15 kilo vermek isteyenler .....

kilo bildiriyorm 66 hala,kizlar yaa takildim bu kilodaaaa,arada aldigim iki uc kiloyu verebiliyorum ama 66nin altina inemiyorum hiic,yanlis hatirlamiyorsam agustos sonu gibi 66 ydim,sonra iki uc kilo alip verdim ama bu kiloda sabitlendim dusmuyor

zumrutcum sen nasil bi diyet uyguluyorsun,belki bende gr gr olsa da oynatirim,takili kaldi cunku

ben bugün kilo bildirimi yapmıyorum kızlarr çünkü bir kaç gün oruçluyum bu haftalık böyle oldu ..

zumrutcum sen nasil bi diyet uyguluyorsun,belki bende gr gr olsa da oynatirim,takili kaldi cunku
canım 5 gun boyunca sadece et balık tavuk ye ama bunları sakın yagda falan yapma sadece fırında veya ızgara olarak ye baharatı ıstedıgın kadar kullanabılırsın ekmek ve hamurişleri yasak lıght sut.ıght yogurtla veya lıght kola tuket bakalım kılo verebılecekmısın ben bunu deneyıp vermıstım sende dene unutmadan sunu soyleyeyım bu yıyeceklerde sınır yok ıstedıgın kadar yıyebılırsın

kızlarrr şunu anladım sporr şatt yada hareketttt , bi 5 kilo versemm kendime güvenim gelecek yahu , şimdi ders bile çalışamıyorum ... ama vazgeçmeyeceğiz değil miiiii

sen dersini calis bakiiym,ders calisirken kilonu falan dusunme :)
kendimi annen sandim :)
Ben sozunu dinliyorum zeynepcim :) bende kafama takmamaya karar verdim 20 gun filan, gene abartili yemiyorum ekmek tuketmiyorum fazla ama tartilmicam. Okul cok yogun, tez yaziyorum,
Kola diyette olsa icme canim, diyet kola bile kilo adiriyormus. Mide asidini etkiledigi icin. biraz daha hareketlensen. birde uc ogun yesil cay ic, oda metabolizmayi hizlandiriyor.

kızlarrr şunu anladım sporr şatt yada hareketttt , bi 5 kilo versemm kendime güvenim gelecek yahu , şimdi ders bile çalışamıyorum ... ama vazgeçmeyeceğiz değil miiiii
Ben kendimi incecik hayal ediyorum :) bunuda basaracagima inaniyorum, su tezi halledeyim, spor yapicam haftada uc kez. olcak ne 5 kilolar vericaz. yavasta olsa gidecek insallah onlar...

Insallah canim, biz dua edelim, insallah bundan sonra hersey guzel olur. Eskiler aklima gelince basliyom zirlamaya ama ben elimden gelenin fazlasini yaptim, daha yapabilecegim birsey yoktu. Hak etmeyen insanlara fazla deger vermican, bide konusmayan insanlardan korkacaksin, bu dersi almis oldum..

hanımlar süpersinizzz burda zaten yeri gelince birbirimizin annesi arkadaşı oluyoruzz :) evet yeşil çay içeyimmm koyayım da suyu şimdi napayım :) bende incecik hayal ediyorumm inşallahh hayallerimize kavuşacağızz :)

yaa bende yesil iceyim,hep siyah hep siyah olmazkii,hayatimda radikal degisiklikler yapmaliyim,demekki bunca yil yaptigim beslenme duzeni kilo aldiriyor,biraz tersini yapsam belki kilo veririm ha ne dersiniz
meselq cay deegisimi,ekmek cok tuketmeme(sabah ekmek cok gidiyor,sonraki ogunler kontrollu de),bide icinde un olan seker olan herseyi azaltsam falan

oluu edacim hadi ilk motivasyon benden gelsin sizin iciiin,sonunda 66nin altina indimm,65.5oldum ne yaptim diye sorarsaniz ekmegi azalttim birazzz daha,veee en gec yedi yedibucuk gibi kati yemeyi biraktim :)

yaaa Zeyneppp ben ekmek yemiyorum yersem de 1-2 dilim falan oda arada sevmiyorum zaten aramıyorum ama gitmiyor yaaa şeker yok çikolata yok ben anlamıyorummmmm ... senin için çok sevindimm bende göreyim 65 i :)

kızlar ben bugun a 101 den mekık aletı aldım ınsallah ıse yarar ınanın evdekı spor aletını herturlusu var ama yapan yok yuruyus bandı mekık aletı plates topları tıtreten bel bandı relax flex hepsı var ama benım bı yerden baslamam lazım yapmalıyım artık spor bu arada evı tasıyacaz bu yuzden ıslerımde cok pek fazla gıremıyorum nete

edacim ben size nazaran birazz fazla yiyorum,bide emziriyorumya ondan galiba...arada ne yalan soyleyim kacamaklarim oluyodu onlari kedtim ve rkmek dukunu biriyim onu da azalttim iyice,kizim insallah hepimiz veririz,ben gecen yillarda 78-79dum :) zumrutcum bende hicbir spor aleti yok,kendim de fizik tedaviciyim ama terzi kendi sokugunu dikemezmis,egzersiz yapsam ahh keskeee

Herkesin bunyeside farkli canim, senin metabolizman hizlidir belki. Birde emziren bayanlar 500 kalori sadece emzirdigi icin harciyomus diye duydum. Insallah hedefine ulasirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…