15 kilo vermek isteyenler .....

92 eda cok guzelmis klip,yine dogru soyluyor sertap,kizlaaaaaaaarrr hayat beklemezzzz cok iyi hissedene kadar devammmm

Kizlar ben bugun aksam kucuk lahmacunlardan 4 tane yedim tam
ama iki haftadir agzima ekmek surmemistim, moralimde bozuktu yemek canim istemiyoduda
ilk defa canim bisey istedi onada bi baslayinca birakamadim. Iki hafta ekmek yemicam. Insallah verebilirim pazartesiye kadar
Birde arada bunyeyi sasirtmak gerekiyor diye duymustum

canım yememelısın zaten bız onları yıyerek kılo almadık mı?? ben bı yere gezmeye gıttıgımde bıle kendı yemeğimi evde hazırlyıp oyle gıdıyorum anneme gıderken bıle annem o kadar ısrar edıyor kı ne olur bı lokma ye dıye ama benım kurallarım kesın bı kere yemem dedım mı yemem cunku bende bılıyorum kı bı defa tadına baksam onun devamı gelır o yuzden hıc tadına bakmama gerek yok kı en azından tadı hakkında fıkrım olmuyorum kendımı zaten tadı hıc hos degıl dıye avutuyorum..ben gıda teknıkerıyım 30 kılo verırken nerde calısıyordum bılıyor musunuz YEMEK FABRİKASINDA o guzel tatlıların yemeklerın ıcınde ama asla ve asla yemedım herkesde benım bu azmımı takdır ettı... bence bundan sonra kendıne söz vermeli ve asla yememelısın...kaçamağı ancak ıstedıgın kıloya dustukten sonra ayda 1 veya 2 defa yapmalısın tatlım...

Bende bi yaramazlik yaptim dun aksam NUTELLA yedim
ama regl oldum kendimi affettim iyi yapmismiyim?

canınız çikolata istiyosa eger ben size bi tarif vereyım ıstedıgınız zaman ıstedıgınız kadar yıyebılırsınız ve kesınlıkle kılo aldırmıyor
Malzemeler
7 yemek kaşığı süt tozu(PINAR SÜT TOZU PASTA İÇİN OLANLAR)
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
2 yemek kaşığı kakao
5 damla vanilya, 5 damla fındık aroması
1/2 çay bardağı light süt
Tarifi
Bütün malzemeleri mikserin tek ucu ile en düşük ayarda veya tel bir çırpacak ile iyice çırpın. Kavanoza boşaltın ve buzdolabında 24 saat beklettikten sonra tüketin.

dogru diyosun canim, bidaha yapmam insallah

biraz once bir bayanin zayiflama basari hikayesini okudum cok etkilendim. 7-8 ayda 93 kilodan 51 kiloya dusmus. Hic diyet kelimesini kullanmamis. Her canimin istedigini yedim diyor. Oncesinde bir dilim pastayla kanmazdim zayiflarken sadece tadina baktim diyor. Kendine iskence yapmamis. Hakli aslinda bir lokmada da ayni tadi aliyosun bir dilimdede. Cani istediginde tadina bakmis herseyin Benim gozum doymadi dun lahmacunlari yerken :) ama canim skkindi dun stresliydim biraz ondan yedim, ruhumu doyurmaya calistigimdan, doydumu hayir, onun icin bidaha yok. :) Bu pazartesi tartinin uzerine cikmayada korkuyom onlari yedigimden, Hep vijdan azabi simdi :) Sizde benim olaydan ders cikartin arkadasalr aman sakin kacamak yapmayin. tadina bakinda abartmayin olur mu. Bu pazarteside artik ben sizin verdilerinizi duyar ona sevinirim, ben vermemis olursam. Beni mutlu edin olur mu size guveniyorum :)

:) sende iyi yapmamissin canim. Cezaliyiz ikimizde bir hafta :) ben ekmek yemicam hic, sende birsey bul kendine,
haber ver bizede emi

hihi iyi yapmisim demi aferim bana yarin abimin dogumgunu var e simdi ben bise yemesem olmaz oyuzden yarin tam anlamiyla rejim yerini tutmucak
pazar gunu coookk dikkat etmeliyimki pzrtesi 1kg kaybetmis olayim

Kizlar ya ben iki gundur bir karamsarlastim, Diyete basladigimdan beri cok uzgundum istah filan kalmamisti bende verdim biraz kilo, zaten yiyemiyodum. bir haftadir iyiyim, istahimda yerine geldi ama dikkat ediyorum. Bugun tartiya ciktim 2 kilo almis gozukuyorum. Anlayamadim niye boyle oldu. Yediklerimi yazayim size,
sabah sut, muz
oglen salata
aksam corba salata
aralarda acikirsam 3-4 tane badem yiyorum, mikrodalgada yapilan patlamis misirlar var diyet onlardan yedim.
Niye 2 kilo almis gozukuyorum, her zamanki gibi sabah uyaninca tartilmistim. Sizede oldumu hic boyle.
bir kez kacamak yaptim lahmacun yedim diger gunler hep az yedim.

şişkinlik falan olmuştur, bunlar daha fazla yüklenmemiz için, 2 günde iki kilo alınmaz ödemdir o hiç canını sıkma bol bol su iç göreceksin geçer hemen :)

arkadaslaaaaarr nerdesiniz. Hergun yediklerimizi filan yazalim aksamlari, Kayboldunuz yaa

irade irade irade mi kaybettim arıyorummmmmm , şeker,çikolata yedim ben biliyorum böyle istediğim kiloya ulaşamam yardımmm edin hanımlarr

irade irade irade mi kaybettim arıyorummmmmm , şeker,çikolata yedim ben biliyorum böyle istediğim kiloya ulaşamam yardımmm edin hanımlarr
Biz burdayiz canim ya, hep beraber zayiflicaz ama boyle yapma. Dunu birakalim, yemissin dunyanin sonu degil. Biz diyeti birakinca sen bir hafta fazladan yapman gerekecek, oyle dusun. Birde saglikli degilki seker cikolata. Bir yazi okumustum sekerin kansere sebep olabilecegini soyluyordu. Bidaha yeme emi. Bende uc dort gundur hic kilo verebildigimiz dusunmuyorum ama bu iste sabirla oluyor. SImdiye kadar kilo veremememin sebebi, boyle bir durumla karsilastigimda, kilo vermem durdu galiba diye dusundugumde gene asiri yemeye basladigim icindi. Herseyin tadina bakiyorum ben ama su cikolata ve sekerden uzak duruyorum, zaten saglikli degiller. Dun markete gittim biskirem vardi alsammi almasammi karar verememistim, kalorisine bakayim dedim, bi baktim bir tane biskuvide 55 kalori var. 55 kaloriyi yakmak icin bir saat yurumek lazim nerdeyse, bunu dusundum almadim, kalori hesabi yapmayi dusundunmu. Her gun aksam bize yazabilirsin, neler yedigini gunluk kac kalori aldigini. Pes etmicaz tamam mi

kalori hesabı yapmak çok mantıklı, o canavarları yedim diye akşam sadece salata yedim ve spor yaptım ama yarın tartıya çıkmak hiç istemiyorum sırff pes etmemek için çıkacağım

kalori hesabı yapmak çok mantıklı, o canavarları yedim diye akşam sadece salata yedim ve spor yaptım ama yarın tartıya çıkmak hiç istemiyorum sırff pes etmemek için çıkacağım
bende bu hafta verdigimi hic sanmiyorum, cok fazla yemedigim halde, bir durgunluk
bugun baslayalim, yediklerimizi ve kalorilerini yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…