15 kilo vermek isteyenler .....

yaaa Zeyneppp ben ekmek yemiyorum yersem de 1-2 dilim falan oda arada sevmiyorum zaten aramıyorum ama gitmiyor yaaa şeker yok çikolata yok ben anlamıyorummmmm ... senin için çok sevindimm bende göreyim 65 i :)
Canim haftada birgun bile kacamak yapsak bu geri donuyor bize Ben gene eskisi gibi sagliksiz yemege basladim. Yemek yapacak bisey ve zaman bulamiyorum disardan yiyorum abur cubur. Insallah almam fazla

zaman evet çok mühim ama şöyle yapsan yediklerin dışardan bile olsa sağlıklı olsa mesela pide yemeye değil de çorba içmeye gitsen veya bisküvi değil de badem yesen çünkü yediğimiz her şey bizee dediğin gibi geri dönüyor :/

kizlar yaa canim oyle tatli istiyorki su an,dolaptada ne tatlilar var,esim yine sehir disinda,yedirecek kimse de yokk,tutuyorum kendimi ama azz kaldi birakmama,uff neden her guzel seyin bi cezasi oluyorki,keske hamurisleri ve tatlilar kilo aldirmasa :))

tatlı iyi bir şey değil sen zaten tatlıyı hiç sevmiyorsun hem düşünsene her lokmada aynı tat ama zayıflarsan ve fiziğin düzgün olursaaa farklı farklı elbiseler içinde çok hoş duracaksın :)

kızlarrr ödemm attırıcı diyet yapmaya kararr verdim çünkü 1-2 kilo birden giderse mutlu olacağım :)

cook haklisin edacim o bir iki kilo gidince birden insan oyle keyifli oluyorki,yap bakalim kwc gun suruyor bide verdigini yaz bizde mutlu olak demi ama,siz kilo verince de keyf aliyorum,tamam birlikte basaracagiz diyorum,oyle ya birlikte bas koyduk bu yola,birlikte basaracagiz

evet ben yarın başlıyorum 3 gün devam ettireceğim ayran içeceğimmmm ve salata ayran ve salata :) zaten evdeyim o zor oluyor ama aklıma geldikçe de çay, kahve falan tüketeceğim bakalımm inşallah 3 gün yapabilirimmm

hanımlarr evet şuan kilo vermiş değilim, belki bir işte yapmıyorum ama açtım müziği oynuyorumm nedenn çünkü şükürler olsun ki yapabileceğimizzz çokk şey var o yüzdenn size hep destek tam destek sloganıyla tribünlerinizdeyim destekkliyorumm sizziiii

edacim cok aclik hissedersen sqlatanin icine peynir yada haslanmis tavuk qzicik yada haslanmis yumurta koy acayip tokluk verir,gecen gece cok acikmistim ymegim de yoktu bolca salata yaptim icine re biraz peynir koydum cok qx tuz cok az yag ve bayagi limon siktim,oyle bi tokluk verdi ki sonunu zor bitirdim

hosgeldin serinruzgar,umarim motive edebiliriz kilon yasin hedefin nedir

şimdi ilk detoks günümden inciler paylaşayım :) sabah sade kahve 2 incir+2 kayısı
öğle ayran + türk kahvesi
ara : 1 incir+2 kayısı + ayran
akşam : mercimek çorbası
vee bitirdim bu gün içinn
yarın da tartı

kilo bildiriyorum 64.5 :) gecen hafta65.5-66 idi olacak kizlar olacak,bozmak yok kilo verimi durmus olabiliyor,bakin bir sure durdu ama sonra inmeye basladi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…