- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
Tabi canimmm,ben de mesela 6 kilo verdim ama pek de incelmedim aslinda biraz fark etmeliydi degil mi yani,bel cevremde 2 cm fark var o kadarkzlar bir şey diyim mi? çoook çoook eskiden zamanın birinde diyetisyene gitmiştim. normal bir yemek programı vermişti. para verdim diye uymuştum iki hafta. baktım boşa para veriyorum gitmedim sonra. neyse ilk hafta baya az yemeye uğraşmıştım. diyetisyen tarttı beni şu yağ oranını ölçen basküllerde, 1.250 kg vermişim. çok üzülmüştüm 2-3 verseydim bari diye hani. diyetisyen dedi ki, neden üzülüyorsun; 5 paket sana yağ eksilmiş vücudundan, hiç de az değil demişti. yani belki şimdi de aynı şey oluyordur arkadaşlar, az ama öz zayıflama!!!
hosgeldinBende katilabilirmiyim araniza motive olmaya ihtiyacim var
Hoşgeldin bebeğim,bu sayfaya canlilik lazim yahuBende katilabilirmiyim araniza motive olmaya ihtiyacim var
Oh oh gitsin kilolar,gitsin yağlar,afferin sana arkadaşım cok iyi verdin,boyle devamBen 3 kilo vermisim arkadaslar, ilk zaman hizli veriliyorya. Insallah cabucak kurtuluruz, zayif olmak istiyorum( tabi sagliklida)
saaa da pravo!Ben 3 kilo vermisim arkadaslar, ilk zaman hizli veriliyorya. Insallah cabucak kurtuluruz, zayif olmak istiyorum( tabi sagliklida)
slm fotografli basari oyku bolumunde benimde fotografim var. 9haftada 13 kilo vermistim :)Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????
Sagol bebiş,darisi başına:* gerci hedefime daha 11 kilo var,innnnsallahhhhh 55 gormek istiom tartidakızlar günaydın:)
gene tartılamadığım bir günün sabahından herkese selam olsun. eve ne pastalar giriyor, ne tatlılar ikram ediliyor da ben yemiyorum. bu akşam Allah nasip eder, bir terlik olmazsa, inşallah maaşallah bir baskül alacağım hayırlısıyla. (böyle dualı diyim de alabileyim bari)
zeyebimben'cim aferin sana kız. 6 kilo! süpersin valla! ben bi 6.. görsem uçucam havalara. bakalım kaça düştüm? darısı başıma darısı başıma
Oooooouuuuuvvv 9 haftada 13 müuuuuslm fotografli basari oyku bolumunde benimde fotografim var. 9haftada 13 kilo vermistim :)
su an tekrar rejime basladim
Gel hayatim,burasi senin yerin,kilo problemi olanlar,vermek isteyip bi daa asslaa da geri almak istemeyenler,gücümüzü birlestirelim motive olalım,kimki ben bırakıyorum derse kızarımbendee katılmak istiyorum aranıza, beni de alır mısınızzzz
Canimneredeyse 30 vermissin,21 kiloyu da verirsin elbethemen söylüyorum yaşım 21, boyum 171, kilom 7857 kilo olmak istiyorum ... geçmişimi özetleyeyim tartıda 2012 de 99.9 u gördüm 2013 yılında ve 70 e kadar düştüm nasıl olduysa geri aldımm artık almak istemiyorummmm 57 olabilir miyimmmmm sizce
aldik senide hadi :)hosgeldin aramiza. kilon kac boyun kacbendee katılmak istiyorum aranıza, beni de alır mısınızzzz
soylemissin zaten pardon. insallah canim gorucaz o 55 leri. yavas yavas aceleye gerek yokaldik senide hadi :)hosgeldin aramiza. kilon kac boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?