15 kilo vermek isteyenler .....

92eda arkadasim madem 11 de kahvalti yapiyorsun,ogle yemegi yeme...nacizane fikrimi soyluyorum: 11deki kahvalti neredeyse 12 gibi biter,sat 2-3gibi meyve,yogurt gibi seyler ye,ara ogun olsun,saat 5gibi aksam yemegi ye,sonrasinda ara ogun yap (hafif bir meyve veya az cerez olabilir) saat 7 den sonra yeme isini kapat,..eger 11 de yapiyorsan aralarla birlikte cok sikisik olur ogunlerin

diyet yapmasan belkide kilo alacaktin bir ayda, bence fark cok. Ben yapmadigimda nasil olsa vericam diyete baslicam diye kilo aliyodum surekli. # kilo verdiysem ben onu 5 kilo kar olarak goruyorum. okadar vermesem alacaktim

diyet yapmasan belkide kilo alacaktin bir ayda, bence fark cok. Ben yapmadigimda nasil olsa vericam diyete baslicam diye kilo aliyodum surekli. # kilo verdiysem ben onu 5 kilo kar olarak goruyorum. okadar vermesem alacaktim
evet cok dogru,zaten 3.4 kilo oldukca ideal,iyi yaani..bqk ben 6 kiloyu ilk ,5haftada verdim ama daha gitmiyoo,pazartesi iki hafta olwcak tam vee hala 66 yim gr oynamiyor..ama olsun almiyorum da arkadasimin dedigi gibi,almamak da iyi bisey kiii sen ucbucuk verdin canim,moralini yuksek tut bakim:)

Merhabalar,
Sabahları muz ile süt diyince aklıma diyetisyenimin verdiği iki günlük diyet/detox geldi. Daha doğrusu o hafta az verirsem veya veremezsem iki gün bunu yaptırıyordu sonra normal diyetime dönüyordum. Sadece muz ve sütten oluşuyor. Tabii kimine göre sağlıklı kimine göre sağlıksız olabilir o konuda birşey diyemiyeceğim. Ben yazıyım isteyen olursa diye;

Sabah: 1 muz 1 bardak süt
Ara: 1 muz
Öğlen: 1 muz 1 bardak süt
Ara: 1 muz
Akşam: 1 muz 1 bardak süt
Ara: 1 bardak süt
Günde 5 tane muz, 4 bardak süt oluyor toplamda. Genellikle 2 günde 1 kilo falan verebiliyordum. Ve normal diyetime dönünce almadım hiç.

bugun neyi farkettim biliyor musunuz. Onceden cok yerdim ama su an yemeklerden aldigim tadi almiyordum. SImdi yavas ve az yiyorum ve yediklerimin tadina variyorum.

bugun neyi farkettim biliyor musunuz. Onceden cok yerdim ama su an yemeklerden aldigim tadi almiyordum. SImdi yavas ve az yiyorum ve yediklerimin tadina variyorum.
selam nisa!
ya ben de aynını fark ettim. eşimin doğumgünüydü dün akşam. evde hazırlık yaptık. bir sürü meze tarzı yiyecek yaptım ki çok sevip kısmen burnumdan soktuklarımdan. valla yiyemedim. salatam bile kaldı.
midemi küçültmüşüm sonunda şükürler olsun. kendimi kasmadan az yiyebiliyorum.bu yeme temposuna alıştık ya artık bize karada ölüm yok
Allah'ım dualarımı kabul etti sonunda. ben de şimdi bi resmimi çekicem ve arkadaşların yaptığı gibi önce-sonra yapıcam. gerçi zayıftan kiloluya da önce-sonra yapabilirizbu halde değildik hep hoş.

evet ya aynen öyle olacaktı. en iyi ihtimalle yerimde sayıcaktım. aradan tam bir ay geçmiş ama nasıl geçmiş anlamadım. işte hep böyle ne günler ne aylar geçti hep diyete başlıcam diyip de başlayamadığım ve bu hale geldiğim. ne biliyim masada takvime bakardım; hatırlardım; bir kaç ay önce niyetlenip de başlayamadığım diyet fikirlerimi. başlasaydım şimdiye kaç kilo vermiştim, bu zayıflama derdim de olmazdı diye kızardım kendime.
kendimi yedikçeden daha fazla giydikçe mutlu hissediyorum bunu biliyorum. demek ki hem ye hem giy olmuyor benim bünyemde. valla küçük beden kıyafetler de daha uygun oluyo, seri sonu hep küçük beden de bulunuyor, hele o mağazadaki elemanın ondan size göre beden yok demesi var ya akıllara zarar.ama bitecek, yola çıktık ya bitirmenin yarısındayız evelallah!

