15 kilo vermek isteyenler .....

hanımlarrr bilemiyorumm ki nerelerdesinizz lakin bugün sizlee cuk oturan bir sözz paylaşmakk istiyorumm Hedefe giden her yol, mubahtır !

nisacim sen nasilsin,nasil gidiyor hayat,kilo verilir takma kafaya,ama alma da

Iyiyim canim, cok yapmam gereken is var bu aralar, soyle motiveli olsam epey is yapicamda neyi bekliyorum bilmiyorum. Dayak istiyom galiba :) :) atacak bile kimsem yok :) Sana neden ozel mesaj gonderilemiyor? Sen nasilsin

Bide su isler bitsin hergun spora gidicam, kilodanda biktim, diyettende biktim :) yemek yemesini stresle bas etmesini ogrenmem lazim.
Saliyom herseyi kafam biyere takili olunca.

nisacim bana neden ozelden msj gonderilemyor bilmiyom valla,bi ayarlara bakim
canim bak soyle dusun,o kadar is kadini var biyerlere gelmis bwzi kismini saymiyorum torpilli olanlar,babadan zaten zengin ve taninmis olanlar falan falan ama onemli bi kismi varki hirs edip basaracam deyip onemmli mevkilere gelen,calisip neyse hedefi ona ulasan,senin hedefin nedir bilemiyorum ama ne konuda olursa olsun fikrim varsa yardimci olurum,veya manevi destrginim herzaman
bizler birbirimizi tanimiyoruz ama bazen oluyoki en yakinimizdan daha yakin hissediyoruz,en yakinim dedigimizle bile bile paylasmadigimiz

paylasamadigimiz konularda birbirimizle dertlesiyoruz,dayaga ihtiyacin yok bence :) sadece kafan karisik,mesgul eden bircok sey var kafani o yuzden isin icinden cikamiyorsun,ama ne var canim hallederim herseyi de ve basla,ne yapmak istiyorsan onu yap ama mutlqka yap,basarili olacagina ve herseyin ustesinden gelecegine eminim
kilo konusu takma kafaya simdi ama hapten de salma,saglikli beslen,yuru sana iyi gelir zihnini berraklastirir,canim yaninda kimse yok degil bak biz variz,bizi de yabana atma haa:)

Canim cok haklisin, sagol guzel tavsiyelerin icin.bu hafta cok onemli cok iyi calisip degerlendirmem gerekiyor. Insallah basarabilirim. dua edin bana ....

iyiki varsiniz :)

dizanteri oldum hastayim kizlaaarr musluk suyu icmiyorum ama sebze meyve yikiyorum,ankaranin sulari iste....

kilo bildiriyorum 63 ... dizanteri sebebiyle tabiii kusma ishal olunca gunlerdir,kendi kilom64-64.5 saniyorum

bildirmiyorummmmm , bu böyle olmuyor yaa inmiyor yiyerek yavaş yavaş kilo verilmiyor ben bunu anladımmm aç kalmak gerekkk

edacim az az sik sik yiyerek kilo veriliyor da cook yavas gidiyor,ayda bir iki kilo kadar,tabi arada birkac kez kacamqk yapiyor insan veee verdigini tekrar aliyor,elde var sifir....

katılıyorum ben istemiyorum böyle ya en iyisi açç kalmak aç kalacağım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…