15 kilo vermek isteyenler .....

yaa edacim hep esimin yuzunden oluyor,gece gece cay istedi yaptim yanina da biseylet cikarsaydin dedi,ee cikardim,tek mi yiyecem dedi,eslik edincede....haklisin gece onbir olmwmaliydi en azindan...
biliyormusunuz ben lohusayken kilo aldim,cogu kadin veriyor wma ben sut olsun fiye degil de,istahim coook artiyordu durduramiyordum sanki kendimi,ilk cocukta daha cok alfim,ama ikincide daha az...simdi10.5aylik ve halen emiyor cok su icsemde az yeyince sutum bwyagi azzz oluyor,cok siki yapmiyorsam da azicik daha dikkat etsem iyi olur,cunku bir aydir ayni kilodayim,hatta birbucuk fazlasi..

canlarim allah size baht guzelligi versin,oyle iyi,oylr merhqmetli,oyle icten olsunki,siz ona hergun daha asik uyanin innnsallahhh,
benimkiyle biz cook asik evlendik ama birkac ay surdu,gercek yuzunu gordum sonra,kackrz bosanmanin kiyisindan donduk,simfi ise anlasmali surduruyoruz evliligi,cocuklar icin,kendi iyiligimiz icin saygili olmaya cqlisiyoruz,iki arkadas gibiyiz evde,eskiden siddetli kavgalar olurdu herseferinde evden kovardi kotu bir uslupla,simdi ufak tartismalar oluyor sadece...bir ara da kilom yuzunden beni istemedigini soylemisti,aslinda buna bile hirs yapip zayiflamam lazim

canım benım ben senın yerınde olsam asla cocuklar ıcın evlılıgımı surdurmezdım cocuklar bırsekılde buyuyor ama olan bıze oluyor kı dedıgım gıbıde yaptım dayanamadım ayrıldım 5 yıl ayrı kaldık bırgun arayıp sormadı bende unıversıte okudum o arada ayrıldıgımızda oglum 7 aylıktı bırgun cıkıp geldı yapamaıyorum edemıyorum dedı cok yalvardı aılemle konustu bende 1 sans daha verdım yenıden barıstık sımdı dıyorum kı ıyıkıde barısmısıım adamı bı gorsen allahım o kadar ıyıkı sankı zamanında bana onları cektıren dovup kapılara atan eve gelmeyen adam o degıl sankı hersey cok guzel 3 yıl oldu barısalı oglum 3. sınıfa gıdıyor esım tekrar cocuk ıstıyor ama asla ıkıncı cocuk ıcın daha yolumuz var

zumrutcum cook haklisin,ben de bir ay gittim annemin evine,ayrilmak istiyor hem ama biyandan da istemiyor...tani sonuc tekrar dondum,iki yil ucretsiz izindeyim,yani maasim yok,en azindan cocuk biraz buyuyup ben ise badlamaliyim,duzenli gelir yoksa ayrilmanin mantigi da yok diye fusundum aslinda,,,birde su varkiben esimi seviyorum,o sevmiyor...simdilik arkadas gibiyiz evde,yani ben istedigim gibi takiliyorum ona ihtiyacim yok gib anlasin diyee,ise de yariyor biraz...bakalim hakkimizda hayirlisi olsun,allah buyuktur

Güzel dileklerin için teşekkür ederimm Nisa1234 :) inanıyorum ki eşin de kıymetini anlayacak, Zümrüt hanımın nasıl anlamışş maşallahh ... o zaman diyetimize daha sıkıı tutunuyoruz ben mesela açıp müziği oynuyorum, bulaşık yıkarken bile :)

Sirf emzirmekten 500 kalori yakiyormus insan. Sen cok az yeme ama gece belli bir saatten sonra yememeye calis canim ya. Herkesin metabolizma hizi ayni degil, senin metabolizman hizlidir bize gore( ben oyle yesem kilo alirdim cok rahat :) ) ama gece yemek kilo yapar, ondan kacin bence.

