- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
bir gun oncesinde aksam 9 da 4 tane lahmacun yemistim, ertesi gun ceza verdim kendime oyuzden bu kadar az yedim. Birde ben yanliz yasiyorum canim yemek yapinca hepsi bana kaliyorbu arada nisa1234 arkadasim,sabah sut muz,ogle salata,aksam corba salata yazmistinya,bisey itiraf edeym o zaman,ben en dikkat ettigim zamanlarda bile bu kadar azzz yiyemiyorumkiiiii(
bende bu hafta verdigimi hic sanmiyorum, cok fazla yemedigim halde, bir durgunluk
bugun baslayalim, yediklerimizi ve kalorilerini yazmaya
Hosgeldin demeyi unuttum :) ozledik seni. Bende aynisi, yerken mutlu olanlardanim, stresli oldugum zamanlarda ozellikle surekli canim biseyler yemek istiyor. Zaten bu kilolarida o yuzden aldim. Bi seferde iki tane muffin yiyen insanim :) Gene iki haftada fazla almamisin. diyeti birakinca cok yeyince birden fazla aliyor insan. Verirsin insallah onlari cabucak.kizlar ben geldim dun aksam tatilden dondum,bu sabah ac karnimla tartildim,66 gitmistim hatirliyorsaniz ve iki hafta takili kaldim bu kiloda fiye uzuluyordum,amaaaaa68 olmusum(((
cok uzulmedim adlinda cunku kendm ettim kendim buldum,coook yedim,surekli yedim,cunku yerken mutlu olanlardanim,karnim veya gozum acken tatilden zevk almayacagimi biliyordum...guya bayrama 63u gormek istiuordum
neyse kizlar cezanin en buyugu bana,,,tuu bana
Insallah canim :)olur bugünlük yeme işi bitti zaten inşallah yarın güzel bir rakam görürüz tartıda
Canim masallah o yemege gene az almissin, Sen cabuk verirsin o aldiklarini. Ben nisanlimdan ayrilmistim, uzuntuden hic yiyemedigim halde zor verdim, oyle yesem iki gun tekrar ayni kiloya donerdim :)nisacim sorma yaa,benim dur um hic yok mesela,tatilde bi aksam inanmazsin 5 lahmacun tavuk pirzola ve bol salata ustune dondurma yedim :)) midem o kadar genis yaaniii
dun de acik bufe kahcalti,oglen tek vasima yarim kilo biftek,aksm tum pizza patates kizarmasi ve sufle yedim,vee tatil boyinca neredeyse hergunum boyleydi,,aslinda iki kilo qz bu kadar cok yemek yememe gore :)
ama bu hafta asilacam birazzzz...
bende ayniyim canim ya, skintidan yiyorum yemek. Yanliz yasamasam bu kiloda olmazdim ben. napicaz, bi cozum bulalim.ya bide yalnız yaşayınca düzen kurulmuyor bende yalnız yaşıyorum, yemek yapasım gelmiyor ya, menü mü yapsak acaba
harikasinnnnn,iki kilo gitmiss,afferim sana kizimm,oley oley,darisi hrrkeseeegecen hafta 72 bu hafta 70,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?