15 kilo vermek isteyenler .....

bugünde bir sürü şey yedim pazartesi ye az kaldı gerçi yarın yani bayramın 1. günü pek bir şey yemem et pek sevmiyorum
bugün ise
2 dilim buğday ekmeği ile domatesli tost
1 haşlanmış yumurta +zeytin
kahve+ muz + çerez ( Allah'ım şu çerez işi ne olacak bilmiyorummm hanımlar )
tarhana çorbası + kelem dolması
çoğu var azı yok :))

Kızlarr yarın 22 yaşıma giriyorumm DD bayramın 1. günü doğum günüm ve ben diyetimi daha da sıkılaştırmaya karar verdimm

arkadaslar yarin bayram, napicaksiniz, fazla tatli kacamagi yapmayalim :)
Benim burda bayram pek anlasilmiyor, o yonden rahatim. Bugun pizza gunu
ona gidip bir dilim pizza yesemmi karar veremedim.

yeme yemeeee, yani bencee pişman olmaktan yememek daha iyidir :)

78.1/78.1 ve 78.4
Anlamadim niye uc kilo yazdin.
Benim haberler iyi degil. 72.5. gecen hafta 71.5 ti. Bayramda yedim ama baklava borek pogaca ne bulduysam goturdum :) uzun zamandir yememistim.
bugun sabah sut ictim muz yedim sonra bir elma, ve oglende ekmeksiz salata yedim. Haftaya kadar veririm insallah bir kilo.

kizlar internetim yoktu bayramda,eve geldim dun gece,simdi biriken tum mesajlari okudum,bu arada kilo rakiliyor bazen bir ay veremedigim hqtta qldigim zqmanlqr olutordu benim de,sonra birden iki uc gidiyordu haftada takmayin fazla,gidecek dite motive edin..

kilo bildiriyorum 66 :) gecen hafta tatil donusuydu ve 68lerdeydim,ve bayramda oyle abarttimki kqvurmqlar bqklavalar sarmalqr borekler inwnin ama iki cocugum da grip ldu 4 -5 gundur hic gece uyumadim ondan faliba yaktim cok kalori,..

arkadaslar nasilsiniz. Ben bu ay biraz zorlanicam galiba. Gecen ay gercekten az yiyodum ama bu ay is cok yogun ve stresli acliga dayanamiyorum. Gene abartmak istemiyorum ama cok azda yiyemeyecegim. Kilo almasam o bile yetecek. Onumuzdeki ay spora baslicam, su ay hayirlisiyla bir gecse. Gene ekmek filan yemeyi dusunmuyorum, gece 8 den sonra yersem sadece meyve yiyeyim diye planliyorum, belli mi olur gene veririm belki.
bugun sut ictim muz yedim, oglen mercimek corbasi ictim, arada bir elma bir armut yedim, aksamda kisir yedim iki tabak. gecen ay hic kisir filan yemiyodum. Dunde oglen doner lavas, aksam muffin yedim. normalde bir taneyi kendim yerdim ama ceyregini yedim, bir tane tutku, yarim simit. kisaca onceden yediklerimin yarisini yiyorum genede kotu sayilmaz degilmi. Hic yemeyip nefsime hakim olamiyorum ben stresli oldugum zamanlarda,

kotu sayilmaz tabi arkadasim,bende oyle stresliyken ac kalmam cok sinirli olurum cunku :) almaman da iyi canim,bak ben yaklasik iki ay once 66ya dusmustum ama aldim ve simdi yine 66yim sonuc sifir iki aydir ama olsun arada aldiklarimi verdim diye seviniyorum :) bazen insanin icinde istek kalmiyor,ben bu bir iki gundur cook isteksizim diyet konusunda,birakmak da irtemiyorum devam etmek deee
canim senin yediklerinle kilo almazsin insallah,cunku aksam abartmiyorsun ,oglen yedigini akdam yatana kadar ooo coktan yakarsin,bide sabaha kadar da insan biraz yakiyor,mesela ben nasil da ac uyaniyorum sabah canim belki de verirsin belli mi olur,bugun kac kilosun yaz,tam bir ay sonra tekrar yaz,bir ay sonrrasi diye,belki de metaboliman hizlanir biraz yeyince

aslında meyve yerine fındık badem ayran üçlüsü de gerçekten tok tutuyor birde sodalı ayran ben normal ayran içmekte zorlanıyorum maden suyu katınca hem şişiriyyor açlığımı gideriiyor hemde zayıflatıyor Canan Karatay gerçekten haklı şekerden uzak durunca veriliyor malesef meyve de buna dahil bende abarttım şekeri çikolatayı bayram diyee ama dün şükür kendimi sınırlamayı başardımmm bence yoğun iş stresinde almasın dikkat edersen ... Zeynebim devamm etmeliyizzz birimiz bırakmak isterse diğerimiz izin vermeyecekkkkk gerekirse böyle '' kızacak

merhaba arkadaslar bayram araya gırınce bende yazamadım kılo bıldırımı yapıyorum gecen hafta 70.1 bu hafta 68.7 bayramda yaptıgım en buyuk kacamak nar yemek oda sadece adet olarak 5-6 tane ben meyveyi hayatımdan tamamen cıkardım narı gorunce dayanamadım yedım ama pısman oldum neyse bu kadarınada sukur tatlılara o guzelım çikolatalara dayanabıldım ve kesınlıkle yemedım canım ısteyınce eşime yedırıyordum sankı kendım yemıs gıbı mutlu oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…