Zeynepcim ben yurt disindayim, uyanir uyanmaz tartildim, husrana ugradim. :) ama bu hafta daha dikkatli olcam. Evde suyum bitmisti markete gidememistim, cok az su ictim gecen hafta az yedim aslinda ama kilo almamim sebebi o olabilirmi, yoksa benim bunye kafayimi yedi.nisacim sen nettin yahuu ses yok sendennn...
badka kimse kalmadi mi burayi takip edennnn(
Supersin canim, masallah sana hep boyle devam eder insallahgecen hafta 72 bu hafta 70,1
Sende iyisin canim, en azindan almadin, bak ben nerdeyse iki kilo aldimgeçen hafta 78.1 , bu hafta 78.1zümrut hanım maşallahh size :)
bildum,ben kucuk oglma cezvede yapiyorum corba makarna falan,kucuk kahve cezvesi degil de orta boy bir cezve,yani ymek bir kase cikiyor onla yapinca..yani kucucuk trncereler varya satiliyor,onla yada cezveyle mi yapsaniz yemek kendinize,bir tabak cikar fazla olmazz
Harikasin Zeynepcim :) Bende kucuk tencere alayim, istesemde fazla pismez. Dun pilav yapmistim, arkadasi yemege daet ettimdi oda az yedi birsuru kaldi, yanina verecektim kabul etmedi. Dolapta dursa hepsini yerdim bugunde diyet kalmazdi bende, komsuma verdim. Insan cekiniyor herkese vermeye, bitane komsum var pakistanli o aklima geldi verdim. Surekli veremem ama yanlis anlayabilir. Baskalarinada veremem musluman degiller ben erince illa onlarda bigun bana ermek isterler, gene israf olur gelen yemegi yiyememde. Bu kucuk tencere olayi aklima yatti :)bildum,ben kucuk oglma cezvede yapiyorum corba makarna falan,kucuk kahve cezvesi degil de orta boy bir cezve,yani ymek bir kase cikiyor onla yapinca..yani kucucuk trncereler varya satiliyor,onla yada cezveyle mi yapsaniz yemek kendinize,bir tabak cikar fazla olmazz
Deryaizm nerelerdesin, Gozumuz seni ariyor hic ugramadin uzun zamandir. Hadi ya katil bize lutfen. Diyeti biraktiysanda arada bir yaz nasilsin ogrenelim, olur mu :)arkadaşlar hiç aktif değilsiniz zeyebımde olmasa hıc duyan yok benı dıcem. tek basıma konusup duruyorum sankı nadir ugrarım artık bende hoşçakalın
Deryaizm nerelerdesin, Gozumuz seni ariyor hic ugramadin uzun zamandir. Hadi ya katil bize lutfen. Diyeti biraktiysanda arada bir yaz nasilsin ogrenelim, olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?