15 kilo vermek isteyenler .....

teşekkür ederimm :) evet aceleye gerek yok bu sabır işininde bir çözümü olsa keşke ben de başlıyorum hemen yarın yürüyüş yapayım evde spor da yapıyorum ... yalnız artık ne yesem sanki fazlaymış gibi geliyor korkuyorum ve bu durumu çok kafaya takıyorum ..

aldik senide hadi :)hosgeldin aramiza. kilon kac boyun kac
Konu sahibi nisa1234 sensin,ama ben herkese aldik gel modundayim kusura bakmiyorsun dii mi
Bi ara kalabalıklasmisti sayfan ama sanki bi suredir pek bi durgunlasti diyeee,belli bi sayi koymak istiyorsan söyle canimmm,senin bu sayfana katilmasaydim simdi 66 degil 70 dim cunku gaza gelmez yine birakirdim eskiden hep yaptigim gibi,bu sayfada oldukca birakmam çünkü kilo bildirimi yaparken insan bi utaniyor hic vermedim demeyeeee,bu hafta hic vermedimya gercekten hirs yaptim bu sefer verdim diye yazmaliyim diyee

Yok hayatim kafaya takma o kadar,herseyden az az ye istersen ya da 3 beyazi ve yagi cikar hayatindan,ee tabi bide o abur cuburlar asitliler.....ama cok da sikma kendini,aksam daha cok dikkat et
Mesele dun sabah bomba gibi kahvalti ettim afedersin simit de yedim sucuklu yumurta veee bi suru sey daha saat 9 gibi,sonra misafirim geldi yarim bazlamaya tost ve yarim halka tatlisi yedim saat 4 gibi dusun yaani,ama saat 4 ten sonra bisey yemedim iki dilim seftali dışında...demek istedigim surekli cook dikkat edemiyor insan,ama bir hatta iki ogun kacirdim diye tamamen birakmiyorum aksam yemeyerek dengelemeye calisiyorum ben,,haa bu sekilde pek kilo veremiyor insan cunku ben yaklaşık 10 gundur gr oynatamadim tartida,benim bu sekil beslenmem kilo korumak icin yani almak da yokvermek de
Bugun biraz daha dikkatli yiyecem..

kızlar selam,
ben başlayalı yaklaşık bir ay olmuş. öyle çok sıkı diyet yapmıyorum, ama bir çok şeyi de çıkardım hayatımdan denebilir. spor da pek yapmıyorum. neyse ki sabah tartıldım ve 3,4 kilo verdiğimi gördüm. 78,6 görmüştüm ben en son tartıldığımda, ondan sonra tartılmamıştım. velhasılı kelam doğru yoldayım en azından 75,2 olmuşum. biraz daha zayıflayınca spora başlarım artık.

tebrik ederim hayaatim,uc bucuk kilo cok iyi syda,devammmm

canim kusura bakarmiyim hic, iyiki sen varsin. Sen motive ediyorsun benide diger arkadaslarida

ayyy kizlar biraz once bir mesaj okudum. Kilo almak isteyenlerin actigi bir konu. Onlarda cok dertli :) ne zorlaniyolar kilo almak icin. Benim icin cocuk oyuncagi, bir gun guzel bir manti, guzel bir kahvalti, aksamada soyle yas pasta indireyim mideye ertesi gun en az 1 kilo almisim bile :)
Daha bir motive oldum, Sadece kilosu olanlar dertli degil. Allah saglik versin hepimize insallah yavas yavas aticaz fazlaliklari, yeterki gayret edelim.
basaricaz insallah, buraya baslayan herkes icin soyluyorum, ayrilmak yok kilo vermeden. :) birlikte sevinicaz.. Zeynepcim senin verdigin kilolari duyunca cok seviniyorum, insalah bende veririm okadar. senin hedef kilon kac.
Ben bir keresinde 50 kiloya kadar dusmustum, cok mutluydum ozaman, cokta guzel gozukuyordum. Keske gene 51-52 olabilsem, ozaman sadece 7 kilo fazlam vardi, cok skmadan 3 ayda vermistim. her giydigim yakisiyordu.

benim hedefim 55 olmaķcanim,
inanqmiyorum sana hiic merak etme daha once vermisdin yine verirsin kilolari,canim yaa ne de hos olur insan zayifken...kilolu da cirkin olmuyoruz ama insanlarin kilolulara saygisi bile olmuyor,magazalarda bile yanina gelip sormuyor yardimci olabilir miyim diyeee :) birakmak yok,birlikte basarcaz insallahhh

tebrik ederim hayaatim,uc bucuk kilo cok iyi syda,devammmm
ya iyi de mi? ama baksana kızlar daha çok vermiş. kıskanıyorum ben .
ama zayıfladıkça daha az yemek yiyorum. aynada görünce daha bi gaza geliyorum.
önce sağlık için zayıflamalıyız. merdiven inerken az biraz daha rahtaladığımı fark ediyorum.
kıyafetlerin daha bir güzel durması ise anlatılamaz bir zevk. börek çörek tatlı yerken aldığım zevkten daha çook.

bende tartıdan mutlu haberler ile gelebilecek miyim acabaaa pazartesi günü değil mi tartı günümüzz , bir de sabahları erken kalksam harika olacakk 11 de kahvaltı olmaz değil mi ?

bende tartıdan mutlu haberler ile gelebilecek miyim acabaaa pazartesi günü değil mi tartı günümüzz , bir de sabahları erken kalksam harika olacakk 11 de kahvaltı olmaz değil mi ?
Evet pazartesi tarti gunumuz :) iyi dusun iyi olsun canim vlh ben sabahlari saat 6.30da kalkiyorum. sende 11de kahvalti yapiyosun ona gore gec yatiyosundur sanirim. onemli olan mesela 11de kahvalti yapiyosan 12bucuk gibi ara ogun (meyve veya sebze atistirmalik) 2de ogle yemegi 3bucukda yine ara ogun 6gibide yemek ) ayy diyetisyen olmaliymisim ben

kizlar yanlislik oldu,..
tableti benim kucuk oglan kirdi,telefondan giremiyorum,bugun sabahtan bu zqmana kadar bunla ugrasiyorum:)

gules arkadasim keske 38 i bende gorebilsem,sen 68 ben 66 neyseki yolu yariladik,gecen yillarda 79 larda geziyordum 55 i gorene kadar bana rahat yok,ama uzun ama kisa vadede,insallah istegim seneye mayista 55 gormek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…