15 kilo vermek isteyenler .....

zayıfla ve anne ol sloganım yalan oldu. şimdi tam tersı olucak işallah. diyetteyken sogan suyu ıcıyordum burdada yazmıstım hem kadın hastalıklarına ıyı gelıyor hemde kıloda verdırıyor yapın dıye yazmıstım. o donem hamıle kalmışım. ben 5 senedır hamıle kalamıyordum problem vardı bende..nedıyım zamanı varmıs herhalde

hayırlııı olsunn , Rabbim analı babalı mutlu mesut büyütmenizi nasip etsin inşallahh :) mide bulantınız için yeşil ekşi elma da iyi gelebilir ablalarıma iyi gelmişti bir deneyin isterseniz :)

Hakliymissin canim, Dun su icmeye dikkat ettim, bugun sabah tartildim kilo almadim gozukuyorum. Hatta gecen haftadan 300 gram eksigim :)

hayırlııı olsunn , Rabbim analı babalı mutlu mesut büyütmenizi nasip etsin inşallahh :) mide bulantınız için yeşil ekşi elma da iyi gelebilir ablalarıma iyi gelmişti bir deneyin isterseniz :)
Saol canım. Evet oda olabilir eksi ne olursa
yiyecek icecek moddayim.

Hayirli olsun canim.Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin, cok sevindim senin adina.cikolata kisti olanlarin hamile kalmasi zor oluyormus bendede var ayni hastaliktan, cok sevindim senin icin.dogumdan sonra katilirsin aramiza insallah biz vermis oluruz ozamana kadar ama sana destek oluruz

deryaizm qrkadasim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,zayifla ve anne ol degil de,anne ol ve zayifla olucak senin gorev:) opuyorum canim,wrada bi bqkarsin biz ne ediyoz :)

nisacim ben de de bugun bi siskinlik var,dun 67.5la bqdladim aksam68dim,bugun ise 69 cikiyorum tartida,haydi hayirlisi yaahuu

canım sogan suyu ıse yaradı herhalde sende dene bence

nisacim ben de de bugun bi siskinlik var,dun 67.5la bqdladim aksam68dim,bugun ise 69 cikiyorum tartida,haydi hayirlisi yaahuu
Canim benim tartida da bi gariplik var galiba ya. Sabah uyaninca tartildim size msj yazdim sonra 15-20 dk sonra gene tartildim, bisey yemedim bu arada 2 kilofazla tartti, anlam veremedim ne olduguna.

Canim benim tartida da bi gariplik var galiba ya. Sabah uyaninca tartildim size msj yazdim sonra 15-20 dk sonra gene tartildim, bisey yemedim bu arada 2 kilofazla tartti, anlam veremedim ne olduguna.

tartıda hata olabilir bir de tartı yer değiştirince de fark edebiliyor bazen
bazen ablamlar diyor ki zayıflamak istiyorsan çocuk yap lahusa lık döneminde zayıflanıyormuş ...

Arkadaslar menumuzude yazsak, birbirimize tasiyelerde bulunabiliriz.
Sabah bir bardak ilik sut ictim
2 saat sonra salata ve ceyrek ekmek yedim, cok az
sonra kahve ictim, sweetenerli
arada birer tane badem atistirdim.
eve gidince bir kase patlamis misir yedim
2 saat sonra 1.5 kase corba yedim 1 saat sonra salata yedim
10 tane filan uzum ve bir tane elmaylada gunu kapattim dun. Iki kilo almis gozuktugum icin dun az yiyeyim diye cabaladim. benim tartidada sorun olabilir, surekli degisik gosteriyor. neyse ben yediklerime dikkat edeyimde az yada cok illaki biraz degisiklik olur diye dusunuyorum. Gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye calisicam hergun.
Bugunde sabah sut ictim, 2 saat sonra patlamis misir yedim, ardindan salata yedim biraz ekmekle, 5 tanede badem, benim gun devam, ediyor, bugunude az yiyerek kapatmayi dusunuyorum, hadi hayirlisi :) Yan tarafta kahe satiliyor, diyet yapmadigim zamanlarda kahe ve kek alir yerdim, dayaniyorum simdi :) cok yiyomusum onceden ben ya :) bir dilim kekte birsuru kalori varmis

bazen ablamlar diyor ki zayıflamak istiyorsan çocuk yap lahusa lık döneminde zayıflanıyormuş ...
bende cocuk yapanlari gordum kilo alanda cok oluyor, cocuk emziriyorum diye yiyolar.
Canim ikimizde yanliz yasiyoruz, yediklerimizi yazalim belki bu biraz bizi engeller, fazla yememizi, ne dersin, deneyelim mi?

