- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
Sirf emzirmekten 500 kalori yakiyormus insan. Sen cok az yeme ama gece belli bir saatten sonra yememeye calis canim ya. Herkesin metabolizma hizi ayni degil, senin metabolizman hizlidir bize gore( ben oyle yesem kilo alirdim cok rahat :) ) ama gece yemek kilo yapar, ondan kacin bence.yaa edacim hep esimin yuzunden oluyor,gece gece cay istedi yaptim yanina da biseylet cikarsaydin dedi,ee cikardim,tek mi yiyecem dedi,eslik edincede....haklisin gece onbir olmwmaliydi en azindan...
biliyormusunuz ben lohusayken kilo aldim,cogu kadin veriyor wma ben sut olsun fiye degil de,istahim coook artiyordu durduramiyordum sanki kendimi,ilk cocukta daha cok alfim,ama ikincide daha az...simdi10.5aylik ve halen emiyor cok su icsemde az yeyince sutum bwyagi azzz oluyor,cok siki yapmiyorsam da azicik daha dikkat etsem iyi olur,cunku bir aydir ayni kilodayim,hatta birbucuk fazlasi..
Canim benim, hayatta hicbirsey dort dortluk degil, insallah sizde atlatirsiniz sorunlari, daha mutlu bir yuvan olur. Sagol guzel dileklerin icin.canlarim allah size baht guzelligi versin,oyle iyi,oylr merhqmetli,oyle icten olsunki,siz ona hergun daha asik uyanin innnsallahhh,
benimkiyle biz cook asik evlendik ama birkac ay surdu,gercek yuzunu gordum sonra,kackrz bosanmanin kiyisindan donduk,simfi ise anlasmali surduruyoruz evliligi,cocuklar icin,kendi iyiligimiz icin saygili olmaya cqlisiyoruz,iki arkadas gibiyiz evde,eskiden siddetli kavgalar olurdu herseferinde evden kovardi kotu bir uslupla,simdi ufak tartismalar oluyor sadece...bir ara da kilom yuzunden beni istemedigini soylemisti,aslinda buna bile hirs yapip zayiflamam lazim
Canm bende cikolata kisti var, 4 senedir menapozdayim yasli kadinlar gibinisacim aslinda cok iyi gidiyorsun,yaa her insanin metabolizmq farkli calisiyor,ben de senin yefiklerini yesem inan qyda 3-4 gider,birde noduler guatr var bende ve ilac da kullanmiyorum,aslinda bi dr a gitsem de ilac baslasm daha hizlanir metabolizmam,.
benimde canim kiyamli omlet cekmisti kac gundur :) hafta sonu yapar yerim. hafta ici cok erken cikiyorum zaman olmuyor yapmaya. Iyi gidiyoruz Eda :) Zeynepcim sen bana bakma benim metabolizma yavas, spor yapmaya baslarsam bir ay sonra bende yediklerimi arttirabilirim biraz, metabolizmam azcik hizlanirsa. Bayramdada tanidiklarla yemek yiycaz ondada cesit olur illaki borek filan yerim, birgunluk kacamaktan bisey olmaz sanirim, bayram gunubugün yediklerimi de yazayımm
kıymalı omlet + zeytin+ domatess
bitki çayı
1.5 muz
2 tabak tarhana çorbası + zeytin + 2 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç kabak çekirdeği ve bitti ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?