Gecmis olsun,acil sifalar dilerimMerhabalar,
Ben geri döndüm =)
Annem hastaneden çıktı evimize normale döndük, bende diyetime döndüm. Dün ilk günümdü, tekrar kalori saymaya başladım. Ve ilk günden 700 gr verdim
Umarım sorun çıkmadan devam edebilirim.
Şimdi geçmişi okuyacağım, çok kaçırdım tabii.
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Gecmis olsun,acil sifalar dilerim
700 gr cook iyitekrar hoşgeldin
Bu arada herkes nerde yaa
Yakinda bu sayfa kendiliginden yok olup gidecek
Arada bir kacamak yapmakta kotu degil canim. Pasta boreklerin tadina bak, hic yemedende olmaz, bir catalcik al gerisini esin yesin :) o kilo alsin sen daha zayif durursun yaninda :)Kizlarr,üzgünüm ama dun cok yedimesim evdeydi zaten o evdeyken daha cok yiyorum,ona hazirlayinca maleseff...aksam da misafirlerime cayin yanina hazirlik yaptim,keske bari onlardan yemeseydim ama yedim
Bugun oruç tutuyorum,zaten bu yil ramazandan cok borcum var taş dusuruyordum ve 21 gun borcum var...bugunu oruclu gecirip,aksama da çorba,dolma,yogurt yeme planim var..yaa evde kimse yokken sik sik az az yiyorum,ama birileri olunca illa 3 öğün yemek ve çay icme saatlerinde de pasta börek oluyor ve kendimi yerken yakalıyorum
Su misafir devrini bi kapatsam artik yaaa
Saniyorum kurban bayramindan sonra artik havalar da iyice sogur ve misafir devri de kapanir
:)herkese günaydın, casrumcuğum sen de hoşeldin. acılar paylaştıkça azalırmış zaten değil mi?
valla ben bildirim falan yapmıyorum. banane!
henüz bir baskülüm yok, orda burda çıkıyorum tepesine ama gram değişiklik yok. moralman eksilerdeyim yani. ama yılmadım devam ediyorum. aslında kıyafetlerimde bir rahatlama söz konusu.
spor konusunda pek başarılı değilim bir de o tarafı var. evde zıpzıp yapamıyorum, yürüyüş yapıyorum da öyle kan ter içinde kalmadan olmuyor bana.
neyse yavaş yavaş ve sağlıklı zayıflıcam heraldepehhh...
bende pazartesi tartılıcam bundan sonra :)pazartesi oldu canım çunku cuma tartılınca hafta sonu rahatlık gelıyo . pazartesi tartılalımkı hafta sonu bozmayalım . hoşgeldın bu arada canım
ben burdayım arkadaşım :)Bu arada herkes nerde yaa
Yakinda bu sayfa kendiliginden yok olup gidecek
dağılmayalım lütfen, toplanın hadi heeeeyyyyyBaşka bir başlık vardı, orada da çok güzeldi başlarda, şimdi ise kimseler yok :-(
Umarım burası da öyle olmaz.
tebrik ederim seni, bende istyiom ya 5 kilo verdim 9 kilo verdim demek isti,yom...66 kiloyum oleyy
Kizlar 68 den iki gunde gitti,demek regl den dolayi 68 çıkıyormuş,veremiyorum diye üzülüyordum,biraz da diyeti sallamistim cok degil ama biraz,annemin evinde oluncadun geldim evime,eski yeme duzenime tekrar basladim,inşallah bayrama 63 u görürüm yaaa
Ayy kızlarr saka gibi vallahi,4 ağustosta 72 kiloydum,ekmek tatli çikolatalar,abur cuburlar,fazla tuz,hamurisi,kola ve ve daha birçokları,iste bunlarmis bana kilo yapan,keser kesmez kilo gitmeye basladi
Ne olur inanin ve birakmayin,tabi birakmayin derken bazi günlerde ben de bıraktım ama tamamendegil...
5 haftada 6 kilo gitti,yaklaşık haftada 1 yani,yeyince geri aliyorum sanmistim ve korkmustum ama almamisim,ödemmis demek
Inşallah canım,teşekkür ederim ayrıcatebrik ederim seni, bende istyiom ya 5 kilo verdim 9 kilo verdim demek isti,yom...
Ben sabah kahvaltida fazla yiyorum,sonra az az sik sik yiyorum ama bazi gunlerde cook abarttim yaa,misafirlerim gitti bugun inşallah yarından itibaren daha az kaçamakla devam edicemnerdesiniz arkadaslar.
nazar degmesin ben pazartesinden beri gayet iyi az yiyorum. Insallah boyle devam eder kurtulurum bu kilolardan.
Sabahlari bir muz ve bir bardak ilik sut iciyorum, sizede tavsiye ederim, hem gun icindeki sekerli yeme ihtiyacimida gideriyor. Ben tatliyi cok severim bu iyi geliyor bana tatli niyetine.pazartesi tartilicam bakalim, merakla bekliyorum. Birde yesil cay iciyorum yemeklerden 1 saat sonra.
Arada bir kacamak yapmakta kotu degil canim. Pasta boreklerin tadina bak, hic yemedende olmaz, bir catalcik al gerisini esin yesin :) o kilo alsin sen daha zayif durursun yaninda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?