15 kilo vermek isteyenler .....

hurmanin faydalari www.hurma.com
kizlar peygamber efendimiz hurmayla oruc tutar(sahur)tiritle(etli-et suyu) oruc acardi(iftar)
cunku hurmada 15 mineral 10 vitamin,PROTEIN,lif,yag bulunuyor
yani baska hicbir meyveyle ac kalinmaz,hurmayla kalinir
degerli bir prof arastirmasinda 1 adet hurma ve 1 bardak sut insanin gunluk ihtiyqcini karsiladigini bulmustu

yani detoksu baska baska meyvelerle yapip gucten dusmeyin,mineral vitamin depolarinizi bosaltmayin,madem hurma ve sutle yapin,ayrica icindeki seker de,seker hastalarinin sekerini dengeliyor

yani yine dayanamadim,birsey yazmayip sadece takip edeyim diyordum ama olmadi:)
ben insanlari cook severim,herkesi ama herkesi,sizin de hepinizin iyiligini istiyorum sadece,,haa bide o ac kalacaksin ac diyen yanlis anlasiliyor insanlar tarafindan bence...yada ben baska anlamaya cqlisiyorum
insan doymadan sofradan kalkmali ve acikmadan sofraya oturmamali

kucuk kucuk ara ogunler ana ogunlerde cok yemenizi engeller,ve metabolizmanizi canli tutar,ara ogunde bir kac kasik yogurt veya bir elma veya bir iki ceviz yemek size kilo yapmaz cok

kucuk kucuk ara ogunler ana ogunlerde cok yemenizi engeller,ve metabolizmanizi canli tutar,ara ogunde bir kac kasik yogurt veya bir elma veya bir iki ceviz yemek size kilo yapmaz cok

:):)
evet canım çook haklısın ozellıkle yogurt çok guzel yag yakıyor ve az az sık yemekte çok sağlıklı. istemesen bıle verırsın yanına bıraz da spor yapınca dadından yenmez.ben butun gun oturuyorum masa bası hiçç hareket yok sadece gun aşırı 40 dakkıka yuruyorum bazende esıyo kafama zıplayıp hopluyoru m evde ama veriyorum ıste yavaş yavaş. onemlı olan buna devam etmek ıllakı verıyo ınsan. sende endışelenme. benımde annem çok soyler ,kanıma gırer ama hayır demesını ogrendım yemıcem dıyorum fazlasına gerek yok kalbıme cıgerlerıme yagmı baglasın dıyorum. bak dızlerım ötuyo kılodan şeker baslangıcıda var insülin direnci yanı. daha mı ıyı dıyorum susturuyorum :)

Yaa ben 3 ekim icin hedef koydum kendime,63 olucam,yani bir ay var ve ben 5 kilo vercem inşallah
Kizlar ben gecen hafta basinda 67 idim ve borcum olan oruclardan 3 gunu tuttum ve 65 kiloya indim,tabi bunun bir kismi vucudumdaki suyun tamamının bitmis olmasina da bagliyorum saka bir yana biraz da hasta idim bogaz enfeksiyonu,antibiotik le istahim da kesilmisti,ama azicik kendime gelip sonra annemin evine gecip bir haftadir da kalinca tekrar 68 oldum,tabi annem babam hastayim diye ye ye iyiles diye turlu turlu yemekler yapmasi kotu oldu(
Once 68 den 65 e inerim o kolay,yeme duzenimi eve gidince oturturum, sık sık az az ye,cok su ic,hareket et mantigi,ama sonra bi durur kilo 65 te,63 icin belki sabah ac karna limonlu su icebilirim,daha once denemedim ama ise yarayabilir
Sizin oneriniz var mi

lımoonlu su cok ıse yarıyo limonsuz da kalkar kalkmaz ıcebılırsın.. ne kadar erken su ıcersem ne kadar erken kahvaltı yaparsam wc ye gıdesım gelıyo hemen bagırsakları calıstırıyo.bende beş kılo hedaf koydum ısallah bende 73 olmak ıstıyorum ay sonunda :):):)

Heeeyy kizlar yarin tartilma gunuuuu
Kimse yok muuuu
Ne cok misafirin geliyor diyeceksiniz ama sali gunu misafirim geliyor bir hafta kalacaklar 7 kisi iki aile,bizle beraber 11 kisi
Ama 15 inde tatile kacacaz bir haftaaa,ınşallah hava iyice serinlemez de yuzerim biraz

merhaba arkadasalar. Ben size katilamadim hala, cok kararliydim ama cok kotu gunler gecirdim halada atlatamadim. Kilo vermeyi birakin kilo almisim. Bugun yesil cay icmeye basladim, en azindan kilo almayayim bari. Arada bakiyorum sizin paylasimlariniza, bir kendime geleyim bende yaninizda olucam. Simdilik almamaya calisiyorum. Insallah hedefinizdeki kilolara ulasirsiniz en kisa zamanda, diyete ara verseniz bile aman dikkat edin verdiklerinizi almayin. Benim yaptigim en buyuk hatalardan biri o.
Siz kilo verdim yazinca bende mutlu oluyorum,

günaydınn kızlarrrr:)
gözle görülür değişikliklerim var. ama tartılamadım. arkadaşın evinde tartılıyorum. bi gidemedim. bir sürü müsibet oldu. aman spor da yapamadım zaten. olsun. yememe konusunda Allah nazardan saklasın dirayetliyim. yemiyorum kız valla:) yazıcim. beni bekleyin anacım bayyyy.

