arkadaslar yarin bayram, napicaksiniz, fazla tatli kacamagi yapmayalim :)
Benim burda bayram pek anlasilmiyor, o yonden rahatim. Bugun pizza gunu
ona gidip bir dilim pizza yesemmi karar veremedim.
Yedim ben yayeme yemeeee, yani bencee pişman olmaktan yememek daha iyidir :)
Anlamadim niye uc kilo yazdin.78.1/78.1 ve 78.4
Diger haftalara baktim anladim :) 300 gram almissin, ama bak ben bir kilo almisim gene bayram haftasina gore fena degil. Biraz skiliastiralim eda inelim 60 lara.78.1/78.1 ve 78.4
evvettt :) guzelleselimevet yaa an itibariyle sıkılaştıralımmmmmm
Sagol canim ama bu 5kg biraz zor gidecekmis gibime geliyogules arkadasim cok iyi gidiyorsun hedefine 5 kalmis :) :) :)
kotu sayilmaz tabi arkadasim,bende oyle stresliyken ac kalmam cok sinirli olurum cunku :) almaman da iyi canim,bak ben yaklasik iki ay once 66ya dusmustum ama aldim ve simdi yine 66yim sonuc sifir iki aydir ama olsun arada aldiklarimi verdim diye seviniyorum :) bazen insanin icinde istek kalmiyor,ben bu bir iki gundur cook isteksizim diyet konusunda,birakmak da irtemiyorum devam etmek deeearkadaslar nasilsiniz. Ben bu ay biraz zorlanicam galiba. Gecen ay gercekten az yiyodum ama bu ay is cok yogun ve stresli acliga dayanamiyorum. Gene abartmak istemiyorum ama cok azda yiyemeyecegim. Kilo almasam o bile yetecek. Onumuzdeki ay spora baslicam, su ay hayirlisiyla bir gecse. Gene ekmek filan yemeyi dusunmuyorum, gece 8 den sonra yersem sadece meyve yiyeyim diye planliyorum, belli mi olur gene veririm belki.
bugun sut ictim muz yedim, oglen mercimek corbasi ictim, arada bir elma bir armut yedim, aksamda kisir yedim iki tabak. gecen ay hic kisir filan yemiyodum. Dunde oglen doner lavas, aksam muffin yedim. normalde bir taneyi kendim yerdim ama ceyregini yedim, bir tane tutku, yarim simit. kisaca onceden yediklerimin yarisini yiyorum genede kotu sayilmaz degilmi. Hic yemeyip nefsime hakim olamiyorum ben stresli oldugum zamanlarda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?