zayıfla ve anne ol sloganım yalan oldu. şimdi tam tersı olucak işallah. diyetteyken sogan suyu ıcıyordum burdada yazmıstım hem kadın hastalıklarına ıyı gelıyor hemde kıloda verdırıyor yapın dıye yazmıstım. o donem hamıle kalmışım. ben 5 senedır hamıle kalamıyordum problem vardı bende..nedıyım zamanı varmıs herhalde
Hakliymissin canim, Dun su icmeye dikkat ettim, bugun sabah tartildim kilo almadim gozukuyorum. Hatta gecen haftadan 300 gram eksigim :)nisacim uzulme sakin,vucudunu strese sokma,ben o kadar cook yedim de aldim iki kilo,dikkat ettigin icin o kadar alamazsin,inanki alamazsin,odemdir,su icemedin vucut da suyu tuttu,onemseme,,bu hafta 2.5-3litre su ic,bol salata ye,yuruyus yap,gider mutlaka,uxulme canim yaa
Saol canım. Evet oda olabilir eksi ne olursahayırlııı olsunn , Rabbim analı babalı mutlu mesut büyütmenizi nasip etsin inşallahh :) mide bulantınız için yeşil ekşi elma da iyi gelebilir ablalarıma iyi gelmişti bir deneyin isterseniz :)
Hayirli olsun canim.Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin, cok sevindim senin adina.cikolata kisti olanlarin hamile kalmasi zor oluyormus bendede var ayni hastaliktan, cok sevindim senin icin.dogumdan sonra katilirsin aramiza insallah biz vermis oluruz ozamana kadar ama sana destek oluruzzayıfla ve anne ol sloganım yalan oldu. şimdi tam tersı olucak işallah. diyetteyken sogan suyu ıcıyordum burdada yazmıstım hem kadın hastalıklarına ıyı gelıyor hemde kıloda verdırıyor yapın dıye yazmıstım. o donem hamıle kalmışım. ben 5 senedır hamıle kalamıyordum problem vardı bende..nedıyım zamanı varmıs herhalde
Hayirli olsun canim.Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin, cok sevindim senin adina.cikolata kisti olanlarin hamile kalmasi zor oluyormus bendede var ayni hastaliktan, cok sevindim senin icin.dogumdan sonra katilirsin aramiza insallah biz vermis oluruz ozamana kadar ama sana destek oluruz
Ben bekarim canim, evlenecek birini bulmam lazim once :) nisanliydim ondan ayrildim bir ay oncecanım sogan suyu ıse yaradı herhalde sende dene bence
Canim benim tartida da bi gariplik var galiba ya. Sabah uyaninca tartildim size msj yazdim sonra 15-20 dk sonra gene tartildim, bisey yemedim bu arada 2 kilofazla tartti, anlam veremedim ne olduguna.nisacim ben de de bugun bi siskinlik var,dun 67.5la bqdladim aksam68dim,bugun ise 69 cikiyorum tartida,haydi hayirlisi yaahuu
Canim benim tartida da bi gariplik var galiba ya. Sabah uyaninca tartildim size msj yazdim sonra 15-20 dk sonra gene tartildim, bisey yemedim bu arada 2 kilofazla tartti, anlam veremedim ne olduguna.
bende cocuk yapanlari gordum kilo alanda cok oluyor, cocuk emziriyorum diye yiyolar.tartıda hata olabilir bir de tartı yer değiştirince de fark edebiliyor bazen
bazen ablamlar diyor ki zayıflamak istiyorsan çocuk yaplahusa lık döneminde zayıflanıyormuş ...
ben biskuviyi cikarttim canim hayatimdan :) gecen biskrem alacaktim bi baktim 3 tanesinde 170 kalori var ve bana bir faydasi olan hicbirsey yok icinde. Canim tatli istediginde meyve yiyorum bide canim isterse kendim bi kek yapar bir dilim yerim diye dusundum almadim. Alsaydim kesin yerdim onu. evde bulundurmamak lazim oyle hazir ambalajli seyleri, olunca yiyor insanyazalım tabi , erkek arkadaşımdan ayrılmadan önce daha dikkkat ediyordumbende ayrılalı bir ay olacak bir kaç gün sonra , saldım toparlamaya çalışıyorum
sabah 2 yumurta, peynir , maydonozlu omlet + zeytin
sonra kuru üzüm bir avuç falan + sade nescafe + 5 tane yulaflı bisküvi +elma
akşam 3 yemek kaşığı makarna + etli yemek 3 yemek kaşığı
ve bitki çayları böyle kapattım günü ki muhtemelen o bisküviler beni 1000 kalori üstüne çıkarttırdı ..
tartıda hata olabilir bir de tartı yer değiştirince de fark edebiliyor bazen
bazen ablamlar diyor ki zayıflamak istiyorsan çocuk yaplahusa lık döneminde zayıflanıyormuş ...
Benimde saglikci bir akrabamin cocugu oldu hamileykende dikkat etti yediklerine. Herseyi canim istiyor diye cok cok yememek lazim mis. Sen demissinya meyve suyu iciyorum diye, o icmezdi ambalajli urun sagliksiz diye, Kendi yapardi meyve suyunu. Sen kiloyu dusunme cok fazla, bu yil benim arkadaslarimin cocugu oldu, dogumdan iki ay sonra manken gibilerdi ama dikkat ettiler hep, canlarinin istedigini yediler ama az miktarlarda. Merak ediyorum, kiz mi erkek mi olacak diye, ogrenince haber ver bize olur mu :)pekı aldıgın kılo neolacak kafadan 15 kılo alıyorsun tamam emzırme zamanı verılırde aldıgın kıloyu versen bıle hamılelık kılon aynen durcak.
Benimde saglikci bir akrabamin cocugu oldu hamileykende dikkat etti yediklerine. Herseyi canim istiyor diye cok cok yememek lazim mis. Sen demissinya meyve suyu iciyorum diye, o icmezdi ambalajli urun sagliksiz diye, Kendi yapardi meyve suyunu. Sen kiloyu dusunme cok fazla, bu yil benim arkadaslarimin cocugu oldu, dogumdan iki ay sonra manken gibilerdi ama dikkat ettiler hep, canlarinin istedigini yediler ama az miktarlarda. Merak ediyorum, kiz mi erkek mi olacak diye, ogrenince haber ver bize olur mu :)
Bende bazen cok karamsarlasiyorum, doktorun biri senin cocugun olmayabilir biliyomusun demisti bana bu cikolata kisti yuzunden agliyorum cocugum olmazsa diyebende bide daha es de yok, Birine baglandim inandim oda olmadi ayrildim. Senin hamileliginde umut oldu :) Insallah bende hayirli kiymet bilen biriyle evlenirim en kisa zamanda da benimde bebegim olur.
kizlar sabah ceyrek ekmekle,zeytin peynir,kaymak,bal,recel,domates,salatalik,ve iki bardak sekersiz cay ictim...galiba ben size gore bayagi fazla yiyorumdun gece 11 re bir tabak cezerye yeyip yattim yaa aksam da pide yedim 1porsiyon meyve yedim falan.
yok yok kizlar bu boyle olmaz,ben diyette degilim gibi yiyorum,yazinca daha iyi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?