oruclu gecirip,aksama da çorba,dolma,yogurt yeme planim var..yaa evde kimse yokken sik sik az az yiyorum,ama birileri olunca illa 3 öğün yemek ve çay icme saatlerinde de pasta börek oluyor ve kendimi yerken yakalıyorum
Su misafir devrini bi kapatsam artik yaaa
Saniyorum kurban bayramindan sonra artik havalar da iyice sogur ve misafir devri de kapanir

Ben burdayim arkadaslar, bugun hic iyi bir gun gecirmedim. sabah kahvaltisiyla aksama kadar agzima birsey koyamadim. Moralim bozuktu, yiyemedim, Buda iyi degil metabolizma icin. Kilo verenler soylesin bizde sevinelim motive olalim.

Arada bir kacamak yapmakta kotu degil canim. Pasta boreklerin tadina bak, hic yemedende olmaz, bir catalcik al gerisini esin yesin :) o kilo alsin sen daha zayif durursun yaninda :)

:)
bende zaman zaman girebiliyorum, 1 kilo verdim sanırım, 77 kiloyum şu anda.. moralimizi yüksek tutalım ama değil mi :)

tebrik ederim seni, bende istyiom ya 5 kilo verdim 9 kilo verdim demek isti,yom...

nerdesiniz arkadaslar.
nazar degmesin ben pazartesinden beri gayet iyi az yiyorum. Insallah boyle devam eder kurtulurum bu kilolardan.
Sabahlari bir muz ve bir bardak ilik sut iciyorum, sizede tavsiye ederim, hem gun icindeki sekerli yeme ihtiyacimida gideriyor. Ben tatliyi cok severim bu iyi geliyor bana tatli niyetine.pazartesi tartilicam bakalim, merakla bekliyorum. Birde yesil cay iciyorum yemeklerden 1 saat sonra.

Ben sabah kahvaltida fazla yiyorum,sonra az az sik sik yiyorum ama bazi gunlerde cook abarttim yaa,misafirlerim gitti bugun inşallah yarından itibaren daha az kaçamakla devam edicem

Iki hafta icinde 3 kilo vermem lazim yaa,bayram icin hedef koydum kendime,kizlar sizde benimle yarışın nolur,o zaman insan daha cok hırs yapiyoooo,bayrama en cok kim kilo kaybedecek yarışması yapalım,yarin baslasin arefe gunu son gun olsun,varmisiniz

Arada bir kacamak yapmakta kotu degil canim. Pasta boreklerin tadina bak, hic yemedende olmaz, bir catalcik al gerisini esin yesin :) o kilo alsin sen daha zayif durursun yaninda :)

beni ayıplayın ben hala tartılamıyorum. ama pek de bozmuyorum diyetimi. tadına bakmakla yetiniyorum bir çok şeyin. bu irademe şaştım doğrusu. görenler zayıfladığımı söylüyor. ama kaç kilo oldum bilmiyorum. sanki afrikadayım ya!

kzlar bir şey diyim mi? çoook çoook eskiden zamanın birinde diyetisyene gitmiştim. normal bir yemek programı vermişti. para verdim diye uymuştum iki hafta. baktım boşa para veriyorum gitmedim sonra. neyse ilk hafta baya az yemeye uğraşmıştım. diyetisyen tarttı beni şu yağ oranını ölçen basküllerde, 1.250 kg vermişim. çok üzülmüştüm 2-3 verseydim bari diye hani. diyetisyen dedi ki, neden üzülüyorsun; 5 paket sana yağ eksilmiş vücudundan, hiç de az değil demişti. yani belki şimdi de aynı şey oluyordur arkadaşlar, az ama öz zayıflama!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…