- 1 Eylül 2014
- 157
- 61
- 123
- 37
Evet gordum ama sen 20kg vermisin ve tebrik ediyorum seni bunun icin :)wallaha tatlım bende kılo verdım ama sen benım fotoları gorsen cok sasırırsın sen o fotolarda hıc kılolu durmuyodun ondan oyle dedım
kızlar baskül olarak hangı marka kullanıyosunuz benım baskulum bozulmusta almayı dusunuyorum
en azindan almamissin canim buda birsey. Bu hafta kacamak yapmak yok :)kızlar ben dün kaçırdım. bende hafta sonu misafirler vardı, bir de eşimin doğun günüydü. biraz fazlaca yemiş olabilirim.
sanırım kilo vermemişim bu haftahala 75.2
Tamamen azindan almamissin canim buda birsey. Bu hafta kacamak yapmak yok :)
Hosgeldin canimBen de aranıza katılmak istiyorum. Tam olarak 60 kiloyum ama 45 almak istiyorum. Düğünden sonra çok fazla kilo aldım. Masa başı çalıştığım için de veremiyorum. Kondisyon bisikleti de aldım ama bir türlü spora başlayamadım. Umarım hepimiz bu fazla kilolardan çabucak kurtuluruz :)
cnm dijital tartilar oyle oluyor benim vardi bi tane aldigimin ucuncu gidip geri iade ettim ibreli kullaniyorum cokda memnunum kesinlikle ibreli tavsiye ederimbu hafta a101 e gelecekmıs baskul markası kıng alayım mı sızce tavsıye edıyormusunuz..... benım evdekı baskulum her cıktıgımda farklı bı rakam cıkıyor pılın degıstırdım yıne etkı etmedı sızdekıdemı mesela ben sabah kalktıgımda tartılıyoırum aradan bı 15 dakıka gecıyor yıne tartılıyorum arada 2-3 kılo oynuyo
baktım da bir, aynı dertten mustarip bir çok kişi varmış ya. ya ben de anlam veremiyordum, neden böyle olduğuma. bünyem de zaten kilo almaya müsaittir benim. neyse artık. bundan sonra bakicizarkadaşlar aklıma bir şey geldi de: ben son bir yıldır deli dana gibi bir hızla kilo aldım. yaklaşık bir yıl önce hamile kalırsam diye 5-6 ay folik asit kullanmıştım. sonra bıraktım kendi kendime zaten.
ya bu beni şişirmiş olabilir mi?
son 5-6 aydır da kullanmıyorum, son ay işte biliyorsunuz yediklerime dikkat ederek 3-4 arası kilo verdim.
etkili midir? netten de bi bakıyım.
günah keçimi buldum sanırım
Hoşbulduk canım. Umarım istikrarlı olabilirim :)Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?