15 kilo vermek isteyenler .....

kızlarr size sabah ne yediğimi yazmak istiyorumm bizim komşu dün patlıcan dolması getirmiş doğulu Allah ım dedim kilo aldıracaklar bana neyse yedim, bende pilav yapmıştım 1 kaşık da ondan yedim daha sonraa dedim bu böyle olmazzz ... bugün sabah kalktım pilav ve dolma yedim en azından akşama kadar erir akşam da hafif yerim

bisy olmaz sabah tedigin aksama kalmaz :)
bende dun kodusturmaktan aksama kadar bisey yiyememistim aksam ise tarhana corbasi az pilav ustu barbunya yarim pide salata,sonrasinda da uc mandalina ve biraz uzum yedim,aksama kadar ac durunca bunlari gun icinde yayarak yeseydim bisey olmazdi da hepsini aksam 7den sonra yedim sunu anladimki benim ac kalmamam lazim az az sik sik yersem aksam boyle okuz gibi yemem :)

bende dun disari yemege gittim, balik yedim ama yaninda pilav filan vardi. sonrada cay ictik bitane eti cinle iki tane tutku yedim. Ama napim almasam oda yeter. Onceden olsa sayisina bakmadan yerdim eti cinle tutkuyu. Moralim iyi degil zaten.

bende dun disari yemege gittim, balik yedim ama yaninda pilav filan vardi. sonrada cay ictik bitane eti cinle iki tane tutku yedim. Ama napim almasam oda yeter. Onceden olsa sayisina bakmadan yerdim eti cinle tutkuyu. Moralim iyi degil zaten.

ne oldu ki moralin bozulduu ? tabi özel değilse destek amaçlı

evet yaa bende sormaya cekindim,paylasmak istersen biz burdayiz,insallah gecici birseydir

ne oldu ki moralin bozulduu ? tabi özel değilse destek amaçlı
sozlendim ayrildim, cok guvenmistim sozde evlenecektik, herseyimi ona gore planlamistim , simdi hayatim okadar zor geciyoki hem duygusal olarak zorluk cekiyorum, hem maddi olarak. Hic iyi hissetmiyorum kendimi, depresyndayim galiba. Birine guvenir sonra cok buyuk hayal kirikligina ugrarsinya onu yasiyorum, insanlara guvenme konusunda zorluk cekiyodum zaten, buna inanmistim. Simdi yanliz kaldikca aklima geliyor surekli, uzuluyorum. Evlenmek istiyordum artik , inanmistim.

Bi yerde mutlu ciftler gorunce icim yaniyor kizlar. Kiskanclik degil ama hani insan ici giderya aynen oyle oluyorum. bebekleri olanlar gorunce... Yanliz tek basina yasamak cok zor, belli bir yastan sonra bekar olmakta cok zor. Allah yardimcim olsun insallah, hersey ust uste geldi, dua edin bana olur mu, duzelsin hayatim, istediklerim olsun

ne kadar anlayabilirim seni desem de boş , yalnızlık hem de gurbette zaten içinde bir boşluk var bir de bu hal,elbette üzücü bir durum mühim olan ne kadar üzüldüğün 3 liralık şeye nasıl 4 lira vermiyorsak 3 gün üzülmemiz gereken şeyi 4. güne katmamak lazım depresyon Allah korusun tuhaf bir durum gülümsemelisinnnn kocamannn çünkü o olmamışsa hayırlısı değilmiş, inanıyorum ve dua ediyorum gerçekten hakkında hayırlı olan biriyle yuva kuracaksın

edacima katiliyorum sana,nisacim,eger sen allahim hakkimda hayirlisi olsun diyorsan,bilki hakkinda hayirli olani verdi allah
ben esimle sevgiliyken ailem hiiic istemedi onu ve ben hep olsun olsun dedim,baskasi olmaz dedim,simdi bakiyorumda evlilik denmez bizimkisine,evlatlarim olmasa ayrilirdim,cunku suan ayrilsam maddi gucum onlara bakmaya elverisli degil...
uzulme sakin,o kisi senin esin olmayacakmis,allah senin karsina elbet cikaracak esini,evlenip mutsuz olacagina bir omur boyu,iki gun aglarsin sonra biri cikar karsina unutursun,hayirsizin arkasindan dokme gozyasi,seni coook mutsuz edecekti diye dusun ve kurtuldum de icindrn,canim benim kirkin cikinca rahatlarsin biraz

aman canım takma kafana hersey olacagına varır bızde askımla bırbırımızı cok cok sevıyoruz ama bızmde maddı durumumuz ıyı degıl hep borcun ıcındeyız bu gıdısle bızde bırgun beraber ıntıhar edecez cunku ısın ıcınden cıkamıyoruz

zumrutcum deme oyle allah korusun,odeme gucu versin,aldiginiz parayi bereketlendirsin insallah,siz mutlu olun birbirinize destek olun yeterki,allah buyuktur,derlerya kul sıkısmadikca hizir yetimezmis,oyle bisey işte tam hatirlamadim simdi

Cok sagol canim, soylediklerinde haklisin. Biz bayanlarin yaptigi hata varya hayal kuruyoruz, onla gorusurkende hayal kurdum, simdi uzuldugum onlar, o kisi bana deger vermedi, garipti cok anlamak asiri zordu.
Allah razi olsun duan icin.

Haklisin zeynepcim, bende ayrilmadan iki ay kafayi yiyecektim dusun dusun, bayan oldugumu anlamadim yaninda, bir guzel sozu esirgiyodu, dusununce bile kotu oluyorum. Uzuldugum sey iste cok sevinmistim onunla ilk tanistigimda, insan hayal kuruyor onlari yikilmasina uzuluyor, hayalimde su an evli olacaktim, hayatimi paylasabilecegim biri olacakti yanimda. bide yanliz olunca kolay atlatilabilir seyler bile zor oluyor. Sagolun beni dinlediginiz icin, varliginiz mutlu etti beni, iyiki tanimisim sizleri,

Siz birbirinizi seviyorsaniz ustesinden gelirsiniz herseyin, gecer insallah bugunlerde canim.

insallah gecer ama bır turlu olmuyor ya sırf bıraz kendımızı duzeltelım dıye koye tasındık buradada olmadı sımdı yenıden yer degısıklıgı yapacaz ınsallah hakkımızda hayırlısı olur

Nisaa anlıyorum seni, ne olursa o hayallerden zaten o hayalperestlerden biri de bennnn ki ben hala kuruyorumm hemde üzüleceğimi bile bile Rabbim hepimize sabır irade ve akıl versin .. Zümrüt intihar ne demekkk Allah korusunn imtihan dünyası böyle şeyleri dile getirmemek lazım , inşallah hayırlı bir kapı çıkacaktırr önünüze inşallah...

gunaydın kızlar ben hemen kılo bıldırımı yapıyorum gecen hafta 68.7 bu hafta 68.6 sadece 100 grm verebıldım bunun sebebı ıse yemek yememem benım yaptıgım dıyette ızınlı urunlerı yemek zorundayım yemezsem kılo veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…