yazalım tabi , erkek arkadaşımdan ayrılmadan önce daha dikkkat ediyordum bende ayrılalı bir ay olacak bir kaç gün sonra , saldım toparlamaya çalışıyorum
sabah 2 yumurta, peynir , maydonozlu omlet + zeytin
sonra kuru üzüm bir avuç falan + sade nescafe + 5 tane yulaflı bisküvi +elma
akşam 3 yemek kaşığı makarna + etli yemek 3 yemek kaşığı
ve bitki çayları böyle kapattım günü ki muhtemelen o bisküviler beni 1000 kalori üstüne çıkarttırdı ..

ben biskuviyi cikarttim canim hayatimdan :) gecen biskrem alacaktim bi baktim 3 tanesinde 170 kalori var ve bana bir faydasi olan hicbirsey yok icinde. Canim tatli istediginde meyve yiyorum bide canim isterse kendim bi kek yapar bir dilim yerim diye dusundum almadim. Alsaydim kesin yerdim onu. evde bulundurmamak lazim oyle hazir ambalajli seyleri, olunca yiyor insan
Salmayalim insallah, istikrarli gidelim bir iki ay. eminim mutlu olucaz sonnda :)

pekı aldıgın kılo neolacak kafadan 15 kılo alıyorsun tamam emzırme zamanı verılırde aldıgın kıloyu versen bıle hamılelık kılon aynen durcak.

pekı aldıgın kılo neolacak kafadan 15 kılo alıyorsun tamam emzırme zamanı verılırde aldıgın kıloyu versen bıle hamılelık kılon aynen durcak.
Benimde saglikci bir akrabamin cocugu oldu hamileykende dikkat etti yediklerine. Herseyi canim istiyor diye cok cok yememek lazim mis. Sen demissinya meyve suyu iciyorum diye, o icmezdi ambalajli urun sagliksiz diye, Kendi yapardi meyve suyunu. Sen kiloyu dusunme cok fazla, bu yil benim arkadaslarimin cocugu oldu, dogumdan iki ay sonra manken gibilerdi ama dikkat ettiler hep, canlarinin istedigini yediler ama az miktarlarda. Merak ediyorum, kiz mi erkek mi olacak diye, ogrenince haber ver bize olur mu :)
Bende bazen cok karamsarlasiyorum, doktorun biri senin cocugun olmayabilir biliyomusun demisti bana bu cikolata kisti yuzunden agliyorum cocugum olmazsa diye bende bide daha es de yok, Birine baglandim inandim oda olmadi ayrildim. Senin hamileliginde umut oldu :) Insallah bende hayirli kiymet bilen biriyle evlenirim en kisa zamanda da benimde bebegim olur.

umarımmm canım benım herşey gönlünce olur inşallahhhh.
canım bana her doktor dedı çocugun olmaz ancak tup bebekle oda ufak bı ıhtımal falan dedıler. ama bak kendılıgınden oldu. kımseyı takma herşeyın bı zamanı var. Allah ıstedımı ol deyınce oluyo ıste yapacagımız bırsey yok. sakın uzulme. bak ben amelıyattan 3 sene sonra hamıle kaldım ki doktor 3 ay sonrası hemen tup yapalım demıstı. vakıt kaybetmıyeyım dıye. oyuzden sende evlı degılsın dıye takma kafana hiççç bellı olmaz. evlenınce bı bakarsın hemen hamıle kalırsın. ben neler gordum duydum. tabıkı teavı olman gerekıyorsa ol ama en cokta dua et...
bu arada bende çok merak edıyorum cınsıyetını . oğrenınce hemen yazarım canım. öptümmm

kizlar sabah ceyrek ekmekle,zeytin peynir,kaymak,bal,recel,domates,salatalik,ve iki bardak sekersiz cay ictim...galiba ben size gore bayagi fazla yiyorum dun gece 11 re bir tabak cezerye yeyip yattim yaa aksam da pide yedim 1porsiyon meyve yedim falan.
yok yok kizlar bu boyle olmaz,ben diyette degilim gibi yiyorum,yazinca daha iyi anladim

Nisa1234 inşallah tez zamanda evlenip çoluk çocuğa karışırsın hayırlısıylaaa :) hem de seni çok sevecek biriyle ...

moralini bozmak gibi olmasın da gece 11 de de yemesek çok iyi olur akşam yemeği de normal pide ama gece 11 i unutalım gitsin :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…