66 kiloyum oleyy
Kizlar 68 den iki gunde gitti,demek regl den dolayi 68 çıkıyormuş,veremiyorum diye üzülüyordum,biraz da diyeti sallamistim cok degil ama biraz,annemin evinde olunca dun geldim evime,eski yeme duzenime tekrar basladim,inşallah bayrama 63 u görürüm yaaa
Ayy kızlarr saka gibi vallahi,4 ağustosta 72 kiloydum,ekmek tatli çikolatalar,abur cuburlar,fazla tuz,hamurisi,kola ve ve daha birçokları,iste bunlarmis bana kilo yapan,keser kesmez kilo gitmeye basladi
Ne olur inanin ve birakmayin,tabi birakmayin derken bazi günlerde ben de bıraktım ama tamamendegil...
5 haftada 6 kilo gitti,yaklaşık haftada 1 yani,yeyince geri aliyorum sanmistim ve korkmustum ama almamisim,ödemmis demek

selam kızlar:)
ya ben sanki kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşıyorum gibi tartılmak için bir baskül bulamıyorum ya! arkadaşın evindekini kullanayım dedim, bir türlü uymadı gidemedim, her akşam bi telaşe bi telaşe. iş yerinde kantarlar var da ayıp olur diye çıkamıyorum tepelerine. ama zayıflıyorum, çok ağır da olsa, biçimlenmeye başladım, çıkıntılarım da çok azaldı. yani çok değilse bile totalde tahminen 2.5-3 verdim gibi.
dün akşam şeker krizim tuttu. birden anlamadım nolduğunu şu ucuz dondurmalardan bir dünya yedim. ama sırf yemek için. tadı da çirkindi üstelik cezalıyım 2 gün. akşam salatadan başka bir şey yemicem.

Dogru canim sen kendi vücudundan anlarsin verdigini,mesela bendeki de yaklaşık2 kilo eksik tartıyor ama yıllardır ayni tartiyi kullandigim icin eksildigimi görüyorum sonuçta
Arada benim de öyle bogazimi tutamadigim oluyor,mesela ben de dun aksam bir dilim baklava,bir dilim peynirli kadayif tatlisi yedim ustelik aksam yemegini de abartmıştim,misafirim oldumu zor oluyor yememek

Arada bir kacamak yapmak sorun degil bence. Onceden olsa belki iki dilim baklava yiyecektin.
Bugun bende size katiliyorum. Bir senedir kilomdan rahatsizim ama kilo vermedigim gibi aldim. Biraz once sunu dusundum. Dedim ayda bir kilo verseydim su an 12 kilo eksigim olurdu, aksine ben 7 kilo daha aldim gecen seneden beri. 19 kilo farkli olurdum su an k kilomdan. haftada 100 gram bile versek kilo almaktan ve hic vermemekten iyidir. Ben bu dusunceyle kilo vermeye calisacagim. Cok sert kurallar koymayacagim kendime, cunku oyle kurallar koyunca veremiyorum. Herseyide yiyecegim, yoksa skiliyorum. 15 kilo vermem lazim.

Ben canim tatli isteyince uzum, muz, gibi tatli meyvelerden yiyecegim. Diger ambalajli urunlerden yedikce yiyesigeliyor insanin. Iclerine biseyler katiyorlarmis boyle olsun diye. Bugun ilk defa sirf tatli canim istedigi icin uzum yedim ve gercekten tatli ihtiyacimi giderdi.

bugun ne yedigimi yazayim size,
sabah acil cikmam lazimdi, ac cikmadim.

sabah : buyuk bir muz yedim ve bir bardak ilik sut ictim.
arada bir bardak kahve ictim.( cok az krema kattim ve tatlandirici)
oglen(12): salata ve bir kase corba ictim.
arada bir elma ve 8 tane uzum yedim
aksam: kuru fasulye ( bu tok tutuyor ) ve salata.birazda ekmek
yatmadanda bir elma.

ac kalmakta istemiyorum skilmayim diye, Insallah bugunki gibi istekli olurum hergunde gider bu fazlaliklar. :)
evde tarti var, normalde hergun cikiyorum uzerine ama karar verdim pazartesiye kadar tartilmicam. Kilo verdigimi gorunce mutlu olurum :)

maşaallah sen baya iyi diyet yapıyorsun. ben bu kadarla yetinemiyorum
ben de aslında meyveyle gideriyorum tatlı ihtiyacımı ama o akşam annemdeydim, meyvesi de yoktu, bir kaşık alıyım sadece diye başladım gerisi geliverdi yoksa hep yaptığım iş değil. muz ve üzüm aslında en kalorili meyveler ama napıyım ben de bu ara üzüme iyi dadandım. şimdi tam üzüm mevsimi bi de.

evet en cok kalori olan meyveler ama sonucta bunlar meyve, yesekte faydasi var. baklavanin, keklerin faydasi yokki, tamamen zarar.
benim dun ilk gunumdu :) ondan oyle az yiyebildim. aslinda cokta az degil, doydum hep, acikincada yedim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…