Canim benim, hayatta hicbirsey dort dortluk degil, insallah sizde atlatirsiniz sorunlari, daha mutlu bir yuvan olur. Sagol guzel dileklerin icin.

sagolun kizlar,sixe icimi dokmek iyi grldi bana,nede olsa dertler paylastikca azalir,mutluluk ise paylastikca cogalirmis :)

bugunki yediklerimi yazayim
Sabah: bir bardak ilik sut, muz
Ara : 1 armut
oglen: pirincli corba yapiliyorya sanirim adi yayla corbasi
aksam : buyuk bir tabak salata, icinede tavuk kattim
sonrasinda abarttim. bir paket patlamis misir yedim
saat 9 da, bir ceviz, 2 kaju fistigi, iki tane findik, bitanede degisik bir kuruyemis var ondan yedim. yanlizlikla tuzlu almisim kuruyemisi
3 bardakta yesil cay ictim
Bugun 1000 kaloriyi gectim galiba.
birazdanda bir tane elma yesemmi diye dusunuyorum.
Ama olsun onceden olsa hic affetmez aldigim kuruyemisin hepsini yerdim sayarak yemisim kotu degil demi :)
ben cok hareketsizim bundan kaybediyorum insallah bir ay sonra spora baslicam.

ayy ben neler yedim nelerr kuzenim geldi gerçi yürüyüşte yaptım

elma+ çerez (ki bunun miktarını bilmiyorum )
2 y. kaşığı makarna+ 3 yemek kaşığı yemek ( sonunda bitti)
1.5 muz 3 bardak ayran
bisküvi 4 tane yulaflı + sade kahve
1000 kaloriyi katladım galibaaaaa

nisacim aslinda cok iyi gidiyorsun,yaa her insanin metabolizmq farkli calisiyor,ben de senin yefiklerini yesem inan qyda 3-4 gider,birde noduler guatr var bende ve ilac da kullanmiyorum,aslinda bi dr a gitsem de ilac baslasm daha hizlanir metabolizmam,.

edacim senin de nisacim senin de yedikleriniz 700-800civari eder,diyetarkadasim diye bir site var,orda yediklaerinin kalorisini hesaplayabiliyorsun,birde harcadiklarini,oraya bir bakin..,
nisacim sen spora baslwrsan takir tair gidecek gibi geliyor bana

ben dun aksam yine disarda yemek zorunda kaldim ve ksradeniz pidesi yedim,tanina da ayran ( yaa su disarida yeme olmasaaa,evde kendimi daha iyikontrol edebiliyorum,ama disarda idtahim kabariyor,ama ratli yemedim,eskiden olsa yerdim o da bi seydir :)

Canm bende cikolata kisti var, 4 senedir menapozdayim yasli kadinlar gibi oda metabolizmami yavaslatti, onceden cok yerdim ben ama oyle fazla kilom yoktu. 58-59 kiloydum iyiydim yani. Bu 4 sene icinde aldim, Iki haftadir durmus sanki benim kilo vermem, tartiliyorum pazar gununden beri ayni gozukuyor iki hafta onceki kilomla. Tavsiyesi olan varmi, spora baslayamam, cok calisiyorum bu aralar.

bitki çayı içiyorum ben metabolizma hızlandırıyor diye birde bol acıııı.. aslında spor değil de hafif hafif esneme hareketleri yapsan evde en basitinden müzik dinlerken veya tv izlerken o bile işe yarıyor..

bugün yediklerimi de yazayımm
kıymalı omlet + zeytin+ domatess
bitki çayı
1.5 muz
2 tabak tarhana çorbası + zeytin + 2 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç kabak çekirdeği ve bitti ... :)

yesil cay iciyorum bol bol. Simdiye kadar yediklerim
sabah sut ictim derse gittim
ara cerez yedim findik fistik
oglen koca porsiyon salata yedim.
muz+ kahve
aksamda mercimek corbasi + elma.

bugün yediklerimi de yazayımm
kıymalı omlet + zeytin+ domatess
bitki çayı
1.5 muz
2 tabak tarhana çorbası + zeytin + 2 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç kabak çekirdeği ve bitti ... :)
benimde canim kiyamli omlet cekmisti kac gundur :) hafta sonu yapar yerim. hafta ici cok erken cikiyorum zaman olmuyor yapmaya. Iyi gidiyoruz Eda :) Zeynepcim sen bana bakma benim metabolizma yavas, spor yapmaya baslarsam bir ay sonra bende yediklerimi arttirabilirim biraz, metabolizmam azcik hizlanirsa. Bayramdada tanidiklarla yemek yiycaz ondada cesit olur illaki borek filan yerim, birgunluk kacamaktan bisey olmaz sanirim, bayram gunu

arkadaslar yarin bayram, napicaksiniz, fazla tatli kacamagi yapmayalim :)
Benim burda bayram pek anlasilmiyor, o yonden rahatim. Bugun pizza gunu
ona gidip bir dilim pizza yesemmi karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…