- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
Canim cok haklisin, sagol guzel tavsiyelerin icin.bu hafta cok onemli cok iyi calisip degerlendirmem gerekiyor. Insallah basarabilirim. dua edin bana ....nisacim bana neden ozelden msj gonderilemyor bilmiyom valla,bi ayarlara bakim
canim bak soyle dusun,o kadar is kadini var biyerlere gelmis bwzi kismini saymiyorum torpilli olanlar,babadan zaten zengin ve taninmis olanlar falan falan ama onemli bi kismi varki hirs edip basaracam deyip onemmli mevkilere gelen,calisip neyse hedefi ona ulasan,senin hedefin nedir bilemiyorum ama ne konuda olursa olsun fikrim varsa yardimci olurum,veya manevi destrginim herzaman
bizler birbirimizi tanimiyoruz ama bazen oluyoki en yakinimizdan daha yakin hissediyoruz,en yakinim dedigimizle bile bile paylasmadigimiz
iyiki varsiniz :)paylasamadigimiz konularda birbirimizle dertlesiyoruz,dayaga ihtiyacin yok bence :) sadece kafan karisik,mesgul eden bircok sey var kafani o yuzden isin icinden cikamiyorsun,ama ne var canim hallederim herseyi de ve basla,ne yapmak istiyorsan onu yap ama mutlqka yap,basarili olacagina ve herseyin ustesinden gelecegine eminim
kilo konusu takma kafaya simdi ama hapten de salma,saglikli beslen,yuru sana iyi gelir zihnini berraklastirir,canim yaninda kimse yok degil bak biz variz,bizi de yabana atma haa:)
biz varızzz biz varızzz[/QUOTE
:) sagol Edacim :)
dizanteri oldum hastayim kizlaaarrmusluk suyu icmiyorum ama sebze meyve yikiyorum,ankaranin sulari iste....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?