gules arkadasim keske 38 i bende gorebilsem,sen 68 ben 66 neyseki yolu yariladik,gecen yillarda 79 larda geziyordum 55 i gorene kadar bana rahat yok,ama uzun ama kisa vadede,insallah istegim seneye mayista 55 gormek

evet ama su an 40 bedendeyim tekrar geri aldim ben ilk hedef 60 a kadar gidip sonra biraz yani bir iki hafta dinlenip tekrar geri baslicam ikinci hedef 55 benimde :) yilbasina kadar olsam cok iyi olur yilbasi kokteylimizde zayif olmak istiyorum

kizlar kilo bildiriyorum 66
bugun sehir disinq cikiyorum,belki tartilmam diye pszartesiden once oldu,10gun sonraki pazartesi tekrar kilo bildiricem insallah uine 66 yazmam yahuuu,yani daha az bi rakam olur umarim,firsat bulursam takip ederim sizi,opuldunuz :*

kizlar bugun kendimle savastim resmen :)yarin kahvalti yapicaz arkadaslarla, herkes birseyler getirecek, bende pogaca yaptim. sicak sicak okadar guzel koktuki, bir taneyi boldum ikiye yarisini yedim ama zor tuttum kendimi. dayanamayip yeseydim diger yarisini, eminim bir tane daha yerdim, dayandim ama :) masallah diyelim.
Ne yersem yarisini yiycam boyle zararli seylerde
. pazartesi tarti gunu. Birde spor yapabilsem iyi olacak ama ona baslayamadim. Bugun cok yiyemedim, moralim bozuk bu aralar midemde karincalar geziyor sanki boyle oluncada yiyemiyorum. Dun birsey dinledim birden kilo vermek iyi degilmis kaslardan gidiyormus, onun icin yemege dikkat edicam yarindan itibaren.

Bu menum
sabah: sut ve bir yumurta
oglen; elma badem salata
aksam; corba, et yarim pogaca ( corba yogurt corbasiydi, pirincle yapilan)

Eti kendi yaginda kavurdum, buzdolabi posetlerine koydum azar azar dolaba attim. Hani diyetlerde kofte verirlerya onun yerine bunu yiycam.
Ben yanliz yasiyorum, eve ekmek almiyorum. Ben ailemin yanina gittigimde zayifliyorum hic diyet yapmadigim halde. Tek basina yasayinca skintidan aldim bu kilolarin cogunu. can skintisindan birseyler yiye yiye
.
Bu aralar normal cay icmeyide biraktim. oglen aksam yesil cay iciyorum. Ilk yesil cay ictigimde cok sevmemistim ama farkettim nedenini. birinde cok sicak icmistim digerindede soguk. Yesil cayi ilik icince tadi hosuma gidiyor, icebiliyorum. Metabolizmayi hizlandiriyormus, tavsiye ederim.
Sizde arada paylassaniz gunluk yediklerinizi. Belki buraya yazinca cok gozukur diye kisitlama yapariz yediklerimizde.

insallah canim, guzel haberler bekliyoruz :)

maşallahh hepinizee saat 6 da bırakıyorum yemeyi 12 gibi de uyuyorum sanırım atanamamanın bir tür stresi bu alarm kuracağım en geç 6.30 da kahvaltı etmem lazım , nasıl uyanıyorsunuzz erken

wallaha tatlım bende kılo verdım ama sen benım fotoları gorsen cok sasırırsın sen o fotolarda hıc kılolu durmuyodun ondan oyle dedım

Arkadaslar yarin tarti gunumuz, bir haftada ne kadar kilo verdigimizi yazicaz unutmayalim :)
ben bugunde tartildim, dayanamadim :) ama yarin soylicam size bugun degil.
Bugun sabah cok guzel bir kahvalti yaptim. Arkadaslarla bilikte patates kizartmasi vardi, dayandim yemedim, sadece iki tane kucuk birsey aldim, Bide dun aksam cay iciyorduk, arkadas cips getirmis, normalde cok severim yerdimde cok, bir tanecik aldim. (adina bakmayincada olmaz, iskence yapmadim kendimede) Patlamis misir yedim onun yerine, daha az kalorili.
Bugun firina patlican biber domates attim, pisince onlari dograyip yedim, cok az kalorili, yagda katmadim icine. Tadi cok guzeldi tavsiye ederim. Yaninada corba yaptim. Ekmek yemedim.

Sizinde yaptiginiz diyet yemekler varsa paylasir misiniz. Birde aci metabolizmayi hizlandiriyormus. Kirmizi biber katiyorum yemeklere.
Bugun bide degisik degisik yesil caylar aldim. Poset cay zararliymis diye duydum o yuzden demleme caylarindan aldim.

maşallahh hepinizee saat 6 da bırakıyorum yemeyi 12 gibi de uyuyorum sanırım atanamamanın bir tür stresi bu alarm kuracağım en geç 6.30 da kahvaltı etmem lazım , nasıl uyanıyorsunuzz erken
ben stresli oldugum zamanlarda sabah uyku uyuyamiyorum. 7 de uyaniyorum. Insallah atanirsin, ogretmen misin.

ben stresli oldugum zamanlarda sabah uyku uyuyamiyorum. 7 de uyaniyorum. Insallah atanirsin, ogretmen misin.

bu sene atanamadım okul öncesi öğretmeniyim önümüzdeki atamalarda inşallah, ders çalışmam lazım erken kalkmak çok güzel olacak benim için .. ben de bugün bol bol ayran içiyorum ( yoğurt ve ayran sevmiyorum da zorla yemeye çalışıyorum ) ..

Zümrüt hanım harika zayıflamışsınızzzz darısı başımıza inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…