15 kilo vermek isteyenler .....

zumrutcum iyi gidiyosun,innnsallah hedefledigin gibi olur
92eda arkadasim lutfen uzulme,bazen duruyor duruyor sonraki hafta birden gidiyor,tecribeyle sabit :)
bak ben simdi ciktim tartiya 68.5 gordum iyi mi,sabah 67.5du...olsun acelemiz yok,hefefe ulasacaz nasilsa,tamamen birakmak pes etmek yookk

nisacim sen nettin yahuu ses yok sendennn...
badka kimse kalmadi mi burayi takip edennnn(

on gun evvel yarisalim diyordum bayrama kadar:)) ayy ne fenaaa iki kilo aldimm oysaki uc kilo verecektim,simdi aradaki fark bese cikti iyimiiii

bende bildiriyorum
sadece kac kilo aldigimi yazicam, kilomu yazarken utaniyorum. 1.5 kilo almisim.
dikkat ettim gene niye boyle oldu anlamadim, moralim bozuk.

yeterince su icmedim belkide. Bide yanliz kalmanin su dezavantajida var. Canimiz bi yemek istediginde yapinca hepsi bize kaliyor. Atmayada kiyamayinca yiyosun mecburen. Bir aydir pilav yemiyodum dun canim istedi yaptim biraz kaldi hepsi bana . Evli olsaydim iki kasik yer birakirdim esime geri kalanini.

nisacim sen nettin yahuu ses yok sendennn...
badka kimse kalmadi mi burayi takip edennnn(
Zeynepcim ben yurt disindayim, uyanir uyanmaz tartildim, husrana ugradim. :) ama bu hafta daha dikkatli olcam. Evde suyum bitmisti markete gidememistim, cok az su ictim gecen hafta az yedim aslinda ama kilo almamim sebebi o olabilirmi, yoksa benim bunye kafayimi yedi.

evet ben döktüm mesela bugün yemek, bugün omlet peynirli maydanozlu,zeytin, badem kuru üzüm vs (bu çerez işini abartıyorum sanırım daha almayacağım eve olunca yiyorum ), çok az etli yemek yapmıştım ondan yedim ve ayran günü kapattım kızlar 18.00 dan sonra bir şey yemiyorum ...

nisacim uzulme sakin,vucudunu strese sokma,ben o kadar cook yedim de aldim iki kilo,dikkat ettigin icin o kadar alamazsin,inanki alamazsin,odemdir,su icemedin vucut da suyu tuttu,onemseme,,bu hafta 2.5-3litre su ic,bol salata ye,yuruyus yap,gider mutlaka,uxulme canim yaa

haklisiniz kizlarr yaa tek yasamanin bir diger sikintisi yapilan ymek dokulmesin olayi,komsunuz varsa gorustugunuz bir tabak da ona verin:) tani diyelimki yrmek pisti ve iki kisilik olmus,bir tabak da komsunuza verin:) olma mi??

komşulara benim acemi usulü yemekler verdiğimi düşünüyorum da kurabiiye vs yaparsam veriyorum zaten bir de sporsuz yürüyüşsüz olmayacak sanırım

bildum,ben kucuk oglma cezvede yapiyorum corba makarna falan,kucuk kahve cezvesi degil de orta boy bir cezve,yani ymek bir kase cikiyor onla yapinca..yani kucucuk trncereler varya satiliyor,onla yada cezveyle mi yapsaniz yemek kendinize,bir tabak cikar fazla olmazz

işte ev hanımlarının pratik çözüm yolları aslında çok mantıklı küçük tencere de var evde :) deneyeceğimmmm , teşekkür ederimm ...

yaa bisey deyimmi eglenceli bile oluyoř,bide az oluyorya cok da lezzetli ve kiymetli olur o yemek :) :) :)
kiziiim insallah ise yararrr

Harikasin Zeynepcim :) Bende kucuk tencere alayim, istesemde fazla pismez. Dun pilav yapmistim, arkadasi yemege daet ettimdi oda az yedi birsuru kaldi, yanina verecektim kabul etmedi. Dolapta dursa hepsini yerdim bugunde diyet kalmazdi bende, komsuma verdim. Insan cekiniyor herkese vermeye, bitane komsum var pakistanli o aklima geldi verdim. Surekli veremem ama yanlis anlayabilir. Baskalarinada veremem musluman degiller ben erince illa onlarda bigun bana ermek isterler, gene israf olur gelen yemegi yiyememde. Bu kucuk tencere olayi aklima yatti :)
Insallah odemdir canim. Aslinda ben diyete basladigimda kotuydum gercekten, cok uzgundum bir gun sadece salatayla durdugum oldu, aglamaktan bisey yiyemedim iki hafta. Gecen hafta basladim yemege ama dikkat ediyordum. Ya bunyem sersemledi boyle olunca, yada odem. Insallah ikincisidir.
sabah sut ictim cok erken cikmam lazimdi, 11 gibi salata yedim bir parca ekmekle, simdide biraz kremali ve sweetenerli kahve iciyorum. Aksama kadar bisey yemem. Aksamada salata ve corba yapar yerim.

arkadaşlar hiç aktif değilsiniz zeyebımde olmasa hıc duyan yok benı dıcem. tek basıma konusup duruyorum sankı nadir ugrarım artık bende hoşçakalın
Deryaizm nerelerdesin, Gozumuz seni ariyor hic ugramadin uzun zamandir. Hadi ya katil bize lutfen. Diyeti biraktiysanda arada bir yaz nasilsin ogrenelim, olur mu :)

Deryaizm nerelerdesin, Gozumuz seni ariyor hic ugramadin uzun zamandir. Hadi ya katil bize lutfen. Diyeti biraktiysanda arada bir yaz nasilsin ogrenelim, olur mu :)

kızlar zayıflamak yalan oldu hamıleyım işallah dogum dan sonra gene devam edıcem. şimdide korkuyorum almaktan çunku yürüyüş yapmıyorum butun gun masa başı oturunca dr ilaçta verdı 80 olmuşum bıle. inşallah çok almam ne dıyım. normal beslenıyorum gene aynı tarz sadece mıdem bulanıyo herşeyı yıyemıyorum hep ekşi meyve suları ıcıyorum :) işallah kılo yapmazlar onlarda.
sizlerede yazamadım şaşkıntan sız naptınız verdınızmı ne dır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…