15 kilo vermek isteyenler .....

kizlar ben geldim dun aksam tatilden dondum,bu sabah ac karnimla tartildim,66 gitmistim hatirliyorsaniz ve iki hafta takili kaldim bu kiloda fiye uzuluyordum,amaaaaa68 olmusum(((
cok uzulmedim adlinda cunku kendm ettim kendim buldum,coook yedim,surekli yedim,cunku yerken mutlu olanlardanim,karnim veya gozum acken tatilden zevk almayacagimi biliyordum...guya bayrama 63u gormek istiuordum
neyse kizlar cezanin en buyugu bana,,,tuu bana

bu arada nisa1234 arkadasim,sabah sut muz,ogle salata,aksam corba salata yazmistinya,bisey itiraf edeym o zaman,ben en dikkat ettigim zamanlarda bile bu kadar azzz yiyemiyorumkiiiii(

bir ogunum mutlaka normal oluyor,yani az yemiyorum,o da genellikle sabah kahvaltisi,eger sabah olurda aceleden az yersem oglen dikkat edemiyorum,aksam kacirmamaya dikkat ediyorum genelde,bide ben cezerye lokum gibi seylerden biraz yiyorum seker cikolata regil ama bunlar da cok kalorili

acil yardima ihtiyacim var,bari su son aldigim iki kiloyu vereydim bqyrama kadar,kizlarr tamam cok yedim ama cok da enerjik ve hqreketliydim sanki bu kadar almamistim,yarin sabah tekrar bildirecem insallah bir kismi odemdir bugun birde regl oldum belki siskinliktir yaaa

bu arada nisa1234 arkadasim,sabah sut muz,ogle salata,aksam corba salata yazmistinya,bisey itiraf edeym o zaman,ben en dikkat ettigim zamanlarda bile bu kadar azzz yiyemiyorumkiiiii(
bir gun oncesinde aksam 9 da 4 tane lahmacun yemistim, ertesi gun ceza verdim kendime oyuzden bu kadar az yedim. Birde ben yanliz yasiyorum canim yemek yapinca hepsi bana kaliyor yarin tarti gunumuz, ben bu hafta kilo veremedim gibi hissediyorum. Aslinda cok yemedim ama niye durduysa anlamadim.

Hosgeldin demeyi unuttum :) ozledik seni. Bende aynisi, yerken mutlu olanlardanim, stresli oldugum zamanlarda ozellikle surekli canim biseyler yemek istiyor. Zaten bu kilolarida o yuzden aldim. Bi seferde iki tane muffin yiyen insanim :) Gene iki haftada fazla almamisin. diyeti birakinca cok yeyince birden fazla aliyor insan. Verirsin insallah onlari cabucak.

nisacim sorma yaa,benim dur um hic yok mesela,tatilde bi aksam inanmazsin 5 lahmacun tavuk pirzola ve bol salata ustune dondurma yedim :)) midem o kadar genis yaaniii
dun de acik bufe kahcalti,oglen tek vasima yarim kilo biftek,aksm tum pizza patates kizarmasi ve sufle yedim,vee tatil boyinca neredeyse hergunum boyleydi,,aslinda iki kilo qz bu kadar cok yemek yememe gore :)
ama bu hafta asilacam birazzzz...

92eda bugun yeme isi bitti,evett,yarin tartida sizler husrana ugramazsiniz innnnnnnnsallah yaahuu,bu aksamdan itibaren basliyorum bendeeee
tatli bir ruyaydi tatil ve sonucu iki kilo oldu,bu sabah uyandim ruya bitti veee araniza dondum

Canim masallah o yemege gene az almissin, Sen cabuk verirsin o aldiklarini. Ben nisanlimdan ayrilmistim, uzuntuden hic yiyemedigim halde zor verdim, oyle yesem iki gun tekrar ayni kiloya donerdim :)

ya bide yalnız yaşayınca düzen kurulmuyor bende yalnız yaşıyorum, yemek yapasım gelmiyor ya, menü mü yapsak acaba

canlar yalniz yasamanin dezavantaji sikintidan yemek veya atistirma ama avantaji da var,sadece kendi istedigini pisirmek gibi,

benim esim dort dortluk yemek ister hangi ogun evdeyse,genelde sabah ve aksam evde yer,bszen de oglen de evde olur, ve ben de o eebepten evlilik ve dogum sonrasi kilo aldim...
size onerim market alisverisinde dikkat edin,kalorisi yuksek aburcubur almayin,bol yesillik alin ve meyve,bol bol salata yeyin sirkeli olsun,atistirma caniniz cekerse bir adet meyve yeyin,corbayi aksam yada oglen mutlaka icin,hem tokluk yapar hemde kalorisi dusuk,kahvaltida ekmek kaymak tereyagi recel bunlari kisin ama yeyin de azicik,bol su icin,iste boyle,yani ben tek yasasaydim arada odul de verirdim kendime ama bir ay dener iki gun tatil yapardim mesela,kizlar yapabilirsiniz yaa,sikilinca yemeyin su icinnn

:) diyene bak diyeceksiniz simdi
kizlar ben iradeliyim aslinda ama tatilde diyeti kafamdan tamamen attim o sebeple cook yedim,aslinda yediklerime dikkat edebilirim de orda etmek istemedimmm:))

kizlar kilo bildirirken bir onceki hafta kilonuxu da yazin ki nasil gidiyor yorum yapalim
kilo bildiriyorum gecen hafta 66,bugun 67.5 (
kizlarr uzgunum bana ceza verin

tşkler canm bende cok mutluyum hesaplamalarıma gore aralıkta ınsallah 61 kılo olmus olacam o zamana kadar tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…