- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
tatlım senı motıve edebıldıysem ne mutlu banacok iyi gidiyosun zumrutcum,morwl kaynagim oldun suan
bende dun disari yemege gittim, balik yedim ama yaninda pilav filan vardi. sonrada cay ictik bitane eti cinle iki tane tutku yedim. Ama napim almasam oda yeter. Onceden olsa sayisina bakmadan yerdim eti cinle tutkuyu. Moralim iyi degil zaten.
sozlendim ayrildim, cok guvenmistimne oldu ki moralin bozulduu ? tabi özel değilse destek amaçlı
Cok sagol canim, soylediklerinde haklisin. Biz bayanlarin yaptigi hata varya hayal kuruyoruz, onla gorusurkende hayal kurdum, simdi uzuldugum onlar, o kisi bana deger vermedi, garipti cok anlamak asiri zordu.ne kadar anlayabilirim seni desem de boş , yalnızlık hem de gurbette zaten içinde bir boşluk var bir de bu hal,elbette üzücü bir durum mühim olan ne kadar üzüldüğün 3 liralık şeye nasıl 4 lira vermiyorsak 3 gün üzülmemiz gereken şeyi 4. güne katmamak lazımdepresyon Allah korusun tuhaf bir durum gülümsemelisinnnn kocamannn çünkü o olmamışsa hayırlısı değilmiş, inanıyorum ve dua ediyorum gerçekten hakkında hayırlı olan biriyle yuva kuracaksın
Haklisin zeynepcim, bende ayrilmadan iki ay kafayi yiyecektim dusun dusun, bayan oldugumu anlamadim yaninda, bir guzel sozu esirgiyodu, dusununce bile kotu oluyorum. Uzuldugum sey iste cok sevinmistim onunla ilk tanistigimda, insan hayal kuruyor onlari yikilmasina uzuluyor, hayalimde su an evli olacaktim, hayatimi paylasabilecegim biri olacakti yanimda. bide yanliz olunca kolay atlatilabilir seyler bile zor oluyor. Sagolun beni dinlediginiz icin, varliginiz mutlu etti beni, iyiki tanimisim sizleri,edacima katiliyorum sana,nisacim,eger sen allahim hakkimda hayirlisi olsun diyorsan,bilki hakkinda hayirli olani verdi allah
ben esimle sevgiliyken ailem hiiic istemedi onu ve ben hep olsun olsun dedim,baskasi olmaz dedim,simdi bakiyorumda evlilik denmez bizimkisine,evlatlarim olmasa ayrilirdim,cunku suan ayrilsam maddi gucum onlara bakmaya elverisli degil...
uzulme sakin,o kisi senin esin olmayacakmis,allah senin karsina elbet cikaracak esini,evlenip mutsuz olacagina bir omur boyu,iki gun aglarsin sonra biri cikar karsina unutursun,hayirsizin arkasindan dokme gozyasi,seni coook mutsuz edecekti diye dusun ve kurtuldum de icindrn,canim benim kirkin cikinca rahatlarsin biraz
Siz birbirinizi seviyorsaniz ustesinden gelirsiniz herseyin, gecer insallah bugunlerde canim.aman canım takma kafana hersey olacagına varır bızde askımla bırbırımızı cok cok sevıyoruz ama bızmde maddı durumumuz ıyı degıl hep borcun ıcındeyız bu gıdısle bızde bırgun beraber ıntıhar edecez cunku ısın ıcınden cıkamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?