15 kilo vermek isteyenler .....

Tabi canimmm,ben de mesela 6 kilo verdim ama pek de incelmedim aslinda biraz fark etmeliydi degil mi yani,bel cevremde 2 cm fark var o kadar ama dusununce senin de dedigin gibi 6kg yağ hic de az diil

Kilo bildiriyorum 66 (
Ben bu hafta hiiicc kilo vermemisim (
Tuu bana
4ağustos 72 ile baslama,15 eylul 66kg....bu hafta hic vermedim yaaa
Ben bugun den itibaren bayrama kadar en az kaçamakla yarışa basliyorum kizlar inşallah 3 gider yaauw

kızlar günaydın:)
gene tartılamadığım bir günün sabahından herkese selam olsun. eve ne pastalar giriyor, ne tatlılar ikram ediliyor da ben yemiyorum. bu akşam Allah nasip eder, bir terlik olmazsa, inşallah maaşallah bir baskül alacağım hayırlısıyla. (böyle dualı diyim de alabileyim bari)
zeyebimben'cim aferin sana kız. 6 kilo! süpersin valla! ben bi 6.. görsem uçucam havalara. bakalım kaça düştüm? darısı başıma darısı başıma

Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????
slm fotografli basari oyku bolumunde benimde fotografim var. 9haftada 13 kilo vermistim :)
su an tekrar rejime basladim

Sagol bebiş,darisi başına:* gerci hedefime daha 11 kilo var,innnnsallahhhhh 55 gormek istiom tartida
Ama yavasladi benim kilo düşüşüm,bende ne yalan soylim ilk zamanlar evde de olsa spor egzersiz yapiyordum,simdi yapmıyorum cocugun okulu acildi,evde de 10 aylik bebeğim var,tam bi koşuşturmaca,kendime ozel bir egzersiz yapmaya takatim yokkk..
Ama birakmak da yok tabisi,hepimiz hedefimize ulasincaya kadar birakmiycaz,sonra da tekrar almamak icin bir sure daha devam ben bu hafta gr bile vermedim,azcik moral dusuklugu var ama bırakmaya da niyetim yok

bendee katılmak istiyorum aranıza, beni de alır mısınızzzz
Gel hayatim,burasi senin yerin,kilo problemi olanlar,vermek isteyip bi daa asslaa da geri almak istemeyenler,gücümüzü birlestirelim motive olalım,kimki ben bırakıyorum derse kızarım

hemen söylüyorum yaşım 21, boyum 171, kilom 78 57 kilo olmak istiyorum ... geçmişimi özetleyeyim tartıda 2012 de 99.9 u gördüm 2013 yılında ve 70 e kadar düştüm nasıl olduysa geri aldımm artık almak istemiyorummmm 57 olabilir miyimmmmm sizce

Canimneredeyse 30 vermissin,21 kiloyu da verirsin elbet
Boyum 165cm(kilom 55ken boyum 168 cm di,kilo alinca boy da biraz kisaliyor,omurlar arasi diskler. Baski nedeniyle kisaldigindan) neyse kilom ilk evladımdan sonra 79 du,sonra 3 yil kadar bu kilolarda gezdim,ikinci evladimi dogurduktan sonra en cok 74.5 a kadar ciktim veee korktum tabi daha cook kilo alicam diye,mart 2014 te bir ay dikkat ettim ve yurudum yarim saat,hergun de degil,70 e dustum.birakinca 72 oldum,4 ağustosta 72 ile basladim şuan 66 kiloyum ve bu sefer birakmak istemiyorum kesin.. hemde 55 i gorene dek( tabi inşallah bi saglik sorunum olmaz ve beni zorlamazsa) en son 20li yaslarda55 kiloydum,23 yasinda evlendim ve her gecen yil kilo aldim,cocuklarla daha da cok aldim ( kızlar 55 de nasil gorunecegim hayal bile edemiyorum inanin ama eminim cok ozguvenli ve genc bir anne gibi olucam,30yaşındayım ve inşallah 31 yasimda(2015 mayis) 55 gormek cook isterdim,önümde 8 ay var gerci 11 kilo kaldi hedefime....innnnsallahhhhh kurtuluruz bu fazlaliklarimizdan amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…