Konu sahibi nisa1234 sensin,ama ben herkese aldik gel modundayimaldik senide hadi :)hosgeldin aramiza. kilon kac boyun kac
Yok hayatim kafaya takma o kadar,herseyden az az ye istersen ya da 3 beyazi ve yagi cikar hayatindan,ee tabi bide o abur cuburlar asitliler.....ama cok da sikma kendini,aksam daha cok dikkat etteşekkür ederimm :) evet aceleye gerek yok bu sabır işininde bir çözümü olsa keşkeben de başlıyorum hemen yarın yürüyüş yapayım evde spor da yapıyorum ... yalnız artık ne yesem sanki fazlaymış gibi geliyor korkuyorum ve bu durumu çok kafaya takıyorum ..
yaaaa :) çok sevindim. ne çabuk! daha yeni konuşmuştuk. Allah hayırlı etsin. Tebrik ediyorum.Deryaizm hamis artikbebek beklior
Oooooouuuuuvvv 9 haftada 13 müuuuuvaauuvv hemen okumak istiyorum oykunu cancazim
tebrik ederim hayaatim,uc bucuk kilo cok iyi syda,devammmmkızlar selam,
ben başlayalı yaklaşık bir ay olmuş. öyle çok sıkı diyet yapmıyorum, ama bir çok şeyi de çıkardım hayatımdan denebilir. spor da pek yapmıyorum. neyse ki sabah tartıldım ve 3,4 kilo verdiğimi gördüm. 78,6 görmüştüm ben en son tartıldığımda, ondan sonra tartılmamıştım. velhasılı kelam doğru yoldayım en azından 75,2 olmuşum. biraz daha zayıflayınca spora başlarım artık.
canim kusura bakarmiyim hic, iyiki sen varsin. Sen motive ediyorsun benide diger arkadaslaridaKonu sahibi nisa1234 sensin,ama ben herkese aldik gel modundayimkusura bakmiyorsun dii mi
Bi ara kalabalıklasmisti sayfan ama sanki bi suredir pek bi durgunlasti diyeee,belli bi sayi koymak istiyorsan söyle canimmm,senin bu sayfana katilmasaydim simdi 66 degil 70 dim cunku gaza gelmez yine birakirdim eskiden hep yaptigim gibi,bu sayfada oldukca birakmam çünkü kilo bildirimi yaparken insan bi utaniyor hic vermedim demeyeeee,bu hafta hic vermedimya gercekten hirs yaptim bu sefer verdim diye yazmaliyim diyee
benim hedefim 55 olmaķcanim,ayyy kizlar biraz once bir mesaj okudum. Kilo almak isteyenlerin actigi bir konu. Onlarda cok dertli :) ne zorlaniyolar kilo almak icin. Benim icin cocuk oyuncagi, bir gun guzel bir manti, guzel bir kahvalti, aksamada soyle yas pasta indireyim mideye ertesi gun en az 1 kilo almisim bile :)
Daha bir motive oldum, Sadece kilosu olanlar dertli degil. Allah saglik versin hepimize insallah yavas yavas aticaz fazlaliklari, yeterki gayret edelim.
basaricaz insallah, buraya baslayan herkes icin soyluyorum, ayrilmak yok kilo vermeden. :) birlikte sevinicaz.. Zeynepcim senin verdigin kilolari duyunca cok seviniyorum, insalah bende veririm okadar. senin hedef kilon kac.
Ben bir keresinde 50 kiloya kadar dusmustum, cok mutluydum ozaman, cokta guzel gozukuyordum. Keske gene 51-52 olabilsem, ozaman sadece 7 kilo fazlam vardi, cok skmadan 3 ayda vermistim. her giydigim yakisiyordu.
ya iyi de mi? ama baksana kızlar daha çok vermiş. kıskanıyorum ben .tebrik ederim hayaatim,uc bucuk kilo cok iyi syda,devammmm
canim harika gorunuyorsun yaa,tebrik ederim
Evet pazartesi tarti gunumuz :) iyi dusun iyi olsun canim vlh ben sabahlari saat 6.30da kalkiyorum. sende 11de kahvalti yapiyosun ona gore gec yatiyosundur sanirim. onemli olan mesela 11de kahvalti yapiyosan 12bucuk gibi ara ogun (meyve veya sebze atistirmalik) 2de ogle yemegi 3bucukda yine ara ogun 6gibide yemekbende tartıdan mutlu haberler ile gelebilecek miyim acabaaapazartesi günü değil mi tartı günümüzz , bir de sabahları erken kalksam harika olacakk 11 de kahvaltı olmaz değil mi ?
1.59 boya 75 kilo kilolu olmuyosa suan ben cok fit sayilirim ozaman :)
o fotodaki arkadas benimaslinda ar
1.59 boya 75 kilo kilolu olmuyosa suan ben cok fit sayilirim ozaman :)
o fotodaki arkadas benimaslinda aradaki farki gostermek icin dogru foto secmemism oyuzden pek anlasilmiyo. Canim emin ol kiloluydum 44 bedenden 38e inmistim
adaki farki gostermek icin dogru foto secmemism oyuzden pek anlasilmiyo. Canim emin ol kiloluydum 44 bedenden 38e inmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?