- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
kucuk kucuk ara ogunler ana ogunlerde cok yemenizi engeller,ve metabolizmanizi canli tutar,ara ogunde bir kac kasik yogurt veya bir elma veya bir iki ceviz yemek size kilo yapmaz cok
68 kiloyum hala(
Yaa ben 3 ekim icin hedef koydum kendime,63 olucam,yani bir ay var ve ben 5 kilo vercem inşallah
Kizlar ben gecen hafta basinda 67 idim ve borcum olan oruclardan 3 gunu tuttum ve 65 kiloya indim,tabi bunun bir kismi vucudumdaki suyun tamamının bitmis olmasina da bagliyorumsaka bir yana biraz da hasta idim bogaz enfeksiyonu,antibiotik le istahim da kesilmisti,ama azicik kendime gelip sonra annemin evine gecip bir haftadir da kalinca tekrar 68 oldum,tabi annem babam hastayim diye ye ye iyiles diye turlu turlu yemekler yapmasi kotu oldu (
Once 68 den 65 e inerim o kolay,yeme duzenimi eve gidince oturturum, sık sık az az ye,cok su ic,hareket et mantigi,ama sonra bi durur kilo 65 te,63 icin belki sabah ac karna limonlu su icebilirim,daha once denemedim ama ise yarayabilir
Sizin oneriniz var mi
selam kızlar:)lımoonlu su cok ıse yarıyo limonsuz da kalkar kalkmaz ıcebılırsın.. ne kadar erken su ıcersem ne kadar erken kahvaltı yaparsam wc ye gıdesım gelıyo hemen bagırsakları calıstırıyo.bende beş kılo hedaf koydum ısallah bende 73 olmak ıstıyorum ay sonunda :):):)
Dogru canim sen kendi vücudundan anlarsin verdigini,mesela bendeki de yaklaşık2 kilo eksik tartıyor ama yıllardır ayni tartiyi kullandigim icin eksildigimi görüyorum sonuçtaselam kızlar:)
ya ben sanki kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşıyorum gibi tartılmak için bir baskül bulamıyorum ya! arkadaşın evindekini kullanayım dedim, bir türlü uymadı gidemedim, her akşam bi telaşe bi telaşe. iş yerinde kantarlar var da ayıp olur diye çıkamıyorum tepelerine. ama zayıflıyorum, çok ağır da olsa, biçimlenmeye başladım, çıkıntılarım da çok azaldı. yani çok değilse bile totalde tahminen 2.5-3 verdim gibi.
dün akşam şeker krizim tuttu. birden anlamadım nolduğunu şu ucuz dondurmalardan bir dünya yedim. ama sırf yemek için. tadı da çirkindi üstelikcezalıyım 2 gün. akşam salatadan başka bir şey yemicem.
Ben canim tatli isteyince uzum, muz, gibi tatli meyvelerden yiyecegim. Diger ambalajli urunlerden yedikce yiyesigeliyor insanin. Iclerine biseyler katiyorlarmis boyle olsun diye. Bugun ilk defa sirf tatli canim istedigi icin uzum yedim ve gercekten tatli ihtiyacimi giderdi.selam kızlar:)
ya ben sanki kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşıyorum gibi tartılmak için bir baskül bulamıyorum ya! arkadaşın evindekini kullanayım dedim, bir türlü uymadı gidemedim, her akşam bi telaşe bi telaşe. iş yerinde kantarlar var da ayıp olur diye çıkamıyorum tepelerine. ama zayıflıyorum, çok ağır da olsa, biçimlenmeye başladım, çıkıntılarım da çok azaldı. yani çok değilse bile totalde tahminen 2.5-3 verdim gibi.
dün akşam şeker krizim tuttu. birden anlamadım nolduğunu şu ucuz dondurmalardan bir dünya yedim. ama sırf yemek için. tadı da çirkindi üstelikcezalıyım 2 gün. akşam salatadan başka bir şey yemicem.
maşaallah sen baya iyi diyet yapıyorsun. ben bu kadarla yetinemiyorumbugun ne yedigimi yazayim size,
sabah acil cikmam lazimdi, ac cikmadim.
sabah : buyuk bir muz yedim ve bir bardak ilik sut ictim.
arada bir bardak kahve ictim.( cok az krema kattim ve tatlandirici)
oglen(12): salata ve bir kase corba ictim.
arada bir elma ve 8 tane uzum yedim
aksam: kuru fasulye ( bu tok tutuyor ) ve salata.birazda ekmek
yatmadanda bir elma.
ac kalmakta istemiyorum skilmayim diye, Insallah bugunki gibi istekli olurum hergunde gider bu fazlaliklar. :)
evde tarti var, normalde hergun cikiyorum uzerine ama karar verdim pazartesiye kadar tartilmicam. Kilo verdigimi gorunce mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?